�urnalas Orientavimosi Sportas
Osport.lt

Orientavimosi sporto forumas
 
 DUKDUK   IeškotiIeškoti   Narių sąrašasNarių sąrašas   Vartotojų grupėsVartotojų grupės   RegistruotisRegistruotis 
 AprašymasAprašymas    Tikrinti asmeninius pranešimusTikrinti asmeninius pranešimus   PrisijungtiPrisijungti 

SELL Students game 2007
Pereiti prie Atgal  1, 2, 3, 4, 5, 6  Toliau
 
Pradėti naują temą   Atsakyti į pranešimą    Pagrindinis puslapis -> Bendras
Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą  
Autorius Pranešimas
Vytenis
Meistras


Prisijungė: 2006 08 25
Pranešimai: 3200
Pranešimų per dieną: 0.5
Miestas: Kazl Rda-Jonava-Kaunas

PranešimasParašytas: 2007-05-25, 17:42    Rašyti temą: Atsakyti su citata

SMG rašo:
Vytenis rašo:
Tai pasakykite - ar sųlygos vienodos, kai teks orientuotis tais takais, kuriais kasdien Į paskaitas varai ir Į dienų du kartus parke mankštiniesi ten, kur KP stovės? :wink: Manau, kad tokia vietovė tinka tik to univer-o tarpfakultetinėms v-boms - tai sųlygos vienodos-vienodai visi tų vietovĄ pažĮsta.
Vytenis rašo:
Ar negalima sugalvoti formulĄ leidžianĄių nuo pasiekto rezultato atimti atitinkamų %-tų už žemėlapio žinojimų tiems, kurie yra poligonų ir treniruoĄių šeimininkai.

Tai ar Vyteni jau paskaiĄiavai, kiek % reikia atimti :?: Ir ar tikrai jau vietovė bei trasos buvo tiek paprastos, kad tinkamos tik kiemo varžyboms?
Tai kodėl neskaitai mano paskutinio pranešimo? :wink: Jame pagiriau, kad sprinto varžybos po mano kritikos buvo suorganizuotos ne pagal nuostatus - t.y. ne savo (LKKA) kieme. Trasos perkėlimas iš LKKA kiemo Į Ramybės parkų tai ir buvo labai svarbus žingsnis link garbingo žaidimo taisyklių. Vadinasi, patriubijau nebe reikalo. Tik kai šiek tiek žinomas ir tas Ramybės parkas, tai dalies trasos matymas irgi nelygias kovos sųlygas sudarė. Čia nereikia jokių tyrimų. Jei vietovĄ nors šiek tiek geriau žinai už sveĄius, tai jei dar trasų matai-tai jau tikrai su tikru ir garbingu sportu mažai kų galima sieti.(Tai ir rez-ų analizės patvirtintų ir Įrodytų dar didesnĄ žalų patiems sportininkams) YpaĄ tada, kai grubiausiai pažeidžimos tarptautinės varžybų organizavimo taisyklės.
Svecias rašo:
Gerb. SMG, as irgi noreciau gauti geriausio orakulo priza, todel pabandysiu paprognozuot , ka i tamstos klausimus atsakys legendinis veikejas Vytenis :lol: . Zodziu tie jusu isdestyti faktai tik dar karta irodo tai , ka Vytenis cia pasakoja jau ne pirmi metai ! Mokslo sventove, turinti tokia baze, tokias laboratorijas, izymiu zmoniu ir geriausiu specialistu potenciala - zlugdo jaunima istojusi ten mokintis !!! Busimieji treneriai net nesugeba laimeti savo kieme !!! Laikas skalambinti visu baznyciu varpais !!!
Gauta priza dalinuosi su Vyteniu :lol:
Po Įvykusių SELL v-bų visais varpais dar labiau reik skambinti ne dėl to kad ne savame kieme nelaimima, bet dėl žymiai rimtesnių problemų. Dėkui, kad tų problemų kodų Įžiųri ir "cld". Sveikinu nesitaikstantĮ su nihelizmu sporto organizacijoje ir matantĮ, kur galima taisytis. Jei daugiau tokių bus blaiviai mųstanĄių studentų - OS tikrai pajudės iš sųstingio gniaužtų, kuriuose siekia išlaikyti "SveĄias". Kuo toliau, tuo pastarasis vis labiau save ir jĮ užsakiusĮjĮ demaskuoja. :idea: Tad prizu lai dalinasi su uzsakovu :twisted:
_________________
Sekite kelion-ekspedicij dviraiu "Lietuvos emlapio 400-meio vietomis"
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą   Apsilankyti vartotojo tinklapyje
who cares...
Meistras


