�urnalas Orientavimosi Sportas
Osport.lt

Orientavimosi sporto forumas
 
 DUKDUK   IeškotiIeškoti   Narių sąrašasNarių sąrašas   Vartotojų grupėsVartotojų grupės   RegistruotisRegistruotis 
 AprašymasAprašymas    Tikrinti asmeninius pranešimusTikrinti asmeninius pranešimus   PrisijungtiPrisijungti 

Europos OSS cempionatas ir forumo prasme
Pereiti prie 1, 2  Toliau
 
Pradėti naują temą   Atsakyti į pranešimą    Pagrindinis puslapis -> OS slidėmis
Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą  
Autorius Pranešimas
povilas
Meistras


Prisijungė: 2006 11 20
Pranešimai: 119
Pranešimų per dieną: 0.02
Miestas: kaunas

PranešimasParašytas: 2008-01-21, 00:04    Rašyti temą: Europos OSS cempionatas ir forumo prasme Atsakyti su citata

Grizus musu sportininkams is Europos cempionato, ir dar po tokiu priestaringai vertintinu rezultatu, forume turetu atsirasti daug minciu. Kad vel neprasidetu tarpusavio barniai, kaltinimai, ignoravimai ir tt, kurie nieko gero neduoda, siulau prisiminti, kam skirtas forumas. Tai nera vien informacinis kanalas, nes informacijai perteikti diskusiju nereikia. Forumo esme yra butent diskusija, nuomoniu pasikeitimas, tam, kad butu galima rasti tiesa. Idealu, kada diskusija pasiekia diskurso lygi-tada daugiau kito klausoma negu save reiskiama. Todel nenusiriskime i gincu lygi, kaip pakankamai daznai buvo.
Nemaza chaosa i ramu ir, deja, nuobodoka senojo forumo ritma inese Vytenis. Daug kas kritiskai vertina jo raiska forume. Galima ji kritikuoti bet neprotinga "ignoruoti" ypac del formos ar kai kuriu nesuprantamu jo minciu. Tai darydami prarasime tai, del ko tikrai verta susimastyti. Ypac perzvelgus jo tinklalapi. (Nors pats Vytenis, deja, nelabai paiso diskurso taisykliu ir daugiau kalba negu kitu klauso) Pasigendu rimtu jo oponentu (barniai ar pasisaipymai tai ne oponavimas). Gal Vytenis ir ne visada teisingai atsako i keliams problemas, bet jos nevertos demesio? Is tiesu, ko verta musu rinktine ir jos atskiri nariai? Ar gerai jie atrinkti? Ar gerai parengti? I ka buvo nukreiptas svarbiausias demesys-i fizini, taktini, psichologini etc. ju pasirengima? Ar viskas buvo daroma pakankamu, siuolaikiniu lygiu? Klausimu daug, tebunie ir rimtu atsakymu. Ne vien Vytenio. Visu forumo dalyviu.
Noreciau rimtos diskusijos, tikro forumo. Tikiuosi, kad taip bus.
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą  
okmedis
Meistras


Prisijungė: 2007 09 28
Pranešimai: 117
Pranešimų per dieną: 0.02

PranešimasParašytas: 2008-01-21, 00:44    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Ir vasara ir zema daug (apie 90 proc.) priklauso nuo to, kas yra rinktines treneris. Sportininkai visada nori gerai pasiruosti, bet jei treneris nedirba, nesupranta kada, ka, kiek ir kaip daryti, visada bus daug problemu ir mazai rezultatu. Ir LOSF nepades (jis ir negali padeti).
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą  
kaunas
Vidutiniokas


Prisijungė: 2007 09 19
Pranešimai: 29
Pranešimų per dieną: 0

PranešimasParašytas: 2008-01-24, 12:34    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Mano supratimu,sportininko paruošimas 90% priklauso nuo asmeninio trenerio,o rinktinės treneriui palikim likusius 10%.Rinktinės treneris nurodo tik bendras gaires, o asmeninis treneris dirba visus metus.Ar aš klystu?
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą  
povilas
Meistras


