�urnalas Orientavimosi Sportas
Osport.lt

Orientavimosi sporto forumas
 
 DUKDUK   IeškotiIeškoti   Narių sąrašasNarių sąrašas   Vartotojų grupėsVartotojų grupės   RegistruotisRegistruotis 
 AprašymasAprašymas    Tikrinti asmeninius pranešimusTikrinti asmeninius pranešimus   PrisijungtiPrisijungti 

Sveikinam Vyteni tapus lygeteisiu registruotu forumo nariu !

 
Pradėti naują temą   Atsakyti į pranešimą    Pagrindinis puslapis -> Informacija
Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą  
Autorius Pranešimas
RAMUNCHIKAS
Meistras


Prisijungė: 2004 04 03
Pranešimai: 100
Pranešimų per dieną: 0.01
Miestas: Kaunas

PranešimasParašytas: 2006-08-26, 23:09    Rašyti temą: Sveikinam Vyteni tapus lygeteisiu registruotu forumo nariu ! Atsakyti su citata

Mane iki asaru sugraudino atviras Vytenio prisipazinimas apie 14 jo vardu issilaikiusiu jo kompiuterio atmintyje :? . O dar kiek vardu kompiuteris prisimine tu blogiuku, kurie naudojosi Vytenio kompiuteriu, kai jo nebuvo namie, arba kai jis leisdavo jiems tik pasiziureti pasto dezutes... :evil: Kaip viskas paprasta. Nekaltas ,Vyteni, tu tikrai nekaltas :wink: . Del viso pikto sukalbek 5 kart "Sveika, Marija..." ir .... sveikas atvykes i musu foruma :). Nepyk jei nuo siol visi Vyteniai su uzrasu svecias bus istrinami saugumo sumetimais :!:
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą  
.Vytenis
Svečias




Pranešimų per dieną: 0.88

PranešimasParašytas: 2006-08-28, 13:40    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Na as svecias ir jau ne viena pranesima ".Vytenio" vardu dabar pasiunciau, nors jis priserigistraves. Manau, kad dabar priveisti visokiausi Vyteniai bent man sukelia problemu. Anksciau, kai jis pasirasinejo tais 14-ais Vyteniais visokiausiais, atrodo, nebuvo problem.
Atgal į viršų
RAMUNCHIKAS
Meistras


Prisijungė: 2004 04 03
Pranešimai: 100
Pranešimų per dieną: 0.01
Miestas: Kaunas

PranešimasParašytas: 2006-08-28, 14:54    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Lazda turi du galus. Jei Vytenis nesupranta, kai jo prasoma prisiregistruoti, tai tenka jam parodyti kokia velniava cia uzverda kai jis pasirasineja simtais vardu ... O dabar bet koks .Vytenis ar velVytenis man yra kaip Surskis ar Mauzeris. Kas tikra yra tikra, o i kitka (svecius) galima tiesiog nekreipti demesio :)
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą  
Svečias





Pranešimų per dieną: 0.88

PranešimasParašytas: 2006-08-28, 15:56    Rašyti temą: Atsakyti su citata

O gaila. Tas Vytenis, kuris pasakojo apie baltarusiska veliva, man buvo idomesnis uz ta, kuris pasakojo apie Edita.
Atgal į viršų
RAMUNCHIKAS
Meistras


Prisijungė: 2004 04 03
Pranešimai: 100
Pranešimų per dieną: 0.01
Miestas: Kaunas

PranešimasParašytas: 2006-08-28, 17:37    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Manau kad jei graziai paprasysit, tai tas Vytenis, kuris pasakojo apie baltarusiska veliava sugrys ir papasakos pavyzdziui kaip atsitiko, kad Islandai pirmieji pripazino Lietuvos nepriklausomybe, nes tai irgi to Vytenio darbas :lol:
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą  
Vytenis
Meistras


Prisijungė: 2006 08 25
Pranešimai: 3200
Pranešimų per dieną: 0.5
Miestas: Kazl Rda-Jonava-Kaunas

