�urnalas Orientavimosi Sportas
Osport.lt

Orientavimosi sporto forumas
 
 DUKDUK   IeškotiIeškoti   Narių sąrašasNarių sąrašas   Vartotojų grupėsVartotojų grupės   RegistruotisRegistruotis 
 AprašymasAprašymas    Tikrinti asmeninius pranešimusTikrinti asmeninius pranešimus   PrisijungtiPrisijungti 

Nauja internetine svetaine :)
Pereiti prie Atgal  1, 2, 3
 
Pradėti naują temą   Atsakyti į pranešimą    Pagrindinis puslapis -> Informacija
Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą  
Autorius Pranešimas
Woodoo
Meistras


Prisijungė: 2004 04 03
Pranešimai: 981
Pranešimų per dieną: 0.13
Miestas: Siauliai/Vilnius/Kaunas

PranešimasParašytas: 2006-11-18, 15:20    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Ateinu i foruma ne pasiziureti, ka raso Vytenis, o padiskutuoti. Ir kaskart einu su viltim, kad galbut siandien Vytenis susiprato ir forumas vel normalus. Deja tai tik svajones.
_________________
Tinginio training log'as :)
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą  
bla bla
Meistras


Prisijungė: 2006 06 02
Pranešimai: 210
Pranešimų per dieną: 0.03
Miestas: Vilnius

PranešimasParašytas: 2006-11-18, 15:49    Rašyti temą: Atsakyti su citata

is tw Vytenio 386 pranesimu ciuju visi yra va tokie. Bet visi uztat grazus. Spalvoti, dideli, visai "nenusibosta" ju skaityti. tai gi buvo sukurta tema specialiai Vyteniui, kur jis savo pasakecias ten detu. O jis visada pradeda ne i tema cia varyt!

Vytenis mano dievas! :D :D
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą  
www.osport.lt
Meistras


Prisijungė: 2006 11 17
Pranešimai: 85
Pranešimų per dieną: 0.01
Miestas: Lietuva

PranešimasParašytas: 2006-11-18, 17:01    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Vyteni, kam Viliui A. tema vadinti nauja Viliaus A. internetine svetaine, jei jis neturejo senos.Logiskai mastant jei butu parasyta nauja butent Viliaus internetine svetaine, tai turetu buti ir senoji.Taciau, jis neturejo niekada anksciau svetaines.Pritariant vap, kam meluoji ir APGAUDINEJI zmones, kad net neskaitai pranesimu, jei liutu svetaine kabini.Noredamas pamatyti liutu svetaines nuoroda, tu turejai perskaityti komentara. Tai kam tu APGAUDINEJI orientavimosi sporto visuomene? KAM? Kas cia do apgaules? Pateiki vieni, o sakai ka kita.APGAULE ne i gera.
_________________
irk, ta kauk jau sudryskusi - matosi, kas Tu esi. (Vytenis)
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą   Apsilankyti vartotojo tinklapyje
Vytenis
Meistras


Prisijungė: 2006 08 25
Pranešimai: 3200
Pranešimų per dieną: 0.5
Miestas: Kazl Rda-Jonava-Kaunas

PranešimasParašytas: 2006-11-18, 21:04    Rašyti temą: Atsakyti su citata

:D Sveiki! Kaip miela, grižus iš treniruotės ir žemėlapio piešimo darbų, ir dabar, jau sutemus, vėl Į žydrajame ekrane pamatyti šios svarbios temos aktyvumų didžiausių! Juk INFORMACIJOS skyrius niekad nebuvo populiarus.

