�urnalas Orientavimosi Sportas
Osport.lt

Orientavimosi sporto forumas
 
 DUKDUK   IeškotiIeškoti   Narių sąrašasNarių sąrašas   Vartotojų grupėsVartotojų grupės   RegistruotisRegistruotis 
 AprašymasAprašymas    Tikrinti asmeninius pranešimusTikrinti asmeninius pranešimus   PrisijungtiPrisijungti 

LOSF varžybų kalendorius 2009
Pereiti prie Atgal  1, 2, 3, 4, 5, 6  Toliau
 
Pradėti naują temą   Atsakyti į pranešimą    Pagrindinis puslapis -> Bendras
Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą  
Autorius Pranešimas
GJ
Meistras


Prisijungė: 2007 10 07
Pranešimai: 343
Pranešimų per dieną: 0.06
Miestas: Vilnius

PranešimasParašytas: 2008-09-12, 20:20    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Man labai Įdomus dar vienas klausimas, kurio niekas neklausinėja ir neatsakinėja. :D Lietuvos Taurė. :idea: Nejaugi ji vyks tuose paĄiuose VištyĄio žemėlapiuose kaip ir šių metų LČ vidutinė? :?: :? Kažkaip visai neĮdomu bųtų. :evil: Aš, matote, jau pripratau, kad bųtų nauja vietovė per Lietuvos TaurĄ. :D :lol:
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą [ užslaptinta ] Skype vardas
lencas
Meistras


Prisijungė: 2006 09 21
Pranešimai: 210
Pranešimų per dieną: 0.03
Miestas: Vilnius

PranešimasParašytas: 2008-09-12, 20:29    Rašyti temą: Atsakyti su citata

yra žvaigždutė prie vietovės pavadinimo :D
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą   Apsilankyti vartotojo tinklapyje
Vytenis
Meistras


Prisijungė: 2006 08 25
Pranešimai: 3200
Pranešimų per dieną: 0.5
Miestas: Kazl Rda-Jonava-Kaunas

PranešimasParašytas: 2008-09-12, 23:08    Rašyti temą: Atsakyti su citata

J.U. rašo:
gieu rašo:
Jo, jųs visi teisųs. Eikim iki galo:
kodėl dvylikiniai negalėtų kautis ir su keturiolikiniais????
Kodėl keturiolikiniai negalėtų kautis ir su šešiolikiniais???
Kodėl šešiolikiniai negalėtų kautis ir su aštuoniolikiniais
???

Xe xe xe, zinoma, kodel gi ne...
Be to, paprastas dalykas - is kur gi paimsite tiek superiniu vietoviu atskiriems cempionatams? Jei vaiku iki 20 m atskirai, elito - dar atskirai, veteranu - vel atskirai. Jau dabar va kazkas aiskina, kad jis Visoriuose nenori begti...
Maratona - i ankstyva pavasari (balandzio vid).
Ilga trasa - i velyva pavasari (geguzes men).
Vidutine trasa ir estafetes - i vasaros pr. (birzelio pr.).
Sprinta ir Klubu taure - i rudeni (rugseji - spali, atskiri savaitgaliai).
Naktini cempionata - i spali.
Tokie mano siulymai
.

O Ąia tai konkreti ir labai aiški sistema viskas pagal dėsnius. (Ne veltui J.U. nešioja mano posakĮ "J.U. - visiškai teisus" :D :D :D .) Gal tik maratonų ne ankstyvų pavasarĮ reikia, o pavasario viduriop, kad nuo žiemos visi suspėtų pabusti. O dėl vaikų kovimosi tarp vyresnių tai visad kietesni save ilgesnėse trasose bandydavo. Bet pereinamajame Į suaugusiųjų amžiaus tarpsnyje pagal pedagogikos dėsnius jau labiausiai reikia jaunimų pratinti prie vyresnių. O dėl vietovių "stygiaus", manau, kad nereikia per daug švaistytis naujomis vietomis. Bųdavo tradicija, kad Moksleivių Ąempionatai vykdavo tik metų senumo Tako daugiadienių vietovėse. Nieks neatsitiks, jei ir veteranai su moksleiviais prabėgs per tuos paĄius žemėlapius šiek tiek kitaip suprojektuotomis trasomis.