Prisijungė: 2005 05 31
Pranešimai: 318
Pranešimų per dieną: 0.05
Miestas: Vilnius

PranešimasParašytas: 2007-05-25, 20:00    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Citata:
Sveikinu nesitaikstantĮ su nihelizmu sporto organizacijoje


Vyteni, kas tas nihelizmas? pagalvok... gal tavo straipsnius ( analizes, enciklopedijas etc... ) skaitytu ir vertintu labiau jeigu rasytumei suprantamais zodziais... arba be klaidu... :roll:
_________________
(\_/)
(0.o)
(> <)
"""""""
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą  
wudu
Meistras


Prisijungė: 2004 03 31
Pranešimai: 379
Pranešimų per dieną: 0.05
Miestas: Vilnius - Teliai

PranešimasParašytas: 2007-05-25, 20:23    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Vėl geltona, žalia raudona, mėlyna, bold, italic, 12, 10 , 14....
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą  
SMG
Meistras


Prisijungė: 2004 04 05
Pranešimai: 1233
Pranešimų per dieną: 0.17
Miestas: Kaunas

PranešimasParašytas: 2007-05-25, 21:26    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Vytenis rašo:
:wink: ... pagiriau, kad sprinto varžybos po mano kritikos buvo suorganizuotos ne pagal nuostatus - t.y. ne savo (LKKA) kieme. Trasos perkėlimas iš LKKA kiemo Į Ramybės parkų tai ir buvo labai svarbus žingsnis link garbingo žaidimo taisyklių. Vadinasi, patriubijau nebe reikalo.

Ech, Vyteni :idea: neskubėk sau laurų prisiskirt :oops: Prastai dirba tavo agentųra (VBS) jei neiššifravo kur daromas žemėlapis. Ir trasos buvo planuojamos anksĄiau nei tu triųbyti pradėjai :lol:

Dar siųlau paanalizuot kodėl Jonas savo kieme pasiklydo? :cry:
Bet geriau patylėk, nes vėl nieko tur bųt nežinai :cry:
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą [ užslaptinta ] MSN Messenger Skype vardas
Vytenis
Meistras


Prisijungė: 2006 08 25
Pranešimai: 3200
Pranešimų per dieną: 0.5
Miestas: Kazl Rda-Jonava-Kaunas

PranešimasParašytas: 2007-05-28, 08:39    Rašyti temą: Atsakyti su citata

žinau-kalbėjau su jo tėvu siųlau iš viso to nekurti anekdotų, nes Jonas, pirmiausiai, pasiklydo ne savo kieme (ne priešais savo kiemų, tarp 10-11 KP), bet pasiklydo 7 KP (priešais profsųjungos rųmus) ir kaip Simas 23 KP kuo toliausiai nuo savo kiemo. Džiaukimės, kad Ąia išvis nebuvo nuimtas už dublĮ, kurĮ, kiek girdėjau, pastebėjo tik vėliau pagal neatitinkanĄių situacijų. Jei tikrai, taip, tai sveikinkim aukštų orientavimosi dėmesingumų teturintĮ.

