�urnalas Orientavimosi Sportas
Osport.lt

Orientavimosi sporto forumas
 
 DUKDUK   IeškotiIeškoti   Narių sąrašasNarių sąrašas   Vartotojų grupėsVartotojų grupės   RegistruotisRegistruotis 
 AprašymasAprašymas    Tikrinti asmeninius pranešimusTikrinti asmeninius pranešimus   PrisijungtiPrisijungti 

Katinės tragedijos lygiagretės
Pereiti prie Atgal  1, 2, 3, 4, 5, 6  Toliau
 
Pradėti naują temą   Atsakyti į pranešimą    Pagrindinis puslapis -> Nusišnekėjimai
Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą  
Autorius Pranešimas
melioratorius
Meistras


Prisijungė: 2008 01 03
Pranešimai: 322
Pranešimų per dieną: 0.05
Miestas: Vilnius

PranešimasParašytas: 2010-05-24, 08:29    Rašyti temą: Atsakyti su citata

vyteni ,butum puikus detektyvu ir bestseleriu autorius:) tiek fantazijos turi:)) ir dar gerai, kad neprieini prie kokios nors itakingos valdzios, nes su tokiu potraukiu plagijuoti istorija ir faktus tiek grybo pripjautum...ne blogiau uz stalinus...kazkokie uazikai su radijomajakais, kileriai, kgb vetaranai:)) ir visa tai vien del to, kad uzploti kokios tai poliakijos prezika su svita? :)) ar neuztektu tiesiog samdyto snaiperio? kaip daske paklojo vilniaus senamiestyje...vienu rozu:)
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą   Apsilankyti vartotojo tinklapyje
Vytenis
Meistras


Prisijungė: 2006 08 25
Pranešimai: 3200
Pranešimų per dieną: 0.5
Miestas: Kazl Rda-Jonava-Kaunas

PranešimasParašytas: 2010-05-24, 14:23    Rašyti temą: Atsakyti su citata

melioratorius rašo:
...su tokiu potraukiu plagijuoti istorija ir faktus tiek grybo pripjautum...ne blogiau uz stalinus...

Labai teisingai parašei - istorijos kurti negalima, jų galima tik perrašinėti (kaip sakant "plagijuoti"). Užtenka - Stalino laikai buvo prikurta tiek ir tiek - ir, ypaĄ, su Katyne. Tai buvo pati didžiausia pasaulyje istorijos falsifikacija, kuria ir dabar visi karo veteranai Rusijoje šventai tiki, nes jų bendražygiai dėjo galvas ne už kų kitų, kaip už Stalinų. Todėl, kartoju - išpųstos ir isteriškai švenĄiamos Pergalės šventės išvakarėse Lenkijos delegacijos vizitas Į KatynĄ, tai buvo grubiausia politinė klaida. Terorizmo galimybes reikėjo numatyti ir ten keliauti visiškai kitaip.

melioratorius rašo:
vyteni ,butum puikus detektyvu ir bestseleriu autorius:) tiek fantazijos turi:)) ir dar gerai, kad neprieini prie kokios nors itakingos valdzios, ...
Kai Jelcinas su patrankom daužė parlamentų, buvau priėjĄs ir prie Rusijos valdžios, su kuprinĄ Įėjau Į Ministrų tarybos bųstinĄ (su ta kuprinĄ galėjau ir bombų Įnešti :) ) Ėjau tam, kad gauti duomenų apie politinius judėjimus bei jų tendencijas, apie kurias rašiau grĮžĄs spaudoje. Mat toje M.T. dirbo mums pažĮstami bendraminĄiai, su kuriais teko ekspedicijose bųti, tyrinėti Rusijos teritorijos (Šiaurės Karelijos) gyventojų mentalitetų, etnografijų ir suomių epo Kalevalos šaltinius. O kadangi Rusijoje teko nemažai bųti, jaunystėje 3 metus tarnauti, labai bendraujant su Įvairiausių tautų rusakalbiais, tai ir fantazijos, tikrai, užtenka, kad suvokti Lenkijos delegacijos klaidų leidžiantis Į Smolensko karinĮ aerodromų. Juolab, kad toks panašus ir Kazlų Rųdoje yra aerodromas, po kurĮ ir pats melioratorius su dviraĄiu laike eko maratono važinėjo. Atleiskite, bet, tikrai, bųtų skandalas, jei ne Karmėlavon ar Kirtimų aerodromų, bet Į tokĮ pat karinĮ Kazlų kaimelio aerodromų nusileistų civilinis laineris - tuo labiau su oficialia užsienio valstybės delegacija. Manau, kad melioratorius po eko maratono klausėsi mano buvusio Sporto centro direktoriaus pasakojimus apie kainius sovietinius unikumus. Negi iš jų negalima pasidaryti išvadų?

