�urnalas Orientavimosi Sportas
Osport.lt

Orientavimosi sporto forumas
 
 DUKDUK   IeškotiIeškoti   Narių sąrašasNarių sąrašas   Vartotojų grupėsVartotojų grupės   RegistruotisRegistruotis 
 AprašymasAprašymas    Tikrinti asmeninius pranešimusTikrinti asmeninius pranešimus   PrisijungtiPrisijungti 

ORIENTAVIMOSI SPORTO TRENERIŲ SEMINARAS-PASITARIMAS
Pereiti prie Atgal  1, 2, 3, 4
 
Pradėti naują temą   Atsakyti į pranešimą    Pagrindinis puslapis -> Informacija
Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą  
Autorius Pranešimas
robinzonas
Meistras


Prisijungė: 2006 10 24
Pranešimai: 88
Pranešimų per dieną: 0.01
Miestas: Kaunas

PranešimasParašytas: 2006-12-01, 18:23    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Woodoo rašo:
Dar karta perziurejau visus Vytenio parasymus, sekusius po zmogaus klausimo. Nepamaciau ne vienos pavardes. Gal galima pamatyti ta vieta, kurioje tamsta sugebejai jas izvelgti?


Na jau kad asai nemoka forumu naudotis - tai jau visiska bala ir net neiziangiama klampyne. Jau rasiau, nueik knopkute po bet kurio Vytenio pranesimo i zinias apie autoriu, ir ten, kur melynai aktyvus sakinys apie visus autoriaus pranesimus, ten ir susirasi. Baikite foruma derklevoti tokiais techniniais klausimais. Berods, gali ir asmeniskai paklausti vosvos asmeniniu rysiu kanalais.

Dar durniau atrodo is salies, kai net samoningai nenori kai kurie veikejai paskaityti kas rasoma ir klausia vis ta pati. Na tikrai jau gaunasi pagal Vytauta Petkeviciu www.D.L.forum.lt :evil: Jau tikrai cia liga labai ne kokia, kurios simptomas nenoras skaityti ir neskaicius protinga vaidinti. Todel sis pastarasis pranesejas ir trinamas moderatoriu dazniausiai kaip svaigstantis ir nemokantis skaityti.
_________________
internetas prie pietu stalo
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą [ užslaptinta ]
vap
Meistras


Prisijungė: 2006 06 08
Pranešimai: 263
Pranešimų per dieną: 0.04

PranešimasParašytas: 2006-12-01, 18:37    Rašyti temą: Atsakyti su citata

@robinzone:
1. Klausiama dėl to, kad šioje temoje atsakymo nebuvo pateikto.
2. Jei jis buvo pateiktas kitoje temoje užtenka Įdėti nuorodų ar pan. (tikrai neisiu ir nežiųrėsiu kurioje temoje buvo Įvardinta). Pasikartoti ir parašyti sakinĮ nėra sunku (ypaĄ, kai ir taip buvo parašyti gal keturi pranešimai be konkretaus atsakymo).
3. Siųlai prie žmogaus žinuĄių ieškoti? Pas Vyteni jos 431. Spėk kiek laiko reikės kol surasiu kas buvo rašyta? Tuo tarpu jam pakartoti užtruktų 1 min.
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą  
L_M
Vidutiniokas


Prisijungė: 2006 10 27
Pranešimai: 25
Pranešimų per dieną: 0

PranešimasParašytas: 2006-12-01, 19:20    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Atsakymas užduodantiems klausimus Vyteniui:

jau seniau rašiau, kad "ne ant tokio pataikėt" ir "Vytenio taip lengvai nepaimsit".

Sėkmės klausiant - negaunant konkreĄių atsakymų :D

Tegyvuoja forumas. Vytenis užveda ir valdo. Vat taip.
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą  
Vytenis
Meistras


Prisijungė: 2006 08 25
Pranešimai: 3200
Pranešimų per dieną: 0.5
Miestas: Kazl Rda-Jonava-Kaunas

PranešimasParašytas: 2006-12-02, 11:22    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Na Ąia gerai pasakyta, nors nesiruošiu visai valdyti. Ne aš valdau, o valdo forumų tinginystė skaityti ir nors šiek tiek pamastyti.

