�urnalas Orientavimosi Sportas
Osport.lt

Orientavimosi sporto forumas
 
 DUKDUK   IeškotiIeškoti   Narių sąrašasNarių sąrašas   Vartotojų grupėsVartotojų grupės   RegistruotisRegistruotis 
 AprašymasAprašymas    Tikrinti asmeninius pranešimusTikrinti asmeninius pranešimus   PrisijungtiPrisijungti 

Kųno kultųros ir sporto departamentas perduodamas VRM
Pereiti prie 1, 2  Toliau
 
Pradėti naują temą   Atsakyti į pranešimą    Pagrindinis puslapis -> Nusišnekėjimai
Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą  
Autorius Pranešimas
renvaldas
Meistras


Prisijungė: 2005 08 12
Pranešimai: 457
Pranešimų per dieną: 0.07
Miestas: Vilnius

PranešimasParašytas: 2009-08-26, 19:31    Rašyti temą: Kųno kultųros ir sporto departamentas perduodamas VRM Atsakyti su citata

http://www.delfi.lt/news/daily/lithuania/article.php?id=23753615

Kųno kultųros ir sporto departamentas perduodamas VRM

Nuo kitų metų pradžios Kųno kultųros ir sporto departamento prie Vyriausybės bus pavaldus Vidaus reikalų ministerijai. Taip treĄiadienĮ nusprendė Vyriausybė. Pasak vidaus reikalų ministro Raimundo PalaiĄio, sprendimas priimtas atsižvelgiant Į Saulėlydžio komisijos išvadas ir rekomendacijas.
Ministerija perims šalies kųno kultųros ir sporto politikos formavimo funkcijas, o departamentas bus atsakingas už šios politikos Įgyvendinimų. Tokiu bųdu, pasak ministro, bus ne tik optimizuojama institucijų ir Įstaigų, atsakingų už kųno kultųros ir sporto politikos formavimų ir Įgyvendinimų, sistema, bet ir taupomos biudžeto lėšos. Vykdant šias pertvarkas bus panaikinta dešimt pareigybių.

Iki šiol Kųno kultųros ir sporto departamentas rengiant Įstatymų projektus bendradarbiavo su Vidaus reikalų ministerija, o Europos sporto ministrų susitikimuose Lietuvai atstovavo vidaus reikalų ministras.

Kųno kultųros ir sporto departamentas prie VRM ir toliau liks savarankiškas asignavimų valdytojas.
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą [ užslaptinta ]
Rolas
Meistras


Prisijungė: 2007 01 27
Pranešimai: 832
Pranešimų per dieną: 0.13
Miestas: Kaunas

PranešimasParašytas: 2009-08-26, 21:28    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Galėjo ši žinutė "Informacijos" skiltyje bųti :wink:
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą  
renvaldas
Meistras


Prisijungė: 2005 08 12
Pranešimai: 457
Pranešimų per dieną: 0.07
Miestas: Vilnius

PranešimasParašytas: 2009-08-26, 23:32    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Galėjo, bet bijau dabar kur nors kų nors rašyti, apart nusišnekėjimuose :lol:
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą [ užslaptinta ]
Vytenis
Meistras


Prisijungė: 2006 08 25
Pranešimai: 3200
Pranešimų per dieną: 0.5
Miestas: Kazl Rda-Jonava-Kaunas

PranešimasParašytas: 2009-08-27, 08:25    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Labai neaiškųs motyvai tokio sugretinimo ir "pavaldumo". Kažkodėl nesigirdėjo jokių svarstymų ir aptarimų, kaip bus bendradarbiaujama vietose. Jei bųtų Departamentas prijungtas prie Švietimo ar Kultųros ministerijų - tai tada bųtų viskas aišku. Juk vietose Sporto Įstaigos labai bendrauja su kultųros ir Švietimo Įstaigomis dėl sporto ir kultųros politikos Įgyvendinimo. Bet su Policijos komisarjatais kiek mažiau - tiek, kiek policininkai sporto bazes naudoja savo fiziniam stiprinimui, na ir šiek tiek nusikalstamumo mažinimui bendras priemones galima sugalvoti.