O išvadų galima pasidaryti peržiųrėjus aviakatastrofos aplinkybes arba Įsiskaityti Į garsiausių Rusijos demokratų internetinĮ saitų RUPOR.INFO, kuriame straipsnis KODĖL žUVO KAČINSKIS Aš tik iš šio ir kitų straipsnių pacitavau užfiksuotus faktus.

melioratorius rašo:
...kazkokie uazikai su radijomajakais,
Ne kažkokie, bet štai tokie - Radijo švyturys atrodo šitaip Prie tokios karinės elektroninės technikos jaunystėje dantis pravalgiau - tada labai domėjausi ja ir aptarnaudavau ne prasĄiau nei karininkai "salagos" tik baigĄ Vilniaus karininkų priešlektuvinės ginybos mokyklų. Taip, kad mane nestebina, kad su tuo uaziku buvo galima ir kitur pavažiuoti. Juk tuoj po katastrofos kaip tik pagalvojau:

"O kur tas radijo švyturys buvo?"

Pažiųrėkite, kų rašiau pirmuose pranešimose. Apie tų patĮ dabar detaliau ir aiškiau rusų demokratiniame internete medžiagos apstu. Gal vis tik reikia ir Į garsaus sovietų žvalgo, pabėgusio Į Vakarus Viktoro Suvorovo (Vladimiro Rezuno) mintis pasiskaityti - negi melioratorius dar nieko nėra skaitĄs, kaip jis demaskuoja KGB sistemos likuĄius? Dar ir dabar Rusijos karinė prokuratųra slepia istorinius paĄių barbariškiausių epizodų dokumentus. Juk dabar Londone gyvenantis šis žvalgybininkas pasakė aiškiai per interviu po katastrofos:

"Putino režimas yra kriminalinis režimas. Nors aš nežinau, informacijos apie netoli Smolensko tragedija, taĄiau po V. Putino atėjimo Į valdžių, buvo politinio terorizmo aikštelė."

Labai prašau melioratorių nusipirkti naujausių žurnalų VALSTYBĖ, kurios viršelyje yra mirštanĄio Aleksandro Litvinenkos portretas, kurĮ Rusijos spec. tarnybos nunuodijo, naudojant radioaktyviasias medžiagas, panašiai, kaip nužudyti, tikriausiai, buvo ir Stasys Lozoraitis, Povilas PeĄeliųnas (semo nario Sauliaus PeĄeliųno dėdė) bei daug kitų - Anna Politkovskaja ... "Taigi matome, kad tai nėra problema Putinui nužudyti ir KaczynskĮ"- taip pasakė V.Suvorovas, žymiausias pasaulyje publicistas, demaskuojantis Rusijos valdžios dabartinus stalinizmo metodus.
_________________
Sekite kelion-ekspedicij dviraiu "Lietuvos emlapio 400-meio vietomis"
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą   Apsilankyti vartotojo tinklapyje
Rolas
Meistras


Prisijungė: 2007 01 27
Pranešimai: 832
Pranešimų per dieną: 0.13
Miestas: Kaunas

PranešimasParašytas: 2010-05-24, 22:05    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Tai kų dabar daryti: ar rusai tokie blogi, ar lenkai tokie žiopli :(
Arba vienus reikia sveikinti turint geras spec. tarnybas, o kitiems tai mokytis, mokytis ir mokytis...
O dėl "išpųstų ir isteriškai švenĄiamų švenĄių", tai praverstų pasidomėti, kaip Vasario 16, Kovo 11 švenĄiamos :wink: Kaip sakoma, gal pradedam nuo savo kiemo, o kai bus viskas, tai ir pas kaimynus galima pažiųrėti :D
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą  
Vytenis
Meistras