PranešimasParašytas: 2006-09-02, 00:50    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Na, kodėl Islandai pripažino mus pirmieji, galėĄiau ir aš papasakoti :D Tik dabar pamaĄiau jau senai man skirtų sveikinimų. Tai Įdomu :roll: vadinasi RAMUNCHIKAS pažĮsta tų VytenĮ, kuris tikrai nuostabiai aprašė tų baltarusių tautinĄ vėliavų, lyg su manim bųtų gyvenĄs viename kambaryje - tame devynaukštyje, kuriame jaunystĄ praleidau ir taip jis nuostabiai viskų aprašė. žinokite, kad dabar mano visi jaunystės kolegos iš Jonavos net atsistebėti negali tuo pranešimuku ir mĮslė kol kas net neĮminta. O mĮslė - tai iš kur ir kas Ąia galėjo žinoti, kad aš gyvenau devynaukštyje prie Neries - pirmajame Jonavos devynaukštyje pastatytame 1969 m., kuriame ir apsigyvenau. Tai buvo jaunųjų specialistų "bendrikas" ( tada tokio žargono mano laikais nebuvo).

Na, o dėl registracijos, tai dėkui už pasveikinimų. UžsiregistravĄs net atsistebėti negaliu, kaip tai paprasta ir kad labai naudinga. Negaliu atleisti, kodėl net nebuvau pagalvojĄs, kad dar reikia kažkur kažkaip registruotis. NemaĄiau kažkodėl tam jokios prasmės ir tam neteikiau jokios reikšmės. taigi dabar galiu tik paaimanuoti ir primygtinai kitiems siųlyti registruotis. Tik, geriausiai bųtų taip, kad ta registracija padėtų ir pseudonimus kažkiek indentifikuoti. jei Jųs visi žinote, kas aš esu, tai tikrai 98% registruotų net nenutokiu, kas jie tokie. Net ir kas tas Skyrma- mano asmeninis psichiatras, tikrai kaukĄ užsidėjĄs, kad jo neatpažinĄiau.

Na, o kaip Ąia gavosi, kad tiek daug Vytenių priviso, tai man dar mĮslė, kur Ąia ir kaip aš "malkas prisiskaldžiau". Gal tos nelemtos mano atostogos kaltos? Juk Skyrma pranešė, matau, kad su dviraĄiu išvažiavau. ir jis tai parašė kaip tik, kai aš jau iš tikrųjų per Lietuvų Į Aukštaitijų variau. Juk Į Visaginų miniau pedalus per visas beveik bažnyĄias besifotografuodamas, kuriose mano senelio tėvas 19 amž. pabaigoje vargoninkavo.

Ir kai grĮžau tik keliom valandėlėm Į Kazlus paimti vaikus Į VilĄių žaidynių varžybas - netikėtai pamaĄiau savo pavaduotojus forume vietoj manĄs besidarbuojanĄius. Pirmiausiai abstulbau, žado netekau, o po to labai linksma pasidarė. Ir kol atsitokėjau, jau ir išvažiuoti reikėjo. Ir Ąia mano dižiausia gyvenimo nelaimė Įvyko. Juk vasarų ir kelionĄ dviraĄiu paskyriau tam, kad fotografuoti (tai mano jaunystės dar vienas buvo hobi, kai teko su žymiausiais šalies fotomenininkais bendrauti) - neperrašiau nei Į kompaktų, nei Į kompiuterĮ unikaliausių gyvenime prifotografuotų nuotraukų. mat labai talpioje kortelėje vietos dar buvo soĄiai ir net nenutuokiau, kad iš manĄs pavogs orientacininkai fotoaparatų. Todėl jei kas gražintų man tų kortelĄ, aš leisĄiau pasilikti tų nuknĮstų už 1,5 tųkst. kažkada kainavusĮ.