Dėkui vosvos , padedanĄiam tiems, kurie visiškai neskaito tai kų rašiau. Vos ne kiekviename savo atsiliepime nurodau konkreĄius asmenis, tinkamiausius Į kandidatus nac.trenerio vietai užimti, nupaišydamas jų charakteristikas vos ne jų portretus išpiešdamas, o vis tiek nemato, kų paišau ir rašau. Kų ne mato! Nenori matyti! Aiškiai woodoo parašė "neskaitau kų parašei, bet vis tiek atsakyk tai, kų buvai parašĄs. (P.S.: Ąia ne citata, bet perfrazuoju.) Kai stebėdavome pirmuosius Seimo posėdžius, tai tekdavo matyti ir juokdarių, kurie šokdavĄ prie mikrofonų ir uždavĄ klausimus, net nesiteikdavo klausytis atsakanĄiojo. Tokius "klausėjus labai meistriškai teleoperatoriai demaskuodavo, nes KLAUSĖJAI NORĖDAV PASIDEMONSTRUOTI "aktyvumu prieš rinkėjus savo. Mat posėdžius dar ir per radijų transliuodavo. Matydavom, kai užduoda klausymų ir iš laimės, kad sugebėjo suregzti sakinĮ, iš kart apsvaigsta savo didybėje, ir matai aiškiai, kad net neklauso, ar dar geriau pradeda plepėti su kitu, girdamasis, kokĮ "blatnų klausimų užraitė.

Lenkiuos prieš vap, kuris nors žino, kad tikrai iš per 400 mano pranešimų atrasti tas paminėtas pavardes tikrai pagal jĮ tai adata šieno kupetoje. Bent aš tai tikrai dabar neatrasĄiau ir tikrai nepamenu, ar taip jau tiesiai šviesiai buvau bųtent tuos 3 kandidatus ĮvardijĄs bent vienu metu iš kart. Bet norėĄiau, kad pradėtų jaunimėlis, paskaitĄs mano straipsnius, nors šiek tiek išmokti Įskaityti ir tai, kas nerašoma, kas parašoma ezopine kalba. Jų reikėjo mokėti skaityti ypaĄ sovietmetyje, kai cezųra buvo nežmoniška. Todėl siųlau mokytis ir dar sykĮ mokytis iš to, kuris jau išmokĄs ir, kuris portretų sau pasikabinĄs šio auksinio šųkio autoriaus, kvieĄianĄio mokytis ir dar sykĮ mokytis.

PRIEVARTAUDAMI PAžADINOTE PROTAVIMO PROCESĄ" !!!

Manau, kad jaunimėlis vis tiek nesuprato, kų pagyriau. Juk dabartiniam jaunimui nereikia kalinėti atmintinai V.I.Lenino nei raštų nei citatų. Todėl reik man premijų skirti vosvos iš mano pateiktų kriterijų geriausiai nuskaiĄiusiam mano mintis. Nors, atvirai, nežinau, ar apie jo paminėtus galimus šiuos geriausius kandidatus esu nusistatĄs. PaprasĄiausiai neturėjau kada net apie tai laiko mųstyti, per mažai turiu informacijos. Bet išsivaizduoĄiau, kad nors bųtų paskirtas rinktinės treneriu nors panašus savybėmis Į tuos, kuriuos paminėjo vosvos .

ManyĄiau, kad dar ir vyriausio Lietuvos trenerio (taip vadinĄiau šių pareigybĄ) kandidatųrai kaip prioritetas turėtų bųti, tai patirtis didelė darbe su jaunimo rinktine ir per visų Lietuvos OS istorijų absoliuĄiai geriausių orientacininkų išugdymas. Tad ar nereikia perversti smegenis visiems ir dar kartų rimtai perskaityti tai kų Ąia raudonai paminėjau! Atleiskite, kad tik dabar tai pamasĄiau, ir tik Jųsų, prievartautojų dėka, tik dabar atsitokėjau. Tai gal štai tik šitokie kriterijai ir ne kitokie turėtų bųti kaip prioritetas!!! Taip, kad siųlau mųstyti tik apie šiuos kriterijus ir kol kas negalvoti kas po jais slypi. Pirmiausiai pamastykime, ar reikia nac.rinktinės treneriui turėti štai konkreĄiai tokias raudonas savybes?
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą   Apsilankyti vartotojo tinklapyje
vap
Meistras


Prisijungė: 2006 06 08
Pranešimai: 263
Pranešimų per dieną: 0.04

PranešimasParašytas: 2006-12-02, 11:40    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Matote yra kitas dalykas. Kad aš esu tik besidomintis OS, bet juo neužsiiminėjantis. Ir kad ir kiek pagal savybes skaityĄiau aš negaliu to susieti su konkreĄiais žmonėmis. Todėl ir klausiau ne kartų ;)
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą  
Vytenis
Meistras


