|
 Orientavimosi sporto forumas
|
|
|
Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą |
Autorius |
Pranešimas |
Vytenis Meistras
Prisijungė: 2006 08 25 Pranešimai: 3200 Pranešimų per dieną: 0.46 Miestas: Kazl Rūda-Jonava-Kaunas
|
Parašytas: 2007-08-23, 11:56 Rašyti temą: |
|
|
:Mano tinklalapie mažiau grybauja. Štai ištrakos iš jo:
"11:36 Trasoje Įvyko perversmai. Minėta bulgarė Antoniya Grigorova - nuolatinė mųsų žiemos rintinės narės Editos varžovė, stebuklų daro ne tik su slidėm, bet ir ia dabar, Ukrainos trasoje iššoko Į net 6-tų vietų.
11:44 Finišavo mųsiškė Indrė Valaitė, kurios dabar rezultatas 5-tas. O jame po lyderės norvegės Marianne Andersen, antroje vietoje, atsilikusi 30 sek. garsioji jaunoji australietė Hanny Allston"
12:04 Tik finišavo praėjusių metų bronzinė prizininkė ekė Dana Brožkova, kuri dabar užima 7-tų vietų ir nežymiai geriau nei mųsiškė Indrė Valaitė. Taigi sveikinkime Indr
su gana neblogu rezultatu. Jis dar smuks, bet tikėkimės - dar nedaug. 12:10 Prie žiųrovinio punkto artėja Andrejus Chramovas, kuris tampa trasoje lyderiu. Trasoje tampa lydere suomė Nina Kaupi
12:17 Štai empionato stebuklas - dvi suomės Nina Kaupi ir Heli Jukkolaparodo vienodų rezultatų ir tampa jos abi empionėmis. Tai nuostabiausias Suomijos triumfas. " _________________ Sekite kelionę-ekspediciją dviraiu "Lietuvos žemėlapio 400-meio vietomis"
Paskutinį kartą redagavo Vytenis, 2007-08-23, 12:24. Redaguota 1 kartą |
|
Atgal į viršų |
|
 |
TNT Meistras
Prisijungė: 2005 08 08 Pranešimai: 456 Pranešimų per dieną: 0.06 Miestas: Klaipėda
|
Parašytas: 2007-08-23, 12:24 Rašyti temą: |
|
|
Suomes pavare
Indre su Sandra jau turbut bus 20-tuke.  _________________ oklaipeda.lt |
|
Atgal į viršų |
|
 |
molis Meistras
Prisijungė: 2006 06 27 Pranešimai: 96 Pranešimų per dieną: 0.01
|
Parašytas: 2007-08-23, 12:31 Rašyti temą: |
|
|
Vel abi 20utke. Stabiliai gerai. Siandien trasa tikrai ilga buvo, o dar karstis, o tikekimes, kad Indre ir Sandra atgaus jegas iki estafeciu. |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Vytenis Meistras
Prisijungė: 2006 08 25 Pranešimai: 3200 Pranešimų per dieną: 0.46 Miestas: Kazl Rūda-Jonava-Kaunas
|
Parašytas: 2007-08-23, 12:34 Rašyti temą: |
|
|
12:33 Ir štai - pildosi mano prognozuojamieji skaiiavimai - trasoje pirmauja šveicaras Matthias Merz-as (Switzerland 1984). Atkreipkite dėmesĮ - koks jaunas ir jau pretenduoja Į empiono vietų tokioje ilgoje trasoje. Tai mųsų Simo bendraamžis. Prisiminkime, kaip Simas su Matthias-u dviejose emp-uose stuvėjo ant pakylų dalindamiesi medaliais.
12:42 Ir taip Matthias finišavo - buv
s Jaunimo pasaulio empionatu, dabar tapo suaugusiųjų empionu. Taigi MANO SKAIČIAVIMAI NEAPSIRIKO - skaiiai rodė, kad jis ir turi tapti empionu. Taigi aritmetikos dėka galima išskaiiuoti, kas taps empionu. O kas dar davė "stavk
" Matthias-ui
Lankykitės apaioje nurodytu adresu: _________________ Sekite kelionę-ekspediciją dviraiu "Lietuvos žemėlapio 400-meio vietomis" |
|
Atgal į viršų |
|
 |
molis Meistras
Prisijungė: 2006 06 27 Pranešimai: 96 Pranešimų per dieną: 0.01
|
Parašytas: 2007-08-23, 12:52 Rašyti temą: |
|
|
As |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Vytenis Meistras
|
Parašytas: 2007-08-23, 12:54 Rašyti temą: |
|
|
Sveikinu molĮ
Sveikinu ir mųsų rinktinieius, atlaikiusius karštĮ. Lietuvoje dabar karšta, o per karšius man senelis sakydavo, kad Ukrainoje dar karšiau. (Jis iš ten jis 1920 m. mano tėvų tik 2-jų metukų Į Lietuvų atsivežė.) Taigi apie Ukrainos karštĮ ir mųsų rinktinieius medžiagų skirtų kazlieiams pastoviai atnaujinamų galite pamatyti apaioje: _________________ Sekite kelionę-ekspediciją dviraiu "Lietuvos žemėlapio 400-meio vietomis" |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Jonas Patyręs

