�urnalas Orientavimosi Sportas
Osport.lt

Orientavimosi sporto forumas
 
 DUKDUK   IeškotiIeškoti   Narių sąrašasNarių sąrašas   Vartotojų grupėsVartotojų grupės   RegistruotisRegistruotis 
 AprašymasAprašymas    Tikrinti asmeninius pranešimusTikrinti asmeninius pranešimus   PrisijungtiPrisijungti 

VAIKŲ GINIMAS ir vaikų teisė VYSTYTIS SVEIKAI

 
Pradėti naują temą   Atsakyti į pranešimą    Pagrindinis puslapis -> Nusišnekėjimai
Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą  
Autorius Pranešimas
Vytenis
Meistras


Prisijungė: 2006 08 25
Pranešimai: 3200
Pranešimų per dieną: 0.5
Miestas: Kazl Rda-Jonava-Kaunas

PranešimasParašytas: 2010-06-01, 21:14    Rašyti temą: VAIKŲ GINIMAS ir vaikų teisė VYSTYTIS SVEIKAI Atsakyti su citata

Šiandienų vaikų ginimo diena



Vaikų problema dabar aktuali kaip niekad. Problema vaikų klausimu yra nei kiek ne mažesnė ir mųsų sporte. Bet ...:



Šiuo metu Garliavoje kiekvienų vakarų kalbamos ir giedamos maldos, skaitomos ištraukos iš Biblijos, o Garliavos dailininkas Rimantas RADIŠAUSKAS nutapė paveikslų "Degradacija".

Apie degradacijų sporte per naktĮ prie Kedžių-Venskų namų ugnies teko man diskutuoti ir su žymiu Garliavos treneriu, buvusio seniųno sųnumi ir jaunuoju politiku, besiruošianĄiu stoti Į doktorantųrų ir siekianĄiu skleisti patĮ naujausių savo atrastųjĮ metodų greiĄio ugdyme.

Bet naujas idėjas galima bus Įgyvendinti tik tada, kai bus išsprĄstas Lietuvoje vaikų saugumo klausimas. Todėl Garliavoje budėjo, toli gražu ne "automobilių vagys ir ...", kaip bando tai Įtikinti dienraštis bei tinklalapis "Lietuvos rytas", atvirai ginantis ... KLANO interesus. Taip, kad Lietuva tampa vienintelė pasaulyje šalis, kuri nepripažĮsta, kad šalyje yra ... klanas. Todėl gal pirmų kartų pasaulyje atsirado teisinis nihilizmas, kai oficialiai L.R. teisme ta pati advokatė :evil: gina ĮtariamųjĮ ir nukentėjusiųjų aukų, kaip tai Įvyko Kėdainių apylinkės teisme, po kurio "sprendimo" ir susirinko žmonės pasakyti NE teisiniam absurdui. O teisinio absurdo pasekmė šiandienų paaiškėjo, kai už pedofilo nužųdymų nubausta 12 metų nelaisvės.



Nereikia stebėtis VIOLETINĖS REVOLIUCIJOS spalva, nes skriaudžiamosios tėvelis žuvo, neatsisakĄs ginti savo dukrytės, nors, gal ir buvo kankinamas prieš jĮ nužudant. Aaišku, tai tik versija, bet mųstant logiškai, Drųsius Kedys, pasak prokurorų, pirko Kazlų Rųdoje autobusiukų su sųlyga, kad jis TIK VAžIUOTŲ. Ar toks "tik važiuojantis" gali tikti žudynėms? Yra ir kiti duomenys, kad Drųsiui autobusiukas buvo reikalingas filmavimui, sekant ir atrandant paslaptingųjĮ Aidų. Tėvelis Deimantės ir buvo suimtas, pasak liudininkų, kai atvyko Į Aido surengtų pasalų prie Violetos NaruševiĄienės namo, kuri buvo nužudyta, atrodo, po Drųsiaus suėmimo.



