�urnalas Orientavimosi Sportas
Osport.lt

Orientavimosi sporto forumas
 
 DUKDUK   IeškotiIeškoti   Narių sąrašasNarių sąrašas   Vartotojų grupėsVartotojų grupės   RegistruotisRegistruotis 
 AprašymasAprašymas    Tikrinti asmeninius pranešimusTikrinti asmeninius pranešimus   PrisijungtiPrisijungti 

Trenerių kelionė Č Škotijų

 
Pradėti naują temą   Atsakyti į pranešimą    Pagrindinis puslapis -> Informacija
Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą  
Autorius Pranešimas
Eugenijus
Meistras


Prisijungė: 2007 03 19
Pranešimai: 97
Pranešimų per dieną: 0.02

PranešimasParašytas: 2008-03-15, 03:25    Rašyti temą: Trenerių kelionė Į Škotijų Atsakyti su citata

LOSF ir LSFS (Lietuvos sporto federacijų sųjunga) iniciatyva keleto moksleivių trenerių desantas savaitei buvo išmestas Į mažai pažystamų Škotijų. Jų nuotykiai ir Įspųdžiai nuotraukose:
http://picasaweb.google.lt/augeno/TreneriKelionIKotij
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą  
SMG
Meistras


Prisijungė: 2004 04 05
Pranešimai: 1233
Pranešimų per dieną: 0.17
Miestas: Kaunas

PranešimasParašytas: 2008-03-15, 14:03    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Labai šauni ataskaita. Kitiems lieka pavarvinti seilĄ ir tikėtis, kad taip kada nors bus ir pas mus :)
_________________
Jei problem galima isprsti, vadinasi, nra jokio reikalo dl jos jaudintis. Jei problema neisprendiama, jaudintis dl jos beprasmika.
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą [ užslaptinta ] MSN Messenger Skype vardas
Eugenijus
Meistras


Prisijungė: 2007 03 19
Pranešimai: 97
Pranešimų per dieną: 0.02

PranešimasParašytas: 2008-03-15, 14:49    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Tikroji ataskaita turėtų pasirodyti artimiausiame "Orientavimosi sportas" numeryje (jeigu Rimui S. dar nesibaigė kantrybė ir entuziazmas viskų daryti veltui) :wink:
Čia tik nuotraukos. Tiesa sakant, seilės nėra ko varvinti, nes tikroji orientavimosi sporto padėtis Škotijoje yra nepavydėtina, geriau jau mes to nesulauktume. Tiems, kurie visada dejuoja reikėtų priminti, kad oi dar kaip galima kristi duobėn!
Beje, mes matėme tik vaikų ruošimo sistemų ir galimybes. Apie suaugusiųjų, nacionalinės rinktinės problemas kaip ir kalbėjomės, bet tik grĮžĄs namo supratau, kad beveik nieko ir nesužinojome. Pav. paskutinĮ laisvų pusdienĮ mums buvo pasiųlyta patiems nuvykti pasigrožėti sostine Edinburgu. Taip ir padarėme, taĄiau nežinojome, kad beveik tuo paĄiu metu, kai lipome Į traukinĮ atgal, to paties Edinburgo apylinkėse buvo duotas Škotijos naktinio Ąempionato startas. Bųtume žinojĄ - tikrai bųtume paaukojĄ dar kelias valandas tokiai atrakcijai. :(
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą  
Vytenis
Meistras


Prisijungė: 2006 08 25
Pranešimai: 3200
Pranešimų per dieną: 0.5
Miestas: Kazl Rda-Jonava-Kaunas

PranešimasParašytas: 2008-03-15, 22:08    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Eugenijus rašo:
... tik grĮžĄs namo supratau, kad beveik nieko ir nesužinojome. ...
Na, jau vien tik nuotraukas pažiųrėjus - aš tai bent daug sužinojau :D Dėkui už nuostabiausių ir informatyviausių nuotraukų komplektų. Fotografuota ir parodyta, bųtent tai - kas svarbiausia.