O apie mano agentųras ir VBS-us :evil: , prašyĄiau irgi nekurti anekdotų, nes tas VBS "juodai ant balto" yra varžybų nuostatai, kuriuose buvo nurodyta registracijos vieta, kuri, prieštaraujant nuostatams, buvo pakeista (iš Dariaus ir Girėno paminklo vietos perkelta slaptai prie Baritonų gatvelės laiptų). Gerai, kad tai be jokios agentųros tik pagal savo uoslĄ atradau starto pradžių, nes tai buvo pakelė iš autobusų stoties Į LKKA, kurių esu praminĄs ne vienus metus. Bet kų reikėjo daryti kitiems mėgėjams, aistruoliams ir žiųrovams ir kaip surasti giliausiai paslėptų kad ir finišo vietų visiškai neatitinkanĄių nuostatuose nurodytos? Jei nuo manĄs buvo konspiruojama varžybų vieta, tai nors nuo žiųrovų nebuvo ko slėpti. KvieĄiu atsitokėti ir pažvelgti Į IOF-o Leibnico konvencijos dokumentus, kokiu tikslu sukurta sprinto rungtis parkuose. Man asmeniškai gėda prieš kitų sporto šakų kolegas, kad tokių garbingų ir didingų žaidynių mųsų varžybos buvo surengtos taip niekingai .

žado netekau, kai paanalizavau detaliau trasas ypaĄ Narėpų (estafeĄių) žemėlapio. Nežinau, Į kur man dabar akis dėti, kai pamaĄiau, kad visi iki vieno KP ir tarp jų praėjimai mano buvusiai auklėtinei žinomi kaip penki pirštai. Juk jų aš nuo 4 ar 5 klasės kasmet po 2-3 ir net 4 kart per metus atveždavau Į tų vietovĄ startuoti "Orientyro" varžybose. (Tikrai ne mažiau kaip 30 kartų ji Ąia startavusi buvo.) O kiek mes visus tuos praėjimus teoriškai komp-e esame nagrinėjĄ tai ne tas žodis. Tai bųdavo pagrindinis teorinis poligonas ruošiantis Baltijos ir kitiems Ąempionatams. O be to kiek ir taip treniruoĄių buvau darĄs vaikams šioje patogiausioje pakelėje tarp Kauno ir Jonavos-tikrai nesuskaiĄiuosiu.

Nemanau, kad daug mažiau už manųjų tų vietovĄ buvo trynusi ir Kristina. Gal dvigubai mažiau bus Evelina, nes ši buvusi panevėžietė tik studentaudama susiliejo su šiuo labiausiai kaunieĄių naudojamu treniruoĄių poligonu. Man visai nesuprantama varžybų organizatorių logika vietovė beveik nepakitusi, pasikeitimų vos vienas kitas, ir net visai nebandytas naujai perpiešti, Įnešti kų nors naujo Į 1996 m. piešybų. Tik mastelis pakeistas ir paimta buvusio Karmėlavos žemėlapio ta dalis, pro kur daugiausiai trasos eidavo. Dar suprasĄiau, kad mažiausiai naudojamus pakrašĄius bųtų panaudojĄ ir dar prisiuvĄ kokĮ naujų gabaliukų. Prisiminkime per SELL buvusias žaidynes naujai perpieštų Lampėdžių žemėlapĮ pateiktų, kuriame nuvalkiota vietovė tapo visiškai nepažĮstama. Kad nors perpiešta bųtų taip kaip dabar Arlvaiškės visai kitu braižu. Todėl ir sėdo baisiausiai maniškiai per vidutinės trasos v-bas.

Man, tiesiog, gaila vilnieĄių visai nepažinojusių vietovės kad ir pirmųjĮ etapų bėgusių Rasų iš VU ir VPU komandų. Tikrai tos komandos ir dar studentės iš Berno nebųtų nusileidusios Akademikėms vienodos ir garbingos kovos sųlygomis. Kitos ir KTU gal bųtų aplenkusios ir nuo lyderių taip triuškinanĄiai nebųtų gavusios. Nesuprantu "politikos" išpešusios žųtbųtinĄ pergalĄ savame kieme ir po paspendus dabar pragaištĮ Baltijos šalių Ąempionate. :cry:
_________________
Sekite kelion-ekspedicij dviraiu "Lietuvos emlapio 400-meio vietomis"
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą   Apsilankyti vartotojo tinklapyje
J.U.
Meistras