Dėkui L_M puikių PSICHOLOGIJĄ" INTERNETIN išdėsĄiusiam. :!:

makeris rašo:
jauciu kad tuoj sulauksime straipsnio "Bet kodel mane apgaudinejat as atsidarau psl ir man jio neuzkrauna? kas per chuliganizmas!"
Chuliganizmas ne todėl, kad neužsikrauna, o chuliganizmas, kad visus kvietei Į neužsikraunanĄių svetainĄ:
makeris rašo:
www.liutai.vhost.lt kvieciame apsilankyti :D

Neapsirikai, kad sulauksi straipsnio. :D Malonu, kad nors dabar atsitokėjai ir pakeitei savo parašų Į "užkniso kariauti". Paprastai, kuriems UžKNISA - tokie kitokiais - civilizuotesniais veiksmais viskų tĄsia. Nebųtina su tokiu lozungu ir toliau draikytis ir po kitas temas su šios temos "tiesomis". TokĮ reiškinĮ pirmų kartų pamaĄiau Ąia forume. Pasiskaitykite-kų pridirbote! Ar tai ne chuliganizmas? Kas supras kitoje temoje išneštas iš šios temos Jųsų "tiesas"? Kam šiukšlinat forumų? VerĄiau ĮlĮskite Į savo pranešimus ir ištaisykite Į juos pagal puslapio tema. O jei nesugebate diskutuoti jose, neužtenka kol kas žinių ar neturite kų pasakyti tai nors tik atsiprašykite kitų skaitytojų. Taisytis niekad nevėlu.

:
www.osport.lt rašo:
Vyteni, kam Viliui A. tema vadinti nauja Viliaus A. internetine svetaine, jei jis neturejo senos.Logiskai mastant jei butu parasyta nauja butent Viliaus internetine svetaine, tai turetu buti ir senoji.Taciau, jis neturejo niekada anksciau svetaines.Pritariant vap, kam meluoji ir APGAUDINEJI zmones, kad net neskaitai pranesimu, jei liutu svetaine kabini.Noredamas pamatyti liutu svetaines nuoroda, tu turejai perskaityti komentara. Tai kam tu APGAUDINEJI orientavimosi sporto visuomene? KAM? Kas cia do apgaules? Pateiki vieni, o sakai ka kita.APGAULE ne i gera.
Kur aš kų apgavau? Ar apgavau Tavo žodžiais:
"Noredamas pamatyti liutu svetaines nuoroda, tu turejai perskaityti komentara.
Mielasis www.osport.lt, aš ne tik perskaiĄiau tų nuorodų ir jos komentarų su šypsenėle:
makeris rašo:
www.liutai.vhost.lt kvieciame apsilankyti : :D
Bet, dar perskaitĄs šĮ komentarų, dar ir jĮ nukopijavau ir be jokių komentarų pakišau Į savo pranešimų. Tai noriu paklausti, kodėl pats teigi, kad aš meluoju, kad, neva, jos neskaitĄs, kai žinai pats, kad tų komentarų ne tik perskaiĄiau, bet ir dar nuo to mano perskaityto bei nukopijuoto komentaro prasidėjo didžiausia diskusija ir pats joje tapai aršiausiu kovotoju už savas "tiesas net ir kitose temose apie šios temos "tiesas ne Į temų kitur rašydamas ir dar prisidengdamas melagingu savo parašu:

"_________________
"Kodėl rašote ne Į temų?"

Tai kaip suprasti, kai šios temos klausimų išneši Į kitų temų ir tenai pradedi diskutuoti ne Į temų su tokiu cinišku savo parašo klausimu? Kodėl prisidengi tokiu garbingu www.osport.lt vardu (pseudonimu) ir OS forumų nori paversti, kad Tavo pavyzdžiu bųt pradedama diskutuoti visose temose ne Į temas?!. Matau puikiai esi ĮvaldĄs žymiausio pasaulyje ciniko, Hitlerio dešiniosios rankos vyriausiojo ideologo Gebelso propagandos metodų. Ar mokeisi apie jĮ kų nors? (Paulas Jozefas Gėbelsas gimĄs Spalio 29, 1897 ir nuteistas miriop Gegužės 1, 1945) buvo Adolfo Hitlerio propagandos ministras Nacistinėje Vokietijoje. Apie jĮ ir propagandų http://www.geocities.com/Vykintas/tp2.html, bei juodųsias technologijas http://www.lsdp.lt/index.php?-1958134966 ) Iš Tavo braižo ir vieno pavartoto žodelyĄio supratau, kas pats esi ir kodėl mielasis naujokas www.osport.lt pats toliau meluoji rašydamas:
"Pritariant vap, kam meluoji.
Kur vap. teigė, kad aš meluoju? Juk jis uždavė man, jo žodžiais "LYGIAI VIENĄ" KLAUSIMĄ": , o rašant tų klausimų, iškilo ir dar vienas klausimas. Nieko nuostabesnio nėra, kai kyla vis nauji klausimai:
vap rašo:
Vyteni turiu LYGIAI VIENĄ" KLAUSIMĄ":
...
Kadangi pirmu du pranešimai Viliaus A. ir tik treĄiame ar ketvirtame parašytas adresas Į Liųtų svetainĄ, tad klausimas KOKIO VELNIO SKAITAI NE NUO PIRMO PRANEŠIMO?...
Kai tema ne nauja paprastai pradedu nuo paskutinio pranešimo. O kadangi paskutinis pranešėjo parašas, mano supratimu, atitiko labai taikliai temos pavadinimų "Naujų svetainĄ", tai ir ...