ČIA žiųrėkite išsamesnĮ FOTOreportažų apie Garliavų ir kaip mažylė pristatinėjama kaip koks daikĄiukas Į pasimatymų su mama
. Kaip sakant, Lietuvoje ne "ožka prie šieno", o atvirkšĄiai. Todėl mažajai Deimantei kur kas didesnis stresas matyti kaukėtus apsaugininkus, sauganĄius mamų, nei pastoviai matant jų saugojanĄius žmones, kuriems nėra ko slėpti veidų. Tai aiškiai matyti paskutinėje nuotraukytėje, kurioje matome DeimantĄ žaidžianĄių šalia jų sauganĄiųjų. Jei, pasak E. žliobienės, bųtų vaikas "traumuojamas" - vaikas nežaistų šalia tų, kurie susirinko iš visos Lietuvos, vardan, šios mergaitės ir, vardan, visų Lietuvos vaikų, vardan kurių mitingai vyksta jau viso pasaulio užsienio lietuvių bendrijose. Kažkodėl :wink: nei ... Ūso nei ...Stankųnaitės palaikanĄių mitingų niekur nesigirdėjo. Bet vaikų teisių kontrolierėms (buvusiajai ir dabartinei) tai ne motas, nes joms elementariausios vaiko psichologijos nesuprasti, kai galvoje ne vaikas, o valstybinio klano interesai. Ir kadangi jau susirųpinta net Seime ne tik mamos, bet ir dukrelės apsauga, vadinasi, reali joms grėsmė egzistuoja. Vadinasi, Lietuvos žmonės, suvažiavĄ Į Garliavų saugoti Deimantės - buvo teisųs. Teisųs žmonės ir maldoje dėl mamos atsivertimo. Niekad ne vėlu savo klaidas ir kaltes pripažinti, niekad nevėlu bandyti grĮžti Į doros kelių. Tik susiprotėti poniai Laimai neleidžia kaukėta apsauga, per kurių niekas negali perduoti mamai labai svarbių žinių, dėl kurios galėtų pradėti kitaip mųstyti ir atsitokėti.

Taip, kad astrologas Šulija gal ir teisus. Nereikia nei astrologų, nei ekstrasensų. Užtenka tik logiškai mųstyti. Juk vasarų reik pailsėti. O pailsėjus mųstymas bus racionalesnis tada rudenĮ, kaip Įprasta gamtoje, viskas ir išsilukštens.

Bųtų gerai, kad pradėtų lukštentis ir mųsų sporto problemos vaikų interesų labui SVEIKAI VYSTYTIS.

P.S.: Pataisiau nuorodas
_________________
Sekite kelion-ekspedicij dviraiu "Lietuvos emlapio 400-meio vietomis"


Paskutinį kartą redagavo Vytenis, 2010-06-07, 10:41. Redaguota 1 kartą
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą   Apsilankyti vartotojo tinklapyje
Wazaeman
Meistras


Prisijungė: 2010 04 23
Pranešimai: 125
Pranešimų per dieną: 0.02

PranešimasParašytas: 2010-06-01, 22:09    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Cirkas...
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą  
nerimka
Meistras


Prisijungė: 2007 10 05
Pranešimai: 400
Pranešimų per dieną: 0.07

PranešimasParašytas: 2010-06-01, 22:19    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Kiekviena vakara ten stovi pasamdyti patvoriniai, kiekviena diena ten atveza autobusais pririnke ziopliu is visur, vis kazkas pameteja kokiu nors ideju, kurioms kaip veliau isaiskeja jau yra viskas suruosta, medziagos, jei reikia technika.... Ten mestus pinigus ir viesosios nuomones formavimo pajegas lyginciau nebent su rinkimais kai paksius laimejo. Gyvenu dabar visai netoli, todel viska matau kaip ant delno. Del ko visa tai vyksta, mes gal net nesuzinosim, bet visas sitas cirkas tera akiu dumimas neleidziantis gilintis i tai kas giliau. Nenustebsiu jei visos atseit kovojancios puses zaidzia ta pati kazkieno visai kito zaidima.
Diskutuoti, kai nei vienas is musu neturim faktu, nematau prasmes.
O vaikus mylekim, rupinkimes ir ginkim juos, jei tik yra nuo ko. Uzauginkim juos gerais zmonemis.
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą  
Vytenis
Meistras


Prisijungė: 2006 08 25
Pranešimai: 3200
Pranešimų per dieną: 0.5
Miestas: Kazl Rda-Jonava-Kaunas

PranešimasParašytas: 2010-06-02, 11:21    Rašyti temą: Atsakyti su citata

nerimka rašo:
Kiekviena vakara ten stovi pasamdyti patvoriniai, kiekviena diena ten atveza autobusais pririnke ziopliu...Gyvenu dabar visai netoli, todel viska matau kaip ant delno. ...akiu dumimas neleidziantis gilintis i tai kas giliau. ...Diskutuoti, kai nei vienas is musu neturim faktu, nematau prasmes...