Ypatingas bendradarbiavimas ir bendra Kųno kultųros bei Sporto politika turi bųt vykdoma kartu su Švietimo Įstaigomis. Čia Lietuvoje tas baras nepakankamai išnaudojamas, net naikinamas. Pavyzdžiui, griųna labai bųtini ryšiai Mokymo Įstaigose (visų tipų mokyklose ir aukštojo mokymo Įstaigose) su Sporto institucijomis. Todėl po tokio "apjungimo" su VRM tie privalomi ryšiai dar labiau sunyks. Padidės skirtumas tarp Kųno kultųros ir Sporto sriĄių - tarp jų išnyks metodinė vienovė. Sunku išsivaizduoti, kų gali sprĄsti policininkai apie kųno kultųros pamokų kokybĄ. Šių funkcijų turėtų atlikinėti tik Švietimo Įstaigos (Švietimo skyriai, ministerija), vietose Švietimo skyrių inspektoriai privalėtų labiau domėtis kųno kultųros pamokomis, tiek ir trenerių darbu, jų bendrus tikslus vienyti. Sporto Įstaigos (Sporto mokymo) labai privalo bendrai dirbti su kųno kultųros mokytojais. Juk kųno kultųros pamokose brĄsta labai rimtos problemos, o Į sportų ateinantys moksleiviai turi didelių trųkumų. SportuojanĄiųjų moksleivių veikla turėtų bųt labai derinama su jų veikla kųno kultųros pamokuose. Juk ir mes, treneriai, negalime vien miške kokybiškai ugdyti visas bųtinas fizines sųvybes. Reikia ir mokytojus informuoti, kada vaikams varžybos, privalu derinti su jais, kad varžybų išvakarėse sportuojantys negautų neadekvaĄius krųvius - nebųtų nugainiojami kontrolinėse pratybose - ypaĄ ilgesnių nuotolių bėgimuose ar sunkiuose fizinių pratybų atsiskaitymuose -nebųtų traumuojami prieš varžybas.

Pagal Švietimo Įstatymų sportuojanĄiųjų atleidimai nuo kųno kultųros pamokų yra labai žalingi - tai nedaroma niekur Europoje. Joje, skirtingai nei pas mus, sportuojantys labai mėgsta jiems naudingas, Įdomias ir Įvairias kųno kultųros pamokas. Tuo Įsitikinau Stokholme, kai buvome pasitobulinimo seminare. Atleidinėjimai nuo pamokų - tai sena sovietinė atgyvena. Juk sportuojantys vaikai pamokose gali bųti ir mokytojų pagalbininkai. Negi dabar tų pamokų kokybĄ pradės tikrinti policininkai? :?: (Na, nebent policininkai privers mokinius atsinešti aprangas arba vers per prievartų :wink: atlikinėti kųno kultųros pamokas.) Nejaugi kuriama policinė valstybė?

Tokio "apjungimo" argumentai ne tik nesuprantami, bet ir Įtartini. Toks vaizdas, kad vadovaujamasi ne dalykiniais, bet asmeniniais interesais. Gražu bus žiųrėti, kai vietose Sporto mokymo Įstaigos taps pavaldžios Policijos komisarjatams. :wink: Vadinasi, mes, treneriai pamiršime mokyklas ir jose besimokanĄius vaikus - pradėsime treniruoti tik policininkus. Todėl visiškai vietoje ši tema, tiksliau, šis "sprendimas" mųsų Vyriausybės ir Seimo spikerio (Įtariamojo ryšiais su nusikalstamuoju pasauliu) vertas tik NUSIŠNEKĖJIMŲ. :twisted:
_________________
Sekite kelion-ekspedicij dviraiu "Lietuvos emlapio 400-meio vietomis"


Paskutinį kartą redagavo Vytenis, 2009-08-27, 08:57. Redaguota 3 kartus(ų)
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą   Apsilankyti vartotojo tinklapyje
Rolas
Meistras


Prisijungė: 2007 01 27
Pranešimai: 832
Pranešimų per dieną: 0.13
Miestas: Kaunas

PranešimasParašytas: 2009-08-27, 08:54    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Vyteni, visko vienas negali žinoti, todėl gal ir gerai, kad tema "Nusišnekėjimų" skiltyje :)
Jei bus laiko pažiųrėk: www.vrm.lt , pamatysi, kad VRM ne vien policija, ten daug ko yra...
Ir policija tikrai trenerio duonos neatims ir nevers atsinešti aprangos, džiaugsiesi, jei pasirųpins, kad tos aprangos neatimtų ar pavogtų dviratĮ suras... O policinės valstybės neišeis - etatai mažinami :D

