View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
besar Patyręs

Joined: 20 Apr 2004 Posts: 75 Posts per day: 0.01 Location: Trondheim
|
Posted: Thu, Apr 28 2005, 23:05 Post subject: Kleboniškis IV |
|
|
Nuobodoka... bet ne tai svarbiausia Kaip reikalai su erkėmis? |
|
Back to top |
|
 |
Guest
Posts per day: 1.28
|
Posted: Thu, Apr 28 2005, 23:38 Post subject: |
|
|
arba skiepai arba loterija tiksliai neskaiciavau, bet apie 10vnt jau buvo isisiurbe, dar sveikas  |
|
Back to top |
|
 |
KeStukas Vidutiniokas
Joined: 22 Nov 2004 Posts: 23 Posts per day: 0 Location: Kaunas
|
Posted: Fri, Apr 29 2005, 07:55 Post subject: |
|
|
Kai grįžti iš miško paprašyk, kad kas nors apžiūrėtų ir po dušu. Jau penki metai bėgioju ir nei viena neįsisirbė  _________________ Mėgėjai ikelkime OS į naujas auktumas ! |
|
Back to top |
|
 |
K A U K I E T I S Meistras

Joined: 01 Apr 2004 Posts: 300 Posts per day: 0.06 Location: K A U N A S
|
Posted: Thu, Sep 20 2007, 20:58 Post subject: |
|
|
trasike nieko, jei vienas kp butu vietoje...lyg 44kp per 50-100m pastatytas ne ten... jei neiseina pastatyti sudetingesneje vietoje, tai reikia bandyti pastatyti bent "ant" stambesnio orientyro  |
|
Back to top |
|
 |
Mosquito Patyręs

Joined: 05 Apr 2004 Posts: 64 Posts per day: 0.01 Location: Kaunas
|
Posted: Thu, Sep 20 2007, 22:34 Post subject: |
|
|
Siandien tai isvis totali nesamone 9kp is ju 8 mikraskese, ir siaip dviratininku trasa Nu neidomu mum 5 kilometrus vaziuot, koks gi jum skirtumas kaip sujungt punktus gerbiami rengejai, pagainiokit mus biski, suprantu kad kokiuose lampedziuose ar pazaisly tai padaryt sunku, nu bet kleboniski...Yra kas labai sauniai suplanuoja ir variantu pagalvoja, bet visdar nemazai tokiu kur nupaiso belekaip is lempos. Pats laikas pradeti skaitytis su dviratininkais.. _________________ So it's kind of a choice between saving a few grams and spending a bunch of money, or saving a few more grams and spending a bunch more money. But that's what being a weight weenie is all about, right? |
|
Back to top |
|
 |
K A U K I E T I S Meistras

Joined: 01 Apr 2004 Posts: 300 Posts per day: 0.06 Location: K A U N A S
|
Posted: Thu, Sep 20 2007, 23:04 Post subject: |
|
|
nu sunku, sunku ka padarysi...  |
|
Back to top |
|
 |
tms Meistras
Joined: 13 May 2006 Posts: 184 Posts per day: 0.04 Location: Kaunas
|
Posted: Fri, Sep 21 2007, 10:42 Post subject: |
|
|
Mosquito, trumpa trasa buvo neatistiktinai ir organizatoriu kaltint nereiktu, apie tai vakar buvo diskutuoti tik kad taves nebuvo. Manyciau eksperimentas nelabai pavyko, vistik geriau daryt ilgas trasas |
|
Back to top |
|
 |
Rolas Meistras

Joined: 27 Jan 2007 Posts: 806 Posts per day: 0.2 Location: Kaunas
|
Posted: Fri, Sep 21 2007, 10:53 Post subject: |
|
|
Kleboniškis jau nubėgiotas, gal verta kitą sezoną link Prienų, Kazlų Rūdos miškų patraukti Kas su savu transportu vis vien atvažiuos, o kitus jei autobusas veža, tai tie keli papildomi km problemos neturėtų sudaryti... Galima startinį mokestį toliau esantiems etapams kokiu litu pakelti, kad apsimokėtų organizuoti  |
|
Back to top |
|
 |
SMG Meistras

