�urnalas Orientavimosi Sportas
Osport.lt

Orientavimosi sporto forumas
 
 DUKDUK   IeškotiIeškoti   Narių sąrašasNarių sąrašas   Vartotojų grupėsVartotojų grupės   RegistruotisRegistruotis 
 AprašymasAprašymas    Tikrinti asmeninius pranešimusTikrinti asmeninius pranešimus   PrisijungtiPrisijungti 

Vytenio prieškalėdinis straipsnis

 
Pradėti naują temą   Atsakyti į pranešimą    Pagrindinis puslapis -> Informacija
Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą  
Autorius Pranešimas
Liuba
Administratorius


Prisijungė: 2004 03 31
Pranešimai: 1430
Pranešimų per dieną: 0.2
Miestas: Klaipda/iauliai

PranešimasParašytas: 2005-12-21, 03:51    Rašyti temą: Vytenio prieškalėdinis straipsnis Atsakyti su citata

http://sakas.lt/?view=naujiena&id=322&com=yes būkit pasiruošĄ
_________________
Justinas Liubinskas,
O! Klaipda/Sakas,
+37061493982,


Paskutinį kartą redagavo Liuba, 2005-12-21, 11:11. Redaguota 1 kartą
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą [ užslaptinta ] Apsilankyti vartotojo tinklapyje Skype vardas
Svečias





Pranešimų per dieną: 0.88

PranešimasParašytas: 2005-12-21, 09:27    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Vytenis jums priesaika sukure? :wink:
Atgal į viršų
Svečias





Pranešimų per dieną: 0.88

PranešimasParašytas: 2005-12-21, 10:14    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Daugiau kalnu... Nu ir teisingai :roll:
Atgal į viršų
Liuba
Administratorius


Prisijungė: 2004 03 31
Pranešimai: 1430
Pranešimų per dieną: 0.2
Miestas: Klaipda/iauliai

PranešimasParašytas: 2005-12-21, 11:12    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Atsiprašau, ne ta nuoroda buvo. Pataisiau.
_________________
Justinas Liubinskas,
O! Klaipda/Sakas,
+37061493982,
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą [ užslaptinta ] Apsilankyti vartotojo tinklapyje Skype vardas
nerce
Meistras


Prisijungė: 2004 04 01
Pranešimai: 304
Pranešimų per dieną: 0.04
Miestas: Vilnius

PranešimasParašytas: 2005-12-21, 12:09    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Perskaiciau puse straipsnio, kita puse perskaitysiu veliau, bet galiu pasakyt- man tikrai patiko, tik labai daug laiko uzima skaityt :)
Taip pagalvojus, ar yra dar nors vienas Lietuvos osininkas, kuris nagrinetu problemas, rasytu straipsnius, siulytu kaip ka pakeisti.
Sveikintinas dalykas :!:
Siulau paskaityt :!:
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą [ užslaptinta ]
scopy
Meistras


Prisijungė: 2005 12 16
Pranešimai: 336
Pranešimų per dieną: 0.05
Miestas: Vilnius

PranešimasParašytas: 2005-12-21, 17:43    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Vaje, ir kam tų paryškinimų tiek daug, nebeaišku kas svarbiau už svarbesnĮ. Romantiškas-moksliškas straipsnis tarpukario Lietuvos kalba. Bent jau per spelingų galima buvo perleisti.
Bet buvo bais Įdomu apie tyrimų technologijas paskaityti.
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą [ užslaptinta ]
Pumex
Meistras


Prisijungė: 2004 04 26
Pranešimai: 115
Pranešimų per dieną: 0.02
Miestas: Kaunas

PranešimasParašytas: 2005-12-22, 00:19    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Na truputuka uztrukau beskaitydadamas, bet ka padarysi del tokio nuostabaus straipsnelio.
Esu nustebes kokia issamia analize Vytenis sugeba atlikt apie pernai metu rezultatus ir kitu metu planus. Bet kazkodel visur analizuojamas pagrinde tik vienas asmuo tai Edita, o kitu sportininkiu issamios analizes nepastebejau. :shock:
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą  
Svečias





Pranešimų per dieną: 0.88

PranešimasParašytas: 2005-12-28, 09:42    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Vytenis analizuojo ta sportininka, kuri geriausia pazista. Manau tai yra saziningiausia. Nes analizuoti tuos kuriu visiskai nepazisti bei nezinai triesu proceso - veidmainiavimas.
Atgal į viršų
Andrius ir ...
Svečias