P.S. Rašoma "komisariatas" :wink:
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą  
Vytenis
Meistras


Prisijungė: 2006 08 25
Pranešimai: 3200
Pranešimų per dieną: 0.5
Miestas: Kazl Rda-Jonava-Kaunas

PranešimasParašytas: 2009-08-27, 09:10    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Rolas rašo:
... pažiųrėk: www.vrm.lt , pamatysi, kad VRM ne vien policija, ten daug ko yra...
Ir policija tikrai trenerio duonos neatims

Apie tai, kad "duonų iš trenerio atims" - to nerašiau. O Į pasiųlymų ,Rolai, užmeĄiau akĮ, bet paĄio svarbiausio - PEDAGOGIKOS srities VRM švietimo Įstaigose neradau :roll: Negi sporte pradėsime atsisakinėti šios srities? Sporto salės irgi priklauso Švietimo Įstaigoms. Na, nebent VRM sporto kompleksas. :wink:

Rolas rašo:
Vyteni, visko vienas negali žinoti,
Kaip tik šia tema man teko rašyti diplominĮ darbų - ne valstybinius laikiau, bet vienintelis rašiau diplominĮ apie sporto struktųrų perspektyvas "perestroikos" laike. Bet minĄių apie vadybinius ryšius su vidaus reikalų žinybomis nebuvau niekur aptikĄs literatųroje. Beje, savo darbe žodĮ "vadyba" buvau gal pirmas tautinio Atgimimo Lietuvoje tada pavartojĄs. Todėl daug kas iš vertintojų nesuprato mano diplominio. :twisted:
_________________
Sekite kelion-ekspedicij dviraiu "Lietuvos emlapio 400-meio vietomis"
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą   Apsilankyti vartotojo tinklapyje
SMG
Meistras


Prisijungė: 2004 04 05
Pranešimai: 1233
Pranešimų per dieną: 0.17
Miestas: Kaunas

PranešimasParašytas: 2009-08-27, 09:41    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Vytenis rašo:
... Jei bųtų Departamentas prijungtas prie Švietimo ar Kultųros ministerijų - tai tada bųtų viskas aišku.

Deja, Vyteni, nėra tokių ministerijų :cry: Kiek žinau sporto vadai labiausiai norėjo, kad prijungtų prie Ūkio ministerijos, o mažiausiai prie biedniausių - Švietimo ir mokslo ministerijos.
Vytenis rašo:
... Juk ir mes, treneriai, negalime vien miške kokybiškai ugdyti visas bųtinas fizines sųvybes. Reikia ir mokytojus informuoti, kada vaikams varžybos, privalu derinti su jais, kad varžybų išvakarėse sportuojantys negautų neadekvaĄius krųvius - nebųtų nugainiojami kontrolinėse pratybose - ypaĄ ilgesnių nuotolių bėgimuose ar sunkiuose fizinių pratybų atsiskaitymuose -nebųtų traumuojami prieš varžybas.

O kas trukdo treneriams ir sporto mokymo Įstaigoms bendradarbiauti su mokytojais, mokyklomis? Reikia tik noro.
_________________
Jei problem galima isprsti, vadinasi, nra jokio reikalo dl jos jaudintis. Jei problema neisprendiama, jaudintis dl jos beprasmika.
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą [ užslaptinta ] MSN Messenger Skype vardas
Vytenis
Meistras


Prisijungė: 2006 08 25
Pranešimai: 3200
Pranešimų per dieną: 0.5
Miestas: Kazl Rda-Jonava-Kaunas

PranešimasParašytas: 2009-08-27, 11:20    Rašyti temą: Atsakyti su citata

žinoma, kad niekas netrukdo. :wink: Pasiimi butelĮ ir eini Į mokyklų "bendradarbiauti". Bet ne visad užtenka tik noro :wink: Turi bųti abipusis noras. O kų daryti, kai viena pusė yra abstinėntė, o kita pusė bendradarbiavimų tik per butelĮ mato? :twisted:

SMG rašo:
Vytenis rašo:
... Jei bųtų Departamentas prijungtas prie Švietimo ar Kultųros ministerijų - tai tada bųtų viskas aišku.

