View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Guest
Posts per day: 1.14
|
Posted: Wed, Sep 08 2004, 13:12 Post subject: Baidares aktyviam poilsiui |
|
|
Sveiki os'ininkai, vasara-kelioniu metas jau pasibaige, bet turbut sutiksite, kad aptureti gera laika oras nera kliutis. Tad siulau isnaudoti dar neuzsalusias upes ir pasiplaukioti laisvalaikiu baidaremis. Tiems kurie nori gerai pasportuoti yra keletas marsrutu Nemunu. turistaujant galima iveikti per kelias dienas, o sportuojant per viena. Norintiems paturistauti siuliciau rinktis marsrutus Verknes upe. Jeigu susidomejote daugiau informacijos:
Maloniai kvieciame.
P.S. baidares plastikines, dvivietės |
|
Back to top |
|
 |
Gyttis Meistras

Joined: 08 Apr 2004 Posts: 94 Posts per day: 0.02 Location: Vilnius
|
Posted: Sun, May 25 2008, 11:50 Post subject: |
|
|
Si0lau ir aš baidares plaukti strėvos ir verknės upe Imkit iš orientacininkų - jei ka, tel.: 863898087 arba į privatų rašykit... _________________ "Čia ir yra didžiausia Lietuvos OS-o tragedija, kad jei kokiu puskilometriu bus ilgelesnė traselė - tai bus didžiausia tragedija." Vytenis |
|
Back to top |
|
 |
wudu Meistras

Joined: 31 Mar 2004 Posts: 379 Posts per day: 0.07 Location: Vilnius - Telšiai
|
Posted: Fri, Jun 27 2008, 14:49 Post subject: |
|
|
Kaip ir skolingas man už klientūrą
Gyttis wrote: | Si0lau ir aš baidares plaukti strėvos ir verknės upe Imkit iš orientacininkų - jei ka, tel.: 863898087 arba į privatų rašykit... |
|
|
Back to top |
|
 |
Gyttis Meistras

|
Posted: Mon, Jun 30 2008, 23:27 Post subject: |
|
|
Argi? Primink kam pasiulei? Tai alaus gausi
wudu wrote: | Kaip ir skolingas man už klientūrą
Gyttis wrote: | Si0lau ir aš baidares plaukti strėvos ir verknės upe Imkit iš orientacininkų - jei ka, tel.: 863898087 arba į privatų rašykit... |
|
_________________ "Čia ir yra didžiausia Lietuvos OS-o tragedija, kad jei kokiu puskilometriu bus ilgelesnė traselė - tai bus didžiausia tragedija." Vytenis |
|
Back to top |
|
 |
wudu Meistras

|
Posted: Tue, Jul 01 2008, 07:54 Post subject: |
|
|
Ateinantį savaitgalį iš VAS_o lauksiu alaus
Gyttis wrote: | Argi? Primink kam pasiulei? Tai alaus gausi
wudu wrote: | Kaip ir skolingas man už klientūrą
|
|
|
|
Back to top |
|
 |
Gyttis Meistras

|
Posted: Tue, Jul 01 2008, 09:17 Post subject: |
|
|
A... taip reikejo ir prisistatyti, kad is OS  _________________ "Čia ir yra didžiausia Lietuvos OS-o tragedija, kad jei kokiu puskilometriu bus ilgelesnė traselė - tai bus didžiausia tragedija." Vytenis |
|
Back to top |
|
 |
wudu Meistras

|
Posted: Tue, Jul 01 2008, 09:34 Post subject: |
|
|
Na aš jiems tik numeriuką daviau, man tų baidarių jau.. beja ta pačia Verkne šiemet ir plaukėm, sakyčiau pliusas tame, kad kitų turistautojų nesutikom, gali pasijusti vieninteliu džiunglių karaliumi
Gyttis wrote: | A... taip reikejo ir prisistatyti, kad is OS  |
|
|
Back to top |
|
 |
Vytenis Meistras
Joined: 25 Aug 2006 Posts: 3200 Posts per day: 0.66 Location: Kazlų Rūda-Jonava-Kaunas
|
Posted: Tue, Jul 01 2008, 10:42 Post subject: |
|
|
Verknes upe pirmą kartą teko BAIDARIŲ ORIENTAVIMOSI VARŽYBOSE apie 1969-70 m.m. sudalyvauti, startuojant Pabaltijo turistų sąskrydyje.
Jei orientacinikams siūlomos baidarės, tai ir žemėlapius siūlykite kad būtų kas veikti plaukiant ir žinoti, kur po kokius Ožkų Pečius palaipioti. _________________ Sekite kelionę-ekspediciją dviračiu "Lietuvos žemėlapio 400-mečio vietomis" |
|
Back to top |
|
 |
Gyttis Meistras