Prisijungė: 2006 11 20
Pranešimai: 119
Pranešimų per dieną: 0.02
Miestas: kaunas

PranešimasParašytas: 2008-01-27, 20:44    Rašyti temą: Europos Atsakyti su citata

Dabar, kada pasirode Vytenio medziaga apie Pasaulio cempionato rezultatus (ja galima rasti
http://www.kazlusporto.puslapiai.lt/varzybos-pasaulyje/meistriskumo-kitimas.xls
), galima susilaukti to, ko visai nesinoretu-nekorektiskos diskusijos. Labai gali buti, kad kazkam nepatiks Vytenio isvados, ypac del to, kad kai kuriu rinktines moteru atzvilgiu jos, Vytenio zodziais tariant, pritrenkiancios, (kitas pasakytu skandalingos, as pasakyciau, vertos susimastyti). Siulau diskutuoti is esmes. Pirma. Ar teisinga Vytenio analizes metodika? Jeigu ne, tai kur ji ydinga? Antra. Ar teisingos jo isvados? Jeigu ne, kas konkreciai neteisinga? Trecia. Kokia alternatyva galima pasiulyti Vytenio analizei? Ir ketvirta. Jeigu viskas, ka parase Vytenis, yra teisinga, tai kokias isvadas reiketu padaryti apskritai?
Tikiuosi, niekas nesikabines prie autoriaus teksto formos, spalvu, gramatiniu ar stiliaus klaidu, neanalizuos autoriaus kaipo tokio ir tt.
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą  
Vytenis
Meistras


Prisijungė: 2006 08 25
Pranešimai: 3200
Pranešimų per dieną: 0.5
Miestas: Kazl Rda-Jonava-Kaunas

PranešimasParašytas: 2008-02-06, 09:56    Rašyti temą: Europos OSS cempionatas ir forumo prasme Atsakyti su citata

Šiuo metu mųsų rinktinė ore skrenda jau Į kitas varžybas Į kitų pasaulio taurės etapų. Tik to etapo rezultatus lyginti pagal šių http://www.kazlusporto.puslapiai.lt/varzybos-pasaulyje/meistriskumo-kitimas.xls skaiĄiuotĄ nebus labai objektyvu, nes EuroĄempionatas, buvo lyg ir žymiai svarbesnės varžybos nei bųsimos Bulgarijoje, Į kurių dabar tuoj lėktuvu nusileis rinktinė. Todėl atskaitoje nuo nugalėtojų, kurių sportinė forma turėtų bųti mažesnė, nei buvo per EuroĄem-ų, reiktų Įvesti kažkokĮ koeficientų, kad patikslinti realų meistriškumo pokytĮ mažiau reikšmingose varžybose. Tik kaip tų koef.-ų nustatyti?

Na, o šio EuroĄemp-o reikšmė, pagal šios temos pavadinimų, manau tik suaktualėjo, nes išryškino LOSF-o METODIKOS komiteto http://www.losf.lt/index.php?page=lt/komitetai tuštumų, ties kuriuo nėra jokios nuorodos, nėra nei pirmininko, nei narių. Pamenu, kai nors ir nebuvo tokio komiteto, bet a.a. Romualdas ŠILEIKA ir LKKI (dabar LKKA) dirbusi Giedrė MIKAITIENĖ mus, trenerius švietė, pateikdavo naujausias mokslo žinias, o studentų bųsimų OS-o specialistų kursiniuose darbuose Įžvelgdavome aukso vertus pastebėjimus ir buvo vykdomi trenerių seminarai tobulinimosi kursai, kurie jau pamiršti.