Prisijungė: 2006 11 09
Pranešimai: 486
Pranešimų per dieną: 0.08
Miestas: Vilnius

PranešimasParašytas: 2007-05-28, 09:42    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Ar man tik atrodo, ar Vytenis jau buvo perspetas (oficialiai) uz pernelyg ilgu pranesimu rasyma?
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą  
GytCia
Vidutiniokas


Prisijungė: 2006 06 21
Pranešimai: 35
Pranešimų per dieną: 0.01
Miestas: Vilnius

PranešimasParašytas: 2007-05-28, 14:27    Rašyti temą: Atsakyti su citata

dar keletas nuotrauku -> http://public.fotki.com/gytcia/sell2007/
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą  
nerce
Meistras


Prisijungė: 2004 04 01
Pranešimai: 304
Pranešimų per dieną: 0.04
Miestas: Vilnius

PranešimasParašytas: 2007-05-28, 22:54    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Kelios foto
http://public.fotki.com/NeringaU/sell2007/
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą [ užslaptinta ]
Vytenis
Meistras


Prisijungė: 2006 08 25
Pranešimai: 3200
Pranešimų per dieną: 0.5
Miestas: Kazl Rda-Jonava-Kaunas

PranešimasParašytas: 2007-05-30, 07:42    Rašyti temą: Atsakyti su citata

J.U. rašo:
Ar man tik atrodo, ar Vytenis jau buvo perspetas (oficialiai) uz pernelyg ilgu pranesimu rasyma?
Liuba rašo:
3.Negalima "floodinti" (rašyti ilgus pranešimus,...ir pan.). ...
3.a. "Ilgo pranešimo" ribos sųvoka pagal elementarių logikų, apie 20-30 eiluĄiu
Na šĮ kart šios kritinės 30 eiluĄių ribos neviršijau-mano paskutiniame pranešime lygiai 30 eiluĄių. Bet už Įspėjimų J.U. dėkingas.

O mano susirųpinimo reikšmė dėl SELL-ų varžybų garbingo žaidimo principų, atrodo, pasitvirtino po Baltijos Ąemp-o "grybų karo" , kurĮ taikliai pavadino Indrė (walka) savo Balt.temos "poste". PrašyĄiau dar kartų pažvelgti, kur lygiai po savaitės atsidųrė SELL-ų estafeĄių herojės, kurios geriausiai žinojo Narėpų žemėlapĮ. :evil: Pažiųrėkite, kaip išmaudė visas lietuvaites Editos ir Kristinos bendraamžės latviukės bei estukės, kurios visad bųdavo už mųsiškes silpnesnės. Mųsų pastorosios merginos baisiausių grybų pjovė :oops: bėgdamos Į 1KP :!: Tai daug kų pasakantis ir akivaizdžiausiai Įrodantis faktas, kad orientavimosi psichika varžyboms buvo visai neparuošta.. :idea: Patikėkite, aš tai žinojau, kad ne kitaip tai bus, todėl ir iemiausiu plunksnos bei gerklės šios temos pradžioje.

