�urnalas Orientavimosi Sportas
Osport.lt

Orientavimosi sporto forumas
 
 DUKDUK   IeškotiIeškoti   Narių sąrašasNarių sąrašas   Vartotojų grupėsVartotojų grupės   RegistruotisRegistruotis 
 AprašymasAprašymas    Tikrinti asmeninius pranešimusTikrinti asmeninius pranešimus   PrisijungtiPrisijungti 

MTBO Briedis 2011
Pereiti prie Atgal  1, 2, 3
 
Pradėti naują temą   Atsakyti į pranešimą    Pagrindinis puslapis -> OS kalnų dviračiais
Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą  
Autorius Pranešimas
tms
Meistras


Prisijungė: 2006 05 13
Pranešimai: 200
Pranešimų per dieną: 0.03
Miestas: Kaunas

PranešimasParašytas: 2011-08-05, 13:32    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Man patiko siu metu Briedis, vietoves dekingos OSKD, gerai vaziuojamos, zemelapis ir keliai aiskus, nereikejo niekur speliot kuris keliukas, A trasoje reiksmingu zemelapiu klaidu nepastebeta. Aciu Karoliui ir komandai.
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą  
Tomass
Meistras


Prisijungė: 2006 02 07
Pranešimai: 666
Pranešimų per dieną: 0.1
Miestas: Vilnius

PranešimasParašytas: 2011-08-07, 22:32    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Karoli, visi tikrai puikiai zino, kas tik tai Jusu deka atsirado puikios ir smagios OSKD varzybos "Briedis", visi puikiai zino, kad be Jusu remimo jos neivyktu, visi zino, kad tai nera komerciskai kam nors naudingos varzybos, visi viska daro tik is entuziazmo ( beje vienas is entuziazmo pavyzdziu Ausros daryti briedziukai:-).
Pritarsiu Petrui, kad tas protestas tai daugiau noras atkreipti demesi i klaidas. Kaip suprantu is pasisakymu Saulius Kireilis kaip ir pripazista, kad yra zemelapiu specialistas, bet nera keliuku gradaciju specialistas. Jus ta protesta priimate per daug asmeniskai. Tame proteste net neprasoma anuliuoti varzybu, o tik isimti vieno KP tarpinius laikus.
Manau, praeis truputis laiko viskas susigules ir viskas bus gerai :D . Jei tik bus "Briedis 2012" isipareigoju vieno zemelapio gradacijas padaryti.
Beda ta, kad nera kol kas dar puikaus tarpusavio bendravimo. Manau jei butu buve per kokius nors kanalus paprasyta - tikrai butu atsirade galinciu-norinciu padaryti keliuku gradacija.
Cia gal dabar biski ne i tema - bet net ir jaunimo rinktine suformuota net nepaklausus ar visi gali atstovauti.... gerai, kad viskas gerai :D
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą  
jurgix
Meistras


Prisijungė: 2009 02 02
Pranešimai: 105
Pranešimų per dieną: 0.02

PranešimasParašytas: 2011-08-08, 14:16    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Trys dienos MTBO varžybų trijuose naujuose žemėlapiuose - tai puiki šventė ir didelis aĄių visiems kurių dėka ši šventė Įvyko. Ir kų bekalbėtume MTBO Briedis per 5 metus tapo kultiniu MTBO renginiu, kaip kažkada buvo Tako daugiadienes.

O dėl diskusijos - niekam nekyla abejonių, kad MTBO Lietuvoje ateitis - mųsų paĄių rankose. Ir manau kiekvienas su džiaugsmu prisidėtų kuom gali, tik reikia paskatos - užtektų bent jau informavimo, ko reikia.
Gal tam tikslui reikėtų atidaryti naujų temų šiame forume?
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą   Apsilankyti vartotojo tinklapyje Skype vardas
JA
Naujokas


Prisijungė: 2009 02 05
Pranešimai: 16
Pranešimų per dieną: 0

PranešimasParašytas: 2011-08-09, 13:28    Rašyti temą: Atsakyti su citata

AĄių organizatoriams už nuostabų savaitgalĮ. Buvo tikros svajonių atostogos - šaunios varžybos dviraĄiais, šiltas ežeras, puiki poilsiavietė, linksmi vakarai (tai viena retų progų prisišokti iki valiai), faini prizai (labai pavydėjau prizininkams briedžiukų - reikia pradėti treniruotis, kad juos gauĄiau :lol: )

Su nekantrumu laukiu kitų Briedžio varžybų. Tikiuosi, kad ši tradicija tĄsis...
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą  
Mickevicius
Meistras


Prisijungė: 2007 05 14
Pranešimai: 262
Pranešimų per dieną: 0.04
Miestas: Vilnius