Pranešimų per dieną: 0.88

PranešimasParašytas: 2006-01-22, 19:06    Rašyti temą: Vytenio prieskaledinis straipsnis Atsakyti su citata

Stai pagaliau atradom, kur narstomas musu jonaviecio romanas.
Ar tikrai jame jo Edita nagrinejama? Apie ja uzuomina radom tik pabaigoje, kaip apie "geriausia" Naujametiniu begimu begike. Tik kazkodel nei jos, nei jonavieciu siu metu protokole neradome!
O apie tyrimus, kuriais Vytenio aprasytais zavites - ar juos jis kaip treneris panaudojo savo aukletinei? Jis zadejo tai daryti daugiau nei pries metus. Net pagalbos tam prase. Malonu, kad parama atrado kitur ir dingo kaip i vandeni. Ir apie Jonavos populiariausia bei geriausia sportininke jis nustojo musu spaudoj rasyt! Tai gal jau nustojusi sportuot pasaulio cempionato antrame ir net ketvirtame desimtuke issilaike tik to reklamuojamo "sporto mokslo" deka?
Neneigiame, kad sporto mokslas neveiksmingas, jei gal nesportuojanciai padejo tapti vel geriausiai is lietuvaiciu! Jei taip issamiai aprase tyrimo metodika, tai persasi mintis, kad jis isbande. :?: Bet ar verta i bala pinigus mokslui ir technologijoms mesti, jei nesimato pastangu sportuojant? :!:
Siulome pirmiausiai istirti motyvacijas ir jas ateiciai paprognozuot. O nuo ju dydzio ir stabilumo jau ir lesas autoriaus aprasytoms "sporto technologijoms" skirstyti. Pritariame autoriui gal tik jo pasleptai minciai: JEI JAU LIETUVOJ STIPRIAUSI PASAULIO SPORTININKAI STARTUOS, TAI IR GAL MUSISKIAMS MOTYVACIJOS TIKRAI TURETU PAKILTI !!! :!:
Sekmes nuo Jusu nuostabaus sporto stebetoju! :D :) :roll: :o :P
Atgal į viršų
Svečias





Pranešimų per dieną: 0.88

PranešimasParašytas: 2006-01-24, 04:03    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Tai štai kur šuva pakastas! Tai dabar aišku, kodėl jo Edita geriausiai iš mūsų lietuvaiĄių geriausiai startavo Šveicarijoje!!!!!!
Ji kažkaip ne kaip atrodė visus metus - vis pralošinėdavo. o štai Šveivcarijoj geriausiai! Net už Rasų geriau, kuri tikrai patirtĮ turi. Vadinasi neblogai buvo paforsuota, kad taip smigo nusileidusi nuo kalnų.
Atgal į viršų
Vytenis
Svečias




Pranešimų per dieną: 0.88

PranešimasParašytas: 2006-01-26, 19:28    Rašyti temą: prieškalėdiniai pamastymai reikalauja jau priešvelykini Atsakyti su citata

Dėkui ponui Andriui ir kitiems mūsų sporto šakos stebėtojams, apsilankiusiems mūsų forume!
Malonu, kad tapĄ mūsų sporto šakos stebėtojais, jų pavadinote irgi kaip aš savo pamastymuose net ne karta NUOSTABIA. Todėl tikiuosi, kad greitu laiku tapsite ne tik orientavimosi sporto stebėtojais, bet ir mėgėjais. Ir neeiliniais, bet nuostabiais, taip kaip nuostabia savo sporto šakos puoselėtoja tapo Jūsų paminėtoji Edita. Tad nenuostabu, kad labai ja domitės ir net pergyvenate. Todėl dėkui už tai.

Na, o kas dėl Editos, kiek žinau ir mes visi matome - tai ji tikrai sportuoti nenustojo, o pretenduoti pradėjo, kaip išsivaizduoju, jau Į suaugusiųjų net slidėmis orientavimosi rinktinĄ. Labai gaila, kad nedaug merginų Lietuvoje su slidėmis aktyviai orientuojasi. Todėl Edita vaikystėje daug sirgdama ir su slidėm mažiausiai treniruodamasi bei nelabai mokėdama slysti net nuo 16 m. visad tapdavo šalies jaunimo Ąempione. Ir Jūsų, ponas Andriau, žiniai aš Editos jau netreniruoju. Jų, kaip LKKA studentĄ, treniruoja dabar jos specialybės dėstytojas ir net mūsų žiemos sporto nacionalinės rinktinės treneris Pranas Mockus. Todėl reikia prognozuoti Jūsų paminėtos Editos labai spartų tobulėjimų ir toliau.