Kai nėra tokio komiteto, tai ir federacijoje nėra tokios galvos, kuri susiprotėtų, kad reikia tirti tuos, ypaĄ, sportininkus, kuriems MEISTRIŠKUMO AUGIMAS SUSTOJA, kuriems reikia pasiekti dar aukštesnĮ sportinĮ lygĮ, kad pagarsintų Lietuvų. Juk Lietuvoje sukurtos sporto mokslinės laboratorijos yra skirtos tik olimpinėms sporto šakoms ir neolimpinių sporto šakų sportininkus mokslininkai gali tyrinėti bei juos konsultuoti koreguoti treniruoĄių procesų, kai federacijos tai nori.

Bet liųdnos pasekmės, kai federacija ignoruoja šiuolaikiškas sporto metodikas. Štai pažiųrėkite, kaip ritasi Į pakalnĄ LKKA studentė šalies OSS rinktinės narė, kuriai buvo atsakytas mokslinis tyrimas. Kad pamatyti jos MEISTRIŠKUMO DEGRADAVIMĄ", užtenka tik sudėlioti paeiliui 4-ių metų visų Ąempionatų ir svarbiausiųjų varžybų dbtopo parodymus - http://www.aleksandraiciovy.puslapiai.lt/public_html/ososkopas/ed-smukimas.xls . Tokio smukimo, kaži kas ar dar regėjo Lietuvoje, kad taip ženkliai smuktų labai besitreniruojanti ir atstovaujanti Lietuvų orientacininkė?!

Dabar, kai ji leidžiasi Į Bukarešto aerodromų, aš išvykstu Į minėtosios gimtojo miesto Jonavos pirmojo OS-o vadovo, UAB "Hidrotechnika" gen.direktoriaus Algirdo GRITĖNO laidotuves. Dar liųdniau, kad pagal LKKA OS-o specialybės dėstytojų, sportininkė nė neturinti apie tai sužinoti, kad, neva, nepablogėtų josios rezultatas Bulgarijoje. Aš manau priešingai kad už išėjusiojo iš mųsų tarpo pasimeldimas ar susimųstymas tik turėtų sustiprinti dvasių, kad mes, likĄ šiame pasaulyje, tĄsiame bėgimų iš mųsų išeinanĄiųjų pradėtais pomėgių takais. Juk išėjusysis buvo ir net sportininkės rėmėjas ir ne taip seniai man buvo pareiškĄs pasigerėjimų, sužinojĄs, kad jo paremtoji sportininkė tĄsia dar ir sporto mokslo studijas. Todėl aš privalau perduoti velionio prašymų jo džiaugsmų nors viešai, nes esu atjungtas visais ryšiais nuo savo buvusios auklėtinės. Perduokite, jai, prašau, tai, kad vis tiek visi su ja besitreniravĄ ir jų pažĮstantys jonavieĄiai tik pergyvens už jos atsigavimų.
_________________
Sekite kelion-ekspedicij dviraiu "Lietuvos emlapio 400-meio vietomis"
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą   Apsilankyti vartotojo tinklapyje
povilas
Meistras


Prisijungė: 2006 11 20
Pranešimai: 119
Pranešimų per dieną: 0.02
Miestas: kaunas

PranešimasParašytas: 2008-03-13, 12:18    Rašyti temą: europos OSS Atsakyti su citata

Cempionatai, varzybos ir pan. nesibaigia. Nesibaigia ir diskusijos. Bet , kada geriau pasiziuri, matyti, kad be Vytenio, ju butu daug kartu maziau. Butu kokia tai informacija, replikos, vienas kitas pastebejimas ir tt. Tam ir forumas. Bet forume gali buti ir gilesne analize. Kas ja daro be Vytenio?
Po Europos, po Piastu o labiausiai po Bulgarijos Vytenis atliko titaniska darba savaip analizuodamas rezultatus. Kitas reikalas ka si analize duoda. Neturedamas nei laiko nei sugebejimu i juos isigilinti ir ivertinti, noriu visu paklausti-NEJAUGI NIEKAS NEPAJEGIA IVERTINTI VYTENIO METODIKOS APSKRITAI? AR NERA NUSIMANANCIU IR TIK VYTENIS VIENAS TUOS DALYKUS ISMANO? AR JIE BIJO ISIVELTI I DISKUSIJAS SU VYTENIU? AR JIE PAPRASCIAUSIAI TINGI??? Sakydamas "JIE" turiu galvoje ne visus Os-ininkus o veikejus, atsakingus uz si sporta. Gal jie turi ne tik postus, pazintis, rysius, valdzia bet ir galva? Atrodo gana negudriai, kada forume o dar labiau Vytenio tinklalapyje, ismetama, atrodytu labai reiksminga analitine medziaga, kuria nezinia kaip vertinti-ar tai atradimas ar nuvaziavimas i lankas?
Povilas

