�urnalas Orientavimosi Sportas
Osport.lt

Orientavimosi sporto forumas

DUKDUK   IeškotiIeškoti   Narių sąrašasNarių sąrašas   Vartotojų grupėsVartotojų grupės   RegistruotisRegistruotis 
 AprašymasAprašymas    Tikrinti asmeninius pranešimusTikrinti asmeninius pranešimus   PrisijungtiPrisijungti 

LOSF prezidento rinkimai
Pereiti prie Atgal  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Toliau

Pradėti naują temą   Atsakyti į pranešimą    Pagrindinis puslapis -> Bendras
Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą  
Autorius Pranešimas
nerimka
Meistras

Prisijungė: 2007 10 05
Pranešimų per dieną: 0.06

PranešimasParašytas: 2008-01-22, 14:35    Rašyti temą: Atsakyti su citata

miinde rašo:
nerimka
tu nesi orientacininkas ir tai buvo vienintelis tavo trukumas tame sandoryje Smile ... man tikrai maloniau savo gera daikta parduot orientacininkui, kad jis juo naudotusi ir gal but su jo pagalba pasiektu olimpiniu aukstumu ... taves jau atsiprasiau Smile

Nenurodinek kas as esu o kas nesu pagal tik tau vienam zinomus kriterijus Smile Ir vienintelis trukumas tame sanderyje buvo neatsakymas uz bazara. Tik sita tavo savybe ir tenorejau pabrezti, o ne skustis, na bet isprovokavai. O tu suki i sona ir eilini karta praleidi proga patylet. Negi kandidatas dabar uzsiimines tokiais smulkmeniskais dalykais? Smile Nesikarsciuok..... As jau pamirsau, pamirsk ir tu. Bet niekam ateity taip nedaryk. Niekada zmogus juk nezinai kaip ten bus ateity....
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą    
miinde
Meistras

Prisijungė: 2004 03 31
Pranešimų per dieną: 0.13

PranešimasParašytas: 2008-01-22, 16:24    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Nerimka
sakai pamirsai ir trecia karta vel apie tai ...
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą [ užslaptinta ]  
Linute
Meistras

Prisijungė: 2004 10 30
Pranešimų per dieną: 0.05

PranešimasParašytas: 2008-01-22, 16:37    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Miinde, o tai nekilo klausimas kieno dėka LOSF gavo patalpas bųstinei departamente, juk to labai norėtų visa eilė federacijų ir net olimpinių sporto šakų? Ir t.t. ... na yra toks žodis "lobizmas"... velniškai gražus žodis, bent man Smile

Aukš�iausias LOSF valdymo organas tarp konferencijų yra Prezidiumas, jĮ sudaro 11 narių, 6 iš jų renkami konferencijos metu. Jei prezidiumo narys turės ambicijų, jis lengvai gali pakreipti LOSF vystymasi norima kryptimi, �ia ir vėl labai tiktų tas gražus žodis "lobizmas"...

Rekomenduoju nuoširdžiai pasisukalioti federacijos "virtuvėje" (pvz. kaip prezidiumo nariui) bent porų metelių, kad nereiktų klausti kokius darbus padarė prezidentas, tada jei visdėlto nuspr�
�stum kelti savo kandidatųrų, teigdamas, kad tu tų darbų gali padaryti geriau, manau, kad turėtum neblogų palaikymų.

Aš tikrai balsuo�iau už tave kaip prezidiumo narĮ, manau geros iniciatyvos neturi žlugti vien dėl to, kad pasirinktas per daug tiesmukiškas bųdas Smile

Edžio pasisakymas buvo ne visai tikslus - viceprezidentai pareigų sritis pasiskirst�
� ne visai taip, o gensekas yra visuomeninė pozicija, savo darbų reiktų mesti dėl vykdan�iojo direktoriaus pareigų, kuris atsakingas už sekretoriato veiklų ir turi sedėti ofise.
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą   Apsilankyti vartotojo tinklapyje Skype vardas 
Vytenis
Meistras

Prisijungė: 2006 08 25
Pranešimų per dieną: 0.46

PranešimasParašytas: 2008-01-22, 18:43    Rašyti temą: Atsakyti su citata

okmedis rašo:
Cia buvo mindes zaidimas. Dabar visi LOSF-e issigando ir prades dirbti kaip reikia.
Very Happy Aš irgi tokios nuomonės ir tai patvirtina šis "pretendento" atsakymas":
miinde rašo:
Vyteni ir visi kiti
vat gailiuosi, kad sioje temoje as nuemiau ignora nuo tavo "zilos galvos" ir vel ji uzdedu ... galite pykti visi ir aiskinti kaip mane sudirbo, bet veltis i paistalus apie HOLISTINE pasauleziura nesiruosiu ir ja tikrai ignoruosiu ... nezinau ka Vytenis ten rase apie R.Sileikos sitema... zinuciu ... ateityje nesiruosiu matyti ...nemanau, kad tureciau laikytis temos ribu ... oziais vadinsiu visus, kurie mals shuda bijodami parodyti savo veida ...
Nematau aš ir pretendento �ia veido Rolling Eyes - o galėtų portretukų Įsimesti nors rinkiminės kampanijos metu. Taip, kad labai prastai ir neparuoštai pradėj�
�s (apie tai pats prisipažino) - ir, juolab, iš tokių neapmųstytų atsakymų ("suviduriavimų") - akivaizdu, kad �ia Miindė tik žaidžia. Twisted Evil žaidimas irgi geras dalykas. Yra tokia žAIDIMŲ TEORIJA, kurioje aikinama, kad tai augan�iųjų, br�
�stan�iųjų ... ruošimasis bųsmai veiklai. Tai sėkmės "treniruotis". Laughing
SMG
Meistras

Prisijungė: 2004 04 05
Pranešimų per dieną: 0.16

PranešimasParašytas: 2008-01-22, 19:50    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Wink Buvo vienas žaidėjas (Vytenis), dabar jau turim du Idea Confused:Kuo toliau tuo nerim�iau Evil or Very Mad
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą [ užslaptinta ] MSN Messenger Skype vardas 
edis
Meistras

Prisijungė: 2006 10 24
Pranešimų per dieną: 0.02

PranešimasParašytas: 2008-01-23, 10:04    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Miinde, isiklausyk i Linutes siulymus.

Linute rašo:

Edžio pasisakymas buvo ne visai tikslus - viceprezidentai pareigų sritis pasiskirst�
� ne visai taip, o gensekas yra visuomeninė pozicija, savo darbų reiktų mesti dėl vykdan�iojo direktoriaus pareigų, kuris atsakingas už sekretoriato veiklų ir turi sedėti ofise.

Aciu, kad patikslinai.
Atgal į viršų
SMG
Meistras

Prisijungė: 2004 04 05
Pranešimų per dieną: 0.16

PranešimasParašytas: 2008-01-23, 10:44    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Kiek susidųriau - tai "gensekas" visuomeninė (garbės) figųra tik OS federacijoje. Nors tai nelabai svarbu (kaip pavadinsi taip nepagadinsi). Tik many�iau, kad jĮ labiau tiktų vadinti kad ir kokiu nors viceprezidentu be didelių Įpareigojimų Wink
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą [ užslaptinta ] MSN Messenger Skype vardas 
miinde
Meistras

PranešimasParašytas: 2008-01-23, 10:50    Rašyti temą: Atsakyti su citata

tesiu minti kuri prasidejo taip:
"Edi
as ir nesakau, kad as geriausias is tu kurie galetu buti, bet kol kas as esu vienas pretendentas ir esu geriausias as tikiuosi, kad mano pavyzdzio paskatinti atsiras kiti pretendentai ir bus zymiai ar nezymiai geresni uz mane ... as visom keturiom uz juos busiu
del postu
as turbut mazai susipazines su prezidento nuveiktais darbais del to bijau oponuoti ... bus proga prezidentui juos viesai paskelbti
viceprezidentu tai as maziausiai noreciau judint ... Julius su savo ir savo seimos indeliu i OS sporta yra super, Rimantas taip pat pats geriausias esamas kandidatas ... "

trecias viceprezidentas Darius atstovaujantis auksto meistriskumo sportininkus ... vat jam tai tureciau pretenziju ... jei as teisingai suprantu jis turetu buti jungianti grandis tarp rinktinieciu ir federacijos (issireiskiau labai supaprastintai), tada didziaja dali kaltes del suzlugusios rinktines stovyklos turetu tekti jam ... jis pirmas, kaip rinktinietis ir viceprezidentas, turejo sakyti Cininui, Abramikui ir visiems kitiems, kad taip ivyks, nes jis turi zinoti, pagal savo statusa, visu savo kolegu rinktinieciu nuomone ir butent jis turetu buti aktyviausias sudarant rinktines stovyklu bei visus kitus rinktines planus ... taip kad sioj vietoj yra rezervu
Generalinis sekretorius - na siuo metu jo vieta sitemoje visai neaiski ... nei vieta nei veikla ... jo darbus dabar daro vykdantysis direktorius
Komitetas - siaura sfera, labiau tinkama OS profesionalams ir treneriams
Teneriu ? man truksta issilavinimo Smile

Taip kad lieka tapti prezidentu arba kaip ir anksciau dalyvauti be rimtu pareigu Idea
Atgal į viršų
kaunas
Vidutiniokas

Prisijungė: 2007 09 19
Pranešimų per dieną: 0

PranešimasParašytas: 2008-01-23, 13:27    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Yra dvi nuomonės:mano ir neteisinga.
Atgal į viršų
makeris
Meistras

Prisijungė: 2005 12 24
Pranešimų per dieną: 0.14

PranešimasParašytas: 2008-01-23, 14:33    Rašyti temą: Atsakyti su citata

kaunas rašo:
Yra dvi nuomonės:mano ir neteisinga.