Prisijungė: 2006 08 25
Pranešimai: 3200
Pranešimų per dieną: 0.5
Miestas: Kazl Rda-Jonava-Kaunas

PranešimasParašytas: 2010-05-25, 07:02    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Atleiskite, bet kai nėra kas žiųrėti pas save, kai super žemas visų mųsų televizijų laidų lygis, tai nori, nenori, tenka žiųrėti tik kaimynų žymiai meistriškesnes televizijos laidas ir, ypaĄ, kinofilmus, jų serijalus, kurie, tikrai, virtuoziškai pastatyti. žiųrint juos, matai buvusĮ lietuviškų braižų, kurĮ rusų kinamatografai išmoko iš Lietuvos kino meistrų; jie tai neslepia, jie net didžiuojasi, kad juos mokė Vytautas žalakeviĄius, operatorius J.Gricius, režisieriai A.žebriųnas, R.Vabalas ir kiti. Tik, deja, paskutinius du mėnesius jau tapo koktu, kai visos Rusijos televizijos ištysai varė perdėtų "pobiedos" 65-meĄio isterijų visose laidose ir kinofilmais šių "pobiedų", tikrai, persųdė. Nelabai linksma, kai ta "pobieda" buvo švenĄiama net su reabilituotu Josifu, VisorjanoviĄiumi Stalinu, kurĮ, ištikrųjų reiktų teisti už sukeltų II-ųjĮ pasaulinĮ karų. Jei ne jo suokalbis su Hitleriu, vargu, ar vienas Adolfas bųt pradėjĄs 1939 m. rugsėjo 1 d. ...

O kas dėl Lietuvos valstybinių švenĄių, tai, toli gražu, mes dar nemokame jų prasmingai švĄsti - toli gražu, mes net nevertiname nei Laisvės, nei Nepriklausomybės iškovotos, kaip tai švenĄia kitos civilizuotos šalys. Todėl ir reikia dabar Garliavoje prie a.a. Drųsiaus namų melstis:



Tiesiog koktu klausytis vakar Savaitės atgarsių laidoje, kai Seimo narys Justinas Karosas, sužinojĄs, kad birželio 6 d. bus minimas žuvĄs D.Kedys - davė priekaištų kunigui, kad "kaip gerbisite žuvusĮjĮ, jei teismas jĮ pripažins kaltu už žmogžudystes?". Liųdna, kad niekas iš pašnekovų jam neatkirto, kad kol kas Lietuvos Konstitucijoje numatyta nekaltumo prezumcija ir kad jokia pasaulyje konstitucija nenumato mirusių žmonių teismo, nes mirĄ žmonės negali apsiginti, jie negali nei teismui, nei tyrimo bylai pateikti svarbių duomenų. Dar liųdniau klausytis ir skaityti laikinai einanĄio gen. prokuroro Raimundo Petrausko "kaltinimus" žuvusiajam savo dukrelės gynėjui. Tai tikras "teisėsaugos" krachas, kai ji sugeba kaltinti tik žuvusius ir dar žuvusius neiškintomis aplinkybėmis. Dar juodesne technologija prasitare vakar ir kreiva šypsenėle besišypsantis buvusio "KOMSOMOLCO" redaktorius Rimvydas Valatka, pyktindamasis dėl, neva, "girto" žuvusio VSD karininko Vytauto Pociųno pripažinimo, kad jis galėjo bųt ir nužųdytas. Tai dar liųdnesnis atvejis, kai išėjĄs anapilin dar net viešai apšmeižiamas, kad žuvo, neva, šlapindamasis iš daugiaukšĄio. Ar ne ciniška šmeižti žuvusĮjĮ, kai jis net negali dabar apsiginti, kad nebuvo išgeriantis ir paaiškinti negyvas bųdamas negali, kad viešbutyje buvo tualetas, iš kurio iškrito, ar buvo išmestas pro langų. Jei mųsų "teisėsauga" moka tik nužųdytus kaltinti, todėl ir nieko kito jau nebelieka daryti, kaip tik melstis. Viskas analogiška, kaip Katinės tragedijoje.
_________________
Sekite kelion-ekspedicij dviraiu "Lietuvos emlapio 400-meio vietomis"
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą   Apsilankyti vartotojo tinklapyje
melioratorius
Meistras