:wink: Na, manĄs, tikrai, niekas nepasamdė, kad per naktĮ padiskutuoĄiau su bendraminĄiais, net su bendros profesijos pašnekovu. Ir niekas, tikrai, kaip "žioplio neparinko" manĄs iš gatvės ir jokiu organizuotu autobusu nebuvau atvežtas. Užvažiuodavau dviraĄiu mindamas iš Kazlų Rųdos Į Kaunų - pakeliui užsukdavau pro Garliavų. Kad lengvų automobilių didžiausios vilkstinės pristojusios bųdavo, bet autobusiukų kažkaip nepastebėjau. Kiek teko kalbėtis, visi suvažiavĄ spontaniškai, grynai, iš susirųpinimo katastofiška situacija. Taip, kad, mielasis, "garliavinis stebėtojau!" - skleidi, švelniai tariant, lietrytinĄ dezinformacijų. Niekas paĄiam, tikrai, netrugdo pasigylinti giliau - faktų per akis nutekėjusių abstu - tik internete pakeliauk. Aišku, ne visi "faktai" tikri, daug spėlionių. Bet Įdėmiau logiškai pamųsĄius, labai jau aišku, kodėl per žurnalistų konferencijų prokurorui veido raumenukai virpėjo ir po stalu rankas trynė. Nuo žurnalistų profesionalių klųstoĄių nenuslėpsi. Ši prokurorų neteisėta konferencija galutinai užpidė neaiškias abejonių spragas ir jų tendencingų "tyrimų" eigų. Visuomenė jau dabar ne ta, kad galima bųtų apmulkinti kaip sovietmetyje. Jau vien skaitymas "laiško bobutės iš Joniškio" - tai senas Berijos - Stalino lygio triukas - nieko naujo. Naujo tai, kad šĮ spektaklĮ surengė ne kažkokia partija, o prokoratųra - ji padarė tai, ko pagal savo funkcijas tai daryti net draudžiama. Todėl už tai prokoratųrai teisme teks atsakyti. Tai unikumas prieš visų pasaulĮ, lygiai, kaip ir per paksogeitų, kai Valstybės Saugumas ne valstybĄ saugojo, o perversmų politinĮ surengė. Už tai, tikrai, reiks greitai atsakyti -ponui MeĄislovui Laurinkui, tikrai, jau padai svyla. Tai sakau kaip buvĄs jo kolega nuo Sųjųdžio laikų. Apie tai oficialiai pareiškiau, kad jis Sųjųdžio dvasių išdavė, nuėjo pasmerktu KGB-istiniu keliu; pririnko Į VSD KGB-istus, kurie savo darbų juodų puikiai atliko. Taip, kad visa tai Įeis Į šalies teisėtvarkos istorijų. Mųsų šalĮ dabar labai Įdėmiai stebi visas pasaulis - visame pasaulyje lietuvių bendruomenės mitinguose protestuoja net gausesniuose, nei Garliavoje. TeisinĮ nihilizmų mato net moksleiviai, kurie visus civilinių kodeksų pažeidimus mitinguose vardija, peticijas skaito, bųtent, jauni - neabejingi šalies likimui. Juk Garliavos "patvoryje" man asmeniškai teko daug diskutuoti ir ten su budinĄiasis studentais - teisės magistrantais. Taip, kad visa tai jie, tikrai, šių situacijų atspidės savo magistriniuose darbuose. Apie tai greitai dviraĄių žygyje man asmeniškai teks ir su Seimo nariu nuo Kazlų Rųdos padiskutuoti - jis, irgi teisės mokslų daktaras, dabar pilietybės Įstatymui pataisas siųlantis. Čia persipinusiai viskas labai svarbu, kuriant mųsų vaikų ateitĮ.
_________________
Sekite kelion-ekspedicij dviraiu "Lietuvos emlapio 400-meio vietomis"