Prisijungė: 2004 04 12 Pranešimai: 79 Pranešimų per dieną: 0.01 Miestas: Kaunas
|
|
Atgal į viršų |
|
 |
Remis Meistras
Prisijungė: 2004 04 21 Pranešimai: 392 Pranešimų per dieną: 0.05
|
Parašytas: 2007-08-23, 16:47 Rašyti temą: |
|
|
Informacija iš Kijevo skurdoka, ei Elvi, ar tu "spec. korespondentas" ar jau ne? Ar neprasibauni prie rinktinieių? Reiktų žinių ir iš sportininkų. Aišku, sveikinu visus lietuvaiius šiandien Įveikusius labai fiziškai sunkių trasų (žemėlapiai, matyt, bus tik ryt, bet mano nuomone, vietovė turėjo bųt panaši Į ilgos kvalifikacijos) ir ukrainietiškų karštĮ.
Stabilumu ir aukštais rezultatais džiugina Walka, bet mano galva, gerai pasirodė visi.
Beje, vakar Sandra ir Simas turėjo istorinius šansus patekti Į pasaulio elito viršųnėl
. Tokios "lietuviškos" vietovės pasaulio empuose gali greit nebųti. Taiau O-sportas toks, kad rezultatus lemia begalė mažų niuansų, kurių, bųdami toli nuo varžybų, mes net nežinome.
Rinktinei linkiu gerai pailsėti ir "smogti" per estafetes. |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Elvis Meistras