PranešimasParašytas: 2011-08-12, 11:40    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Argi problemos žemėlapiuose? ( bet kokiu atveju iš Tomo pusės didelis žestas). Iš tikrųjų MTBO Briedis tapo tradicija. Tradicijas kuriame mes patys. Tarpusavio elgesio taip pat. MTBO vienija labai nedidelĄ žmonių bendrijų: sportininkų, veteranų, jaunimo, koreguotojų, varžybų organizatorių.
Dabar atsirado taip vadinamų Sportininkų, kurie negerbia kitų žmonių darbo. Kokios Ąia kuriamos tradicijos? Kodėl turėĄiau gerbti tuos Sportininkus? O jeigu jų negerbiu, kodėl kažkų turėĄiau dėl jų daryti? Aukoti savo laikų, versti, prašyti kitų? Puikiai suprantu, kad dalis net nesuprato savo veiksmų, pasidavė bandos instinktui. GalėĄiau apsimesti ir nekreipti dėmesio: jauni, durni....
Atsimenu senus 1975 -uosius. Vyksta pirmoji Lietuvos Taurė. Viskas seniai pamiršta. Net išleistoje OS istorijoje parašyta - nugalėtojai nežinomi , duomenys nerasti. Mažai kų prisimenu ir pats, nors buvau jaunas erelis ir tas varžybas laimėjau. Bet smarkiai Įstrigo vienas dalykas:
grĮžau po Smiltynės trasos ir ĮsikaršĄiavĄs leptelėjau distancijos viršininkui a.a. V. Vitkui: " geriau prabėgti 10 km krosų, nei tokių trasų..."
( tarp kitko buvo anuliuota, nes nebuvo vieno KP). žmogus be galo Įsižeidė, o man tik tai Įsiminė visam gyvenimui.
Ar galite, Jurgi, pasiekti, kad nebųtų nepagarbos ir chamizmo?
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą  
jurgix
Meistras


Prisijungė: 2009 02 02
Pranešimai: 105
Pranešimų per dieną: 0.02

PranešimasParašytas: 2011-09-04, 00:35    Rašyti temą: Atsakyti su citata

NemanyĄiau, kad galėtume tai vadinti chamizmu. Nepagarba - gal bųt. Bet visuomet sunku nustatyti ribų tarp nepagarbos bei kritikos. Ir šalių požiųriai Į išsakytus žodžius labai skiriasi. Aš tai puikiai matau pagal save - nors pats esu linkĄs kritikuoti, taĄiau savo adresu kritikų priimu labai jautriai, net kai ji ir nėra visai be pagrindo. Ir man tai atrodo nepagarba ir nevertinimas. Manau ne aš vienas toks, bet ar neigiamos nuomonės nutylėjimas yra sprendimas ?

Palaikymas ir skatinimas yra reikalingas, taĄiau kritiška nuomonė mano galva yra bųtina jei norima tobulėti ir nesustoti ties pasiektu. Išties po kiekvienų mųsų klubo varžybų labai atidžiai klausome, kų sako kolegos, ypaĄ išsakytas pastabas ir argumentuotų kritikų. Be abejo, visada maloniau, kai kritika išsakoma ne grubiai ar Įžeidžiamai, bet nevisada taip bųna.

Jei persikelti Į dalyvių pusĄ - kokie jausmai kyla, kai jauĄiama "chaltųra"? Pvz. be fantazijos sudėliota trasa, ar atvirkšĄiai su fantazija išpieštas žemėlapis? Kai akivaizdu, kad buvo nesivarginta pagalvoti variantų ar praeiti keliukais ir sužymėti atsiradusius pokyĄius? Tai juk irgi galima vertinti, kaip nepagarbų dalyviams?

Rengėme ne vienas varžybas ir buvo visko - nuo klaidų niekas nėra apsaugotas. TaĄiau atmestinumui pateisinimų nėra, o su juo, deja, susiduriame vis dažniau. Todėl norint pagarbos reikėtų visiems pradėti labiau gerbti vieni kitus - nuo neatmestinai paruoštų žemėlapių ar suplanuotų trasų iki registracijos ne paskutinĄ minutĄ ar daugiau nei 10 MTBO dalyvių masinėse. Juolab kad daugumas karts nuo karto atsiduriame priešingose pozicijose :)
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą   Apsilankyti vartotojo tinklapyje Skype vardas
Rodyti pranešimus nuo ankstesnio:   
Pradėti naują temą   Atsakyti į pranešimą    Pagrindinis puslapis -> OS kalnų dviračiais Visos datos yra GMT + 3 valandos
Pereiti prie Atgal  1, 2, 3
Puslapis 33

 
Pereiti į:  
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą
Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Vertė Vilius Šumskas © 2003, 2005