Paskutinį kartą redagavo Vytenis, 2010-06-02, 11:34. Redaguota 1 kartą
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą   Apsilankyti vartotojo tinklapyje
nerimka
Meistras


Prisijungė: 2007 10 05
Pranešimai: 400
Pranešimų per dieną: 0.07

PranešimasParašytas: 2010-06-02, 11:30    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Susikisk savo speliones ir demagogijas i viena vieta. Sakiau kad nediskutuokim, jei neturim faktu. Internetas ne faktas jei ka. Autobusai pastatyti visada buna pastatyti nuosaliau. Tiesa sakant jau retai ir buna, ziopliu mazoka jau liko atvezimui.
Viskas, rysys baigtas, paminejom vaiku gynimo diena, o dabar einam dirbti ir ginti vaiku. Ir tu eik ka nors naudingo veikti vietoj to kad marazmus rasineji internete.
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą  
Vytenis
Meistras


Prisijungė: 2006 08 25
Pranešimai: 3200
Pranešimų per dieną: 0.5
Miestas: Kazl Rda-Jonava-Kaunas

PranešimasParašytas: 2010-06-02, 11:39    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Civilinių kodeksų straipsnių akivaizdžiausi pažeidimai, tai faktai , ir tai marazmai, tikrai, bet ne mano :wink:
_________________
Sekite kelion-ekspedicij dviraiu "Lietuvos emlapio 400-meio vietomis"
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą   Apsilankyti vartotojo tinklapyje
Vytenis
Meistras


Prisijungė: 2006 08 25
Pranešimai: 3200
Pranešimų per dieną: 0.5
Miestas: Kazl Rda-Jonava-Kaunas

PranešimasParašytas: 2010-06-07, 10:21    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Pranešu skandalingų ir nelabai malonių žinių, kad Lietuvos žinių laikrašĄio paskelbtame žurnalistės Jurgos Tvaskienės straipsnių serijale Pedofilai: jie kol kas laimi , pasakojant apie Latvijos pedofilijos skandalo gijas Į Lietuvų, kažkodėl prie mųsų šalies pedofilijos struktųros kųrimo nedviprasmiškai paminėtas ir orientavimosi sportas. :oops: :evil:
_________________
Sekite kelion-ekspedicij dviraiu "Lietuvos emlapio 400-meio vietomis"
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą   Apsilankyti vartotojo tinklapyje
Rolas
Meistras


Prisijungė: 2007 01 27
Pranešimai: 832
Pranešimų per dieną: 0.13
Miestas: Kaunas

PranešimasParašytas: 2010-06-07, 19:20    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Gal ir geras esi žmogus, Vyteni, bet skaitai tavas mintis, o prieš akis - Šustauskas. Tas irgi tik šųkauti mokėjo, veikla mero kėdėje, seime parodė, ko yra vertas... Ir naivus esi: kų parašo, tuo tiki ir tuoj bangas keli. Nėra buvusiam lagery normalios žiniasklaidos, už pinigus kų nori parašys.
O jei, kaip senas OS-o vilkas, kų nors konkreĄiai žinai, tai tiesiai ir rašyk, nes po tavo tokių pareiškimų vaikų šiame sporte gali sumažėti.
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą  
Vytenis
Meistras


Prisijungė: 2006 08 25
Pranešimai: 3200
Pranešimų per dieną: 0.5
Miestas: Kazl Rda-Jonava-Kaunas

PranešimasParašytas: 2010-06-08, 07:09    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Rolas rašo:
... po tavo tokių pareiškimų vaikų šiame sporte gali sumažėti.
Ta negi nematai, kad jau ir taip katastrofiškai vaikų mųsų sporte sumažėjo. Negi nesimato? 8)