J.U. rašo:
...Uztat kiek teigiamu emociju tures Miinde ir visi kiti, norintys pasilyginti su stipriausiais vienoje grupeje... Cia juk sportas - isradimas tam, kad sportuojantys zmones patirtu malonuma. ...
Dėkui už patĮ svarbiausių mųsų sporto tikslo teiginĮ. Pagal sporto principus ir žmonių patiriamų malonumų, o ne pagal ambicijas turi formuotis mųsų veikla ir jos pagrindas kalendorius. Bet kalendoriaus problemos labai persipynusios su Įvairiausiomis problemomis. Malonu, kad diskusija rutuliuojasi labai konstruktyviai. Tik ar ta mųsų diskusija jau galės kardinaliai pakeisti pateikto kalendoriaus projekto apmatus? Kad ir dėl kvalifikacinių atsisakymo tai puiki mintis nes konkurencija dar per maža, o tarp moterų išvis jos nėra. Bet ar ryšis vadai kardinaliai viskų keisti vardan sporto vardan sportuojanĄių malonumo? :roll:
_________________
Sekite kelion-ekspedicij dviraiu "Lietuvos emlapio 400-meio vietomis"
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą   Apsilankyti vartotojo tinklapyje
Minju
Vidutiniokas


Prisijungė: 2008 01 20
Pranešimai: 22
Pranešimų per dieną: 0
Miestas: Vilnius

PranešimasParašytas: 2008-09-13, 08:08    Rašyti temą: LOSF varžybų kalendorius 2009m Atsakyti su citata

Ar kas pagalvoja ,siųlydamas Įvairius atskirus Ąempionatus ,apie finansinĄ tokių varžybų pusĄ? Atskirkit vaikuĄius (be pinigų),veteranus (prie pinigų) ir paklauskit ,kas organizuos ir už kų tokias varžybas?Tiems ,kurie prie pinigų savaitgalĮ nesunku ir iki Latvijos ar Estijos pavažiuoti,kad bėgtų kitoje aplinkoje? Tai gi atskirų Ąempionatų rengėjams noriu pasiųlyti,kad jie tegul materialiai(ne simboliškai) juos paremia.
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą  
tukmir
Meistras


Prisijungė: 2014 01 26
Pranešimai: 312
Pranešimų per dieną: 0.08

PranešimasParašytas: 2008-09-13, 09:34    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Mano nuomone Lietuvos Cempionatai, Lietuvos Taure turetu vykti tik naujuose zemelapiuose, Ir finansine prasme tose varzybose pakankamai gerai, nes susirenka virs 500 dalyviu.
O siu metu Maratonas vyks Zivulciskese, kur net as dvieju metu begyje jau startavau 3 kartus. Todel nusprendziau balsuoti kojomis-i maratona nevaziuosiu. As nesiulau , kad maratonas vyktu naujoje vietoveje, bet tokioje nuciulptoje?
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą  
Vytenis
Meistras


Prisijungė: 2006 08 25
Pranešimai: 3200
Pranešimų per dieną: 0.5
Miestas: Kazl Rda-Jonava-Kaunas

PranešimasParašytas: 2008-09-14, 00:19    Rašyti temą: Re: LOSF varžybų kalendorius 2009m Atsakyti su citata

Minju rašo:
Ar kas pagalvoja ,siųlydamas Įvairius atskirus Ąempionatus, apie finansinĄ tokių varžybų pusĄ? Atskirkit vaikuĄius (be pinigų),veteranus (prie pinigų) ir paklauskit ,kas organizuos ir už kų tokias varžybas?Tiems ,kurie prie pinigų savaitgalĮ nesunku ir iki Latvijos ar Estijos pavažiuoti, kad bėgtų kitoje aplinkoje? Tai gi atskirų Ąempionatų rengėjams noriu pasiųlyti,kad jie tegul materialiai(ne simboliškai) juos paremia.
Tai gal paremti - pasiųlyti konkursui pravesti už dykų :?: Kažkaip visų gyvenimų tai dariau, nei cento už žemėlapių "paišybų" neiemiau niekad :twisted: . Manau, kad gal reiktų man ir ne tik OS atrakcijai papiešti žemėlapĮ visuomeniniais pagrindais, o spausdinimo išlaidas iš kokios nors programėles, kaip visad darau. O jei paprašyĄiau visiems dar prisidėti - pateisėjauti valandėlĄ - kitų už dykų vaikų labui - negi nieks nesutiks? :roll:

Na, o, rimĄiau, - tai labai protingas ir aktualus Minju pastebėjimas. Todėl man ir reikėjo iš Jonavos kudašių išnešti, kad sporto valdžios akivaizdoje likdavau nesuprastas su savo "BIZNIERIŲ" sporto šaka, kuri, neva, pelnydavosi iš dalyvių ir net vaikų. (Apie tai kada nors atskirai kitoje temoje plaĄiau pateiksiu, kuom mųsų sporto šakų inkriminuodavo, ir dėl ko ...)

O DAR RIMČIAU - tai gal reik pasvarstyti - iš ko diržus susiveržti. :idea: Nebųdavo pinigų, bet šalies Moksleivių Ąempionatai visad vykdavo - bųdavo naudojami Tako 5d. v-bų žemėlapiai. Negi prestižinės biznio v-bos negali tapti bųsimos kartos rėmėjomis? Prisiminkime paskutinĮ kartų 2005 m Moksleivių Ąempionatų Aukštadvaryje. Tikrai, ne dėl lėšų stygiaus, o dėl žiopliško ir net aplaidaus organizavimo sužlugdytos varžybos Įvyko. Nereikia bųti "apuokais" :evil: ir nereikia "apuokams" duoti organizuoti varžybų, kurie nesugeba iš trasos savo starto brigadai pranešti, kad dar trasa nepastatyta, kad reikia nežymiai startų atidėti. (Juolab, kad tuo metu jau visi vaikai mobilius telefonus turėjo). Gal todėl klubas ir pasivadino to simbolinio paukšĄio pavadinimu, kad jam buvo lemta uždaryti Lietuvoje tikro moksleiviško sporto puslapĮ.

Po šio Įvykio desperatiškai ir be jokios sitemos "sukergus" moksleivių-suaugusųjų Ąempionatus, ir to akto dėka SPORTO PEDAGOGIKOS PRINCPIPŲ IŠSIBALANCAVIMO pasekmės jau ryškėja ne tik individualiame svarbiausių jaunųjų asmenybių meistriškumo nuopolyje, bet ir Gioteburge, ir Olomouce, ir dar ateityje ne taip Lietuvos OS-ui atsilieps.

Todėl KREIPIUOSI ir Į visus veteranus - KVIEČIU prisidėti mažyte dalele prie jaunųjų sporto. Jei mųsų - veteranų Ąempionatai bųtų kartu su moksleivių Ąempionatais - tai tada išloštų ir suaugusiųjų sportas, kuris vadintųsi ne MV21 - o Stipriausiųjų, arba be jokio priedelio - tiesiog ČEMPIONATU, kuriame net ir jaunuĄiai su suaugusiais galėtų sustartuoti papildomai kad ir: ilgojoje trasoje (kaip Edita buvo trasų užbaigusi), ir vidutinėje (kaip Ieva 16-kinė tapusi elito Ąempione), ir net vaikai pagal parametrus jiems Įmanomas suaugusiųjų vidutines bei sprinto trasas galėtų vėl pradėti Įveikinėti ir dar ne vienai dėdei ar tetutei Įkretinėti. O iš veteranų ne tik miindė ir Audrius , bet ir aš per 60-ties 21-nikinių trasas su malonumu vėl bandysiu. Negi kas uždraus? Pagal kokĮ paragrafų? Juk juose ir bus patys naujausi žemėlapiai. Negi negalima bus pamatyti norintiems?