vap rašo:
...Ir dar vienas klausimas: Kurioje vietoje parašyta, kad LIŪTŲ svetainė nauja? Paaiškink man.
Kad ji "nauja" (kabutėse) - parašyta buvo tos svetainės autoriaus žodžiais: "Svetainė nepasiekiama" aišku kaip diena, kad ji dar ruošiama.. O kadangi Į jų mus visus kvietė apsilankyti Į dar neparuoštų savo "naujų" svetainĄ - tai ir ...

Teisingų mielasis vap man klausimų šĮ uždavė - nes ši svetainė tik KABUTĖSE NAUJA. :wink:

cloudsmaker rašo:
... tu vienas is VISU FORUMO LANKYTOJU pradejai cia del to bardaka kelt,...
Taip, aš Ąia vienas ir tokĮ žodelytĮ, vargu, ar orientacininkams tinkamų pas tos svetainės autorių radau:
... rašo:
,,,galvojau kad "pizdavojies" todel ir meciau ta replika ...
Šis žodelytis labai tiko savo prasme prie forumo skaitytojų - SVEČIŲ kvietimo Į dar neparuoštų svetainĄ. Išsivaizduokite, mus visus pakvieĄia Į sveĄius, o mes atsinešĄ savo vaišes, matome ne tik nepadengtų svetainėje stalų, bet ir to stalo dar nesant. Ir tai dar ne bėda, kad stalo neĮsigijo šeimininkas, pasikvietĄs Į sveĄius ir nepadengė stalo. Galima mums pakviestiems sveĄiams ir savo vaišes ant žemės tos svetainės susidėti ir pakalbėti, patarti, kaip tų svetainės stalų greiĄiau Įsirengti. Na, bet, atleiskite, kai dar ir SVETAINĖ šeimininko uždaryta ir to paties šeimininko nėra - jis net sveĄių nepasitiko ir dar net savo kvietimo nenuėmĄs, dar ir toliau su savo KVIETIMU I SVETAINE šiuo jo raudonojo žodžio reikšme :oops: tyĄiojasi iš sveĄiu - tai kur mielasis, cloudsmaker-Į, "bardakas, ar tyĄiotis iš kvieĄiamų paviešėti sveĄių, ar perspėjimas, kad taip elgtis negražu, dar naudojant mums sportininkams terminus netinkamus. :?:

Sveikinu, mielųjĮ, ruošiamos svetainės autorių, kad jis šių diskusijų dėka susiprato ir pakeitė savo parašų Į žymiai reikšmingesnĮ šųkĮ "kariauti užkniso" Tuo ir sveikinu mielųjĮ susipratėlĮ.