Prisijungė: 2008 01 03
Pranešimai: 322
Pranešimų per dieną: 0.05
Miestas: Vilnius

PranešimasParašytas: 2010-05-25, 09:51    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Nu pasivazinejome po kazlu ruda pernai:) Sutirstinta ten viskas apie ta bunkeri ir aerodroma..paskaitos neklausiau, kad ko nors nepasakyti ( be to ploviau dviracius )..kas yra CCCP VDV ir DŠB zinau neblogiau uz bunkeriu ekspertus:) uztai ir sakau: sutirstini spalvas ir istorijas apie kazlurudas ir katynes:) Vienas dalykas ka rusu karštos galvos sako
( umom rossiju neponiat ) ir visai kas kita ka jie istikro gali:)
Be to likimo ironija: slavas poliakas F.Derzinskis buvo ČK ( GRU< NKVD<KGB) ikurejas ir jo uolus pasekejai poliakus ir supartalino katyneje:) O vadovavo gruzinai: stalinas ir berija:)
Tavo liaupsinamas ex-kgbistas litvineneka susimove radioaktyviu medziagu kontrabandoje:)
O tu vyteni nenoretum pagvildenti tokia idomia tema: KGB ir OS-sportas Lietuvoje? :)Turetum surasti paraleliu....
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą   Apsilankyti vartotojo tinklapyje
melioratorius
Meistras


Prisijungė: 2008 01 03
Pranešimai: 322
Pranešimų per dieną: 0.05
Miestas: Vilnius

PranešimasParašytas: 2010-05-26, 12:33    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Pagal lenkijos TV kanalo TVN24 info cituoju:
Lenkijos prokuroras Andzei Šeremet teigia:
1.Lainerio nusileidimo ir kritimo metu buvo ijungti dideles dalies keleiviu mobilus telefonai. Tiriama ar nebuvo ijungi ir satelitinai telefonai (atsakymas uazikusuradijomajkais fanams).Uaziku del galimos radioinfo klaidos net nereikejo ,jie buvo laineryje:) Info kaip suprantu suteike GSM operatoriai.
2.Lainerio pilotu kabinoje buvo poliaku diplomatinio korpuso atstovas Mariuš Kazan. Itariama jis dave pilotams nurodyma leistis butent aerouose severny. Atsakymas kodel ilgai purtomos juodadezes ( tik holiwoodo filmuose balso irsus per 5 min"isnagrineja" kokis tai kitacu hakeris ar zavi blondine ).

Dar buvo pateikta lainerio kritimo trajektorija ir shema ( kam idomu).
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą   Apsilankyti vartotojo tinklapyje
renvaldas
Meistras


Prisijungė: 2005 08 12
Pranešimai: 457
Pranešimų per dieną: 0.07
Miestas: Vilnius

PranešimasParašytas: 2010-05-26, 13:33    Rašyti temą: Atsakyti su citata

melioratorius rašo:
Pagal lenkijos TV kanalo TVN24 info cituoju:
Lenkijos prokuroras Andzei Šeremet teigia:
1.Lainerio nusileidimo ir kritimo metu buvo ijungti dideles dalies keleiviu mobilus telefonai. Tiriama ar nebuvo ijungi ir satelitinai telefonai (atsakymas uazikusuradijomajkais fanams).Uaziku del galimos radioinfo klaidos net nereikejo ,jie buvo laineryje:) Info kaip suprantu suteike GSM operatoriai.
2.Lainerio pilotu kabinoje buvo poliaku diplomatinio korpuso atstovas Mariuš Kazan. Itariama jis dave pilotams nurodyma leistis butent aerouose severny. Atsakymas kodel ilgai purtomos juodadezes ( tik holiwoodo filmuose balso irsus per 5 min"isnagrineja" kokis tai kitacu hakeris ar zavi blondine ).