Deja, Vyteni, nėra tokių ministerijų :cry: .

:shock: Kaip nėra? Kur dingo? :wink: Internete dar jos yra: Švietimo ir mokslo - http://www.smm.lt/ , o Kultųros - http://www.muza.lt/
_________________
Sekite kelion-ekspedicij dviraiu "Lietuvos emlapio 400-meio vietomis"
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą   Apsilankyti vartotojo tinklapyje
renvaldas
Meistras


Prisijungė: 2005 08 12
Pranešimai: 457
Pranešimų per dieną: 0.07
Miestas: Vilnius

PranešimasParašytas: 2009-08-27, 11:32    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Ar policija ar švietimas gal ne taip svarbu.

Įdomiau va kokie faktai:

Citata:
KKSD likimu ne itin domėjosi jo generalinis direktorius Algirdas Raslanas. Kai Vyriausybė sprendė sporto institucijos likimų, jis atostogavo.

Kitais metais KKSD gaus beveik triskart mažiau lėšų negu šiais metais. Lietuvos finansų ministerija jau pranešė, kad sporto reikmėms iš biudžeto numatyta skirti vos 24 mln. litų.

Šių metų pradžioje KKSD iš valstybės gavo 71 mln. litų.


Šaltinis: http://www.lrytas.lt/?data=20090827&id=spo27vrn090827&view=2

-------------------

Sportas Į VRM rankas
2009-08-27
Kųno kultųros ir sporto Įstatyme neliks vietos Lietuvos kųno kultųros ir sporto departamento (KKSD) pavadinimui.

Vyriausybė vakar pritarė Įstatymo pakeitimui, kuriame visa šalies sporto virtuvė perduodama Vidaus reikalų ministerijai (VRM).

Jei pakeistų sporto Įstatymų rudenĮ patvirtins Seimas, vietoj KKSD sporto reikalus tvarkys VRM, o dabartinis departamentas bus Įvardytas kaip Vyriausybės Įgaliota institucija.

"Saulėlydžio komisija pasiųlė visus prie Vyriausybės esanĄius departamentus priskirti ministerijoms. Sutinku, kad pertvarkyti departamentų buvo bųtina, taĄiau kol kas neaišku, kokias funkcijas perims VRM, o kas liks departamentui", sakė KKSD generalinio direktoriaus pavaduotojas Ritas Vaiginas.

KKSD likimu ne itin domėjosi jo generalinis direktorius Algirdas Raslanas. Kai Vyriausybė sprendė sporto institucijos likimų, jis atostogavo.

Kitais metais KKSD gaus beveik triskart mažiau lėšų negu šiais metais. Lietuvos finansų ministerija jau pranešė, kad sporto reikmėms iš biudžeto numatyta skirti vos 24 mln. litų.

Šių metų pradžioje KKSD iš valstybės gavo 71 mln. litų.
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą [ užslaptinta ]
miinde
Meistras


Prisijungė: 2004 03 31
Pranešimai: 1049
Pranešimų per dieną: 0.14

PranešimasParašytas: 2009-08-28, 05:53    Rašyti temą: Atsakyti su citata

kazkokia mistika sportas ir VRM ... kaip galima iki to "nusigalvot" ????
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą [ užslaptinta ]
sunius
Meistras


Prisijungė: 2004 04 01
Pranešimai: 940
Pranešimų per dieną: 0.13
Miestas: Vilnius

PranešimasParašytas: 2009-08-28, 10:06    Rašyti temą: Atsakyti su citata

kažkada esu girdėjĄs, kad daugelis olimpinių Ąempionų buvo susijĄ su VRM vienaip ar kitaip.