Atmikite, kad kitaip ir nebųna, kai atsakingų v-bų išvakarėse pastartuoji gerai žinomoje vietovėje, tai po to naujoje vietoje visad grybų pjauni. Tai esu jau begalĄ faktų ištyrĄs ir šių OS psichikos sritĮ stebėti paskatino (kartoju vėl) buvĄs KPI docentas, mano a.a.tėvukas, kuriam artėja metinės ir kurio paskaitų apie eismo saugumų yra išklausĄ begale dabar tapusių specialistų-inžinierių. Todėl siųlau šĮ subtilų OS-o fenomenų moksliškiau apibendrinti LKKA komandos 3-Ąiojo etapo dalyvei Evelinai, kuri yra jau tapusi SPORTO PSICHOLOGIJOS speceliste. Kartoju-ju aš irgi prieš 30 m. savo auklėtiniams-šių SELL-ų v-bų atsakingojo Prano varžovams galėjau visasųjunginių DR pirmenybių išvakarėse Jonavoje vykusiame Liet.proftech.mokyklų Ąemp-e, kuriame dalyvavo tada žymųs tuo meto mųsų šalies moksleiviai už "savo" Klaipėdos "prof-kĄ" ir Pranas su broliais Pikturnomis ...Čiunka - tai irgi savo auklėtinių-jonavieĄių dėlei galėjau tų Ąemp-ų rengti ant nuvalkiotų Spanėnų, Santakos ar Svilonių žemėlapių. Bet tik vardan saviškių-jonavieĄių dėlei mes su tokiu tada žymiu OS-ininku Sergejumi Charitonuvu (Sauliaus Kireilio, Algio Dambrausko, Juozuko Smalinsko, Antano Brųzgos, Algio Draudvilos ir kitų bendramoksliu) iemėmės piešti ČiĄinų žemėlapĮ, kad saviškiams visasųjunginių v-bų išvakarėse tėkštelėti dar jiems neregėtų vietovĄ. Ir tai nenuėjo mųsų naktų triųsas per niek - jaunieji jonavieĄiai tada Voroneže su ukrainieĄiais nuvainikavo rusus ir parvežė ne tik auksų, bet sugriovė to meto bjaurių sovietinĄ tradicijų VARžYBŲ RENGĖJAMS BŪTINAI VARžYBAS LAIMĖTI. Lai SELL-ų pamokos Įbrėžia brųkšnĮ mųsų sporto prasmei .
_________________
Sekite kelion-ekspedicij dviraiu "Lietuvos emlapio 400-meio vietomis"
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą   Apsilankyti vartotojo tinklapyje
Svecias
Meistras


Prisijungė: 2006 10 24
Pranešimai: 168
Pranešimų per dieną: 0.03

PranešimasParašytas: 2007-05-30, 10:12    Rašyti temą: Atsakyti su citata

:lol: :lol: :lol:
_________________
Ir kam nepasisek, tiems tikrai pasisek nepasisekim patirti - tai irgi labai svarbi vertyb. (Vytenis)
SPORTAS JAU NE LOTERIJA, o mokslas
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą  
makeris
Meistras


Prisijungė: 2005 12 24
Pranešimai: 971
Pranešimų per dieną: 0.15
Miestas: siauliai-vilnius

PranešimasParašytas: 2007-05-30, 16:08    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Vyteni sumazini rasta kad nebaustu? :D :lol: :lol:
_________________
tinginys visais atvejais
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą   Apsilankyti vartotojo tinklapyje
Vytenis
Meistras


Prisijungė: 2006 08 25
Pranešimai: 3200
Pranešimų per dieną: 0.5
Miestas: Kazl Rda-Jonava-Kaunas

PranešimasParašytas: 2007-06-01, 21:05    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Apmųstant SELL-ų varžybas, siųlau dar kartų pasinerti Į Baltijos Ąempionatų, vykusĮ kitų savaitĄ po SELL-ų. Prieštaringai aukšĄiau esanĄiam mano pranešimui, kuriame atkreipiau dėmesĮ Į prastų minėtųjų startų, smagu, kad moterys kitų dienų pasitaisė ir pabėgo iš nesėkmių, estafėtėje tapdamos nugalėtojomis ir iškovodamos treĄiųjų vietų. (Detaliau http://www.raok.ee/tulemused/2007/balticcsrelay/index.html ) Taigi pirmosios dienos http://www.raok.ee/tulemused/2007/balticcs/Paev1.htm nesėkmĄ lyginant su kitos dienos REABILITACIJA - tai Įtikinamai Įrodo, kad SELL-ų estafeĄių herojės (nugalėtojos) yra išties ne prasto meistriškumo sportininkės, kurios gal bųt ir bųtų garbingai iškovojusios prizinĄ vietų SELL-ų estafetėse, jei Akademikės bųtų vietovės nežinojosios, taip kaip nežinojo nei vilnietės ir nei šveicarės. O Evelinos, Kristinos ir Editos reabilitacija per Baltijos Ąempionato estafetes dar Įtikinamiau Įtvirtina hipotezĄ, kad pirmos dienos Estijoje nesėkmĄ galėjo Įtakoti tik startas labai gerai žinomame Karmėlavos žemėlapyje, kuris turėjo išderinti sukauptus Įgųdžius.