Manau, kad tai labai reikšminga Viliaus A. sukurta tema bendrinė ne jam paĄiam, bet ir visiems tinkamų. Matau daug Viliaus A, giliai prasmingų jo temų sukurtų, jis temas kuria tikrai visiems reikšmingas. Tik kodėl Ąia NAUJŲ SVETAINIŲ temoje vėl ne Į temų šio puslapio (o kur temų ribos jau labai išplaukusios?) štai tokie Ąia pranešimai atsiranda:
Woodoo rašo:
Ateinu i foruma ne pasiziureti, ka raso Vytenis, o padiskutuoti. Ir kaskart einu su viltim, kad gal but siandien Vytenis susiprato ir forumas vel normalus. Deja tai tik svajones.
O kas trukdo diskutuoti ir su mano parašytomis mintimis? Teisingai _ 13-kiniams gal forumas atskiras reikalingas. Tai jei, mielasis Woodoo turi mažiau nei 13 metelių, tai tikrai jokiais bųdais nepradėsi su mano mintimis apie sporto teorijų diskutuoti. Bet atmink, kad gal forume reikia ir studentams pasilavinti po paskaitų. Bet kai Ąia forume karaliauja tik 13-kiniai, tai todėl pradeda jie kabintis ne kų rašau, bet, kaip jau pastebėjau lankytojų pastebėjimų - KODĖL RAŠAU. O tai jau, paprastai bųna ne Į temų tai temos sųmoningas diskusijos nuvedimas Į lankas.

Todėl jau ne kartų buvo baustas mielasis Woodoo - jis tapo Ąia forumo rekordininku priekabiavimais ne Į temų skaiĄiumi, kurie tapo moderatoriaus ištrintais. Net ir tema nesenai ištrinta visai ne Į forumo temų kažkieno sukurta buvus. Kažkodėl nei Woodoo, nei pasipiktinĄs mano rašiniais mano Įdomiausias oponentas SveĄias per varžybas nepriėjo ir asmeniškai nepasakė: "baik rašinėti užknisai! .. Kažkodėl ne mažai sportininkų priėjĄ prie manĄs, atvirkšĄiai prašo ar pataria, kaip rašyti. žinau labai daug tokių, kurie tik skaito ir nenori veltis, nenori 13-kinių bųt apdergti. žodžiu, Ąia ne mano rašinių tema. Labai apgailestauju, kad man skirta tema "Tik Vyteniui yra kažkodėl užrakinta. Kas jų užrakino ir kodėl užrakino, jau man aiškėja tik pamaĄius ir paskaiĄiavus, kiek buvo Įėjusių Į šių temų. Aišku, manau, kad reikia bųtinai man paaiškinti Į kai kam rųpimų klausimų KODĖL RAŠAU. Kai padiskutuoju akis Į akĮ, iš pokalbių aišku, kad skaitantys žino, kodėl rašau. Tai atskiras INTERNETINĖS PSICHOLOGIJOS labai platus klausimas, kurĮ taikliai Ąia paminėjo L_M:
L_M rašo:
... esate jau priklausomi. Vytenis veikia kaip narkotikas. Nebegalite neužeti Į forumų. Knieti pamatyti kų vėl parašė Vytenis. Pamatote kaip krųva oponentų jĮ spardo ir patys nesusilaikote neĮspyrĄ. Ir taip toliau ir be galo.
Bet koks man narkotikas veikia Ąia rašyti, nors ir artimas šiai temai klausimas, bet, vis tik dar ne šios temos klausimas. Reiks atskleisti, bet tik ne Ąia. Tam ir kuriate NAUJAS INTERNETINES SVETAINES, mielieji, kad turite savas idėjas, kurias norite skleisti savose int.SVETAINĖSE.

Todėl siųlau vėl sugrĮžti ne Į Viliaus A, svetainės temų, bet Į nuostabių Viliaus A. pradėtų NAUJŲ int.SVETAINIŲ temų.
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą   Apsilankyti vartotojo tinklapyje
vap
Meistras


Prisijungė: 2006 06 08
Pranešimai: 263
Pranešimų per dieną: 0.04

PranešimasParašytas: 2006-11-18, 21:58    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Vytenis rašo:
vap rašo:
Vyteni turiu LYGIAI VIENĄ" KLAUSIMĄ":
...
Kadangi pirmu du pranešimai Viliaus A. ir tik treĄiame ar ketvirtame parašytas adresas Į Liųtų svetainĄ, tad klausimas KOKIO VELNIO SKAITAI NE NUO PIRMO PRANEŠIMO?...


Kai tema ne nauja paprastai pradedu nuo paskutinio pranešimo. O kadangi paskutinis pranešėjo parašas, mano supratimu, atitiko labai taikliai temos pavadinimų "Naujų svetainĄ", tai ir ...