Rolas rašo:
...Ir naivus esi: kų parašo, tuo tiki ir tuoj bangas keli. Nėra buvusiam lagery normalios žiniasklaidos, už pinigus kų nori parašys.
O jei, kaip senas OS-o vilkas, kų nors konkreĄiai žinai, tai tiesiai ir rašyk,.
KonkreĄiai žinau, kad pedofilijos klanai kaip ir visame pasaulyje, taip ir Lietuvoje privalo bųti. Tai visuomenės sarangos dėsnis. Ir reikia bųti naiviam, kad netikėti tai, kų rašo nepriklausoma žiniasklaida -nepapirkta, kaip l.rytas.. Negi Lietuva Šventos Marijos žemė ir nėra tų minėtų klanų?žinau tik tiek, kad Lietuva - tai vienintelė šalis, kur dar nėra priimtas cheminės kastracijos Įstatymas. JĮ mųsų kaimynai lenkai turi, turi ir visos kitos šalys. Tiesiog šlykštu klausytis gen. prokuroro pavaduotojo Petrausko apsimetinėjimo Seime, kai nepasakė, kas galėjo bųt suinteresuotas Drųsiaus Kedžio mirtimi. Nutylėjo ir apsimetė, todėl, kad ped.klanas visų teisėsaugų apraizgĄs -aš tai žinojau nuotrųpomis, bent nuo giliausių sovietmeĄio laikų. YpaĄ KGB pedofilijų kaip šantažo ĮrankĮ naudojo. Nuo jaunystės dienų ir nužųdytasis teisėjas FurmanaviĄius buvo kaip tik užpainiotas per p...-jų. Juk garsusis pedofilinis recidivistas Gotlibas prmų kartų buvo teisiamas 1969 m., (kai iš armijos grĮžau ir kai pradėjau Jonavoje OS-ų organizuoti). Pasiskaitykite tų mano aukšĄiau nurodytų straipsnĮ - paskutinĮ kartų Gotlibo bylos tyrimas Įslaptintas, nes jo filmuojamų nepilnameĄių (vaikų) orgijas stebėjo asmuo "N" - Artųro Paulausko politikos dešinioji ranka. Kas tas "N" - jau, beveik, visi žino, žinau ir aš, - tai Seimo buvĄs veikėjas atsakingas už teisėsaugų. Jis man visų laikų bųdavo Įtartinas su savo veiksmais ir kalbomis.

Pabendravau su Drųsiaus Kedžio sporto draugais, kurie yra dabar jo dukros palydų organizatoriai. Pasak juos, jis buvo "užsikaĄialinĄs", o karste jo raumenys visiškai suvytĄ kaip po badavimo ir kankinimų, kurių žymės kųne labai aiškios. Tikiu aš atkuriamojo Seimo deputate ir sovietmeĄio nusikaltimų tyrėja garsiaja kriminologe, Rųta Gajauskaite, kuri demaskavo teismo medicinos falsifikacijas tiriant žuvusiojo Drųsiaus Kedžio kųnų.

Po garsių Kauno žųdynių, kai peržiųrėjau visus filmavimus, Įsitikinau, kad Drųsiui Kedžiui žųdyti nebuvo jokių motyvų. Iš jo visų nufilmuotų pasakojimų neatrodo, kad jis galėjo išprotėti - pasakojimo metu jis neatrodė kaip debilas. Jis turėjo didelĮ užnugarĮ iš savo sesers teisėjos ir jos vyro advokato pusės. Taip, kad tai labai didelis alibi, kad jam nebuvo ko žųdyti. Juk žųdydamas jis tik savo dukrai bųt labai pakenkĄs - bųtų jų išviešinĄs. Juk jo filmuotoje medžiagoje dukrelė neprisistato, kas ji tokia ir iš kur ji. Taip, kad tik Artųras Paulauskas suklaidino visų tyrimo eigų, nes garsiai pradėjo šaukti ir kaltinti, kodėl iš Drųsiaus nebuvo atimti registruoti ginklai, jei pradėjo savo filmavimais "viešinti" savo dukrų. Kartoju - filmuose ji niekur neprisistato, kas ji tokia. Mažųjų DeimantĄ išviešino žųdynės ir mesti kaltinimai jos tėveliui.

O po žųdynių mes visi jautėme, kad Drųsiaus gali nelikti gyvo. taip ir Įvyko - nuogastavimai pasitvirtino. Tai pagrindinis VIZUALIZACIJOS fenomeno Įrodymas, apie kurĮ mums studentams sporto fiziologijos profesorė a.a. J.IvaškeviĄienė dėstė.

