ļæ½urnalas Orientavimosi Sportas
Osport.lt

Orientavimosi sporto forumas
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile    Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Naujiena DB Tope
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 12, 13, 14, 15  Next
 
Post new topic   Reply to topic    Osport.lt Forum Index -> Bendras
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Elvis
Meistras


Joined: 11 Aug 2005
Posts: 1465
Posts per day: 0.31
Location: Vilnius

PostPosted: Sat, Dec 20 2014, 00:27    Post subject: Reply with quote

TNT wrote:
Šiaip yra splitsbrowserio javascript beta versija, gal būtų galima naudoti ją? Ten ir funkcijų daugiau yra, ir veikia ant visų įrenginių.


Man stipriai trūko SplitsBrowser'io funkcionalumo ir interfeiso, taigi sukonvertavau 2014m. varžybų tarpinių duomenis į SplitsBrowser formatą ir užkūriau www.splits.lt (Java'os nereikia).
Back to top
View user's profile Send private message   Visit poster's website
TNT
Meistras


Joined: 08 Aug 2005
Posts: 441
Posts per day: 0.09
Location: Klaipėda

PostPosted: Mon, Dec 29 2014, 11:48    Post subject: Reply with quote

Elvis wrote:
TNT wrote:
Šiaip yra splitsbrowserio javascript beta versija, gal būtų galima naudoti ją? Ten ir funkcijų daugiau yra, ir veikia ant visų įrenginių.


Man stipriai trūko SplitsBrowser'io funkcionalumo ir interfeiso, taigi sukonvertavau 2014m. varžybų tarpinių duomenis į SplitsBrowser formatą ir užkūriau www.splits.lt (Java'os nereikia).

Tai čia, kaip suprantu, tu ir naudoji splitsbrowser JS versiją, taip?
Man įdomu kodėl DB Topas to nedaro?

Tik vienas pastebėjimas: nelabai matos paskutinių KP tarpinių popup (kai paspaudi ir laikai su pele), bet čia ne tavo bėdos, o turbūt reik palaukt naujesnės versijos, kol bus ištaisyta.
_________________
oklaipeda.lt
Back to top
View user's profile Send private message   Visit poster's website
doobas1
Meistras


Joined: 24 May 2012
Posts: 472
Posts per day: 0.21

PostPosted: Mon, Dec 29 2014, 13:47    Post subject: Reply with quote

Matosi kai pasirenki nors viena dalyvi Smile tada desinej pusej grafikas susitraukia ir uztenka vietos popupui Smile
_________________
Ramunas P.
Back to top
View user's profile Send private message  
osman
Meistras


Joined: 31 Mar 2004
Posts: 210
Posts per day: 0.04
Location: Dažniausiai

PostPosted: Sat, Jan 03 2015, 19:25    Post subject: Reply with quote

Didėjant šios duomenų bazės žinomumui ir patrauklumui per metus vykusių varžybų sąrašas ganėtinai išsiplėtė (ir tikėtina, kad jis nemažės).

Ar būtų tokia techninė galimybė išfiltruoti varžybas pagal rungtis (OS bėgte, OS dviračiais, bėgimas... ir t.t.).

Mano manymu geriausiai tai būtų varžybų puslapio viršuje esantį paieškos laukelį palikus tuščią, o išsiskleidžiamąjame laukelyje pasirinkus rungties pavadinimą, sąrašas išsifiltruotų. Nežinau ar programiškai tai įmanoma.
Back to top
View user's profile Send private message  
Jonelis
Meistras


Joined: 18 Oct 2006
Posts: 132
Posts per day: 0.03
Location: Kaunas

PostPosted: Mon, Jan 05 2015, 11:07    Post subject: Reply with quote

osman wrote:

Mano manymu geriausiai tai būtų varžybų puslapio viršuje esantį paieškos laukelį palikus tuščią, o išsiskleidžiamąjame laukelyje pasirinkus rungties pavadinimą, sąrašas išsifiltruotų. Nežinau ar programiškai tai įmanoma.

Kuo blogai kaip padaryta dabar, vietoj "visi sportai" palikus tuščią bus aiškiau ?
Back to top
View user's profile Send private message  
osman
Meistras


Joined: 31 Mar 2004
Posts: 210
Posts per day: 0.04
Location: Dažniausiai

PostPosted: Mon, Jan 05 2015, 15:28    Post subject: Reply with quote

Ačiū už greitą reakciją Smile Dabar labai gerai, būtent tai apie ką ir rašiau (gal kiek nesuprantamai Smile)

osman wrote:

Mano manymu geriausiai tai būtų varžybų puslapio viršuje esantį paieškos laukelį palikus tuščią, o išsiskleidžiamąjame laukelyje pasirinkus rungties pavadinimą, sąrašas išsifiltruotų. Nežinau ar programiškai tai įmanoma.



