|
 Orientavimosi sporto forumas
|
|
|
Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą |
Autorius |
Pranešimas |
ceburiekas Svečias
Pranešimų per dieną: 0.82
|
Parašytas: 2006-09-19, 22:09 Rašyti temą: |
|
|
wytenis sokes ant baltu arkliu ....psyhinis yra iswis nuotraukas komentuojai kaip kad kox zinowas butu....GEDA TURETU BUTI  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Vytenis Meistras
Prisijungė: 2006 08 25 Pranešimai: 3200 Pranešimų per dieną: 0.46 Miestas: Kazl Rūda-Jonava-Kaunas
|
Parašytas: 2006-09-20, 07:50 Rašyti temą: |
|
|
Teisingai Karlito, gal ne vieta ia apie nuotraukas daug kalbėti. Manau, kad atskiros temos reikėtų. Aš ia paeksperimintavau, atrinkdamas nuostabiausius Jųsų kadrus. Kadangi nuotraukos apie šias varžybas, tai nemanau, kad labai Į lankas nuėjau. Reziumuodamas patarsiu tik štai kų - mokykitės iš cld. Jis nepateikė apžiųrai per 100 nuotraukų - jis kruopšiai atrinko, kad nebųtų nereikšmingų, pasikartojanių ir nepavykusių. Per didel
gausyb
žiųrovas gali nepastebėti Įdomiausių nuotraukų.
Na, o dėl ceburieko pastabos, kad psichinis esu, nes visų gyvenimų domėjausi fotomenotyra, tai dėkui už tokĮ mano nugyvento gyvenimo Įvertinimų . Prenumeruodavau žurnalus Sovetskoje foto, lenkškų Fotografijų ir nuostabiausių ekoslovakiškųjĮ Foto reviu. Pastaruosius du vėliau sovietinė cenzųra uždraudė, nes neatitiko sovietiniai mastysenai. Kauno fotoklube buvo paniekinantis pasakymas prastesnei ir saldesnei nuotraukai: "tinka Į Sovietskoje foto". Man teko vieno žymiausio pasaulyje fotomeniniko Aleksandro Macijausko darbus vežti Į Rygų, kad iš ten juos išsiuntinėti po Įvairiausius pasaulio fotomeno salonus, kuriuose jis skindavo visad laurus, kaip ir daugelis Lietuvos fotomenininkų. Mat iš Vilniaus buvo jau uždrausta be CK leidimo siųsti netinkanias "tarybino" gyvenimo standartams. Tada Latvijos valdžia taip nepataikavo Maskvai, kaip lietuviškoji.
Taigi ceburieko parašymas: "GEDA TURETU BUTI " visiškai atitinka sovietin
leksikų. Tokiais žodžiais buvau ne kartų "auklėjamas" komsomolo susirinkimuose ir partsekretoriaus už savo nuotraukas, kuriuose vaizduodavau jaunuosius orientacininkus aplankanius piliakalnius, stebinius pakelėse koplytstulpius, lankanius architektųrinius paminklus - bažnyias.
Taigi mielasis ceburiekai, Tu man ne pirmas tokius žodžius skiri. Sovietinės ideologijos ir buvo tikslas vienintelis, kad turistai kuo mažiau domėtųsi kuom nereikia, o tik sportuotų ir sportuotų. Bet tik nuo sporto ir daugiau nieko; ar kils toliau rezultatai - abejoju. |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Svečias
|
Parašytas: 2006-09-20, 11:51 Rašyti temą: |
|
|
Vyteni, pupuli, jei sovietiniais metais skaitei "Sovetskoje foto", ar vairavai automobili, prikrauta fotografiju, tai neduoda tau teises PRIMITYVIAI analizuoti nuotraukas. |
|
Atgal į viršų |
|
 |
mhm Svečias
|
Parašytas: 2006-09-20, 13:20 Rašyti temą: |
|
|
ej...cia gal bajkit apie tas foto....ce ejkit ir kita tema susikurkit ir ten diskutuokit...norisi apie varzybas paskaityt..pasidomet o cia diskusiju sau....taj kajp vytenis nori tajpir raso..kajp karlito mano apie tas foto ir tajp tegu raso...tajgi visu nuomones skirtingos ir baikite sia tema.....
 |
|
Atgal į viršų |
|
 |
|
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|