Manau, kad ne tik meistriškumo reikalai pagerės, bet ir ekonominis varžybų rentabilumas pakils, prie suaugusiųjų prisidėjus moksleiviams ir veteranams. Tik bus baisu, :shock: ar ne per daug mųsų taps - ar nereiks po kvalifikacinių pirmiau Į PUSFINALIUS, o po to tik Į FINALUS kopti. Tai negi nebus iš to biznio? :D
_________________
Sekite kelion-ekspedicij dviraiu "Lietuvos emlapio 400-meio vietomis"
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą   Apsilankyti vartotojo tinklapyje
Elvis
Meistras


Prisijungė: 2005 08 11
Pranešimai: 1563
Pranešimų per dieną: 0.23
Miestas: Vilnius

PranešimasParašytas: 2008-10-07, 23:20    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Užtikau šiandien nuostatuose eilutĄ:

** Trumpoje ir vidutinėje trasose MV 21(20) grupėse kvalifikacinių varžybų nebus.
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą   Apsilankyti vartotojo tinklapyje
edis
Meistras


Prisijungė: 2006 10 24
Pranešimai: 114
Pranešimų per dieną: 0.02
Miestas: VilniusKaunas

PranešimasParašytas: 2008-10-08, 09:13    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Elvis rašo:
Užtikau šiandien nuostatuose eilutĄ:

** Trumpoje ir vidutinėje trasose MV 21(20) grupėse kvalifikacinių varžybų nebus.


Elvi, bijau, kad sprendimai jau priimti. Cia kaip toj patarlej: "Kopustais nudeges ir pro darza eidamas pucia". Perfrazuosiu: "Sukelet siemet triuksma del kvalifikaciju, tai kitais metais ju is viso nebus". Deja, bet tai neteisinga, ypac sprinte :cry: .
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą  
Hobitas
Meistras


Prisijungė: 2004 04 01
Pranešimai: 479
Pranešimų per dieną: 0.07
Miestas: VILNIUS

PranešimasParašytas: 2008-10-08, 09:58    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Pritariu siai LOSF'o pozicijai, bet tik su salyga, kad startuoja visi norintis.
_________________
Hobitas training log
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą [ užslaptinta ] Apsilankyti vartotojo tinklapyje
gedaz
Meistras


Prisijungė: 2004 08 27
Pranešimai: 669
Pranešimų per dieną: 0.09
Miestas: Pasaulio pilietis

PranešimasParašytas: 2008-10-08, 10:12    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Citata:
Elvi, bijau, kad sprendimai jau priimti. Cia kaip toj patarlej: "Kopustais nudeges ir pro darza eidamas pucia". Perfrazuosiu: "Sukelet siemet triuksma del kvalifikaciju, tai kitais metais ju is viso nebus". Deja, bet tai neteisinga, ypac sprinte Crying or Very sad .
pirma karta tokia mandra patarle girdziu... :D jei ne perfrazavimas net nesuprasciau apie ka cia butu buvo joje noreta pasakyti :lol:
_________________
GT Maps
www.gtmaps.eu
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą [ užslaptinta ] Apsilankyti vartotojo tinklapyje Skype vardas
Elvis
Meistras


Prisijungė: 2005 08 11
Pranešimai: 1563
Pranešimų per dieną: 0.23
Miestas: Vilnius

PranešimasParašytas: 2008-10-08, 18:08    Rašyti temą: Atsakyti su citata

edis rašo:
Elvis rašo:
Užtikau šiandien nuostatuose eilutĄ:

** Trumpoje ir vidutinėje trasose MV 21(20) grupėse kvalifikacinių varžybų nebus.


Elvi, bijau, kad sprendimai jau priimti. Cia kaip toj patarlej: "Kopustais nudeges ir pro darza eidamas pucia". Perfrazuosiu: "Sukelet siemet triuksma del kvalifikaciju, tai kitais metais ju is viso nebus". Deja, bet tai neteisinga, ypac sprinte :cry: .


Galvoju kų Ąia parašyti ir nebesugalvoju - vadinas jau viskas tvarkoje su manimi - man jau dzin kokie tie sprendimai yra ir bus.
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą   Apsilankyti vartotojo tinklapyje
Vytenis
Meistras


Prisijungė: 2006 08 25
Pranešimai: 3200
Pranešimų per dieną: 0.5
Miestas: Kazl Rda-Jonava-Kaunas

PranešimasParašytas: 2008-10-08, 21:39    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Elvis rašo:
Užtikau šiandien nuostatuose eilutĄ:

** Trumpoje ir vidutinėje trasose MV 21(20) grupėse kvalifikacinių varžybų nebus.
Šiandienų Aukštadvaryje vidutinės trasos pasaulio kariškių Ąempionato dalyvių skaiĄius pas vyrųs 170 dalyvių, bet kvalifikacinių nėra. Manau, kad todėl pagrindinių rungĄių Lietuvos Ąempionatus galima bus surengti per du savaitgalius ir po jų iš kart sudarius rinktinĄ - su aukšĄiausia forma sėkmingai atstovauti Lietuvų.