Beje, pasak drebanĄiojo prokuroro Kliunkos pirktas Kazlų Rųdoje autobusiukas "kad tik važiuotų", vargu, ar žųdynėms tinkamas -Drųsiaus artimieji žino, kad jis buvo reikalingas filmavimams, kad susekti paslaptingųjĮ Aidų. O kad dabar yra jau du autobusiukai - jie internete paviešinti - tai pagrindinis prokoratųros falsifikacijos Įrodymas, kad autobusiukas rastas nusikaltimo vietoje visai ne Drųsiaus. Ir pagal išklotines telefoninių pokalbių žųdynių dienų 11 val. 01 min. Stankųnaitė pranešė savo seseriai Violetai, kad vyksta žudynės ir po to pranešimo ji turėjo laukti apsaugininko. Taip kad savo šarvuotų durų Drųsiui, tikrai, negalėjo atidaryti - jų nužudė, matomai, jai pažĮstamas kitas.

Taip, kad labai teisingai rolas pažymėjo dėl žiniasklaidos -jų reikia vertinti kritiškai ir nusikaltimus reikia tirti visai visuomenei, nes nusikaltimus daro, atrodo, pati teisėsauga.
_________________
Sekite kelion-ekspedicij dviraiu "Lietuvos emlapio 400-meio vietomis"
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą   Apsilankyti vartotojo tinklapyje
Devis
Meistras


Prisijungė: 2004 04 02
Pranešimai: 630
Pranešimų per dieną: 0.09
Miestas: Kaunas

PranešimasParašytas: 2010-06-09, 11:02    Rašyti temą: nepriklausoma Atsakyti su citata

Chmmm... Nepriklausoma žiniasklaida! - ar Lietuvoje tokia yra? Įvardink nors vienų...
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą  
Vytenis
Meistras


Prisijungė: 2006 08 25
Pranešimai: 3200
Pranešimų per dieną: 0.5
Miestas: Kazl Rda-Jonava-Kaunas

PranešimasParašytas: 2010-06-09, 14:19    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Kaip "Lietuvos rytų" kaži, ar labiau angažuoto ir papirkto; atstovaujanĄio tik ... grupuotes atrasi - jokių dualizmo principų - viskas kaip sovietmetyje tik vienintelė užsakyta vienos partijos (dabar KLANO) nuomonė. Dabar "Lietrytis" pranoksta net savo pirmtakĄ "komsomolkų", kurių "Perestroikos" laikotarpyje, tada už jaunatviškų drųsų gerbėme. Dabar Rimvydo Valatkos pasišaipymai iš nužųdyto Vytauto Pociųno ir KGB-istinių metodų Lietuvoje inspiruotojo MeĄio Laurinkaus po savo sparneliu prisiglaudimas kelia didelĮ pavojų šaliai. Visa kita žiniasklaida dar šiek tiek padorumo principų laikosi, stengiasi viskų atspindėti ir duoti žmonėms atsirinkti. Yra Lietuvoje ir visiškai nuo jokio klano nepriklausomų žiniasklaidų. Tik nereikia bijoti jų skaityti. Už jų skaitymų dabar Į Sibirų neištrems - nereikia tik dėti Į kelnes ir nereikia drebėti, kaip prokuroras Kliunka. :twisted:
_________________
Sekite kelion-ekspedicij dviraiu "Lietuvos emlapio 400-meio vietomis"
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą   Apsilankyti vartotojo tinklapyje
Vytenis
Meistras


Prisijungė: 2006 08 25
Pranešimai: 3200
Pranešimų per dieną: 0.5
Miestas: Kazl Rda-Jonava-Kaunas

PranešimasParašytas: 2010-06-14, 08:03    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Tai štai, VĖL Įvyko viskas taip, ko labiausiai bijojome. Kai Garliavoje prie geležinės besikurenanĄios statinės šildydamiesi šnekėjomės, aš Drųsiaus dukrelės saugotojus Įtikinėjau, kad reikia ypatingai saugoti ir kaltinamuosius LIŪDININKUS. Po vakar dienos Įvykio, manau, turėtų atsistatydinti ir bųti patraukti baudžiamojon atsakomybėn aukšĄiausi šalies "teisėsaugos" vadovai už tai, kad panaikino apsaugų "vieninteliam" Įtariamajam. Liųdniausia, kad vėl išsipildė tai, ko labiausiai bijota, kai spalio 5 d. prasidėjo paslaptingos Kauno žųdynės. Kad bus šio "vienintelio" Įtariamojo savižųdybė, apie tai net kovo mėn. pabaigoje kažkur skaiĄiau perpasakotų teisėsaugos pareigųno versijų.

