�urnalas Orientavimosi Sportas
Osport.lt

Orientavimosi sporto forumas
 
 DUKDUK   IeškotiIeškoti   Narių sąrašasNarių sąrašas   Vartotojų grupėsVartotojų grupės   RegistruotisRegistruotis 
 AprašymasAprašymas    Tikrinti asmeninius pranešimusTikrinti asmeninius pranešimus   PrisijungtiPrisijungti 

Garbingas poelgis 2008
Pereiti prie Atgal  1, 2
 
Pradėti naują temą   Atsakyti į pranešimą    Pagrindinis puslapis -> Informacija
Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą  
Autorius Pranešimas
Vytenis
Meistras


Prisijungė: 2006 08 25
Pranešimai: 3200
Pranešimų per dieną: 0.5
Miestas: Kazl Rda-Jonava-Kaunas

PranešimasParašytas: 2009-05-13, 23:00    Rašyti temą: Atsakyti su citata

edi. rašo:
:shock: Na ir duodi, Vyteni! Ka cia paskutiniu sakiniu norejai pasakyti? Kaip suprasti, ar OSS ... :?: :roll:

Taip, visiškai teisingai. Pasigendu GARBINGO SPORTO PAGRINDŲ, nes:

1. Nėra jokių nuostatų nei principų, kaip sudaroma Lietuvos rinktinė. Atrankos principai visad skelbiami "OS bėgte", ir matosi MTBO. Bet parodykite viešai paskelbtus OSS atrankos principus! Jei Į jų nepatenka Lietuvos Ąempionatų prizininkės, tai tada ar galima vadinti "rinktinĄ"?

2. Kai rinktinės narė per paĄias svarbiausias varžybas demonstruoja savo blogiausių asmeninĮ rezultatų ir neužleidžia savo vietų kitoms; geriau pasirodžiusioms, tai gal reik paabejoti, ar garbinga treniravimo metodika?

3. Jau vien tik tai, kad ilgų laikų nebuvo jokios konkurencijos patekimui Į rinktinĄ, reik paabejoti garbingų principų egzistencija, kurie gal nepaskatino merginas rimĄiau sportuoti. Nieko nėra negarbingesnio, kaip nesirųpinama jaunųja karta, gyvenama tik šia diena.

4. NEVIENODAS LYČIŲ GALIMYBIŲ PRINCIPAS (m20 ir m18 grupių rinktinių daugiametis ignoravimas) - tai irgi nėra garbingo žaidimo taisyklės ir tai nepuošia Lietuvų prieš pasaulĮ. :wink:

5. PatĮ negarbingiausių principų Įžvelgiu, kai rinktinės sudėtyje šalĮ atstovaujama svetima pavarde. Nieko bjauresnio nėra, kai apgaudinėjamas visas pasaulis, :oops: oficialiai IOF skelbiamuose rezultatuose, pirmų kart gyvenime startuojant suaugusiųjų "OS bėgte" rinktinės sudėtyje, geriausias rezultatas miške (ne gatvėje-ne sprinte) yra pasiektas NE SU SAVOMIS KOJOMIS IR SU SVETIMA GALVA. :oops: Juolab, kad, tai aiškiai matė kitų šalių varžovės, startavusios ne tik vėliau, bet ir anksĄiau išbėgusios irgi matė, kad ne ta jų varžovė iš mųsų šalies finišavo - kontinento Ąempionato finale finišavo ta, kuri tos rungties kvalifikacijoje nedalyvavo. :oops: :oops: :oops: Dar blogiau, kad su OSS mųsų rinktinės nare vasaros sporto sųlygomis norėjo pasivaržyti ir dabartinė OSS trasų vienos šalies varžovė. Ta dvikova su mųsiške turėjo bųt Įdomi tos šalies ir treneriams ir visiems gerbėjams bei kitų šalių OS specialistams. Tai kaip jaustis tai kitatautei prieš savo ir kitų šalių stebėtojus, pralaimėjusiai prieš mųsiškĄ, kuri visai ne ta startavo - kai ištikrųjų jos pavarde bėgo žymiai pajėgesnė mųsiškė. :evil: Pasakykite - kaip ir man, pirmajam treneriui, reikėjo jaustis prieš buvusios mano auklėtinės nuolatinĄ varžovĄ? :oops: :cry: Juolab, kad išvakarėse jų asmeniškai buvau nuteikĄs, kad už abejas pergyvensiu. KokĮ "pedagoginĮ"-karjerinĮ tikslų turėjo ši FALSIFIKACIJA? :roll: :oops:

6. Kaip pirmajam treneriui jaustis ir prieš kitų šalių trenerius, kai slepiama buvusios auklėtinės informacija - nieko negali paaiškinti, ne tik kodėl finalo rungtyje buvusios maniškės pavarde startuoja kita rinktinės narė, bet ir kodėl nesiseka buvusiai auklėtinei tobulėti. :?: :cry: Pastarasis klausimas tiesiogiai Įtakoja tolimesnĮ trenerio kvalifikacijos kėlimų; jo sėkmei darbe su kita karta. Ar GARBINGA sportininkĄ atriboti nuo josios pedagoginių šaknų - neleisti bųti pavyzdžiu naujajai ugdomajai kartai ir tuo paĄiu bųsimų OS specialistĄ atriboti nuo pastovios pedagoginės praktikos? Ar garbinga sporte riboti informacijų, neleisti buvusiam treneriui kelti kvalifikacijos, neleisti ir sportininkei naudotis šiuolaikiškiausiais mokslo pasiekimais - prieš juos nuteikinėti studentus? Ar tai garbinga :?: :?: :?:
_________________
Sekite kelion-ekspedicij dviraiu "Lietuvos emlapio 400-meio vietomis"
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą   Apsilankyti vartotojo tinklapyje
Rodyti pranešimus nuo ankstesnio:   
Pradėti naują temą   Atsakyti į pranešimą    Pagrindinis puslapis -> Informacija Visos datos yra GMT + 3 valandos
Pereiti prie Atgal  1, 2
Puslapis 22

 
Pereiti į:  
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą
Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Vertė Vilius Šumskas © 2003, 2005