Tema buvo ne nauja? Kaip taip suprasti.
Jei ne nauja, vadinas Į jų turėjote ateiti antrų kartų, nes kiekvienų kartų ateinant Į naujų temų ji bųna NAUJA, bent logiškai mųstant.
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą  
Vytenis
Meistras


Prisijungė: 2006 08 25
Pranešimai: 3200
Pranešimų per dieną: 0.5
Miestas: Kazl Rda-Jonava-Kaunas

PranešimasParašytas: 2006-11-18, 22:54    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Labai teisingai ir giliai logiškai mųstai. Man patinka toks gilus oponentų mųstymas. Aišku, gal ne vykusiai terminų pavartojau, pavadindamas NAUJA tema. Juk joje jau ne vienas pranešėjas buvo. Aišku, Ąia ir yra mųsų (ir tuo paĄiu mano) INTERNETINĖS PSICHOLOGIJOS dėsninga silpnybė skaityti tik paskutinĮ pranešimų ir sekti toliau paskui keliaujantĮ Į pievas. Todėl temoje "Tik Vyteniui" kurios ne originalas, bet tik falsifikacija yra NUSIŠNEKĖJIMUOSE, labai taikliai vosvos man pastabų davė, kad prieš paleidžiant pranešimų Į eterĮ, pažiųrėti reikia puslapio višuje Į TEMOS PAVADINIMĄ".

Taigi, dabar pažiųrėjus, mes jau keliaujame Į lankas. Reikia mums bųtinai grĮžti Į Viliaus A. pradėtų temų ir pradėti kalbėti NAUJų INTERNETINių SVETAINių rėmuosee. Šių žodžių galųnes mažosiomis parašiau todėl, kad gal nepradėkime apie jas vėl diskutuoti. Kalbėkime apie puikių Viliaus A iniciatyvų ir josios Įdėjų - NAUJĄ" SVETAIN.
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą   Apsilankyti vartotojo tinklapyje
Svecias
Meistras


Prisijungė: 2006 10 24
Pranešimai: 168
Pranešimų per dieną: 0.03

PranešimasParašytas: 2006-11-19, 03:46    Rašyti temą: Atsakyti su citata

PASKAITYT VYTENIO STRAIPSNI , TAI TAS PATS KAS SUSISAUT DOZE I VENA. NORISI DAR IR DAR... TU MANO OPIUMAS :lol:
_________________
Ir kam nepasisek, tiems tikrai pasisek nepasisekim patirti - tai irgi labai svarbi vertyb. (Vytenis)
SPORTAS JAU NE LOTERIJA, o mokslas


Paskutinį kartą redagavo Svecias, 2006-12-13, 21:58. Redaguota 2 kartus(ų)
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą  
Vytenis
Meistras


Prisijungė: 2006 08 25
Pranešimai: 3200
Pranešimų per dieną: 0.5
Miestas: Kazl Rda-Jonava-Kaunas

PranešimasParašytas: 2006-11-19, 10:15    Rašyti temą: Atsakyti su citata

:D Labas rytas! Kaip malonu, kad jau ištrinti iki SveĄio naktiniai visi ne Į temų rašyti paistalai!
Bet 2:46 forumų tvarkantys jau senai miega.

Mielasis Svety, koks pykĄio priepuolis užėjo Tau, kad net nesugebi paskaityti, kokia Ąia tema? 8) :roll: 8)
Svecias rašo:
....TIK TU NERASYK SAVO KLIEDESIU !!! ...
Sveikinu taikliai parašius, nes dabar mano atsiliepimas Į SveĄio šĮ VISIŠKAI NE Į TEMĄ" rašytų pranešimų, tai tikrai yra kliedesys.
Prisipažinsiu, kad tokie mano kliedesiai, diskutuojant su oponentais ne Į temų, irgi yra ištrinti.
Labai trokštu, kad ir šis mano kliedesys NE Į TEMĄ" su Tavim bųtų irgi ištrintas.