issireiskimo nesupratau nei as nei Viliuks. Miinde saunuolis, kas rinkoje gerina kokybe? konkurencija. Sviezias vejelis tikrai ne veltui. Jis tikrai nesuklydo kol yra vienas kandidatas jis tikrai yr geriausias Very Happy Taip kad kiti kndidatai lai aktyveja ir sekmes miindei Wink
rim
Meistras

Prisijungė: 2004 10 14
Pranešimų per dieną: 0.07

PranešimasParašytas: 2008-01-23, 16:01    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Senokai buvau prisijung�
�s prie šio puslapio, dar seniau vėliausi Į kokias nors diskusijas.
Dėl rinkimų: konkurencija visur yra gerai. Vienareikšmiškai. Tik kandidatai, be abejo, turi pagrĮsti savo motyvacijų.
Pastaba: visi "postai", Įskaitant prezidentų su viceprezidentais ir komitetų vadais yra visuomeniniai. Paprastai tariant, ten dirbama už a�ių (jei kas nors pasako, jei ne - irgi nieko, svarbu kad nors nekoliotų Wink ). Todėl tuos, kurie aukoja savo asmeninĮ laikų, reikėtų bent jau gerbti. O jei atsiranda, kas PAMATUOTAI dega noru mųsų sportui nuveikti kažkų gero, reikia sveikinti ir suteikti tokių galimyb�
�. Manau, nei vienas iš tų, kurie užima tuos "postus", nesilaiko Įsikib�
� savo kėdžių. Aš irgi Laughing

P.S. nenoriu likti anonimu, juolab kad aukš�iau mane paminėjo - Rimantas
vilnietis
Meistras

Prisijungė: 2004 04 01

PranešimasParašytas: 2008-01-23, 16:43    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Deja, nenoreciau sutikti nei su Linute, nei su Edziu.
Pastarasis miindes issisokimas liudija akivaizdzius asmenybes avantiurizmo (prasau neisizeisti, tikslesnio zodzio neradau) bruozus.
Tokios savybes yra kraujyje, todel nei po 2 - ju, nei po 10 - ties metu jos niekur nedings, o sutelktam darbui visuomenineje organizacijoje tai nepriimtina.
Uzsiimk, miinde, tuo, ka sugebi, pvz. sklypu pirkimu - pardavimu ir pan.
Tikrai daugiau pasieksi.
Atgal į viršų
miinde
Meistras

PranešimasParašytas: 2008-01-23, 17:02    Rašyti temą: Atsakyti su citata

pries baigdamas darbus ir isbegdamas ruostis OS sezonui (drebekite Hobitai ir kiti Pupsikai Smile ) noreciau pasakyti, kad mano darbine veikla ir hobiai (tame tarpe ir sklypu pirkimas-pardavimas Smile ) niekaip neitakoja mano siekiu OS pasaulyje ... nors gal ir meluoju - jei kiseneje svilpautu vejai matyt negalvociau as apie kazkokia visuomenine veikla, o isnaudociau ta brangu savo laika eilinio finansinio projektuko realizavimui Smile
del avantiurizmo - na turiu as jo, bet ideju generatorius, kokiu as isivaizduoju busima LOSF prezidenta, ir turi buti truputi avantiuristas ...

einu treniruote padaryt ... jei netapsiu prezidentu tai bent Hobita su Pupsiku koki karta aplenksiu Smile
Atgal į viršų
scopy
Meistras

Prisijungė: 2005 12 16
Pranešimų per dieną: 0.05

PranešimasParašytas: 2008-01-23, 17:48    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Prie ko �ia lobizmas. Tžž:

lobizmas (angl. lobby � kuluarai)
� valstybės valdžios organų, parlamento narių spaudimas ekonominėmis ir politinėmis priemonėmis, daromas tam tikrų politinių ir visuomeninių grupuo�ių, siekian�ių naudos sau.

Įdomu, kokie �ia valstybės valdžios organai "spustelėjo", kad kažkas reikiamas patalpas Įsigytų, kokios �ia politinės priemonės kreipiant vystymųsi reikiama linkme.
Atgal į viršų
povilas
Meistras

Prisijungė: 2006 11 20

PranešimasParašytas: 2008-01-23, 19:08    Rašyti temą: LOSF Atsakyti su citata

Klausimas "...busimajam visu orientacininku prezidentui...": ar tikrai R. Sileikos pedsakas OS-e nieko vertas, ar tik kandidatas neturi noro apie ji kalbeti? Beje, pretendentai paprastai sugeba suformuluoti pagrindinius savo programos punktus, juk visiems idomu ka jie dar ketina daryti. Uz grazias akis balsuoja tik gimnazistes. Kur toji programa? Gal ne sis teiginys:"... ir esu geriausias as...".
Atgal į viršų
Rodyti pranešimus nuo ankstesnio:   
Pradėti naują temą   Atsakyti į pranešimą    Pagrindinis puslapis -> Bendras Visos datos yra GMT + 3 valandos
Pereiti prie Atgal  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Toliau
Puslapis 310

Pereiti į:  
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą
Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
Hey.lt - Interneto reitingai, lankomumo statistika, lankytoj? skaitliukai