�urnalas Orientavimosi Sportas
Osport.lt

Orientavimosi sporto forumas
 
 DUKDUK   IeškotiIeškoti   Narių sąrašasNarių sąrašas   Vartotojų grupėsVartotojų grupės   RegistruotisRegistruotis 
 AprašymasAprašymas    Tikrinti asmeninius pranešimusTikrinti asmeninius pranešimus   PrisijungtiPrisijungti 

Utenos maratonas

 
Pradėti naują temą   Atsakyti į pranešimą    Pagrindinis puslapis -> OS slidėmis
Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą  
Autorius Pranešimas
danius
Meistras


Prisijungė: 2004 11 11
Pranešimai: 93
Pranešimų per dieną: 0.01

PranešimasParašytas: 2006-03-17, 13:26    Rašyti temą: Utenos maratonas Atsakyti su citata

NetyĄia gavau nuorodų Į rezultatus http://www.svietimas.utena.lm.lt/projektai/slidinejimas.doc
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą  
Vytenis
Svečias




Pranešimų per dieną: 0.88

PranešimasParašytas: 2006-03-18, 00:58    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Dėkui, kad pavyko atrasti. Kaip man liepė ieškoti Utenos sporto adresu ten jokie rezultatai neatsidarė. Taigi, kažkas iš forumo sveĄių yra teisūs, ne katų siūlĄ orientacininkams Aleksejų NovoselskĮ pakeisti. Olimpietis ir tik treĄias vos ne min. Mantui Strolei ir Mariui RindzeviĄiui 32 km atstume prakišĄs!? Nedaug (tik 6 min 03 sek.) nuo olimpieĄio Egidijus Pilybas. Bet svarbiausia, už olimpietĮ 0:34 sek. greiĄiau slydo mūsų jau veteranas Nerijus! Jis ir buvusĮ žymų olimpietĮ RiĄardų Panavų padėjo net 4 min.! Ant kulnų jam mynė ir Remigijus Masilionis. Svarbiausia, Kaunas gali didžiuotis puikiu ekstremalaus sporto mėgėjos ir Eko žygių dalyvės, KTU žygeivės, Mini Eko 2005 nugalėtojos, žiemos triatlonininkės, magistrantės Agnės Matonytės puikiu slydimu. Nuo šios 1:26,0 atsilikusi Edita MartuseviĄiūtė 0:25 sek.greiĄiau praslydo už Jolantų ŠulĄienĄ. Manau, kad šių mūsiškių nuo olimpietės 16 km nuotolyje mažiau nei 10 min. skirtumas jau nėra labai didelis ir realiai, per kelis metus ir net mažiau, ypaĄ Editai gali būt pasiekiamas. Protokolas tikrai Įdomus, daug žymių slidininkų ir slidininkių. Yra Į kų orientuotis OSS-kams. Kad tokių daugiau būtų bendrų varžybų. Tai gal ir kas iš mūsiškių ir Į olimpiadų gal kas pakliūtų - trasų olimpinĄ tikrai sėkmingiau gal praslystu!
Atgal į viršų
Svečias





Pranešimų per dieną: 0.88

PranešimasParašytas: 2006-03-18, 01:12    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Masilionis apsiskaciavo, ir nieko jis nemyne!
Atgal į viršų
petras
Svečias




Pranešimų per dieną: 0.88

PranešimasParašytas: 2006-03-18, 09:46    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Vyteni nusiramink,
slidininkai ir biatlonistai jau viska baige, tai ir tinginiauja.
Kada reikia jiems, tada jie stiprus. normatyva tik novaselskis olimpiadai ivykde pasaulio taures etapuose, bande ir Rindzevicius, ir Strolia, bet nesigavo nieko. Jei neklystu, tai normativa net sumazine buvo net iki 100 fis tasku nuo anksciau buvusiu 80, kad tik dar kas nors patektu.
Aisku blogai kai lietuvai atstovaujantis rusai taip "padeje" ant LR ir ziuri tik kaip sau patogiai padaryt, nekovoja kaip Panavas, is principo, kad olimpietis ir tik jis gali buti stipriausias... (). Pazystu kelis buvusius slidininkus, kuriems didziausia geda budavo pralosti biatloninikui ar orientacininkui. tik tokie gali kazka pasiekti, o ne 60vieta olimpinese
Atgal į viršų
vlVytenis
Svečias




Pranešimų per dieną: 0.88

PranešimasParašytas: 2006-03-18, 13:13    Rašyti temą: Atsakyti su citata

KLOKIME VĖžES TOLIAU!

Labai malonu, Petrai, kad atneši Ąia pas mus labai svarbių žinių iš slidinėjimo pasaulio. Aš gal kiek alegoriškai pasaldau, kad tikrai mūsų OSS galimybės yra labai didelės. Bent mūsų struktūra ir entuziazmas tikrai pranoksta. Man gaila slidininkų, kai nėra jokių tradicijų mūsų šalyje. Nuvažiuokime Į Estijų ir pažiūrėkime! Iš protokolo Utenos matau ne vienų ten buvusĮ, beje ir orientacininkus Henrikų su Jūrate Tartu maratone daug kartų startavusius. Tik jame nuotolis dvigubai ilgesnis. UteniškĮ atstumų (32 km) Įveikinėja tik vaikuĄiai ir nepajėgiantys 63 km Įveikti. Jie pakeliui prisijungia. Renginys tikrai unikalus. Šaunu, kad nors uteniškiai, kaip ir bezdonieĄiai bando mus slidinėjanĄius išjudinti. žinau, ne vienas jonavietis norėjo nukakti Utenon. Bet bijojome, kad joje kiekvienas praeivis tikrai nebūt parodĄs Į katrų pusĄ starto ieškoti. Juolab, kad ir nežinojome, kada tas startas. Juk Estijoje tai vos prašvitus 9 val. startų duoda, kad nors iki tamsos (18 val.) finišų pasiektų net ir ...

Taigi, teko tuo metu Jonavoje nors tradicinės "Snaigės" žygio trasų atminti. Prisidaužėme joje iki valios. Tai mes tik turistai. Bet nemanau, kad olimpieĄiui dera namuose pralošinėti ir sezono pabaigoje. Juk sezono pabaiga visiems, ir tiems kurie atsirinkinėjo ir neatsirinko. Vadinasi mūsų išrinktiesiems ir trūksta tų pamatų suklotų, kų gauna nuo vaikystės kiekvienas estų vaikutis ir mergytė. Juk viskas nuo tradicijų prasideda. Kokias jas išpuoselėsime, tų ir turėsime.

Tik kodėl Utenoj daug nebaigusių trasų, tarp jų net žymių? Pamenu, grĮžus iš Tartu, Ignalinon Į 30 km. ilgiausio nuotolio varžybas pilnų vaikų autobusų atvežiau. Tai pamenu, kai su, gal ignalinieĄiu, nuostabiai slystanĄiu vaikeliu kojų Į kojų koviausi ir kai finišavome - teisėjai - slidinėjimo federacijos tūzai jau kavinėje girtuokliavo. Man tai "dzin", nes turėjau savo laikrodĮ ir sau laikų nusispaudžiau. Dar ir vaikutĮ - tikrų būsimų vietos slidininkų pasigavau ir jam jo laikų pasakiau. Tik štai, kaip pyko organizatoriai, kad iš Vilniaus visokie "snaigininkai" privažiavo. Juk tie Vilniaus "snaigininkai" vadovaujami Algio JuceviĄiaus (kai jis Kaune iki 72-ų metų vadovavo - mes jĮ "juce" vadindavom) ir pradėjo populiarinti garsųjĮ Tartu maratonų bei pradėjo rengti masiškiausius Vilniaus slidinėjimo maratonus, kurių masiškumo dar niekas iš kitų slidininkų renginių taip ir neaplenkė. Beje, šis paminėtas masinio slidinėjimo Lietuvoje populiarintojas dabar yra Lietuvos keliautojų sųjungos prezidentu išrinktas, bei SPORTAS VISIEMS asociacijos gen.sekretoriumi paskirtas. SumeĄiau tuos faktus, kad būtų už ko užsikabinti rimĄiau apie mūsų nuostabaus sporto išvystymo pamastyti. Manau, kad dabar pats laikas pradėti ruošti slides kitiems metams. Taigi klokite Ąia toliau mūsų vėžes!
Atgal į viršų
Svečias





Pranešimų per dieną: 0.88

PranešimasParašytas: 2006-04-15, 23:38    Rašyti temą: Re: Utenos maratonas Atsakyti su citata

danius rašo:
NetyĄia gavau nuorodų Į rezultatus http://www.svietimas.utena.lm.lt/projektai/slidinejimas.doc



Chepaz geriausias jeee , biatlonas valdo :DDDDDDD
Atgal į viršų
Svečias





Pranešimų per dieną: 0.88

PranešimasParašytas: 2006-04-15, 23:40    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Slidinejimas zluges lietuvoje , kai glaza uz vairo sedi :D
Biatlone nors perspektyvos matosi :DDD
Atgal į viršų
Audrius B
Vidutiniokas


Prisijungė: 2005 11 28
Pranešimai: 20
Pranešimų per dieną: 0

PranešimasParašytas: 2007-02-23, 15:02    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Gal kas zinot del 2006-2007 m ziemos Utenos maratono?
pagal kalendoriu, tai lygtai jau turejo ivykti...
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą [ užslaptinta ] Apsilankyti vartotojo tinklapyje
Rodyti pranešimus nuo ankstesnio:   
Pradėti naują temą   Atsakyti į pranešimą    Pagrindinis puslapis -> OS slidėmis Visos datos yra GMT + 3 valandos
Puslapis 11

 
Pereiti į:  
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą
Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Vertė Vilius Šumskas © 2003, 2005