Todėl reik pradėti garsiai kalbėti ne tik apie tai, kaip kasama duobė savo sportininkams, bet ypatingai pradėti kalbėti apie NEGARBINGO VARžYBŲ ORGANIZAVIMO praktikų ir jo labai didelĄ žalų. Patikėkite, daug kas yra pakraupĄ, sužinojĄ, kad tokio aukšto lygio SELL-ų varžybos buvo surengtos ant šeimininkų treniruoĄių poligono. :oops: Tuom yra pasipyktinĄ net kai kurie LOSF-o specialistai ir treneriai. Labai norėtųsi sužinoti LOSF-o techninio ir žemėlapių komiteto oficialios nuomonės. Juk yra nusistovėjusi OS-o etikos nuostata, kad rimtas varžybas rengti ant masinių varžybų žemėlapių yra net, paprasĄiausiai - NEPADORU.
_________________
Sekite kelion-ekspedicij dviraiu "Lietuvos emlapio 400-meio vietomis"
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą   Apsilankyti vartotojo tinklapyje
Vilius A.
Meistras


Prisijungė: 2004 10 24
Pranešimai: 1958
Pranešimų per dieną: 0.28
Miestas: Panevys | Vilnius

PranešimasParašytas: 2007-06-01, 21:08    Rašyti temą: Atsakyti su citata

O kodel pas vyrus nekyla jokios problemos del to poligonio treniruociu ir jie sekmingai kita savaitgali savo grupe laimi su dideliu atryvu? Slepk savo fantazijas!
_________________
Orientavimosi sportas - tai gyvenimo bdas
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą   Apsilankyti vartotojo tinklapyje Skype vardas
Vytenis
Meistras


Prisijungė: 2006 08 25
Pranešimai: 3200
Pranešimų per dieną: 0.5
Miestas: Kazl Rda-Jonava-Kaunas

PranešimasParašytas: 2007-06-01, 21:23    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Atsipeikėk :!: Kų Tu Ąia šneki :?: Kokie vyrai gerai žinojo SELL-ų estaf. žemėlapĮ, kaip tai merginos iš LKKA ? Ar Modestas iš Šiaulių, ar Šiaulių ir Alytaus abu Donatai, ar Plungės Giedrius, ar Vytautas iš Prienų, kurių vaikystė tikrai nebuvo taip glaudžiai susieta su Karmėlavos mišku, kaip tai buvo Editai ir Kristinai. Gal aš, kaip buvĄs pirmosios treneris geriau žinau, kiek ji vaikystėje ir jaunystėje išnarsĄiusi tų vietovĄ iki panagių juodumo ir kiek kartų ji jame kovėsi su Kristina.
_________________
Sekite kelion-ekspedicij dviraiu "Lietuvos emlapio 400-meio vietomis"


Paskutinį kartą redagavo Vytenis, 2007-06-01, 21:40. Redaguota 1 kartą
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą   Apsilankyti vartotojo tinklapyje
Vilius A.
Meistras


Prisijungė: 2004 10 24
Pranešimai: 1958
Pranešimų per dieną: 0.28
Miestas: Panevys | Vilnius

PranešimasParašytas: 2007-06-01, 21:40    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Akcija atrakcija: Myliu tave :*
_________________
Orientavimosi sportas - tai gyvenimo bdas
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą   Apsilankyti vartotojo tinklapyje Skype vardas
Rodyti pranešimus nuo ankstesnio:   
Pradėti naują temą   Atsakyti į pranešimą    Pagrindinis puslapis -> Bendras Visos datos yra GMT + 3 valandos
Pereiti prie Atgal  1, 2, 3, 4, 5, 6  Toliau
Puslapis 56

 
Pereiti į:  
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą
Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Vertė Vilius Šumskas © 2003, 2005