�urnalas Orientavimosi Sportas
Osport.lt

Orientavimosi sporto forumas
 
 DUKDUK   IeškotiIeškoti   Narių sąrašasNarių sąrašas   Vartotojų grupėsVartotojų grupės   RegistruotisRegistruotis 
 AprašymasAprašymas    Tikrinti asmeninius pranešimusTikrinti asmeninius pranešimus   PrisijungtiPrisijungti 

Europos OSS cempionatas ir forumo prasme
Pereiti prie Atgal  1, 2
 
Pradėti naują temą   Atsakyti į pranešimą    Pagrindinis puslapis -> OS slidėmis
Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą  
Autorius Pranešimas
Vytenis
Meistras


Prisijungė: 2006 08 25
Pranešimai: 3200
Pranešimų per dieną: 0.5
Miestas: Kazl Rda-Jonava-Kaunas

PranešimasParašytas: 2008-03-16, 15:46    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Gutis rašo:
Tu, Devi, geriau neissikalinek ir atsakyk Vyteniui: kodel suvartojote gatava produkta ir net aciu nepasake suzlugdete Saltineli? :) Ir kodel suvartojimo proceso eigoje sugadinote vieninteli ir unikalu produkta ant Lietuvos zemes???? :D

Privalau GutĮ pataisyti dėl klubo Šaltinėlio, kad iškreiptų LOSF-e santykių dėka klubas MONSTRAS ne sužlugdė SSK "Šaltinėlis", bet Įtakojo tai, kad neatsirastų kitas lygiai toks pats klubas kitoje Lietuvos vietoje. Dėl to jau rašiau gretimame forume "Dvigubas mokestis" temoje. Jau vien tik Devio žodžiai, kad rašau, neva, "visiškas nesųmones" tai jau akivaizdi AROGANTIŠKA klubo monstro vado pozicija, kad, mes mažyĄiai dar ir ne tik maži. Taigi ta NESĄ"MONĖ" ir reikalinga, kad LOSF-e nebųtų ĮteisintiPRODUKCIJOS GAMYBOS-PIRKIMO-PARDAVIMO-PERLEIDIMO ir VARTOJIMO SANTYKIAI. Tai toli gražu dar iki laukinio kapitalizmo tai ne kapitalizmas, o DžIUNGLIŲ ĮSTATYMAS su plėšrųno viršenybe.

Juk tas "produktas", kurĮ "pasigrobė" monstras buvo siųloma jam pereiti iš klubo, laikinai pristabdanĄio veiklų, Į kitų - naujai planuojamų kurti klubų, tik tam, kad atsirastų nauja elitinio lygio estafetės komanda žymiai geresnė, net nei paĄio monstro. Todėl monstrai kaip tik ir stengiasi su tokiais veiksmais, kad išsibarstĄ po Lietuvų orientacininkai nesiburtų Į klubelius ir taip šalyje SUžLUGDĖ ESTAFEČIŲ LYGOS puoselėjimų.

Tai ir sugadino, pagal GutĮ, "vienintelĮ ir unikalų produktų ant Lietuvos žemės" todėl, kad tas "produktas" klube monstre neturėjo normalių sportavimui sųlygų pagal šiuolaikinių elementariausių sporto technologijų reikalavimus, kurie, gal tik iš pavydo buvo atsakyti ir NETURĖJO KOMANDOS, kuri padėtų palaikyti motyvacijas sportuoti. Kokia ten "komandų", kai per Ąemp-ų estafetes išvarydavo pirmu etapu tik sau dėl eilinės treniruotėlės kai kiti etapai buvo ne iš elitininkių formuojami. Tik todėl pernai Maskvoje ne bronzų ar ketvirtų vietų moterys mųsų o tik penktų iškovojo, kad paskutiniame etape tik finišo prieigose tas "sugadintasis produktas" užleido pozicijų š.m. pasaulio jaunimo Ąempionei Hanai HanĄikovai. Ir kaip neužleis, jei namuose pirmu etapu šiaip sau važinėja, o už rinktinĄ startuoja atsakingiausiu treĄiuoju, net nesuformavus tam etapui psichologijos pagrindų! :wink: Ir išvis, kai klube nėra palaikanĄiosios komandos tai kokios motyvacijos sportuoti gali bųti normalios!!! Kodėl Devis, buvusio SSK "Šaltinėlis" pavyzdžiu nesiuntė pernai Į Maskvų, ar šiemet Į Šveicarijų ir Į Bulgarijų tam naujai gautam "produktui" savo palaikymo komandos? :roll: Juk perėmus "produktų", pagal visas agronomijos taisykles gal reikia ir toliau puoselėti auginti, o ne gadinti. Juk jis buvo auginamas tam, kad jĮ ir toliau puoselėti, o ne tam, kad dar NEUžAUGUSĮ SUVALGYTI. :twisted:
_________________
Sekite kelion-ekspedicij dviraiu "Lietuvos emlapio 400-meio vietomis"
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą   Apsilankyti vartotojo tinklapyje
miinde
Meistras


Prisijungė: 2004 03 31
Pranešimai: 1049
Pranešimų per dieną: 0.14

PranešimasParašytas: 2008-03-17, 10:02    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Dvigumo mokescio klausimas issprestas vakar konferencijoje ... jo nebebus :) galite uzdaryti sia tema sioje temoje :)
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą [ užslaptinta ]
Rodyti pranešimus nuo ankstesnio:   
Pradėti naują temą   Atsakyti į pranešimą    Pagrindinis puslapis -> OS slidėmis Visos datos yra GMT + 3 valandos
Pereiti prie Atgal  1, 2
Puslapis 22

 
Pereiti į:  
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą
Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Vertė Vilius Šumskas © 2003, 2005