Turėjau omeny, kad laukelį kuriame įvedame ieškomą žodį palikti tuščią. O išskleidžiamasis laukelis gali likti toks pats, su visais pasirinkimais.
Back to top
View user's profile Send private message  
Jonelis
Meistras


Joined: 18 Oct 2006
Posts: 132
Posts per day: 0.03
Location: Kaunas

PostPosted: Mon, Jan 05 2015, 19:11    Post subject: Reply with quote

Manau šiek tiek nesusišnekam. Šis filtras padarytas 2010-09-17 (radau naujienose). Nesuprantu ko jam trūksta.
Back to top
View user's profile Send private message  
osman
Meistras


Joined: 31 Mar 2004
Posts: 210
Posts per day: 0.04
Location: Dažniausiai

PostPosted: Tue, Jan 06 2015, 10:24    Post subject: Reply with quote

Viskas gerai. Išsiaiškinau. Čia mano klaida.
Kai sugalvojau čia parašyti išbandžiau šį filtravimą, nes maniau, kad galbūt jau būsite jį užprogramavę. Pasirinkau 2014 metus, pasirinkau filtravimą pagal "orientavimasis bėgte" elementą ir man išmetė tuščią sąrašą. Tai pamaniau, kad toks filtravimas neužprogramuotas. Tačiau tai įvyko todėl, kad filtruojant pagal bet kokį elementą automatiškai meta į einamuosius metus. O registracija į 2015 "Pavasario taurę" dar nebuvo paskelbta. Todėl ir gavau tuščią sąrašą.

Dar kartą atsiprašau, kad užvedžiau diskusiją kur nereikia Smile
Back to top
View user's profile Send private message  
V.B.
Meistras


Joined: 15 Feb 2006
Posts: 883
Posts per day: 0.2
Location: vilnius

PostPosted: Tue, Jan 13 2015, 15:27    Post subject: Reply with quote

http://pbrd.co/1FPFXvI
_________________
Back to top
View user's profile Send private message [ Hidden ] Visit poster's website Skype Name
doobas1
Meistras


Joined: 24 May 2012
Posts: 472
Posts per day: 0.21

PostPosted: Fri, Jan 30 2015, 00:02    Post subject: Reply with quote

http://pbrd.co/1ChVwd1
Popupas kai paspaudi pelyte islenda i sona.

http://pastebin.com/7N48VrA1
sicia gal reiketu palikti tik e.clientX ?
_________________
Ramunas P.
Back to top
View user's profile Send private message  
doobas1
Meistras


Joined: 24 May 2012
Posts: 472
Posts per day: 0.21

PostPosted: Fri, Feb 06 2015, 10:27    Post subject: Reply with quote

DBTOPE varzybu puslapyje einant i Trasos, Mokesciai, organizatoriai ir panasiai trumpam atsiranda reikiama lentele ir is karto redirectina i javascript:$('#courses_content').toggle() ... Man tik firefoxe taip yra. Chrome viskas OK.
Vakar buvo viskas OK
_________________
Ramunas P.
Back to top
View user's profile Send private message  
Lukas Jan
Naujokas


Joined: 21 Nov 2013
Posts: 7
Posts per day: 0
Location: Edinburgh - Marijampolė

PostPosted: Fri, Feb 06 2015, 23:15    Post subject: Reply with quote

Aš naudoju Mozilla Firefox. Irgi ta pati problema. Rolling Eyes
Back to top
View user's profile Send private message   Visit poster's website Skype Name
nerimka
Meistras


Joined: 05 Oct 2007
Posts: 370
Posts per day: 0.09

PostPosted: Sat, Feb 07 2015, 00:40    Post subject: Reply with quote

Opera taspac. Operoj dar nuo nezinau tiksliai kurio laiko, na mazdaug nuo metu pradzios, nepiesia puslapio apacios keliu eiluciu, tame tarpe ir tos vietos kur i tarpinius linkas buna. Slaideris iki galo nuleistas, o turinys ne iki galo.
Back to top
View user's profile Send private message  
doobas1
Meistras


Joined: 24 May 2012
Posts: 472
Posts per day: 0.21

PostPosted: Sat, Feb 07 2015, 21:15    Post subject: Reply with quote

doobas1 wrote:
http://pbrd.co/1ChVwd1
Popupas kai paspaudi pelyte islenda i sona.

http://pastebin.com/7N48VrA1
sicia gal reiketu palikti tik e.clientX ?


Sitas pataisytas, bet gal reiketu is karto nuo pelytes zymos padaryti lentele, nes ziurint finisa arba paskutini KP puse pavardes nelieka vistiek.

Quote:
DBTOPE varzybu puslapyje einant i Trasos, Mokesciai, organizatoriai ir panasiai trumpam atsiranda reikiama lentele ir is karto redirectina i javascript:$('#courses_content').toggle() ... Man tik firefoxe taip yra. Chrome viskas OK.
Vakar buvo viskas OK


Sitas jau OK
_________________
Ramunas P.
Back to top
View user's profile Send private message  
SMG
Meistras


Joined: 05 Apr 2004
Posts: 1160
Posts per day: 0.22
Location: Kaunas

PostPosted: Sat, Feb 07 2015, 22:36    Post subject: Reply with quote

Man su Mozila jokių problemų nėra ir nebuvo.
_________________
Jei problemą galima išspręsti, vadinasi, nėra jokio reikalo dėl jos jaudintis. Jei problema neišsprendžiama, jaudintis dėl jos beprasmiška.
Back to top
View user's profile Send private message [ Hidden ] MSN Messenger Skype Name
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Osport.lt Forum Index -> Bendras All times are GMT + 3 Hours
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 12, 13, 14, 15  Next
Page 13 of 15

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group