|
 Orientavimosi sporto forumas
|
|
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
sandra Meistras
|
Posted: Tue, Oct 17 2017, 13:30 Post subject: LOSF Prezidiumo posėdis |
|
|
Kiek aš žinau, Dainava nesutinka čempionato rengti kovo 25 d., o siūlo balandžio 14 d. (per Velykas p.L.Čaplikas tegu pasiūlo Kauno estafetes rengti, pažiūrėsim, ar jo klubiečiai sutiks ir bus labai patenkinti).
Bent mėnesį prieš jau einam į mišką dėtis korteles, vietas apžiūrim, įjungiam kontrolierių. Tai būtų vasario vidurys-galas. Jums viskas OK??? VASARIS. Nutirps kovo pradžioj-vidury ir mes turėsim pasiruošt per savaitę-dvi??? Kokios kokybės iš tokių varžybų tada norėt? Bemiegių naktų ir didelės klaidų tikimybės.
Kodėl aplamai pirmas metų startas turi būti Lietuvos čempionatas? Atrodo, kad prezidiumas labai vieningas ir dėl visko, ką kas bepasiūlytų, sutaria bendru sutarimu. Tiek žmonių su patirtimi, tai norėtųsi kažkokios protingesnės diskusijos. |
|
Back to top |
|
 |
Cambas Meistras
|
Posted: Tue, Oct 17 2017, 14:09 Post subject: |
|
|
1. Prieš patį posėdį gavau tokią žinutę iš OK Dainava prezidento Rolando Juonio:
Quote: |
Mūsų klubas mano, kad kovo 25 d tinkamiausia data
|
2. p.L.Čapliko klubas OK Takas Kauno estafečių 2018m neplanuoja rengti, todėl negali įgyvendint anksčiau išreikšto pageidavimo. Bet galėtų perduoti OK Medeinai. Ar reikia?
3. Jei OK Dainava nori pakeist LČ datą, prašom kreiptis nurodytai kontaktais: http://orienteering.lt/federacija/struktura/ |
|
Back to top |
|
 |
Elvis Meistras

Joined: 11 Aug 2005 Posts: 1487 Posts per day: 0.3 Location: Vilnius
|
Posted: Tue, Oct 17 2017, 19:22 Post subject: |
|
|
Aš gal aklas, bet kur rasti tą Priedą Nr. 1 prie LOSF prezidiumo posėdžio protokolo ?
1.LOSF 2018 metų varžybų kalendoriaus tvirtinimas, 2019 metų LOSF varžybų konkurso paskelbimas. (L. Čaplikas) (priedas Nr. 1 prie protokolo)
|
_________________ www.splits.lt |
|
Back to top |
|
 |
Liuba Administratorius

Joined: 31 Mar 2004 Posts: 1211 Posts per day: 0.22 Location: Klaipėda/Šiauliai
|
Posted: Wed, Oct 18 2017, 23:38 Post subject: |
|
|
Elvis wrote: | Aš gal aklas, bet kur rasti tą Priedą Nr. 1 prie LOSF prezidiumo posėdžio protokolo ?
1.LOSF 2018 metų varžybų kalendoriaus tvirtinimas, 2019 metų LOSF varžybų konkurso paskelbimas. (L. Čaplikas) (priedas Nr. 1 prie protokolo)
|
|
Jau yra papildyta: http://orienteering.lt/2017/10/17/losf-prezidiumo-posedis-3/ apačioj nuoroda.
Galima su varžybų kalendorium kitiems metams jau po truputį susipažint ir čia: http://calendar.orienteering.lt/2018 _________________ Justinas Liubinskas,
O! Klaipėda/Sakas,
+37061493982,
|
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|