Pasidomėjus (google.lt) galima rasti, kad D.GudzineviĄiųtė dirbo VRM pavaldžioje Įstaigoje (sistemoje), kaip žinote Alekna - taip pat VAD dirbo, gal tebedirba (saugojo LR Prezidentų), E.Krungolcas irgi VRM struktųrose dirbo (gal tebedirba), A.Zadneprovskis - taip pat VRM.

http://www.vrm.lt/index.php?id=131&backPID=133&pS=1117573200&pL=2591999&arc=1&tt_news=607&lang=2

Šiame straipsnyje visos šios pavardės ir minimos...
_________________
<sunius>
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą [ užslaptinta ] Apsilankyti vartotojo tinklapyje Yahoo Messenger MSN Messenger Skype vardas
Vytenis
Meistras


Prisijungė: 2006 08 25
Pranešimai: 3200
Pranešimų per dieną: 0.5
Miestas: Kazl Rda-Jonava-Kaunas

PranešimasParašytas: 2009-08-30, 13:48    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Tai negi Ąia tik toks argumentas? Negi šie VRM priklausantys sportininkai buvo auginami sporto mokymo Įstaigose priklausanĄiose VRM, lankė policijai priklausanĄias vidurines mokyklas? Negi Lietuvoje vidaus gyvenimo jau visiška tvarka, kad primestos VRM papildomos jai nebųdingos funkcijos! Įdomu, o kaip su LIETUVOS MOKINIŲ IR STUDENTŲ SPORTO CENTRU, koks jo lieka statusas po šios "reorganizacijos", kokie jo tolimesni vadybiniai ryšiai bus šioje neaiškioje šalies sporto struktųroje? Kaip mes toliau dirbsime, jei nebuvo plataus svarstymo nors tarp sporto dirbanĄiųjų? Be to kas gali paaiškinti šĮ sakinĮ:
http://www.lrytas.lt rašo:
Jei pakeistų sporto Įstatymų rudenĮ patvirtins Seimas, vietoj KKSD sporto reikalus tvarkys VRM, o dabartinis departamentas bus Įvardytas kaip Vyriausybės Įgaliota institucija."

Tai kaip suprasti? Vadinasi KKSD sporto reikalų netvarkys, ji tik bus Įgaliota vyriausybės institucija? :roll: O kas jai bus Įgaliota, jei ji netvarkys sporto reikalų? :wink: Kaip suprasti šių "abrų-kadabrų"? :?:

http://www.lrytas.lt rašo:
"KKSD likimu ne itin domėjosi jo generalinis direktorius Algirdas Raslanas. Kai Vyriausybė sprendė sporto institucijos likimų, jis atostogavo"
.
Gal vis tik atostogų laikmetyje ne vienas Algirdas Raslanas atostogavo? Negi negalima buvo iškviesti iš atostogų? Per lengvosios atletikos Europos Ąempionatų generalinis direktorius stebėjo jĮ - aš jĮ pats maĄiau, buvau susitikĄs su juo, jis tuo metu iš Lietuvos nebuvo išvykĄs. O be to kas Ąia per skuboti "sprendimai" atostogų laikmetyje; kai didžioji dauguma atsakingųjų atostogauja? Čia taip kaip ir kadencijos pradžioje Seime - "per vienų naktĮ ..." :wink:
_________________
Sekite kelion-ekspedicij dviraiu "Lietuvos emlapio 400-meio vietomis"
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą   Apsilankyti vartotojo tinklapyje
renvaldas
Meistras


Prisijungė: 2005 08 12
Pranešimai: 457
Pranešimų per dieną: 0.07
Miestas: Vilnius

PranešimasParašytas: 2009-09-01, 22:58    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Finita su Raslanu: "Lietuvos sporto vadovas A.Raslanas prakalbo apie atsistatydinimų"

http://www.lrytas.lt/videonews/?id=12518199871250957267&sk=1

Citata: "...KKSD - geriausias pavyzdys kaip veikia korupcija..."
Vot tep.

Atsistatydinti gali ir nespėti...
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą [ užslaptinta ]
Vytenis
Meistras


Prisijungė: 2006 08 25
Pranešimai: 3200
Pranešimų per dieną: 0.5
Miestas: Kazl Rda-Jonava-Kaunas