P.S. Psichologine prasme man seniai aisku, kodel Vytenis tai daro ir kaip daro. Bet man svarbiau suprasti KO TAS JO DARBAS, SPECIALISTO AKIMIS ZIURINT, VERTAS. Ir uzmirskime kuo patinka ar nepatinka pats Vytenis, malonus ar nemalunus jo teiginiai. Kur kas svarbiau AR JO ANALIZE, METODIKA TINKAMA?
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą  
Devis
Meistras


Prisijungė: 2004 04 02
Pranešimai: 630
Pranešimų per dieną: 0.09
Miestas: Kaunas

PranešimasParašytas: 2008-03-13, 12:25    Rašyti temą: skaiĄiavimai Atsakyti su citata

Kas netingi ir kam reikia tas ir pasiskaiĄiuoja, o jokios metodikos Ąia neĮžvelgiu - elementarųs perskaiĄiavimai iš vieno galo Į kitų. Ir tai daro ne tik VYTENIS. Jis tik trimituoja garsiausiai (kartais visiškas nesųmones).
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą  
makeris
Meistras


Prisijungė: 2005 12 24
Pranešimai: 971
Pranešimų per dieną: 0.15
Miestas: siauliai-vilnius

PranešimasParašytas: 2008-03-13, 13:47    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Gal galit man kas nors pasakyt koks rinktines kandidatu stovyklos tikslas jei joje nedalyvauja rinktines treneris? Kazkaip man atrodo, kad jei jau daroma stovykla tai treneriui reiketu ziuret kaip kas pasiruoses sekti viska. Aisq gal cia buvo rimtu nevykimo priezasciu, bet vis tiek idomu :)
_________________
tinginys visais atvejais
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą   Apsilankyti vartotojo tinklapyje
Vilius A.
Meistras


Prisijungė: 2004 10 24
Pranešimai: 1958
Pranešimų per dieną: 0.28
Miestas: Panevys | Vilnius

PranešimasParašytas: 2008-03-13, 16:36    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Makeri, biski ne toj temoj postas :)
_________________
Orientavimosi sportas - tai gyvenimo bdas
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą   Apsilankyti vartotojo tinklapyje Skype vardas
Vytenis
Meistras


Prisijungė: 2006 08 25
Pranešimai: 3200
Pranešimų per dieną: 0.5
Miestas: Kazl Rda-Jonava-Kaunas

PranešimasParašytas: 2008-03-13, 21:04    Rašyti temą: Re: skaiĄiavimai Atsakyti su citata

Devis rašo:
Kas netingi ir kam reikia tas ir pasiskaiĄiuoja, o jokios metodikos Ąia neĮžvelgiu - elementarųs perskaiĄiavimai iš vieno galo Į kitų. Ir tai daro ne tik VYTENIS. Jis tik trimituoja garsiausiai (kartais visiškas nesųmones).
Čia ir yra visa problema, kad reik netingėti skaiĄiuoti - labai daug rankų darbo... Na, o sakyti, kad trimituoju visiškas nesųmones - tai bųĄiau labai dėkingas, kad iš profesijos kolegos Devio gauĄiau ne abstraktų paniekinimų, bet patikslinimų, pataisymų, kur tų nesųmonĄ darau ar kur nesųmonĄ konkreĄiai skelbiu. Visų tai, kų dabar darau - tai per trenerių seminarų mane išmokė LKKA informatikos, fiziologijos ir sveikatos ugdymo dėstytojas Gediminas MAMKUS. Labai gaila, kad nelikus a.a. Romualdui Šileikai - tokių seminarų mums, orientavimosi sporto treneriams, daugiau nebeliko. :cry:

Tokius skaiĄiavimus atlikinėju seniai ir dėka varžovų duomenų bent empyriškai išskaiĄiuodavau ugdomųjų net Įvairių savybių sudedamųjų komponentų dinamikų.

Pagal šiuos duomenis pastoviai keisdavau treniruoĄių bųdus. Visų tų skaiĄiavimų dėka PEDAGOGINĮ EFEKTĄ" pavyko gauti gana Įspųdingų. Iki 16 metų dabar Ąia detalizuojamoji visų OSS-o pasaulio varžovių dinamikos akistatoje - buvo visiškai nežinoma Lietuvoje, kai ji buvo vaikiškų amžiaus grupėse, o iš jaunuĄių - jaunių pereinamajame tarpsnyje tik per 2-2,5 metus padarė staigų šuolĮ iki geriausios jaunės Europoje (2003 m. Slovakijoje) lygmens.

Labai liųdna, kad OK "Takui" vos ne pasigrobus mano auklėtinĄ, tam klubui priklausanĄio "trenerio" (dar neturėjusio treniravimo patirties) buvo atsisakyti mano tie, neva, "nesųmoningi" skaiĄiavimai, sukaupti ir saugomi mano kompiuterio laikmenose, kaip techninės-taktinės-psiсhologinės-fiziologinės SKAIČIUOJAMOSIOS ANALIZĖS, visų testų sistema ir treniruoĄių krųvių apskaita. Taigi "treneris", be jokių duomenų perėmĄs aklai 8) nepažĮstamų patyrusių sportininkĄ lyg kokių naujokĄ, jų ir PAVERTĖ tikra NAUJOKE - po metų toje paĄioje Slovakijoje per pasaulio studentų Ąempionatų, turinti kalnuose ne mažų orientavimosi patirtĮ, iš geriausios Europoje virto pati prasĄiausia :oops: ne tik tarp savo kontinento buvusių varžovių, bet gėdingai jų lenkė net iš JAV, Australijos bei Azijos niekad lietuvaitėms net neprilygusios. ...

Be to OK "Takui" ir jo vadui Deviui priklausanĄiojo "specialisto", šitoks, sakyĄiau, net nusikalstamo elementariosios sporto pedagogikos bei sporto technologijų reikalavimų ignoravimo pasekmės pakenkė ir žiemos orientavimosi sriĄiai. Dar net 2005 m. per JWOC (vasaros) buvusi žymiai pajėgesnė prieš dabartines geriausias OSS-o pasaulio žvaigždes - bendraamžes, kaip prieš Olgų NOVIKOVĄ", Antoniyų GRIGOROVĄ" ir Tatyanų KOZLOVĄ" (tiesa, prieš pastarųjų ilgoje trasoje mųsiškė buvo pajėgesnė tik 1 sek.) - tai po 2-jų LKKA "sportavimo" ar NUSISPORTAVIMO metų koks tarp jų ir mųsų studentės tapo gėdingai didžiulis skirtumas :!: Kad ir australietei Hanny Allston visad (2003m. ir 2004m.) BUVUSIAI SILPNESNEI ne tik prieš minimųjų, bet prieš visas 6-ias lietuvaites, žaliojo kontinento orientacininkės DĖSNINGAM MEISTRIŠKUMO SPROGIMUI, matomai, buvo panaudotos tos reikalingiausios sportininkės brendimo laikotarpio priemonės, kurios žinomos visiems Jonavos ir net Kazlų Rųdos treneriams, kurias yra išdėstĄs išvažiuojamuose seminaruose LKKA rektorius, hbl. biolog. mokslų daktaras Albertas SKURVYDAS. Jis tai teigia ne tik Lietuvos kaimuose, bet ir žymių pasaulio mokslo galvų tarptautinėse konferencijose, tokiose, kaip pernai Kaune KTU vykusioje Biomedicinos Inžinerijos konferencijoje (Conference "Biomedical Engineering"), kurioje jo pranešimas apie biomedicinos mokslo metodologines klaidas buvo pagrindiniu konferencijos pranešimu (Smulkiau angliškai.) Todėl yra labai gera proga šioje temoje pratĄsti pokalbĮ su paĄiu rektoriumi dėl Rekreacinių sporto šakų katedros ydingų klaidų (jai vadovauja minėtasis, padarĄs klaidas su mano buvusia auklėtine), parodant rektoriui konkreĄius jo vadovaujamos Akademijos studentės š.m. OSS EuroĄempo-o rezultatus - jų svarbiausiųjų dalĮ - MEISTRIŠKUMO KITIMO DINAMIKĄ"; per studentavimo laikotarpĮ pasiektų "nusivažiavimų". :oops:

Aišku, prieš einant pas rektorių dėl pagalbos mųsų sporto šakai (dėl josios aš jau esu pradėjĄs šnekėti Kazlų Rųdoje dėl pagalbos studentei Kristinai, kurios nesuprantamai, buvo atsisakyta), gal reiktų vis tik pirma apsitarti savame rate, kad ir OK-ų tilto ašyje "Takas - Perkųnas" tarp kurių minėtoji pastrigusi. Mat nesinori "priskaldyti malkų" dėl visiškos padeties nežinojimo, 8) nes nuo manĄs buvo slepiama ne tik buvusios auklėtinės treniruoĄių metodika, bet ir pati auklėtinė slepiama nuo buvusio trenerio. Mat ji stojo Į LKKA tais didingaisiais LKK Akademijos Įkųrimo 70-meĄio metais, kai jubiliejaus proga buvo deklaruojami pagrindiniai moksle bei visame pasaulyje darantys perversmų principai 6 - 7 psl. nurodyti - tai HOLIZMO (visuminio požiųrio, reikalaujantys treneriui matyti visų žmogų sudėtingų, vientisų ir nedalomų) ir SINERGIJOS tai dviejų ar kelių veikimas kartu, derinant savo veiksmus ir siekiant bendro tikslo. Pavyzdžiui - senojo (pirmojo) ir naujojo trenerio veikimas kartu, siekiant bendrojo auklėtinio meistriškumo kėlimo tikslo.

Visad to bendro tikslo siekti mus mokė a.a. Romas Šileika. Visad jis informuodavo, kaip sekasi mųsų atžaloms ir mokytis ir sportuoti. Todėl visus Ąia skaitanĄius paprašyĄiau, kas galite, praneškite mano buvusiai auklėtinei, kad ji gimė tais metais, kai mųsų nusipelnĄs Lietuvos treneris buvo ĮkųrĄs OS-o specialybĄ. Mat kai ji Įstojo, buvo Įkųrimo 20-metis, bet, Įtariu, kad kaži, ar jis buvo paminėtas. :?:

Nieko nėra blogo, kas neišeina Į gerų. Minėtoji, savo kursiniame darbe, nagrinėdama savo dalyvavimų 2007 m. Maskvoje OSS pasaulio Ąempionate, to darbo išvadoje labai unikaliai nurodė tuos bųtinus reikalavimus, kuriuos suignoravo jos atžvilgiu dėstytojas, tapĄs dar ir jos treneriu. O kadangi minėtoji puikiai mokosi, tai verta šiemet ne valstybinius egz-us laikyti, bet dirbti ir ginti diplominĮ darbų, jame tĄsti kursiniame darbe pradėtų problemų - pereiti Į š.m. Europos OSS Ąempionato sferų - jame atskleisti tikrųsias savo smukimo priežastis. Tai bųtų neĮkainuojamas indėlis Į Lietuvos OS-o ir OSS-o vystymo mokyklos formavimų. Juk savo klaidas gal reiktų paversti neĮkainuojama vertybe, kurių privalu pasinaudoti.
_________________
Sekite kelion-ekspedicij dviraiu "Lietuvos emlapio 400-meio vietomis"
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą   Apsilankyti vartotojo tinklapyje
J.U.
Meistras