Prisijungė: 2005 08 11 Pranešimai: 1582 Pranešimų per dieną: 0.22 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 2007-08-23, 21:40 Rašyti temą: |
|
|
Remi, kantrybe - dorybe. Varzybos ryte - reportazas vakare. Nesiplesau, kad kelis mano zodzius kuo anksciau perskaitytu keli zmones
Taigi siandien vyko ilgos finalas Ukrainos "Rumsiskese", Kijevo ribose. Vel buvo tragiskai karsta, ir siandien jau sumasciau, kad reiks vakare paziureti, kiek ten laipsniu pas jus. Ziuriu, kad visai panasiai. Na gerai, kad ne mes vieni degam
Siandien kaip visada, buvo technines problemos - 2-as radio KP neveike, o 3-ias atsigavo tik kazkada veliau. Prabegimas pro arena jau buvo prie pat galo. Taigi teko tenkintis ka spejo susakyti komentatorius. Lietuviai pasirode manau tikrai gerai, nebuvo taip, kad jau turi pasirodyti prie arenos, o dar nera, ir pradedi jaudintis Va o Simone mane priverte siandien pasijaudinti, ypac kai Heli atsizymejo prewarning'e, o Simone's, startavusios pries 2 min ten dar nebuvo. O prie maluno jos pribego kartu ir teko susitaikyti, kad aukso nebus Zodziu ir Simone ne gelezine Heli galejo buti vienintele aukso laimetoja, deja, prie paskutinio KP pagrybavo prie trobeles apie 5s, gerai, kad del to labai nenukentejo Ish kitos puses - saunu, kad suomes pagaliau kazka ypac vertingo ishkovojo, ir du auksus ish karto
Laukiant vyru finisho, rusu sirgaliai, pamate, kad i 2 nuo galo KP tolimoj lekia Andrejus Kramov'as, pakele tragiska suma Smagu buvo ziureti ir girdeti. Deja, Andrejus nelaimejo
Jeigu ish mano reportazu nieko naujo nesuzinote - atsiprasau, bet pas jus netgi daugiau priemoniu viska sekti Kai lentoje tik info ish kazkurio radio kp, i kuria info veluoja kelias minutes, ne ka ten ir priseksi, reikia ziureti ir fotografuoti prabegancius dalyvius
Su komanda bendrauju, bet nebandau ishpeshti, kaip ten sekesi miske realiai. Palieku paslapti miskui Zinau, kad Indre dar laikosi gerai, bet jau po estafetes turetu nusibaigti Siandieniniais rezultatais ji patenkinta. Skyrma patenkintas, kad nelaimejo Simone ir laimejo Matthias Merz (aisku man siandien geros valios pasikrove tik 11%, bet ka darysi ). Kristinai jau reikia veiksmo, ir jai, kaip ir man ir kaip turbut visai komandai, jau atsibodo tas Kijevas
Einant link ratu (mane su ratais vis dar sefuoja geroji lietuvos rinktine), pamateme kraupu vaizdeli - Martin Johansson'ui komanda pastate laseline, kazko jam tragiskai negera buvo. Nugirdau, kad sportininkai jau "krenta" (per vidutines finala kazkuris norvegas nestartavo). Ir Jani Lakanen ir Marc Lauenstein siandien net nestartavo.
Ryt Ukrainos nepriklausomybes diena ir berods sprinto modelis Siandien dalis rinktines dar buvo ishvaziave i kazkoki modeli - gal estafetes, nenugirdau normaliai
Tai va tiek. Jeigu pasiseks vel nulauzti interneto kavine, bus iki nakties nauja nuotrauku porcija  _________________ www.splits.lt |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Elvis Meistras

Prisijungė: 2005 08 11 Pranešimai: 1582 Pranešimų per dieną: 0.22 Miestas: Vilnius
|
|
Atgal į viršų |
|
 |
scopy Meistras

Prisijungė: 2005 12 16 Pranešimai: 336 Pranešimų per dieną: 0.05 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 2007-08-24, 08:45 Rašyti temą: |
|
|
aių, Elvi |
|
Atgal į viršų |
|
 |
renvaldas Meistras
Prisijungė: 2005 08 12 Pranešimai: 457 Pranešimų per dieną: 0.06 Miestas: Vilnius
|
|
Atgal į viršų |
|
 |
Elvis Meistras

|
Parašytas: 2007-08-24, 12:47 Rašyti temą: |
|
|
Prasom Dar galite pasakyti, ar patiko fotkes ar ne Bent jau ash kai kuriais kadrais ypac patenkintas (pvz kur Heli rekoverinasi valgydama pomidora)
O i delfi greiciausiai patenka sausa informacija ish LOSF'o. Deja, nesausos nelabai ir eina pateikti, jeigu nera info ish rinktines :/ _________________ www.splits.lt |
|
Atgal į viršų |
|
 |
scopy Meistras

Prisijungė: 2005 12 16 Pranešimai: 336 Pranešimų per dieną: 0.05 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 2007-08-24, 13:21 Rašyti temą: |
|
|
2 klausimai:
1. Kurio iš Ptašekų yra Ptašekaitė?
2. Kuris Ptašekas yra kuris?
Fotkės - turbo. Ypa apie Kramovo "sutiktuves" ir aišku apie rikaverinimųsi (viešpatėliau, na ir terminų sugalvojai). Taip pat iš prabėgimo braižymo temos. Ir šiaip iš apdovanojimų - ne kažkokios formalios, o superemocingos. |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Elvis Meistras

|
Parašytas: 2007-08-24, 13:46 Rašyti temą: |
|
|
Aciu  _________________ www.splits.lt |
|
Atgal į viršų |
|
 |
|
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|