PranešimasParašytas: 2009-09-02, 10:32    Rašyti temą: Atsakyti su citata

:wink: Jei yra pažeidimai, tai negi vienintelis sprendimo bųdas - visų tų pažeistų sritĮ perduoti policijos sistemai valdyti? Tai negi ir toliau visos pažeidžiamas srytys bus perdduodamos Į VRM sistemų? Ar tai ne policinės sitemos šalyje kųrimo pavyzdys? Kaip sakant pagal Rolų mokyklose per kųno kultųros pamokas "džiaugsiesi, jei pasirųpins, kad tos aprangos neatimtų ar pavogtų dviratĮ suras..." per MTB-O varžybas :twisted: :wink: Vadinasi, policija savo funkcijų negali atlikinėti ten, kur ji nevaldo tos srities. :wink:

Įtartinas Departamrnto auditas - toks vaizdelis, kad tai "politinis" užsakymas, kaip ir tokių "auditų" buvo apstu. Kur pinigai, ten ir prie stulpo galima prisikabinti, kad tikslai pateisintų priemones - tai senas sovietinis metodas, pasidarĄs labai gajus Nepriklausomybei atgavus - jei kų valdžia sumųsto kažkų labai ginĄytinai "reformuoti", bųtinai jai reikia preteksto, ir jiems auditai, patikrinimai - tai labai veiksminga priemonė. Tik kažkodėl tai tokie "auditai" dažnai sprogdavo, kaip muilo burbuliukai. Todėl reik Įdėmiai laukti to audito rezultatų. Juk sporte vaikšĄiojo labai dideli pinigai -ypaĄ ten, kur profesionalusis sportas prasidėjo, pamynĄs bet kokio mėgėjiškumo idealus.

O direktoriaus atsistatydinimo argumentas iš vadybinės pusės daugiau nei aiškus - nėra kų veikti direktoriui, jei iš Departamento atimamos visos funkcijos, jas visas perims VRM. Tik Į kokius kabinetus ir nuo ko reiks kalbų pradėti, jei reiks kų nors sporto labui sprĄsti? Ar bus VRM sportui kompetitingų struktųrų bei žmonių?
_________________
Sekite kelion-ekspedicij dviraiu "Lietuvos emlapio 400-meio vietomis"
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą   Apsilankyti vartotojo tinklapyje
renvaldas
Meistras


Prisijungė: 2005 08 12
Pranešimai: 457
Pranešimų per dieną: 0.07
Miestas: Vilnius

PranešimasParašytas: 2009-09-02, 12:38    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Kaži, ko taip skuba..gal atostogos labai patiko arba audito pasiųlymai nelabai..

-------------

A.Raslanas nutarė trauktis iš KKSD vadovo pareigų

http://www.delfi.lt/news/sport/national/araslanas-nutare-trauktis-is-kksd-vadovo-pareigu.d?id=23849688

Iš atostogų sugrĮžĄs Lietuvos kųno kultųros ir sporto departamento (KKSD) generalinis direktorius Algirdas Raslanas netrukus vėl paliks savo kabinetų: "Nutariau trauktis iš direktoriaus pareigų". Į KKSD vadovo kėdĄ A. Raslanas antrų kartų atsisėdo 2005-ųjų rugsėjo 27 dienų, kai laimėjo Algirdo Brazausko Vyriausybės paskelbtų konkursų ir pakeitė iš departamento direktoriaus pareigų nusišalinusĮ Vytų Nėnių.
Be to, A. Raslanas KKSD vadovavo ir 1990-1993 metais.

"Pasikalbėsiu su Vyriausybės kancleriu, tada ir bus suformuota oficiali mano pasitraukimo iš posto priežastis", antradienĮ dienrašĄiui "Lietuvos rytas" aiškino 52 metų A. Raslanas.

"Lietuvos ryto" žiniomis, reorganizuojamam KKSD iki kitų metų sausio 1-osios vadovauti turėtų vienas A. Raslano pavaduotojų. Realiausiu kandidatu Įvardijamas Ritas Vaiginas. Nuo 2010 metų sausio 1-osios departamentas bus Vidaus reikalų ministerijos (VRM) sudėtyje, o jo vadovų paskirs vidaus reikalų ministras.
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą [ užslaptinta ]
Rodyti pranešimus nuo ankstesnio:   
Pradėti naują temą   Atsakyti į pranešimą    Pagrindinis puslapis -> Nusišnekėjimai Visos datos yra GMT + 3 valandos
Pereiti prie 1, 2  Toliau
Puslapis 12

 
Pereiti į:  
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą
Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Vertė Vilius Šumskas © 2003, 2005