Prisijungė: 2006 08 25
Pranešimai: 3200
Pranešimų per dieną: 0.5
Miestas: Kazl Rda-Jonava-Kaunas

PranešimasParašytas: 2008-11-06, 02:42    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Oficialiame LIETUVOS MOKINIŲ IR STUDENTŲ SPORTO CENTRO išplatintame rašte yra tokia informacija:

"Informuojame, kad 2008 m. lapkriĄio 13-14 d. Kazlų Rųdoje, ČeĄetų km. kaimo turizmo sodyboje "Retro" vyks Lietuvos orientavimosi sporto trenerių seminaras-pasitarimas. Atvykimas š. m. lapkriĄio 13 d. iki 11.00 val. Į ČeĄetų km. Seminaro-pasitarimo pradžia 11.15 val."

Kaip atvykti Į seminarų, kuris vyks Retro sodyboje, ČeĄetų km. tarp Jųrės ir Kazlų Rųdos, netoli Pilvės upelio:
schemų pateikiu ČIA

Pirmųjų dienų vyks trenerių darbinis posėdis, kuriame bus svarstomi ir bųsimų varžybų nuostatai. Kas nepatiko konkreĄiai dėl nuostatų, kalendoriaus, atrankų Į Ąempionatus (ar gerai reitinginė atranka ir kita) ir visus kitus pasiųlymus siųlykite Į seminarų vykstantiems treneriams.

Antrų dienų prof., habil.dr. Jono Poderio (LKKA Kineziologijos laboratorijos mokslinio vadovo) paskaita - seminaras:

"Organizmo funkcijos ypatybės ir nauji sprendimai lavinant fizines ypatybes".

Į šių paskaitų kvieĄiami ir besidomintys sportiniu lavinimusi. Paskaita prasidėti turėtų nuo 9 val. Jei bus daug norinĄių klausytis šios paskaitos, tai atsarginiu variantu gali bųt ji perkelta Į Kazlų Rųdos kultųros centrų. Todėl labai prašytume apie ketinimų atvykti man iš anksto (kiek galimai anksĄiau) pranešti , arba bent Ąia per "pm". Bus labai nekorekt, kai paskaitai prasidėjus vėluojantys netilps Į kaimo trobų, ar teks migruoti paskaitai Įpusėjus.

Paskaitos temos numatomos tokios:

Paskaita (2 val.). Biomedicinos mokslų žinios ir nauji požiųriai Į organizmo greitosios ir ilgalaikės adaptacijos ypatybes atliekant fizinius krųvius.
Paskaita (2 val.). Ištvermės lavinimo problema ir jos sprendimai.
Paskaita (2 val.). Jėgos lavinimo problema ir jos sprendimai.
Seminaras (2 val.). Fizinių ypatybių lavinimo problemos ir jų sprendimai.
12.00-13.00 Pertrauka.
_________________
Sekite kelion-ekspedicij dviraiu "Lietuvos emlapio 400-meio vietomis"
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą   Apsilankyti vartotojo tinklapyje
Vytenis
Meistras


Prisijungė: 2006 08 25
Pranešimai: 3200
Pranešimų per dieną: 0.5
Miestas: Kazl Rda-Jonava-Kaunas

PranešimasParašytas: 2008-11-18, 11:19    Rašyti temą: Atsakyti su citata




Simboliška, kad mųsų sporto jubiliejaus išvakarėse Į gųdžiausios Lietuvos girios Kazlų Rųdos girios kaimo sodybų suvažiavo treneriai iš visos šalies pas šeimininkĄ, kuri orientavimosi sportu pradėjo užsiiminėti, gal, kur tai prieš 50 metų; besimokydama Pedagoginiame institute ir lankydama OS-o trenerio-alpinisto Monstvilo treniruotes. Jai orientavimosi trasose pasirengimas leido gerai pasiruošti kitam pomėgiui alpinizmui ir kalnų slidinėjimui su kuriais ji nesiskiria ir dabar.