P.S: Gailiuos, kad Įsivėliau Į ne savo temų. Pasirodo, kad Ąia forume yra PRIVAČIOS TEMOS.
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą   Apsilankyti vartotojo tinklapyje
www.osport.lt
Meistras


Prisijungė: 2006 11 17
Pranešimai: 85
Pranešimų per dieną: 0.01
Miestas: Lietuva

PranešimasParašytas: 2006-11-19, 11:55    Rašyti temą: Atsakyti su citata

kadangi su senuku nelabai ka yr dikutuot tai sitas pranesimas Liubai..

siulau taip ir toliau.. visu kitus trint o palikt tik senuko ir jo augintiniu paistalus.. ziuresim kiek toli nuvaziuosim :D
_________________
irk, ta kauk jau sudryskusi - matosi, kas Tu esi. (Vytenis)
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą   Apsilankyti vartotojo tinklapyje
[Giedrius]
Meistras


Prisijungė: 2005 11 07
Pranešimai: 685
Pranešimų per dieną: 0.1
Miestas: Vilnius

PranešimasParašytas: 2006-11-19, 12:03    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Vyteni, turek saiko, tu jau ligonis, visi tau sako, kad si tema apie Viliaus svetaine ir niekam nerupi, kur tu pamatei adresa i liutu puslapi, poste, ne poste, parashe. Faktas tas, kad visi tau sako nustoti svaigti. Del taves nebesinori net forumo skaityt ir i ji rashyt :!:

Gyvenam demokratinej valstybej, na bent jau tuo tikim :D, tai galioja vienas principas: mazhuma nusileidzhia daugumai (pvz.: per prezidento rinkimus), manau, kad pats laikas butu Vyteniui, kaip mazhumai, nusilesti daugumai ir neberashyti tu savo litaniju, kliedesiu, svarbalu, ar kaip juos ten bevadinsi :!: Shiaip chia i Liubos darzha akmenys turetu eit... Daugumos prashymus gali ivykdyti tik jis :D
_________________
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą   Apsilankyti vartotojo tinklapyje
www.osport.lt
Meistras


Prisijungė: 2006 11 17
Pranešimai: 85
Pranešimų per dieną: 0.01
Miestas: Lietuva

PranešimasParašytas: 2006-11-19, 12:06    Rašyti temą: Atsakyti su citata

O jei taip nori Vyteni, susikurk savo internetine svetaine ir tada ir mes padiskutuosim apie ja sioje temoje.
_________________
irk, ta kauk jau sudryskusi - matosi, kas Tu esi. (Vytenis)
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą   Apsilankyti vartotojo tinklapyje
Vytenis
Meistras


Prisijungė: 2006 08 25
Pranešimai: 3200
Pranešimų per dieną: 0.5
Miestas: Kazl Rda-Jonava-Kaunas

PranešimasParašytas: 2006-11-19, 12:54    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Mielieji, nepasimokėte, kai jus ištrynė ir vėl varote ne Į temų. Juk Ąia tema ne apie mane, bet apie Viliaus A. pradėtų. Nejau neaiškiai buvau parašĄs:
"Kalbėkime apie puikių Viliaus A iniciatyvų ir josios Įdėjų - NAUJĄ" SVETAIN."
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą   Apsilankyti vartotojo tinklapyje
www.osport.lt
Meistras


Prisijungė: 2006 11 17
Pranešimai: 85
Pranešimų per dieną: 0.01
Miestas: Lietuva

PranešimasParašytas: 2006-11-19, 13:02    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Tai ta tau ir bandau isaiskinti.Susikurk nauja savo internetine svetaine ir ten publikuok savo visus ........... To pasekoje atsiknisi nuo forumo (tikekimes). Taip kad kurk ta savo nauja internetine svetaine ir neerzink kitu.O tada jau galesi ir diskutuoti, kai susikursi pats ja. Pirma ka nors padaryk, o tada snekek.
_________________
irk, ta kauk jau sudryskusi - matosi, kas Tu esi. (Vytenis)
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą   Apsilankyti vartotojo tinklapyje
Rodyti pranešimus nuo ankstesnio:   
Pradėti naują temą   Atsakyti į pranešimą    Pagrindinis puslapis -> Informacija Visos datos yra GMT + 3 valandos
Pereiti prie Atgal  1, 2, 3
Puslapis 33

 
Pereiti į:  
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą
Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Vertė Vilius Šumskas © 2003, 2005