Na, o dabar dėl mano asmeninių vardų, tuos, kuriuos aš pats pasirašinėdavau. Išsivaizdavau, kad tai bus naudinga ir skaitytojams. Juk visokiausius "Vytenių vardus naudojau temoms apibųdinti tam, kad informuoti lakoniškai skaitytojų iš anksto, apie kų rašau ir jam duoti suprasti, ar verta toje temų atsidarinėti, kad perskaityti mano paskutinĮ pranešimų. Štai kokie vardai egzistuoja mano kompiuterio atmintyje:

Vytenis, Vytenis vėl, Vytenio ANALIZĖ globalinė, Vytenis aĄių GyĄiui, Vytenis apie 42,198 km, Vytenis apie TAKAS 5 d., Vytenis apie VASARĄ", Vytenis apie WOC, Vytenis DĖL Kazlausko Vlado, Vytenis Į temų, Vytenis JAUNIMO, statistikų, Vytenis KELIO stiprinimui, Vytenis kreipiasi, Vytenis PALYGINA, Vytenio RETRO, Vytenis už GENETIKĄ", Vytenis Varnabųdėje, Vytenis apie V.Kazl.,
Vytenis Viliui A.atsako, Vytenis WOC-06, Vytenis Giedriui.


Aptikau dar porų vardų ne mano rašytų, bet jokių Astų mano kompiuteris nematė. Taip, kad tikrai ji iš kito kompiuterio rašo. Todėl nesuprantu, kam galėjo pakenkti šie mano vardai ir nejau jie tokie neaiškųs buvo? Dar kol kas nesuvokiu, kam reikėjo sukelti tokių sumaištĮ dėl mano vardų? Dar labiau neaišku, kodėl reikėjo WOC ir ypaĄ WUOC temose mano vardu pasirašinėti?
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą   Apsilankyti vartotojo tinklapyje
Vytenis
Meistras


Prisijungė: 2006 08 25
Pranešimai: 3200
Pranešimų per dieną: 0.5
Miestas: Kazl Rda-Jonava-Kaunas

PranešimasParašytas: 2006-09-04, 00:48    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Beja, norėjau dar vienu vardu "Vytenis iš Vilniaus sveikina" pasirašyti. Po sprinto Ąempionato nulėkiau Į AkroplĮ ir iš jo kompiuterinės kavinės norėjau pasiųsti sveikinimų puikiai sustartavusioms LKKA sportininkėms. Bet deja, pasiųsti parašyto teksto sveĄio teisėmis nesugebėjau. Man reikalavo kažokio kodo, kurio nežinojau iš kur jĮ gauti. Jei tokie apribojimai sveĄiams atsirado, kad reikia iš kai kur gauti kodus, tai nuostabu. Na, o prisiregistravusiuoju vardu sveikinti man nebuvo prasmės, nes tai galiu padaryti ir namo sugrĮžĄs.
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą   Apsilankyti vartotojo tinklapyje
cld
Meistras


Prisijungė: 2004 03 31
Pranešimai: 110
Pranešimų per dieną: 0.02
Miestas: Made in EU

PranešimasParašytas: 2006-09-04, 09:44    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Gerai Liuba sake kad kodo ivedimas rodo intelekto lygy ir parodo kad nesi robotas :lol: :wink:
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą [ užslaptinta ]
Vytenis
Meistras


Prisijungė: 2006 08 25
Pranešimai: 3200
Pranešimų per dieną: 0.5
Miestas: Kazl Rda-Jonava-Kaunas

PranešimasParašytas: 2006-09-04, 10:32    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Kur jis taip sakė? Atsiprašau, studijuoti kodų taisykles nebuvo man kada. Jei kokios naujienos Įvestos, tai šaunu. Jei nesugebės nustatyti iš kur gauti kodus, tai tokie sveĄiai, kaip aš tikrai neterš eterio :D Jau gerai bųtų, kad išvis kai kuioms temoms (labai svarbioms) sveĄiams apriboti naudojimųsi.
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą   Apsilankyti vartotojo tinklapyje
Rodyti pranešimus nuo ankstesnio:   
Pradėti naują temą   Atsakyti į pranešimą    Pagrindinis puslapis -> Informacija Visos datos yra GMT + 3 valandos
Puslapis 11

 
Pereiti į:  
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą
Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Vertė Vilius Šumskas © 2003, 2005