Mums Garliavoje bekalbant apie pavojus ne tik mažajai Deimantei, atvažiavo iš Olandijos vienas šios žmonijos problemos stebėtojas. Jis palinkėjo stiprybės kovoje už mergaitės išsaugojimų. Mat šios tragedijos aplinkybėmis susidomėjo net Belgijos prinsesė, kurių šokiravo Kėdainių teismo nutartis. Kalbinkime bet kokius psichologus ir modeliuokime, kaip elgtųsi bet kokia mama, jei ji bųtų nepagrĮstai apšmeižta savo mažametės dukrelės. Vargu, ar tokia mama keltų teismus, vargu ar priverstiniais susitikinėjimais kankintų savo vaiko. Tikrai, nekalta mama paliktų savo vaikų kuriam laikui; duotų jam atsitokėti. Tuo labiau, ir pagal visus psichologijos dėsnius net ir nekalĄiausiai mamai NEGALIMA ATIDUOTI VAIKO po tokio jo liudijimo prifilmuotose vaizdajuostėse. Manau, kad ir Belgijos princesei aišku, kad mama siekia vaikų susigrųžinti kerštui už "nesųmoningus" pasakojimus. O kiek tie "išgalvoti" mergytės pasakojimai, viskų patvirtina jos piešiniai, atspindintys vaiko patirtų stresų. Tai pagrindinis Įrodymas, nereikia bųti meno psiichologu, pamaĄius tokius piešinius. Juolab, kad ji pradėjo piešti po procedųrų vaikų "psichuškėje", po kurių ji buvo praradusi atmintĮ - pamiršo savo draugĄ kaimynĄ ir jos kieme supynes, pamiršo, kaip žaisti šaškėmis. Ir kad paskutinis "teismas" vėl sufabrikavĄs specialistų išvadas, išteisino vaiko pagrobimų ir uždarymų Į šių Įstaigų - tai jau akivaizdu, kad valstybė pradėjo kovoti su mergaite, :oops: lygiai taip pat kaip ir su Klaipėdos "teroristĄ", atiduotų Rusijos saugumui kankinti ir išmušinėti prisipažinimus. Apie tai prisipažino vėl prokuroras Kliunka.

Tokioje situacijoje vietoj to, kad policija išrašytų premijų Mariui KupreviĄiui išgelbėjusĮ "teismo" anstolĮ nuo neteisėto Kėdainių teismo nutarties vykdymo, kuris tuoj pat buvo panaikintas Panevėžyje - jam išrašoma bauda. Tai teisinio nihilizmo neturintis precedento atvejis.


ČIA žiųr. daugiau nuotraukų.


Vėl noriu atkreipti Į maldoje laikomų rankų padėtĮ. Manau, kad taip laikant rankas jau daug kas iš orientacininkų matė, ypaĄ, rinktinės nariai matė taip laikomas rankas. :idea: Kaip matome, tų paĄių naujausių VIZUALIZACIJOS technikų naudoja ir dziudo treneris Marius, kuris save pasišventė GINTI SKRIAUDžIAMUS VAIKUS.
_________________
Sekite kelion-ekspedicij dviraiu "Lietuvos emlapio 400-meio vietomis"
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą   Apsilankyti vartotojo tinklapyje
Rodyti pranešimus nuo ankstesnio:   
Pradėti naują temą   Atsakyti į pranešimą    Pagrindinis puslapis -> Nusišnekėjimai Visos datos yra GMT + 3 valandos
Puslapis 11

 
Pereiti į:  
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą
Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Vertė Vilius Šumskas © 2003, 2005