Tik ar iš esmės bus galima keisti kalendoriaus projektų, taip kaip pasiųlė J.U. :?: Ar galima bus sprinto Ąempionatų perkelti Į rugsėjo pirmųjĮ savaitgalĮ, kad Ąempionatų rengti saugiai (sistabdžius automobilių eismų) ir šventiškai Kazlų Rųdoje?
_________________
Sekite kelion-ekspedicij dviraiu "Lietuvos emlapio 400-meio vietomis"
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą   Apsilankyti vartotojo tinklapyje
J.U.
Meistras


Prisijungė: 2006 11 09
Pranešimai: 486
Pranešimų per dieną: 0.08
Miestas: Vilnius

PranešimasParašytas: 2008-10-09, 14:55    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Tai, jei kvalifikaciniu nebus - tai kaip bus?
1 - visi norintys startuos atsitiktine tvarka ismetyti starto protokoluose?
2 - dalis sportininku su kazkokiais reitingais uz kazkoki laikotarpi startuos A grupeje, o visus kitus nugrus i B grupe?
3 - visi startuos vienoje grupeje pagal savo reitingus uz kazkuri laikotarpi - prades silpniausi, baigs stipriausi?
4 - visi startuos vienoje grupeje, tik kazkiek stipriausiu sportininku grupe startuos pabaigoje?
Paaiskinkit, kas zinote..... :?:
_________________
...kai nra k veikti, reikia bgti...
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą  
Elvis
Meistras


Prisijungė: 2005 08 11
Pranešimai: 1563
Pranešimų per dieną: 0.23
Miestas: Vilnius

PranešimasParašytas: 2008-10-20, 22:46    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Sprintų ir ilgų 2009m. organizuos OK Ą"žuolas:

http://www.losf.lt/index.php?page=lt/new/prezidiumas0123
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą   Apsilankyti vartotojo tinklapyje
Elvis
Meistras


Prisijungė: 2005 08 11
Pranešimai: 1563
Pranešimų per dieną: 0.23
Miestas: Vilnius

PranešimasParašytas: 2008-10-21, 20:24    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Vytenis rašo:

Dėkui už pasiųlymų! Kaip tik šĮ klausimų jau pradėjome svarstyti už dienų kelių aptarsime su savivaldybės vadovais šių idėjų. Jei kultųros-sporto vadovybė pritars Lietuvos Ąempionatui, kaip sudėtinei tradicinei miesto šventės daliai tada pradėsime ruošti pasiųlymų LOSF-o konkursui dėl sekanĄių metų sprinto Ąempionato. Jeigu praėjusĮ penktadienĮ OS-o atrakcijos dalyviams dėl keliolikos vaikų ir dviejų garbių sveĄių sugebėjome miesto centro eismų visiškai uždaryti (tai galėtų paliudyti vienas iš forumo moderatorių dalyvavĄs OS atrakcijoje), tai per Lietuvos Ąempionatų Kazlų Rųdoje tikrai dalyvių nekišime po automobilių ratais.


Vyteni, kaip Ąia atsitiko, kad neužpildei paraiškos sprinto Ąempui? Ar visgi savivaldybė nepritarė? Kadangi tu dabar priverstinai poilsiauji, atsakymų pateikti neskubu :)
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą   Apsilankyti vartotojo tinklapyje
Rodyti pranešimus nuo ankstesnio:   
Pradėti naują temą   Atsakyti į pranešimą    Pagrindinis puslapis -> Bendras Visos datos yra GMT + 3 valandos
Pereiti prie Atgal  1, 2, 3, 4, 5, 6  Toliau
Puslapis 36

 
Pereiti į:  
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą
Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Vertė Vilius Šumskas © 2003, 2005