Dar buvo pateikta lainerio kritimo trajektorija ir shema ( kam idomu).

ye, ye, ijungti telefonai numuso lektuva nuo doros kelio, o "zmogus kabinoje" liepe reztis i zeme.
visi lektuviukai parlekiantis is anglu ar airiu kristu ant rokantiskiu kalniuku, nes buduliai keliauninkai tu telefu net neisjungia.
na, netikim jokiais tokiais "faktais" tokio "tyrymo".
baltais siulais sitas smolensko "paspringimas" siutas. ups, persiprasau - raudonais.
usa (kartu su nato) panasu, kad tyles del sito reikalo, nes rus tyli del 9/11. ranka ranka plauna..
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą [ užslaptinta ]
Vytenis
Meistras


Prisijungė: 2006 08 25
Pranešimai: 3200
Pranešimų per dieną: 0.5
Miestas: Kazl Rda-Jonava-Kaunas

PranešimasParašytas: 2010-05-26, 15:45    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Puikiai pasakyta apie RANKA RANKOS PLOVIMO filosofinĄ sampratų. Yra technologijos, kurios ir iš kosmoso gali atjungti visų lainerio elekroninĮ valdymų. Taigi rankų rankos plovimų vakar labai akivaizdžiai pademonstravo prieš visų Lietuvų per televizijų virpantis Algimantas Kliunka - žiųrovui net nereikia bųti dideliu psichologu - pažiųrėkite, kokie atsiliepimai visuose komentaruose :idea:

melioratorius rašo:
...O tu vyteni nenoretum pagvildenti tokia idomia tema: KGB ir OS-sportas Lietuvoje? :)Turetum surasti paraleliu....
Šios temos nenorėĄiau, nes tai jau buvo visai Lietuvai per LTV ne kartų pristatyta. Paralelės yra subtylesnės, kai KGB metodus perima nusikalstamos - klaninės struktųros. Liųdna, kad tokiam klanui ištikimai tarnauja kai kurie mano buvusių auklėtinių nevykĄ varžovai - viskų daro, kad Į OS neateitų daugiau vaikų iš gatvės. Viskų daro, kad nebųtų prieinamos šiuolaikinės sporto technologijos, nes su jomis bus sunaikintas uždaras OS klanas. To uždarojo klano veikos pasekmės labai ryškėjo pernai per Baltijos šalių Ąempionatų Latvijoje - tos pasekmės ir dabar jau aiškios per tų patĮ Ąempionatų Estijoje.

O paralėlės KGB su savo metodais labai giliai veda Į bandymų susidoroti su Garliava, kurios Įvykiai jau demaskuoja, kad VSD karininkas Vytautas POSIŪNAS žuvo todėl, kad jis buvo surinkĄs ... ir nesiruošė tylėti. Liųdniausia, kad ir dabar VSD kai kurie "FormaceviĄiai" dirba tais paĄiais KGB-iniais metodais, aiškindami, kad mųsų prezidentė Dalia Grybauskaitė, neva, yra rusų šnipė ir kad jų reik nuversti vėl jau išbandytu paksogeito metodu. Todėl dabar Lietuva yra vėl ant politinio perversmo pavojaus slenksĄio. :!: :!: :!:

Lygiai taip pat, neva, nuo Drųsiaus Kedžio žuvo ir teisėjas Jonas FurmonaviĄius, kuris savo žųties išvakarėse irgi buvo surinkĄs ginklų kontrabandos medžiagų ir jų buvo jam siųloma perduoti Karštojo komentaro vyr. redaktorei Giedrei Gorienei. Tai vieno agento išpažintis, kuris demaskuoja VSD grasinimus susidoroti lygiai, kaip su D.Kedžiu.
_________________
Sekite kelion-ekspedicij dviraiu "Lietuvos emlapio 400-meio vietomis"
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą   Apsilankyti vartotojo tinklapyje
melioratorius
Meistras


Prisijungė: 2008 01 03
Pranešimai: 322
Pranešimų per dieną: 0.05
Miestas: Vilnius

PranešimasParašytas: 2010-05-26, 16:28    Rašyti temą: Atsakyti su citata

nei paciu lenku prokuroras nei lenku TV jums ne argumentas:) cia ,atleiskite, jau riba iki raudonos pranojos:) diskusija baigta
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą   Apsilankyti vartotojo tinklapyje
renvaldas
Meistras


