�urnalas Orientavimosi Sportas
Osport.lt

Orientavimosi sporto forumas
 
 DUKDUK   IeškotiIeškoti   Narių sąrašasNarių sąrašas   Vartotojų grupėsVartotojų grupės   RegistruotisRegistruotis 
 AprašymasAprašymas    Tikrinti asmeninius pranešimusTikrinti asmeninius pranešimus   PrisijungtiPrisijungti 

BGIMO LAIPTAIS VARŽYBOS VERSLO CENTR "EUROPA"
Pereiti prie Atgal  1, 2
 
Pradėti naują temą   Atsakyti į pranešimą    Pagrindinis puslapis -> Informacija
Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą  
Autorius Pranešimas
DzeiDzei
Vidutiniokas


Prisijungė: 2006 02 21
Pranešimai: 41
Pranešimų per dieną: 0.01

PranešimasParašytas: 2006-05-13, 22:07    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Eilini karta.... Kazkaip nenustebau.... :D
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą  
wudu
Meistras


Prisijungė: 2004 03 31
Pranešimai: 379
Pranešimų per dieną: 0.05
Miestas: Vilnius - Teliai

PranešimasParašytas: 2006-05-13, 23:42    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Visai neblogai orientacininkai pasirodė :!:
Jemelje manau pats save nustebino, ne tik kitus :D
Ir merginos neblogai.
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą  
Vytenis
Svečias




Pranešimų per dieną: 0.88

PranešimasParašytas: 2006-05-15, 09:14    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Šis bėgimas Į dangų parodė, kad orientacininkai turi gerai išvystytų specialiųjų jėgos ištvermĄ. Tai labai geras testas rungiantis ne tik su lengvaatleĄiais, bet ir su slidininkais, ... Malonu matyti nugalėtojų jaunų 1984 g.m. mūsų olimpietĄ Irinų Terentjevų. Nuostabu, kad treĄių vietų užėmė mūsų Evelina. Tarp veteranų tik žymiam bėgikui Petrui Pranskūnui pralaimėjusiam mūsų Nerijui irgi didelė garbė būti tokioje aukštoje vietoje. Pasveikinkime ir mūsų Vilmų, pralaimėjusiai tik geriausiai veteranei- bėgikei Gailutei Keliuotienei, kuri, atrodo, priklauso Molėtų "Klajūno" orientacininkų klubui.

Įdomu, kad nuo Vilmos tik 0,8 sek. atsiliko ėjimo Lietuvos rekordininkė Sada Bukšnienė - Eidikytė. Gaila, kad dabar Europos Ąempionate jos varžovė mūsų Kristina, kuriai tikrai būtų buvĄ pasitikrinti su šia buvusia ėjike. Mūsiškė šĮ pavasarĮ prieš šių Lietuvos sporto ĮžymybĄ buvo laimėjusi Aleksote bėgimų. Taigi toks pakartotinas pasitikrinimas kitokiomis sųlygomis su šia jau bėgike tapusia veterane, Kristinai būtų buvusi labai vertinga informacija. Tarp vyriausių veteranų nugalėtojais tapĄ Laimutė Keinienė,Mindaugas Dinda ir ketvirtų vietų užėmĄs Seimo narys, buvĄs LOSF-o prezidentas Algirdas Sysas irgi nuostabiai pagarsinĄ orientavimosi sportų.

Jau nekalbu, kiek prie mūsų sporto garsinimo prisideda Svajūnas jau treĄių kart Įtikinamai tampantis nugalėtoju. Dar nuostabiau, kad jau yra ir Svajūno pasekėjas Andrejussu antru rezultatu, irgi ĮrodĄs mūsų sporto pranašumų. Stipriausiųjų dvidešimtuke Agnius, Tomas, Domas ir Ruslanas, o tarp moterų Aistė, Adrija, Giedrė ir Neringa - tai irgi didelis pliusas mūsų sporto šakos prestižui.

Gaila, kad pastarosios ir Andrejaus bendramoksliai nepasekė jų pavyzdžiu. Vis tik būsimiems kūno kultūros ir sporto specialistams reiktų labiau domėtis naujomis nuostabiomis fizinio lavinimo bei patikrinimo priemonėmis. Labai gaila, kad nedalyvavo kai kurie OSS jauni "perspektyvūs atstovai, kuriems vėl nereikėjo KASK-o varžybose dalyvauti. Tai dar kartų pagrindinis Įrodymas, kad ši OS žiemos sporto šaka turi ženklų pasmerkimui žlugti, jei nepasikeis žiemininkų vadovybėje požiūris Į labai svarbų jėgos ištvermės komponento ugdymo bei jo motyvacijų didinimo svarbų.

:?: Nedalyvavusiems nežinau, ar siūlyti kitu laiku prasitestuoti tais laiptais. Nežinau, ar tai Įmanoma po darbo, kai darbuotojai nesimaišys po kojomis. Ir ar išvis kokia apsauga leis ne darbo metu bėgioti. :?: Jei tai Įmanoma, siūlau nepraleisti progos nors neakivaizdžiai su bėgusiais pasilyginti ir pamatyti save, kaip atrodai kitų savo varžovų tarpe. Jei tampa šis bėgimas tradiciniu, tai ir laiptų dydžiai gal irgi nesikeis ir sųlygos kopimo bėgte bus vienodos. O tai labai svarbu mūsų sporto šakai, kai mes sportuojame Įvairioje gamtoje, kurioje mūsų rezultatai negalimi palyginimams ir vertinimams. Taigi kiekvienas savĄs pasitikrinimas stabiliose ETALONINĖSE sųlygose ir tradiciniuose renginiuose yra mums kaip pats brangiausias deficitas prieš tuos, kurie sportuoja pastoviai stadionuose, plentuose, vandens takeliuose ar kitose rezultatų apĄiuopiamose sųlygose, visų laikų tiksliai pasverdami savo tobulėjimų. Jei norime tobulinti savo treniruoĄių metodikas ir jas labiau individualizuoti stenkimės labiau išnaudoti savĄs matavimo ir pasvėrimo būdus bei priemones. Ne veltui žmonija atrado svarstykles ir etaloninius svarsĄius. Taigi dažniau save tikrinkime ir matykime, kaip tobulėjame bei gėrėkimės tobulėjimu. Tai pagrindinė motyvacija kokybiškai tobulėti.
Atgal į viršų
Rodyti pranešimus nuo ankstesnio:   
Pradėti naują temą   Atsakyti į pranešimą    Pagrindinis puslapis -> Informacija Visos datos yra GMT + 3 valandos
Pereiti prie Atgal  1, 2
Puslapis 22

 
Pereiti į:  
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą
Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Vertė Vilius Šumskas © 2003, 2005