Prisijungė: 2006 11 09
Pranešimai: 486
Pranešimų per dieną: 0.08
Miestas: Vilnius

PranešimasParašytas: 2008-03-14, 08:54    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Priminkit man prasau kas nors, iki kiek eiluciu leidziama viename pranesime parasyti (pagal osport.lt taisykles)??? :roll:
_________________
...kai nra k veikti, reikia bgti...
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą  
makeris
Meistras


Prisijungė: 2005 12 24
Pranešimai: 971
Pranešimų per dieną: 0.15
Miestas: siauliai-vilnius

PranešimasParašytas: 2008-03-14, 09:05    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Atsiprasau Tamsta Viliau. Bet i klausima niekas taip ir neatsake, o Vyteniui ignoro nenuimsiu :/
_________________
tinginys visais atvejais
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą   Apsilankyti vartotojo tinklapyje
Vytenis
Meistras


Prisijungė: 2006 08 25
Pranešimai: 3200
Pranešimų per dieną: 0.5
Miestas: Kazl Rda-Jonava-Kaunas

PranešimasParašytas: 2008-03-14, 10:28    Rašyti temą: Atsakyti su citata

makeriui atsakytų tikrai, jei BENRAME forume tai paklaustų temoje "OS bėgte rinktinės stovykla". O gal vis tik makeris buvo OSS stovykloje :roll: ir ten trenerio "Prano nerado" :roll:
J.U. rašo:
Priminkit man prasau kas nors, iki kiek eiluciu leidziama viename pranesime parasyti (pagal osport.lt taisykles)??? :roll:
Čia kaltas esu - ryte paruošiau sutrumpintų variantų su nuorodomis, norėjau pakeisti - bet J.U. už mane ankšĄiau atsikėlė :wink: Dabar po jo taisyti jau nedera man. P.S: Daug dirbau prie unikalaus kovo 11-osios bėgimo puslapio - todėl, atleiskit, neturėjau labai laiko eilutes paskaiĄiuoti.
_________________
Sekite kelion-ekspedicij dviraiu "Lietuvos emlapio 400-meio vietomis"
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą   Apsilankyti vartotojo tinklapyje
Devis
Meistras


Prisijungė: 2004 04 02
Pranešimai: 630
Pranešimų per dieną: 0.09
Miestas: Kaunas

PranešimasParašytas: 2008-03-14, 14:35    Rašyti temą: patiko Atsakyti su citata

Viena mintis teisinga pas VytenĮ:
cituoju: ...Mat nesinori "priskaldyti malkų" dėl visiškos padeties nežinojimo...

Visa kita kaip ir anksĄiau.
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą  
Gutis
Meistras


Prisijungė: 2006 05 16
Pranešimai: 288
Pranešimų per dieną: 0.04
Miestas: Vilnius

PranešimasParašytas: 2008-03-14, 22:17    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Tu, Devi, geriau neissikalinek ir atsakyk Vyteniui: kodel suvartojote gatava produkta ir net aciu nepasake suzlugdete Saltineli? :) Ir kodel suvartojimo proceso eigoje sugadinote vieninteli ir unikalu produkta ant Lietuvos zemes???? :D
_________________
Nebeperpektyvus visais atvejais :)
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą  
Rodyti pranešimus nuo ankstesnio:   
Pradėti naują temą   Atsakyti į pranešimą    Pagrindinis puslapis -> OS slidėmis Visos datos yra GMT + 3 valandos
Pereiti prie 1, 2  Toliau
Puslapis 12

 
Pereiti į:  
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą
Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Vertė Vilius Šumskas © 2003, 2005