Prisijungė: 2005 08 12
Pranešimai: 457
Pranešimų per dieną: 0.07
Miestas: Vilnius

PranešimasParašytas: 2010-05-26, 18:03    Rašyti temą: Atsakyti su citata

melioratorius rašo:
nei paciu lenku prokuroras nei lenku TV jums ne argumentas:) cia ,atleiskite, jau riba iki raudonos pranojos:) diskusija baigta

kaip pats sakei "nereikia nervuotis". diskusija vyksta (bent jau cia, siame forume) ir daug svelnesne nei apie kedi kituose vietose, tik "oficiali versija-nuomone" atrodo labai daznai neitikima. pasakius 90proc. tiesos ir prie to 10proc. melo primaisius gaunasis tas pats 100proc. melas.
na taip jau yra su tomis "teisybemis". kas nors pasakys, kad sakyti tiesa visa vergams nereikia ir net kenksminga, bet ka daryti, kad vergai galvoja kitaip. na, ok, "kai kurie" vergai. :wink:

ir dar va kaip dirba "irodinejimu" kontoros:
http://www.delfi.lt/news/daily/world/czv-ketino-parodyti-netikra-shusseino-sekso-iraso-vaizdajuoste.d?id=32784007&rsslink=true
na, melioratorius, niekaip netikiu, kad tu gali tiketi kas sakoma "per deze" :lol:
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą [ užslaptinta ]
Vytenis
Meistras


Prisijungė: 2006 08 25
Pranešimai: 3200
Pranešimų per dieną: 0.5
Miestas: Kazl Rda-Jonava-Kaunas

PranešimasParašytas: 2010-05-27, 10:18    Rašyti temą: Atsakyti su citata

melioratorius rašo:
..., jau riba iki raudonos pranojos:) diskusija baigta

"Paranoja" ir atsirandantiems liųdininkams, maĄiusiems, kad žųdynėse ne Drųsius Kedys šaudė ir kad žudikas buvo ne vienas. Šiandienų tai rašo "Kauno diena", o štai "Laisvojo laikrašĄio" internetinis tinklalapis užbanintas, nes jame buvo liųdininkų -nužųdytosios Violetos NaruševiĄienės kaimynų detalus pasakojimas apie tai, kaip spalio 5 d. (žudynių dienų) suėmė Drųsių prie Violetos namų, kuris net nebuvo priėjĄs prie jos namo ir kaip vėliau suvažiavo policijos ekipažai. Šis detalus liųdininkės pasakojimas "Užblokavo" yra Kauno dienos tinklalapio komentaruose.

P.S.: Kažkaip keistai ir mano tinklalapis hakerių buvo šianakt užkrėstas, visų naktĮ savo serverĮ valiau nuo virusų. Jų, ypaĄ, daug buvo, ten, kur buvau ĮdėjĄs Garliavos nuotraukas. :wink:
_________________
Sekite kelion-ekspedicij dviraiu "Lietuvos emlapio 400-meio vietomis"
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą   Apsilankyti vartotojo tinklapyje
Rolas
Meistras


Prisijungė: 2007 01 27
Pranešimai: 832
Pranešimų per dieną: 0.13
Miestas: Kaunas

PranešimasParašytas: 2010-05-27, 21:51    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Vytenis rašo:
Kažkaip keistai ir mano tinklalapis hakerių buvo šianakt užkrėstas, visų naktĮ savo serverĮ valiau nuo virusų. Jų, ypaĄ, daug buvo, ten, kur buvau ĮdėjĄs Garliavos nuotraukas.

Prašyk apsaugos, turint tiek svarbios informacijos, nuotraukų gyvo gali ir nepalikti :!:
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą  
melioratorius
Meistras


Prisijungė: 2008 01 03
Pranešimai: 322
Pranešimų per dieną: 0.05
Miestas: Vilnius

PranešimasParašytas: 2010-05-28, 08:34    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Apie mela. Poliaku info. Pries katastrofa abu broliukai kacinskiai susiskambino per mobilkes ir pakalbejo, kad kelione arteja i pabaiga ir pasikalbejo apie motinos sveikata, kuri tuo metu buvo bloga. Ju motina apie sunaus zuti buvo informuota tik visai nesenai. Koks baisus melas motinai tiek laiko....
Kaip ir buna siuzetuose: Jis serga nepagydoma liga _tik jam nesakykite. Super-melas. Taigi zmogau: melas ir teisybe-filosofines kategorijos :)