Joined: 05 Apr 2004 Posts: 1156 Posts per day: 0.23 Location: Kaunas
|
Posted: Fri, Sep 21 2007, 14:43 Post subject: |
|
|
Tuos, kuriems Kleboniškis jau "nubėgiotas" kviečiame spalio 6 d. dalyvauti KAUNO TAURĖJE Strošiūnų miške netoli Kaišiadorių. Trasos tikrai bus idomesnės.
Nuostatai http://orientyras.sks.lt/ ,
registracija http://www.dbtopas.lt/takas/varzybos.php
P.S.
"Masininkams" nereikia bijot tokių varžybų, jei trasas baigiat "Orientyre" - baigsit ir kitur. |
|
Back to top |
|
 |
Rolas Meistras

|
Posted: Fri, Sep 21 2007, 22:24 Post subject: |
|
|
Ir daug prašyti nereikės, ir atvažiuosim
Ir gal net nepasiklysim  |
|
Back to top |
|
 |
Turistas Patyręs
Joined: 31 Oct 2005 Posts: 70 Posts per day: 0.02 Location: Kaunas
|
Posted: Sat, Sep 22 2007, 11:34 Post subject: |
|
|
Rolui
Suprask, "orientyras" būtent ir skirtas masiniam sportui, t.y. žmonėms, kurie po darbo (būtent po darbo valandų) nori pasportuoti, ar pradedančiam jaunimėliui su treneriu ar mokytoju pasimokyti orientuotis.
Be to ne visi tėvai norės turėti papildomų išlaidų, kad į Kazlų Rūdą jo vaikelį vežtu.
Kad ir koks esi kietas, bet kad šitoje "nubėgiotoje" trąsoje nepadarei klaidelių, nepatikėsiu.
Atkreipk dėmesį į rezultatus. Patys kiečiausi Kauno sportininkai (rinktinių nariai) rodo ne pačius geriausius rezultatus, nes jiems tai tik geros treniruotės.
Na, o norint rimtai pasportuoti kiekvieną savaitgalį rasi kur nuvažiuoti. |
|
Back to top |
|
 |
Rolas Meistras

|
Posted: Sat, Sep 22 2007, 17:54 Post subject: |
|
|
Visiškai sutinku, nes aš pats daugiau turistas, nei orientacininkas O kietas aš labiausiai per alkūnes
O [b]nubėgiotas[/b] todėl, kad jau didžiąją dalį trasos gali bėgti "iš atminties", kai kurių KP vietos eilę metų tos pačios... Net man, "kietam", nebereikia orientuotis (aš tik bėgikas slabnas)
O dėl papildomų išlaidų - tik pasiūlymas organizatorių naudai. Nieko nėra už dyką, tik sūris spąstuose. Ir jei dalyviai suvažiuoja į Svilonis, Kulautuvą, ne ką toliau ir Prienų miškai, Kazlų Rūda (važiuojant per Pažėrus)... Galima pamąstyti, padiskutuoti, kaip sako, ateičiai... |
|
Back to top |
|
 |
Smauglis Naujokas
|
Posted: Mon, May 05 2008, 14:52 Post subject: Re: Kleboniškis IV |
|
|
besar wrote: | Nuobodoka... bet ne tai svarbiausia Kaip reikalai su erkėmis? |
Na buvau si savaitgali tai galiu pasakyti tik tiek, kad mano suo keturias namo parsinese, man kazkaip nekliuvo, bet sakaiu daugiau i kleboniski nevaziuosiu |
|
Back to top |
|
 |
SMG Meistras

Joined: 05 Apr 2004 Posts: 1156 Posts per day: 0.23 Location: Kaunas
|
Posted: Mon, May 05 2008, 17:11 Post subject: |
|
|
Nebijok, šuninės erkės žmonėms nepavojingos  |
|
Back to top |
|
 |
fanatikas Patyręs
Joined: 27 Sep 2007 Posts: 78 Posts per day: 0.02 Location: LIETUVA
|
Posted: Mon, May 05 2008, 20:31 Post subject: |
|
|
mano suo kiekvienose masinese po 3-4 erkutes parsinesa,bet nieko jau nepadarysi.aprankioji ir vel miskan.nepadeda net antkakliai nuo erkiu  |
|
Back to top |
|
 |
|