�urnalas Orientavimosi Sportas
Osport.lt

Orientavimosi sporto forumas

DUKDUK   IeškotiIeškoti   Narių sąrašasNarių sąrašas   Vartotojų grupėsVartotojų grupės   RegistruotisRegistruotis 
 AprašymasAprašymas    Tikrinti asmeninius pranešimusTikrinti asmeninius pranešimus   PrisijungtiPrisijungti 

MaČas Lietuva-Latvija-Estija
Pereiti prie Atgal  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

Pradėti naują temą   ši tema uždaryta. Jūs negalite redaguoti pranešimų ar rašyti atsakymų    Pagrindinis puslapis -> Bendras
Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą  
Autorius Pranešimas
ceburiekas
Svečias

Pranešimų per dieną: 0.82

PranešimasParašytas: 2006-09-19, 22:09    Rašyti temą: Atsakyti su citata

wytenis sokes ant baltu arkliu ....psyhinis yra Twisted Evil iswis nuotraukas komentuojai kaip kad kox zinowas butu....GEDA TURETU BUTI Embarassed
Atgal į viršų
Vytenis
Meistras

Prisijungė: 2006 08 25
Pranešimų per dieną: 0.46

PranešimasParašytas: 2006-09-20, 07:50    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Teisingai Karlito, gal ne vieta ia apie nuotraukas daug kalbėti. Manau, kad atskiros temos reikėtų. Aš ia paeksperimintavau, atrinkdamas nuostabiausius Jųsų kadrus. Kadangi nuotraukos apie šias varžybas, tai nemanau, kad labai Į lankas nuėjau. Reziumuodamas patarsiu tik štai kų - mokykitės iš cld. Jis nepateikė apžiųrai per 100 nuotraukų - jis kruopšiai atrinko, kad nebųtų nereikšmingų, pasikartojanių ir nepavykusių. Per didel
gausyb
žiųrovas gali nepastebėti Įdomiausių nuotraukų.

Na, o dėl ceburieko pastabos, kad psichinis esu, nes visų gyvenimų domėjausi fotomenotyra, tai dėkui už tokĮ mano nugyvento gyvenimo ĮvertinimųSad . Prenumeruodavau žurnalus Sovetskoje foto, lenkškų Fotografijų ir nuostabiausių ekoslovakiškųjĮ Foto reviu. Pastaruosius du vėliau sovietinė cenzųra uždraudė, nes neatitiko sovietiniai mastysenai. Kauno fotoklube buvo paniekinantis pasakymas prastesnei ir saldesnei nuotraukai: "tinka Į Sovietskoje foto". Man teko vieno žymiausio pasaulyje fotomeniniko Aleksandro Macijausko darbus vežti Į Rygų, kad iš ten juos išsiuntinėti po Įvairiausius pasaulio fotomeno salonus, kuriuose jis skindavo visad laurus, kaip ir daugelis Lietuvos fotomenininkų. Mat iš Vilniaus buvo jau uždrausta be CK leidimo siųsti netinkanias "tarybino" gyvenimo standartams. Tada Latvijos valdžia taip nepataikavo Maskvai, kaip lietuviškoji.

Taigi ceburieko parašymas: "GEDA TURETU BUTI Embarassed " visiškai atitinka sovietin
leksikų. Tokiais žodžiais buvau ne kartų "auklėjamas" komsomolo susirinkimuose ir partsekretoriaus už savo nuotraukas, kuriuose vaizduodavau jaunuosius orientacininkus aplankanius piliakalnius, stebinius pakelėse koplytstulpius, lankanius architektųrinius paminklus - bažnyias.

Taigi mielasis ceburiekai, Tu man ne pirmas tokius žodžius skiri. Sovietinės ideologijos ir buvo tikslas vienintelis, kad turistai kuo mažiau domėtųsi kuom nereikia, o tik sportuotų ir sportuotų. Bet tik nuo sporto ir daugiau nieko; ar kils toliau rezultatai - abejoju.
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą   Apsilankyti vartotojo tinklapyje
Svečias

PranešimasParašytas: 2006-09-20, 11:51    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Vyteni, pupuli, jei sovietiniais metais skaitei "Sovetskoje foto", ar vairavai automobili, prikrauta fotografiju, tai neduoda tau teises PRIMITYVIAI analizuoti nuotraukas.
Atgal į viršų
mhm
Svečias

PranešimasParašytas: 2006-09-20, 13:20    Rašyti temą: Atsakyti su citata

ej...cia gal bajkit apie tas foto....ce ejkit ir kita tema susikurkit ir ten diskutuokit...norisi apie varzybas paskaityt..pasidomet o cia diskusiju sau....taj kajp vytenis nori tajpir raso..kajp karlito mano apie tas foto ir tajp tegu raso...tajgi visu nuomones skirtingos ir baikite sia tema.....
Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
Atgal į viršų
Rodyti pranešimus nuo ankstesnio:   
Pradėti naują temą   ši tema uždaryta. Jūs negalite redaguoti pranešimų ar rašyti atsakymų    Pagrindinis puslapis -> Bendras Visos datos yra GMT + 3 valandos
Pereiti prie Atgal  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Puslapis 77

Pereiti į:  
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą
Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume