|
 Orientavimosi sporto forumas
|
|
|
Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą |
Autorius |
Pranešimas |
Vytenis Meistras
Prisijungė: 2006 08 25 Pranešimai: 3200 Pranešimų per dieną: 0.46 Miestas: Kazl Rūda-Jonava-Kaunas
|
Parašytas: 2006-10-26, 01:26 Rašyti temą: |
|
|
Pasaulis išliko todėl, kad juokėsi (tai mųsų mielo Sveio - tikro - teisėto - iš dižiosios raidės Sveio - tai jo vardo - labai unikalus parašas, kuris turėtų tapti mųsų naujo forumo devizu)
10 balų Sveiui! Jau didelė pažanga yra todėl, kad ia Į PLAUKIOTOJO robinzono mintis kertate vakare po treniruoių.
O žvelgiant ia aukšiau Į diskusijas - tai tikrai keista, kad šios temos skeptikai kažin ar orientacininkai buvo. Keista, kai po darbo ir paskaitų labai trumpiu rudenišku šviesos laiku ne Į miškų, o prie kompo užsiknĮsa. tai jau vien tik tas Įrodo, kad tiems ORIENTAVIMASIS TIKRAI NĖRA LABAI SVARBUS dalykas.
Manau, kad atleisite ia PLAUKIOTUJUI (taip savo brolĮ vadinu), nes ir jis jei sėdėjo po pietų prie ekrano, tai nėra jis kietas orientacininkas, kad baidar
Į vandenĮ prieš temstant merktų.
Bet mums-orientacininkams popietė turi bųt labai brangi. Ir jei jau baigiasi visur masinės varžybos, tai Marijampolė dar t
sia sprinto trikov
. Kaip tik šiandienų baigėsi josios treias etapas. Kad nefinišuoti patamsiais - tai mums kazlųrųdieiams reik net 15 val. išvažiuoti, o treneriams dar ir po mokyklas palakstyti, kad vaikus nuo pamokėlių anksiau išleistų. Ir Kazlų Rųdoje dar rengiame po pamokų pasibėgiojimus. Tuoj po jų jau teks tik su prožektoriais orientuotis. Taigi - ar svarbus orientacinis tiems - sėdintiems dienų prie ekrano? |
|
Atgal į viršų |
|
 |
robinzonas Meistras
Prisijungė: 2006 10 24 Pranešimai: 88 Pranešimų per dieną: 0.01 Miestas: Kaunas
|
Parašytas: 2006-10-26, 14:51 Rašyti temą: |
|
|
[quote="Svecias"]Unikalus zmogus tas robinzonas. Ne tik todel kad vienintelis pazinojo Penktadieni. Bet ir todel, kad jam didele itaka turejo menulio fazes (galima nuoroda i menulio poveiki zmogaus organizmui). Stai jo citata : Citata: | ... Citata: | Liudniausia, kad i pievas tema nuveda ne kokie sveciai, bet registruoti jaunimieciai, susirge zvaigzdziu liga. Dar nera kazko ypatingo pasieke, bet tyciotis ir sporto problemu nagrinejimus ignoruoti pirmieji. |
Va ir pamastykime brangieji ar pagalvojo musu robinzonas apie tai , kad galbut kazka jis zeidzia . Paklauskime jo paties, o kokiu sportiniu aukstumu orientavimosi sporte jis yra pasiekes. Gal i tai pades atsakyti kita jo mintis :
Citata: | Mane domintu daugiaiu upiu zemelapiai. Plaukiant baidare orientavimasis - tai nepakartojamas dalykas. |
Cia jau pakvimpa sovietmeciu. Kai sali galejo valdyti melzeja ir batsiuvys. |
Nejau Leninu tapsiu, kurio citatas visi atmintinai turėjo mokytis?
Į klausima: "ar pagalvojo musu robinzonas apie tai , kad galbut kazka jis zeidzia." - atsakau tai, kad tikrai pagalvojau ir buvo mano tikslas izeisti tuos, kam "vagie -kepur deg". Juk asmeniskai nenurodziau, kam ji deg. Kai patys issiduoda kam ji deg, tai jau ne mano problemos.
Be to as nei melzeja, nei batsiuvys ir valdyti orientacinio net nesiruosiu. (nejau jusu federacija tik trasu kietiakai valdo?) Bandymai uzciaupti burna ar ne sovietmeciu kvep? O kaip tas kvaps ir sios temos klausimas  _________________ internetas prie pietu stalo |
|
Atgal į viršų |
|
 |
orientacininkas Vidutiniokas
Prisijungė: 2006 02 06 Pranešimai: 36 Pranešimų per dieną: 0.01 Miestas: Kaunas
|
Parašytas: 2006-10-26, 15:03 Rašyti temą: |
|
|
Nemanau, kad orientavimosi sportas yra svarbesnis uz kitas veiklos rusis. Tik paprasciausiai as be jo jau gyventi nemokeciau. Ir man jokio skirtumo ka galvoja kiti. |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Svecias Meistras
Prisijungė: 2006 10 24 Pranešimai: 168 Pranešimų per dieną: 0.02
|
Parašytas: 2006-10-26, 20:22 Rašyti temą: |
|
|
NORS DEL VISO PIKTO ROBINZONE ATSIUSK SAVO FOTO, JEI NETYCIA NEDUOK DIE KAS VYTENIUI NUTIKTU... _________________ Ir kam nepasisekė, tiems tikrai pasisekė nepasisekimą patirti - tai irgi labai svarbi vertybė. (Vytenis)
SPORTAS JAU NE LOTERIJA, o mokslas
Paskutinį kartą redagavo Svecias, 2006-12-13, 22:47. Redaguota 1 kartą |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Vytenis Meistras
Prisijungė: 2006 08 25 Pranešimai: 3200 Pranešimų per dieną: 0.46 Miestas: Kazl Rūda-Jonava-Kaunas
|
Parašytas: 2006-10-27, 11:30 Rašyti temą: |
|
|
KODĖL NEREIKIA NIEKO žINOTI
Ar ilgai lakstysime tik užvert
galvas? Atsiprašau už vėl ilgų! (P.S: Jei NEREIKIA žINOTI NIEKO - tai paleiskite pelyte tuos "paistalus" žemyn.)
Malonu, kad mielasis Sveias ia taip nuostabiai Įsitraukė Į šios gana svarbios temos diskusijų. Nuoširdų diskutavimo menų jame Įžvelgiu jau vien dėl to, kad Sveias peržvelgia oponentų mintis išsakytas ir kitose temose. O šita tema, manyiau, kad generalinė pagal svarbos reikšm
turėtų tapti. Tik neišsivaizduoju, kas tas Jurgis, kuris užvedė šių temų. Toks Įspųdis, kad gal ir koks tolimas nuo mųsų sporto, kaip ir robinzonas.
Jau vien tik todėl apie nutolimų nuo OS sprendžiu, kad kų jau kų, bet jei ketvirtadieniais po pietų ne miške, bet prie ekrano sėdi tai tikrai OS nėra svarbus. Todėl aš tai taikau ir jaunajam orientacininkui, tokių nuostabių mintĮ ia pakišusiam. Gerai, kad jis tik sakinukų ir jau miške gal atsidųrė. Perfrazuojant jaunojo nuostabių mintĮ "Nemanau, kad orientavimosi sportas yra svarbesnis uz kitas veiklos rusis, susimasiau, kad sėdėjimas internete netaptų svarbiau nei miške pabėgioti (noriu Įspėti, kad iš man
s pavyzdžio neimtumėte, nors ir aš jau dienom stengiuos neužsisėdėti prie klaviatųros dar bandome t
sti OS ketvirtadienius) Rudenio šviesa yra labai brangi ir jų reikėtų išnaudoti kiek galima naudingiau.
Atkreipiau dėmesĮ Į šĮ dialogų: Svecias rašo: | Sunku su tais naujokais Elgiasi kaip paaugliai, maistauja, bando pakeisti pasauli... Tik kai subresta kaip asmenybes tada supranta , kad neverta keisti visu kitu, pirmiausia reikia subresti ir pabandyt keistis paciam....Ar ateina orientacininkai i baidarininku ar kokiu imtyniniku foruma ir ar isvadina juos visus neismaneliais ir dar baisiau ? Ko tau is viso cia reikia ? Kariskiu pasaulio cempionato temoje rasai :
Citata: | Daugiau niekam nerupi informuoti, kaip sekasi ruostis rinktinei. |
O tu kas kariskis, kad tau kazkas turi pateikti tarnybini pranesima, ar ataskaita ? Jei tau idomu, paskambink Simui, Sandrai, Nerijui ir tau jie papasakos kaip jie ruosiasi. Padaryk ka nors pats ir papasakok visiems ka suzinojai, vietoj to kad raudoji cia lietuviu liaudies raudas. O jei jie cia neraso reiskia nemato reikalo to daryti. |
Mat dėl šių "lietuvių liaudies raudų turiu aš prisiimti kalt
, nes tos raudoms aš pradžių daviau. Toks jau mano likimas bųti man miškuose. Juk jaunystėje, kai sovietinėje kariuomenėje uždarytas buvau Mordovijos giriose, kur didžiausi gulagai ten tapau labai sugadintu, prenumeruodamas ir skaitydamas žurnalus "Liochkaja atletika, "Fizieskaja kultura ir "Nauka i praktika fizieskoj kultury. Aš tada pagal Sveio pasiųlymų niekaip iš savo karinio dalinio negalėjau skambinėti Sovietų Sųjungos rinktinės nariams, besiruošiantiems Mechiko olimpiadai. Ir net to nereikėjo, visas rengimosi peripetijas teko studijuoti šiuose žurnaluose. Daug kų teko skaityti ir nuėjus Į "lenkomnatų (Į "leninokambarĮ- taip kazarmose buvo vadinamos skaityklos), kuriose didžiausiame laikraštyje "Sovetskij sport irgi rasdavau daug peno. Visa tai ir mane skatino be jokio trenerio (miškuose aš jokio trenerio negalėjai sau išsipaišyti) savarankiškai treniruotis mėgdžioti sovietų šalies rinktinės narius. Jų startus olimpiadoje tapatinau su savo startais kontrolinėse tempinėse treniruotėse, išsivaizduodamas, kad finišuoju olimpiniame stadione. žinokite, kad tada su savo bėgimu ir butelio ingnoravimu buvau nesuprastas labiau, nei dabar internete. Todėl pagal senus Įproius norisi man, kad ir toliau sporto visuomenei bųtų prieinama informacija apie stipriausiųjų sportininkų pasirengimo bent tendencijas, prapleianias mėgėjų akiratĮ. Smulkios metodikos nereikia - tai gali bųt ir karinė paslaptis (juk militarinis empionatas)
Aš jau tada supratau, kad, bųtent tada nuo 1968 m. Mechiko olimpiados PRADĖJO RUNGTYNIAUTI NE ATLETAI, BET SPORTO MOKSLININKAI ATLETŲ KOJOMIS. Todėl, supraskite, mane, mielieji man tikrai graudu skaityti visiškai ne Į temų numestus priekaištus, kuriuos iš "Lietuvos taurės-06 atkeliu ia:
Anonymous rašo: | Mielas Sauliau (Kireili), nekibdamas i atlapus noriu paklausti kiek jus perskaitet Vytenio straipsniu nuo pradzios iki galo, kad be ju jums forumas pilkas ir liudnas ? Gal as ir klystu bet manau kad nebus ne penktadalio... Tie kurie cia atsirado pries Vyteni irgi kuri laika juo dziaugesi. Tik beda kad zmogus neturi ribu. Tauzija apie ta pati, kartais raso net tada kai is esmes neturi ka parasyti. Kiek kartu mes jau girdejom apie legendines laboratorijas , olimpiadas, tautos zieda LKKA studentus ir etc. Ar jus noretumet gauti savo megiama zurnala tarkim apie automobilius, kuriame vienas korespondentas atpiltu kokius 50 % apie naujai israsta bulviu veisle ? Ir jus butumet patenkintas ? Sakytumet kad gal yra automobilistu gyvenanciu kaime kuriems labai idomu ir apie bulbukes paskaityt ? O jis kaip mazas vaikas cia "... atsiprasau persudziau,... turbut perlenkiau,... cia pakvailiojau...." ir toliau pucia savo duda. RIMTAI , NUOSIRDZIAI UZKNISO ! |
Na, apie LEGENDINES LABORATORIJAS, manau, kad ia jau šiek tiek perdeda. Aš jau daug kartų rašiau, kad "šaukštai po pietų, bet vis tiek kažkam graužia sųžinė ir vėl tas laboratorijas kiša, nors po JWOC-06 tikrai ia jų jau nesiųliau. Todėl esu priverstas vėl pakartoti tik kitu aspektu primindamas, kad po "Druskinikai-06 renginio jau kol kas (kol negausiu Įdomesnės info.) daugiau neturiu kų apie jas rašyti. Buvo geri norai Lietuvos orientavimosi sportui suteikti paramų, nes pasaulio empionatas vyko Lietuvoje. Bet suignoravus, o tiksliau, net paniekinus gerus mokslininkų norus daugiau tokios laboratorijos po kojomis nesimėtys. Jei kas net ir užsimanys žinokite, kad, atrodo, net už pinigus tų paslaugų gali nepavykti gauti lygtai mokamų paslaugų neteikia joms nėra net fizinių galimybių. Geriausios sporto mokslo pajėgos dabar sutelktos tik Į Pekino olimpiadų.
O kad nėra noro girdėti ir apie buvusio sveio (ne dabartinio užsiregistravusio) paminėtų: "tautos zieda LKKA studentus ir etc tai ir yra problema, kad kažkam tai skauda, kai užminu ant didžiausio mųsų sporto skaudulio. Jei kas bus abejingas šitoms problemoms, kaip automobilistui apie išrastų bulvių veisl
, tai tuos pasikartojanius mano "paistalus ramiai su pelyte nuleistų žemyn. Tai man tvirtina ir psichologai, kad forumas, tai ne užsakomasis žurnalas, galima ir neskaityti kitų temų (kaip ir žurnalų) rinktis. Juk ne už pinigus juodų kat
maiše perki. Praskleisk ir vėl užskleisk. O jei užknisa, tai, vadinasi, esi su šia problema gan artimas.
Matau ia buvusĮ "sveių neeilinĮ, nes eilinis orientacininkas, SIEKIANTIS KUO AUKŠTESNIŲ PASIEKIMŲ, jau iš mano rašinių turėjo suvokti, kad jei kažkas bųtų pasinaudoj
s sporto mokslo paslaugomis, tai visam mųsų sportui bųt pradėjusi plaukti nauja informacija gal kiek keiianti sustabarėjusĮ požiųrĮ Į pasenusių metodų taikymų, kurie, kaip ir viskas sensta reikalauja atsinaujinimo. (Jau ir mano man naujų kompiuterĮ tik 6 metų senumo siųlo išmesti, nes jokių jam priedų jau negaliu pritaikyti) Bet jei net nereikia tokių informacijų jos sveio anonimo žodžiais: "RIMTAI , NUOSIRDZIAI UZKNISO ! tai labai liųdna. Liųdna, ne todėl, kad nėra noro klausytis mano "toliau puciamos dudos, Juk dųda negali kažko ypatingo pasakyti. Juolab, ne muzikanto puiamos. Bet pųsti ragus, o vėliau dųdas žmonija pradėjo, kai reikėjo perduoti ypatingus ženklus. O koks ženklas nenoras suprasti ženklų?
Taigi nepykite, kad vėl "pųiu tų dųdų ir vėl tų patĮ, kas jau "RIMTAI , NUOSIRDZIAI UZKNISO ! Na negali bųti mųsų nuostabioje sporto šakoje paios pagrindinės sporto esmės tai GERIAUSIAI SVEIKATAI SIEKTI absurdiško ignoravimo. Šiuolaikiniu žvilgsniu sveikatos stiprybė nustatoma ne kokios vienos išsišokusios dominantės dydžiu, bet visų savybių harmonijos skambesiu, kurio skambėjimų reikia gerai Įsiklausyti, tam turėti gerų klausų ir naudotis "skambesio prietaisais kamertonais. Tik Į tai eis bųsimoji medicina medicina ne ligonių, bet sporto medicina. Jos pagrindinis reikalavimas - pažinti, pirmiausiai, sveikų žmogų. Tik dabar paaiškėjo, kodėl sportininkui nebuvo net noro tirtis:
"Kų ar nesveikas esu, kad tirtis reikia?"
Čia ir atsakymas Į mano pųiamos dųdos ne tokių gaidų parinkimų. Juk ne muzikantas esu
Taigi Įsiskaitykime Į buvusio sveio mintĮ:
"Ar jus noretumet gauti savo megiama zurnala tarkim apie automobilius, kuriame vienas korespondentas atpiltu kokius 50 % apie naujai israsta bulviu veisle ? "
Tai ir yra pagrindinė šios temos dialema, kodėl sodininkams ir daržininkams nereikia nieko apie bulvių veisles žinoti? Tai ar mes "sodininkai ir daržininkai" auginantys meistriškumų sportinĮ, ar tik "automobilistai", lakstantys užvert
galvas?
Paskutinį kartą redagavo Vytenis, 2006-10-27, 11:35. Redaguota 1 kartą |
|
Atgal į viršų |
|
 |
cloudsmaker Meistras

Prisijungė: 2005 05 04 Pranešimai: 321 Pranešimų per dieną: 0.04 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 2006-10-27, 16:40 Rašyti temą: |
|
|
kietas tas Vytenis,kietas... |
|
Atgal į viršų |
|
 |
L_M Vidutiniokas
Prisijungė: 2006 10 27 Pranešimai: 25 Pranešimų per dieną: 0
|
Parašytas: 2006-10-27, 19:05 Rašyti temą: |
|
|
Kiek žmonių, tiek nuomonių. Vieniems OS svarbus labai, kitiems nelabai. Ir tai normalu. Ir tam paiam šiandien gal labai svarbus, o po metų gal ir visiškai nebesvarbus. Bet galima ginytis vien dėl to, kad ginytis. |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Svecias Meistras
|
Parašytas: 2006-10-28, 04:24 Rašyti temą: |
|
|
NER CIA KA GINCYTIS VYTENIS FAINIAUSIAS IR TASKAS  _________________ Ir kam nepasisekė, tiems tikrai pasisekė nepasisekimą patirti - tai irgi labai svarbi vertybė. (Vytenis)
Paskutinį kartą redagavo Svecias, 2006-12-13, 22:48. Redaguota 1 kartą |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Vytenis Meistras
|
Parašytas: 2006-10-28, 09:54 Rašyti temą: |
|
|
Tai nejau pasiduodi? Kad nėra žodžio Kompromisas" -tai gal ir tiesa, nes dar kol kas apie psichologijų nerašiau. Bet pakentėkite - greitai bus tame skyriuje daug šių žodžių.
O dėl OS svarbos kiekvienam atskirai tikrai kinta mums visiems svarba. Bet gal pamastykime, kiek mųsų sportas svarbus mųsų bendruomenei bendru mastu paėmus. man regĮs, kad "mano rųstųs broliai" ia tai rurėjo mintyje, pradėdami šių temų  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Svecias Meistras
|
Parašytas: 2006-10-30, 02:29 Rašyti temą: |
|
|
Visu pirma noriu atsakyti Andriui B i klausima :
Citata: | Vyteni, (Sveciau, robinzonai), a kiek jumi per para miegat? |
As asmeniskai esu didelis miegalius ir sudejus savaitgalio metu pramiegotas valandas, ju tikrai iseis daugiau nei 10 per para ! Tiesiog gal darau tai nevisai tuo metu kaip dauguma. Ir miegu ir valgau tada , kai negalvoju apie Vyteni . _________________ Ir kam nepasisekė, tiems tikrai pasisekė nepasisekimą patirti - tai irgi labai svarbi vertybė. (Vytenis)
Paskutinį kartą redagavo Svecias, 2006-12-13, 22:54. Redaguota 1 kartą |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Audrius B Vidutiniokas
Prisijungė: 2005 11 28 Pranešimai: 20 Pranešimų per dieną: 0
|
Parašytas: 2006-10-30, 07:05 Rašyti temą: |
|
|
Labai aciu, kad bent vienas is jusu ( ) nepatingejo atsakyt i pakankamai asmeniska klausima. bet kokiu atveju jus vienas nuo kito nedaug turetumete skirtis.... kad ir tokioje srityje kaip klaidu, diskusijoje dalyvaujanciu asmenu varduose (nikuose), daryme.
sekmes |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Vytenis Meistras
|
Parašytas: 2006-10-30, 08:11 Rašyti temą: |
|
|
Svecias rašo: | Visu pirma noriu patikinti tomoshiu, kurio zinute jau pradingo forumo siuksliu dezej ir kitus dar nesusipratusius, kad su Vyteniu neturiu nieko bendro . Tuo paciu Andriui B i klausima :
Citata: | Vyteni, (Sveciau, robinzonai), a kiek jumi per para miegat? |
atsakysiu, kad as asmeniskai esu didelis miegalius... O su Vyteniu jau prisidiskutavau iki kaklo, kad suprasciau, jog jei ne jis, tai forumas taip sparciai negausetu lankytoju didejimo sparta (Nobelio premijos vertas issireiskimas ), vandens turistai niekada nebutu atrade Sventosios ziociu, o baltarusai iki siol nezinotu kokia tikroji ju veliava  | Na tas žalias mano posakis Nobelio premijos tikrai negaus, nes jau jis ištrintas su mano visom diskusijom ne Į temų, nes diskutavau su grybaujaniais "diskusantais" Manau, kad vėl aš su Sveiu ir Audriumi B. dabar bųsim ištrinti, nes pradėjote vėl jau ne Į temų. Matote, aš jau išsimiegojau ir anksti kėl
s iš kart matau, kad Sveias per ilgai naktavoja, nors ir laikrodžio rodyklė atsukta atgal. Tai nejau ORIENTACINIS NĖRA TAIP SVARBUS, jei sportinio rėžimo nesilaiko ...?
P.S.: kas tas "nikas"? Atrodo, dalyvaujanių diskusijuose asmenų vardus stengiuosi rašyti ne iš lempos, bet tik kopijuoti, o po to Boldu ir Italiku išskirti ir tai patarsiu Sveiui daryti, nes visų Įprastos klaidos "Anrius nuo Audrių neskirti" - pamanykite, tik viena raidytė ne tokia, ir dar jos abi panašios. |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Svecias Meistras
|
Parašytas: 2006-10-30, 12:02 Rašyti temą: |
|
|
Kad dar butu aiskiau, tai stai dabar (pries 15 min.) atsikeliau ir as Atsiprasau Audriaus B uz padaryta klaida Kazkaip sudetingesne man pasirode kito zmogaus nick'o tomoshiuss rasyba (tikrinausi tris kartus), o i paprasta daznai vartojama varda matyt neatkreipiau reikiamo demesio. O Vyteni as tiesiog dievinu ir jus vaikai taip darykit  _________________ Ir kam nepasisekė, tiems tikrai pasisekė nepasisekimą patirti - tai irgi labai svarbi vertybė. (Vytenis)
Paskutinį kartą redagavo Svecias, 2006-12-13, 22:51. Redaguota 1 kartą |
|
Atgal į viršų |
|
 |
cloudsmaker Meistras

Prisijungė: 2005 05 04 Pranešimai: 321 Pranešimų per dieną: 0.04 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 2006-10-30, 15:28 Rašyti temą: |
|
|
Vytenis rašo: | [ Sveias per ilgai naktavoja, nors ir laikrodžio rodyklė atsukta atgal. Tai nejau ORIENTACINIS NĖRA TAIP SVARBUS, jei sportinio rėžimo nesilaiko ...?
|
Vyteni kai pats rasai 03:44 taj laikais sportinio rezimo? |
|
Atgal į viršų |
|
 |
robinzonas Meistras
Prisijungė: 2006 10 24 Pranešimai: 88 Pranešimų per dieną: 0.01 Miestas: Kaunas
|
Parašytas: 2006-10-30, 17:42 Rašyti temą: |
|
|
Svecias rašo: | ...is baidares islipusiam robinzonui siame forume neitiko jaunimas ... Ar ateina orientacininkai i baidarininku ar kokiu imtyniniku foruma ir ar isvadina juos visus neismaneliais ir dar baisiau ? Ko tau is viso cia reikia ? ... |
Labai atsiprasau, jei visus isvadinau neismaneliais Nesusivaldziau, nes isiskaiciau ir per daug isijauciau. Pasiskaityti ir pasimokyti forume yra daug ko. Malonu, kad po iseiginiu forumas pasikeite, nesimato kvailu priekabiavimu. Daug maloniau dabar toki skaityti. Dekui uz gera foruma, kurio keliautojai tokio gero net neturi. _________________ internetas prie pietu stalo |
|
Atgal į viršų |
|
 |
|
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|