�urnalas Orientavimosi Sportas
Osport.lt

Orientavimosi sporto forumas
 
 DUKDUK   IeškotiIeškoti   Narių sąrašasNarių sąrašas   Vartotojų grupėsVartotojų grupės   RegistruotisRegistruotis 
 AprašymasAprašymas    Tikrinti asmeninius pranešimusTikrinti asmeninius pranešimus   PrisijungtiPrisijungti 

Varžybos "Žiemos sportas visiems 2008" - nukelto

 
Pradėti naują temą   Atsakyti į pranešimą    Pagrindinis puslapis -> Informacija
Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą  
Autorius Pranešimas
renvaldas
Meistras


Prisijungė: 2005 08 12
Pranešimai: 457
Pranešimų per dieną: 0.07
Miestas: Vilnius

PranešimasParašytas: 2008-02-22, 15:35    Rašyti temą: Varžybos "žiemos sportas visiems 2008" - nukelto Atsakyti su citata

http://www.sportasvisiems.lt/ziemos_sportas_visiems.htm

Lietuvos žaidynių "žIEMOS SPORTAS VISIEMS"
Valstybės atkųrimo dienai
N U O S T A T A I


Tikslas. žaidynės rengiamos siekiant populiarinti žiemos sporto šakas, ugdyti šalies gyventojų sveikatingumų, plėtoti sporto visiems sųjųdĮ šalyje, telkti savivaldybių ir visuomeninių sporto organizacijų pajėgas, organizuojant masinius sporto renginius.
Vieta ir laikas. žaidynės vykdomos 2008 m.kovo ..... d. Lietuvos žiemos sporto centre, Ignalinoje, Sporto g. 3. žaidynių atidarymas kovo .... d. 11 val.
Vadovavimas. žaidynes organizuoja Lietuvos asociacija "Sportas visiems" kartu su Ignalinos rajono savivaldybe. žaidynes vykdo renginio organizacinis komitetas, Lietuvos asociacijos "Sportas visiems" ir Ignalinos sporto organizacijos.
Dalyviai. žaidynėse dalyvauja Lietuvos asociacijos "Sportas visiems organizacijų ir Lietuvos sporto federacijų klubų komandos, mokymo Įstaigų ir nevyriausybinių organizacijų grupės, šeimos bei pavieniai dalyviai. Dalyvių skaiĄius ir amžius neribojamas. Varžybose dalyviai skirstomi Į amžiaus grupes.
Programa. Slidinėjimo sprinto varžybos 1 km jaunimui amžiaus grupėse: iki 11 metų, 12-14 m.15-17m. Suaugusių amžiaus grupėse: 18-35 m. ir 36-50 m. slidinėjimo trasos - 5 km moterims ir 10 km vyrams. 51 m. ir vyresnių amžiaus grupėje slidinėjimo varžybų distancijos: 3 km moterims ir 5 km. vyrams Kalnų slidinėjimas amžiaus grupėse: iki 15 m., 16 - 34 m. 35 50, 51 m. ir vyresni. Greitasis Ąiuožimas (varžybos vykdomos Elektrėnuose) trumpuoju taku amžiaus grupėse:5-6, 7-8, 9-10, 11-12, 13-14, 15-16, 17-35, 35 metų. ir vyresni.Orientavimosi sporto varžybos nurodyta kryptimi, amžiaus gr. iki 16 m., 17-39 m.40 ir vyresni. Tinklinio ant sniego(3x3) ir mini futbolo, varžybos (komandos po 5 dalyvius), "Snaigės" žygis , Įvairųs žiemos sporto atrakcionai ir žaidimai: rųsto pjovimas, lenktynės slidėmis be lazdų, nusileidimas nuo kalno rogutėmis, virvės traukimas (komanda 5 dal.), taikliosios rankos turnyras (kamuolio metimas Į krepšĮ), svarsĄio kilnojimo (rovimo), rankų lenkimo varžybos, šaudymas pniaumatiniu šautuvu, sveikuolių ir kultųros programos bei pramoginiai renginiai.
Nugalėtojų nustatymas ir apdovanojimas. Nugalėtojai nustatomi vadovaujantis sporto šakų varžybų taisyklėmis ir atskirų rungĄių nuostatais. žaidinių dalyviai, slidinėjimo,orientavimosi ir Ąiuožimo rungĄių prizininkai pagal amžiaus grupes, apdovanojami medaliais. Papildomų rungĄių, žaidimų ir atrakcionų nugalėtojai apdovanojami rungtis vykdanĄių organizacijų prizais ar suvenyrais. LASV apdovanoja gausiausiai žaidynėse dalyvavusias organizacijas ir klubus.Visi žaidynių dalyviai apdovanojami renginio atributika.
Dalyvavimo sųlygos. Organizacines išlaidas (atributika, bazių nuoma, varžybų vietų paruošimas, bendrų renginių organizavimas, prizai rugĄių nugalėtojams ir medaliai prizininkams) apmoka LASV. Atskirų varžybų vykdymo išlaidas apmoka rungtis vykdanĄios organizacijos. Komandų, grupių ir delegacijų atvykimo, maitinimo ir nakvynės išlaidas apmoka Į žaidynes siunĄianĄios organizacijos arba patys dalyviai.
Sporto varžybų dalyviams bųtinos gydytojų vizos.
Registracija. Varžyboms paraiškos priimamos rungtynių vietose ne vėliau kaip 1 val. iki programoje nurodytos pradžios. žaidimams ir atrakcionams dalyvių registracija - renginių vietoje prieš joms prasidedant.
Informacija telefonu. 85-213 52 55 arba el. paštu
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą [ užslaptinta ]
Rodyti pranešimus nuo ankstesnio:   
Pradėti naują temą   Atsakyti į pranešimą    Pagrindinis puslapis -> Informacija Visos datos yra GMT + 3 valandos
Puslapis 11

 
Pereiti į:  
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą
Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Vertė Vilius Šumskas © 2003, 2005