O vis tik kaip su tuo "NIEKO IR NESUžINOJOME" ? :roll: Aš tai bent jau vaikas bųdamas tiek, ir tiek buvau prisiskaitĄs apie Loch nesso ežero mĮslĄ ir jo pabaisų. Tai vis tik kaip su ja? Kodėl Jųsų ekspedicijoje buvo nesėkmingos Nesės paieškos? Ar naudojotės ežero dugno žemėlapiu? Atvirai sakau - netikiu italų seismologo Luigi Piccardi naujausia to ežero "burbulo" nuo tektoninio lųžio teorija. Jau vien tik tas naujausias teiginys, kad po ežeru tektoninis lųžis - ar nebus kada nors ten žemės gelmėje atrastas kitas ežeras, kuris per seisminĮ aktyvumų gal ir susisiekia su paviršinio vandens ežeru? Tai ar negalėjo Nesė išplaukti iš gelmių, bųtent, per tuos žemės gelmių neramumus? :?: Jau vien Sinaujaus pusiasalio gelmėse (olose) kokie stebųklai gyvųnijos yra atrasti - tai ne tas žodis. Juolab, kad kai buvau septintokas, tai net maĄiau tėvo prenumeruojamame "Znanije sila" žurnale echoskopu atlikta nuotraukų tame ežere, kurioje siluetai aiškiausio plezozauro, pamenu, kuris, kaip buvo parašyta, kad judėjo ir nuplaukė. Ar tas ežeras nebus susiformavĄs nuo fiordo? O gal vis tik yra koks nors paslaptingas ryšis su vandenynu? O ar Į jo gelmes (iki 11 km) ar negalėjo nusikraustyti šios bųtybės? Nepamirškime, kad japonų žvejų traleris buvo Į savo tinklus lavonų bųtybės panašios Į NessĄ pagavĄs. Čia pat nufotografavĄ, žvejai per bortų išmetė, kad neužkrėstų žuvų laimikio. Tai šokiravo viso pasaulio mokslininkus. Aš savom akim :roll: maĄiau tų nuotraukų..

Taip, kad siųlau daugiau fantazijų turėti, tai tada tikrai atrasime ir ne tik NesĄ. Kažko tai nepamenu, kad bųtų buvĄ kokie ar kokios nors iš Škotijos, kitaip tariant - iš Skotlandijos orientavimosi sporto pasaulinės asmenybės. Tokios tikrai nesimaišė ne vienai Lietuvos kaime užaugusiai ir mųsų šalies tik kaimuose išmokusioms orientuotis. (Nebent škotės ar škotai orientuojasi po kitų šalių pavadinimais.) Tokios ten nuostabios vietos! Tik piešk ir piešk žemėlapius. Taip ir norisi, žiųrint Į nuotraukas - nuostabius gamtos peizažus. Kad kas nors man tokius nuostabius kalnus prie Kazlų Rųdos kas atvežtų. Labai bųsiu dėkingas už tokias lauktuves.

O gal sukurkime DIRBTINĄ" ORIENTAVIMOSI VIETOV (kad ir po stogu, kuriuo lankėtės - kad jokie lietųs nemaišytų ir bųtų visiems vienodos sųlygos orientuotis). Dar bųtų geriau, kad tų vietovĄ galima bųtų visaip kaitalioti, po kiekvienų varžybų perstumdyti orientyrus, juos sukeisti, pakeisti ir išmaišyti kaip "puzlĄ" :twisted: Ot tai tada pagyvensime :D
_________________
Sekite kelion-ekspedicij dviraiu "Lietuvos emlapio 400-meio vietomis"
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą   Apsilankyti vartotojo tinklapyje
Rodyti pranešimus nuo ankstesnio:   
Pradėti naują temą   Atsakyti į pranešimą    Pagrindinis puslapis -> Informacija Visos datos yra GMT + 3 valandos
Puslapis 11

 
Pereiti į:  
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą
Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Vertė Vilius Šumskas © 2003, 2005