|
Posted: Wed, Jul 02 2008, 09:25 Post subject: |
|
|
Kad suorganizuot orientacini - reik tik dalyviu Zemelapiai siais laikais ne beda... O del kulturiniu ir gamtos paminklu lankymo - tai cia kiekvieno keliautojo pomegio reikalas - duodamas zemelapis su pazymetomis ju buvimo vietomis... _________________ "Čia ir yra didžiausia Lietuvos OS-o tragedija, kad jei kokiu puskilometriu bus ilgelesnė traselė - tai bus didžiausia tragedija." Vytenis |
|
Back to top |
|
 |
orientacininkas Vidutiniokas
Joined: 06 Feb 2006 Posts: 35 Posts per day: 0.01 Location: Kaunas
|
Posted: Sun, Jul 06 2008, 22:26 Post subject: |
|
|
Labas
Kas is orientacininku uzsiimate baidariu nuoma duokite zinia. Man siemet labai truksta laivu galima butu bendradarbiauti. Ir jei kam reikia kokios informacijos kreipkites. Dirbame visoje Lietuvoje parenkame ir rekomenduojame marsrutus.
Andrius Šimkonis
www.raidas.lt |
|
Back to top |
|
 |
Gyttis Meistras

|
Posted: Wed, Jul 09 2008, 16:39 Post subject: |
|
|
Jap... kartais pritruksta ir mums... www.plaukim.lt
orientacininkas wrote: | Labas
Kas is orientacininku uzsiimate baidariu nuoma duokite zinia. Man siemet labai truksta laivu galima butu bendradarbiauti. Ir jei kam reikia kokios informacijos kreipkites. Dirbame visoje Lietuvoje parenkame ir rekomenduojame marsrutus.
Andrius Šimkonis
www.raidas.lt |
_________________ "Čia ir yra didžiausia Lietuvos OS-o tragedija, kad jei kokiu puskilometriu bus ilgelesnė traselė - tai bus didžiausia tragedija." Vytenis |
|
Back to top |
|
 |
sunius Meistras

Joined: 01 Apr 2004 Posts: 940 Posts per day: 0.16 Location: Vilnius
|
Posted: Wed, Jul 09 2008, 16:47 Post subject: |
|
|
visiems, kas nuomoja - dažnai pritrūksta...
beje, www.plaukim.lt - nelabai kaip atrodo, kol neveikia... dizainas gražus, žinoma.. Gytis pasistengė  _________________ <sunius> |
|
Back to top |
|
 |
Gyttis Meistras

|
Posted: Wed, Jul 09 2008, 17:03 Post subject: |
|
|
Informacija ruosiama... greitu metu bus uzpildyta...
sunius wrote: | visiems, kas nuomoja - dažnai pritrūksta...
beje, www.plaukim.lt - nelabai kaip atrodo, kol neveikia... dizainas gražus, žinoma.. Gytis pasistengė  |
|
Back to top |
|
 |
par Patyręs
|
Posted: Thu, Jul 10 2008, 16:44 Post subject: |
|
|
Ponaiti Gyti, o kiek pas jus dizainai kainuoja ?
(tik psd) _________________ swim/bike/run |
|
Back to top |
|
 |
vap Meistras
|
Posted: Fri, Jul 11 2008, 10:14 Post subject: |
|
|
par wrote: | Ponaiti Gyti, o kiek pas jus dizainai kainuoja ?
(tik psd) |
Domintų tas pats.. (na gal dar ir antros kainos sukarpyto)  |
|
Back to top |
|
 |
|