Gerai, kad gamtos prieglobsĄio tyluma neblaškė pasitarimo seminaro minĄių, buvo galima susikaupti ir produktyviai padirbėti išsirinkti naujų Moksleivių komitetų ir jo pirmininkų. Tad pasveikinkime palinkėkime kųrybinio polėkio. O kam konkreĄiai palinkėti pabandykite nuotraukų suprasti - jų yra DAUGIAU ČIA
_________________
Sekite kelion-ekspedicij dviraiu "Lietuvos emlapio 400-meio vietomis"
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą   Apsilankyti vartotojo tinklapyje
Vytenis
Meistras


Prisijungė: 2006 08 25
Pranešimai: 3200
Pranešimų per dieną: 0.5
Miestas: Kazl Rda-Jonava-Kaunas

PranešimasParašytas: 2010-11-30, 19:35    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Kaip prieš du metus, taip praetų savaitĄ vėl Kazlų Rųdos girios ČeĄetų kaimo turizmo sodyboje vyko respublikinis trenerių moksleivių seminaras-pasitarimas. Buvo labai daug ir operatyviai priimta sprendimų. Kiek ilgiau vyko ginĄiukai dėl atrankos kriterijų trenerių sprendimui pagrĮsti. ŠĮ svarstymų (tiksliau-ginĄų) smagiai pramiegojau, nes susirinkimas neišgirdo mano pasiųlymo tų klausimų atidėti po profesoriaus paskaitos. Esu ĮsitikinĄs, kad atrankos kriterijus turėtų apsprĄsti Įvairųs testavimai, kuriuos mųsų sporto šaka visai užmiršo, nors visur pasaulyje testavimų skaiĄius labai sparĄiai auga. Tai savo paskaitoje užakcentavo žymiausias šalies treneris, profesorius, habilituotas mokslų daktaras Aleksas STANISLOVAITIS. Malonu, kad Į šių paskaitų atvyko treneriai ir nedalyvavĄ pasitarime. Bet, deja, nesimatė kai kurių paskaitoje tų, kuriems labiausiai pagal pareigas reikia žinooti, sekti ir organizuoti metodinių naujienų sklaidų. Gerai, kad tokių, nesidominĄių metodinėmis naujienomis jau sparĄiai mažėja. Paskaita profesorius liko labai patenkintas, kad klausytojai ne tik Įdėmiai klausėsi, bet aktyviai uždavinėjo klausimus, vyko gyva diskusija, ypaĄ, pertraukos metu. labai didelĮ domėjimųsi parodė mano darbo kolegos iš Kazlų Rųdos.




Labai svarbų aspektų turi paskutinė skaidrė, nusakanti apie sporto mokslo svarbų. Šios profesoriaus paskaitos santraukų pateiksiu adresu:

http://kazlusporto.puslapiai.lt/sporto%20mokslas/treneriu-problemos/paskaitos/seni-mokslo-draugai-m.jpg
_________________
Sekite kelion-ekspedicij dviraiu "Lietuvos emlapio 400-meio vietomis"
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą   Apsilankyti vartotojo tinklapyje
povilas
Meistras


Prisijungė: 2006 11 20
Pranešimai: 119
Pranešimų per dieną: 0.02
Miestas: kaunas

PranešimasParašytas: 2011-03-07, 13:38    Rašyti temą: Penas gincui Atsakyti su citata

Originalia "reklama" Vytenis daro savo krastui ir OS renginiams-"Gudziausia Lietuvos Kazlu Rudos giria" , nykus (suprask) kaimelis Ceceta (ar ne jo vardu vadinama desra?), kur renkasi kazkokie neaiskus sporto mokslininkai, paplauke sveikuoliai ir pan. tarsi Sibiro samanai. Tai va, zodziai "gudziausia" ir kt. normaliam siu dienu Lietuvos zmogui, jeigu jis ne zygeivis, ne folkloristas, ne jogas, ne pagonis, ne sektantas teigiamu emociju nekelia nors tu ka. Tauta nori sviesos, pazangos, sociai valgyti, gerti, dabintis drapanomis, judeti naujais auto, myletis, gyventi kaip Amerikose ar kur. Neveltui siu dienu sventykla yra ne baznyteles, azuolu ramoves ar muziejai o Kauno "Akropolis", Klaipedos "Ermitazas", Vilniaus "Ozas". Darykite mokslo renginius jei ne "Akropolyje" tai bent Kauno "Park inn hotel" konferenciju saleje-siluma padvelks kaip nuo peciaus.
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą  
Rodyti pranešimus nuo ankstesnio:   
Pradėti naują temą   Atsakyti į pranešimą    Pagrindinis puslapis -> Informacija Visos datos yra GMT + 3 valandos
Pereiti prie Atgal  1, 2, 3, 4
Puslapis 44

 
Pereiti į:  
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą
Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Vertė Vilius Šumskas © 2003, 2005