Čia apsilankiusiųjų Mielų jonavieĄių ir VISŲ SKAITYTOJŲ žINIAI! AukšĄiau parašytose nuomonėse gerokai suklysta ir visiška netiesa. Pagal mano "romane aprašytos LKKA Kineziologijos laboratorijos esanĄios lengvosios atletikos manieže (Aušros g. 42 31. LT 3000 Kaunas. Tel +370 37 302650, ) pas mokslinĮ vadovų, prof.habil.dr. Liudų Jonų PoderĮ. TYRIMAI MINĖTAI Editai ATLKINĖJAMI NEBUVO.

Pasaulio jaunimo Ąempionate nurodytos vietos aukšĄiau paminėtose nuomonėse, kaip mūsų Lietuvos atstovams, tikrai nėra žemos tarp startuojanĄių per 150 dalyvių. PatarĄiau ir visiems kitiems sportuojantiems mokytis iš Editos sportuoti teisingiausiai siekti geriausius savo asmeninius rezultatus tada, kada jie labiausiai reikalingi. Dėl to ir sumaniau parašyti šiuos pamastymus, nes šiais metais minėtas jaunimo pasaulio Ąempionatas bus jau Lietuvoje.

Atleiskite, kad apie aukšĄiau minėtųjų jos vietos žiniasklaidoje štilius. Aš juk dirbu jau ne Jonavoje, o informacijų apie savo sportininkų ar sportininkĄ, manau, kad turėtų skleisti ta struktūra, kam jis ar ji priklauso, kų atstovauja. Iš interneto dabar tai labai lengva, tai gali atlikti net ir visiškai nesusijĄs asmuo su mūsų sportu. O apie Editų Jonavos laikraštyje NAUJIENOS rašiau lapkriĄio mėn. viduryje straipsnelĮ 15-AS ČEMPIONĖS TITULAS. Tiek kartų ji yra tapusi Lietuvos Ąempione jaunuĄių, jaunių ir jaunimo grupėse. RudenĮ pirmų kartų ir tarp suaugusiųjų pelnė bronzos medalĮ net maratono rungtyje. Toje žinutėje buvau paminėjĄs ir dar vienų, tai naktinio orientavimosi iškovotų Editos jaunimo Ąempionės titulų. Tai ar nustojĄs sportuoti sportininkas ar sportininkė galėtų kartoti aukšĄiausių titulų iškovojimus?

Jau senokai ir labai greitai pralėkė naujieji metai. Bet nenorėĄiau manyti kad advento metu užgimĄ prieškalėdiniai pamastymai gali būt pasenĄ. Tik gal jiems kažin ar tinka būti po "prieškalėdinio pavadinimo rubrika, kai jau ant nosies Velykos?

Tai ar nevertėtų rimĄiau ir kitose temose pasvarstyti štai kad ir šias per adventų rašytas mintis:
-Ar orientacininkų moksliniai tyrimai neužduotų mokslo sportui dar didesnių klausimų ir triuškinanĄių atsakymų? Ar sporto mokslininkus neapstulbintų mūsų sporto šakos Įvairovė ir didžiulis treniruojamų savybių spektras? TAI AR NE DAR VIENAS BŪTŲ žINGSNIS POPULIARINANT MŪSŲ SPORTĄ"! Ar neišryškėtų mūsų sporto šakos pranašumas? Ar nepradėtų tada orientavimosi sportų kaip pagalbinĄ pasirengimo priemonĄ labiau naudoti ir kitų sporto šakų sportininkai?

Tokių minĄių 27 psl.taikliai pono Andriaus pastebėjime "romane yra begalės. Dėl jų prašyĄiau ir man asmeniškai rašyti Dėkingas už pareikštas mintis. Aš rašantis šių mintĮ esu 555 tas respondentas apsilankĄs šioje temoje. Tai Įdomu, kiek dar netyĄia ar visiškai atsitiktinai atvers šių jau istorine tampanĄia temų. Iki kitų šių http://sakas.lt/?view=naujiena&id=322&com=yes tųsų turinĄių temų!
Atgal į viršų
Rodyti pranešimus nuo ankstesnio:   
Pradėti naują temą   Atsakyti į pranešimą    Pagrindinis puslapis -> Informacija Visos datos yra GMT + 3 valandos
Puslapis 11

 
Pereiti į:  
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą
Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Vertė Vilius Šumskas © 2003, 2005