Pirma cia toks "ju" sklaidesi apie "viska zinancius" ir ju pavoju visuomenei. Sakyciau visuomenei pavojingesni ne tie kurie stengiasi daug suzinoti ir padiskutuoti apie tai ( dalis info, deja , gaunasi ir pletku lygyje ) , o tie kurie isviso NIEKO nenori suzinoti. Tokiu radikaluji sparna galima sutikti prie konteineriu ar stumiant intravenine narkata neries pakranteje ( ir akropolyje slampinejan ).

Ir jeigu apie teisybe, tai klausimas poliakams: Kur LDK kunigaikscio Vytauto karuna ( sventinta popieziaus )??? Kodel poliakai ja izuliai pagrobe ir nudaigojo??? Bent atsiprasytu:) Kaip jie patys megsta....
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą   Apsilankyti vartotojo tinklapyje
Riardas
Meistras


Prisijungė: 2005 11 07
Pranešimai: 467
Pranešimų per dieną: 0.07
Miestas: Klaipda

PranešimasParašytas: 2010-05-28, 13:13    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Nebeturim ir savo naftos ;(
http://www.ve.lt/naujienos/ekonomika/ekonomikos-naujienos/lenku-lotos-perima-geonafta/
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą  
Vytenis
Meistras


Prisijungė: 2006 08 25
Pranešimai: 3200
Pranešimų per dieną: 0.5
Miestas: Kazl Rda-Jonava-Kaunas

PranešimasParašytas: 2010-05-28, 15:05    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Daug kų prarandame, ne tik savo naftų - prarandame ir savo vaikus emigruojanĄius, kurie dabar mitinguose Čikagoje ir kitur savo bendraamžius likusius Lietuvojebando ginti nuo ... Tokia realija Vaikų ginimo dienos išvakarėse. Jei susivienisime vardan savo vaikų, tai YLA, TIKRAI, IŠ MAIŠO IŠLĮS. Kaip ji lenda - skaitykite straipsnĮ "Liudininkai neigia, kad žudė D.Kedys. YpaĄ, komentaruose atsleidžiamos naujausios Drųsiaus Kedžio suėmimo versijos" prieš pat nužudant Violetų NaruševiĄienĄ. Jau iš paskleistos telefoninio pokalbio išklotinės su savo seseremi 11 val.01 min. AIŠKU KAIP DIENĄ", kad nužųdytoji Violeta, laukė apsaugininko, kuris, matomai, jų ir nužųdė - ji D.Kedžiui nebųtų atvėrusi durų, tarp kurių ir rado josios dukra savo mamos lavonų. Tokia, dabar "ginamų" mųsų vaikų realija.

melioratorius rašo:
...Ir jeigu apie teisybe, tai klausimas poliakams: Kur LDK kunigaikscio Vytauto karuna ( sventinta popieziaus )??? Kodel poliakai ja izuliai pagrobe ir nudaigojo??? Bent atsiprasytu:) Kaip jie patys megsta....

ManyĄiau, kad jei mokėsime su savo artimiausiais kaimynais normaliai sugyventi, tai bendrų mokslininkų dėka gal ir pavyks tai išaiškinti. Tik reikia, kad tam darbui netrukdytų "politikai", tiksliau, politikieriai.

Labai gerai melioratorius pabrėžė apie tuos, kurie nieko nenori žinoti - nes visad pražudydavo Lietuvų tik abejingumas.
_________________
Sekite kelion-ekspedicij dviraiu "Lietuvos emlapio 400-meio vietomis"
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą   Apsilankyti vartotojo tinklapyje
Rodyti pranešimus nuo ankstesnio:   
Pradėti naują temą   Atsakyti į pranešimą    Pagrindinis puslapis -> Nusišnekėjimai Visos datos yra GMT + 3 valandos
Pereiti prie Atgal  1, 2, 3, 4, 5, 6  Toliau
Puslapis 46

 
Pereiti į:  
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą
Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Vertė Vilius Šumskas © 2003, 2005