�urnalas Orientavimosi Sportas
Osport.lt

Orientavimosi sporto forumas
 
 DUKDUK   IeškotiIeškoti   Narių sąrašasNarių sąrašas   Vartotojų grupėsVartotojų grupės   RegistruotisRegistruotis 
 AprašymasAprašymas    Tikrinti asmeninius pranešimusTikrinti asmeninius pranešimus   PrisijungtiPrisijungti 

LČ sprintas 2008
Pereiti prie Atgal  1, 2, 3, 4 ... 11, 12, 13  Toliau
 
Pradėti naują temą   Atsakyti į pranešimą    Pagrindinis puslapis -> Bendras
Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą  
Autorius Pranešimas
Woodoo
Meistras


Prisijungė: 2004 04 03
Pranešimai: 981
Pranešimų per dieną: 0.13
Miestas: Siauliai/Vilnius/Kaunas

PranešimasParašytas: 2008-08-08, 09:12    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Kadangi jau perskaiciau, tai dar pridesiu - neprotinga ir nelogiska lyginti varzybas Cekijoj su kazkokiom miestu/kaimu sprinto sventem. Ten buvo pasaulio cempionatas, o zmones, kuriu ten buvo apstu, dauguma buvo ne eiliniai praeiviai is gatves, ateje pasiziureti, kas cia tokie begioja, o taipogi orientacininkai, panore nusauti du zuikius vienu suviu - sudalyvauti 5d(atrodo) varzybose ir palaikyti savo salies rinktine.
_________________
Tinginio training log'as :)
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą  
Vytenis
Meistras


Prisijungė: 2006 08 25
Pranešimai: 3200
Pranešimų per dieną: 0.5
Miestas: Kazl Rda-Jonava-Kaunas

PranešimasParašytas: 2008-08-08, 12:08    Rašyti temą: Re: Sprinto šventė Atsakyti su citata

Tai kodėl gali bųti šventės tik per pasaulio Ąempionatus, ir kodėl jos negali bųti per šalies Ąempionatų? Kodėl Ąempionatų nesurengus šventiškai? Kartoju - kas buvo nutarta Leibnice? Kodėl ignoruojame IOF-o dokumenų? Kodėl kaime OS sprinto varžybos rengamos per šventes ir kodėl negalima padaryti didelĄ šventĄ mieste?

Devis rašo:
Buvo surengtos sprinto šventės ir per Visaginų pernai bei užpernai, per Takų Elektrėnuose, Vilniaus daugiadienėse - kiek tėvelių iš Kazlų rųdos atvežė savo vaikuĄius Į tas šventes? Pasižiųrėsim kiek jų bus ir šiemet Visagino sprinte....
:shock: O ten buvo šventės? Šiaurės ašigalyje surenkime - Į ten nuvažiuosime. Buvo kai kas Olomouce - tai dabar nori bent Kaune sustartuoti. Dalyvauja vaikai Marijampolės sprinto varžybose, o Į Kaunų atvažiuoti irgi nėra kas. Tik reik leisti norintiems vaikams sudalyvauti. Po Ą"žuolynų jiems jau buvo labai patikĄ. Patiks ir po senamiestĮ pabėgioti. Jei nepaklius Į finalų, tada "B" finale sustartuos. Juk jie tada žinos, kodėl pateko tik Į "B". Bet dabar jie nesupras, kas per reitingai. Reitingai juk skirti tik siauram sportuojanĄiųjų ratui. Jie tokių "reitingų" kitose sporto šakose neregėjo, neregės jų ir per Olimpiadų, kuri šiandien prasidės ir prasidės Olimpiada pirmiausiai kvalifikacinėmis varžybomis. Kaip negaila, bet atvežti startuoti tik Į "B", atrodo, negalėsim, nes, atrodo, NEPEDAGOGIŠKA sporuojanĄius vaikus DISKRIMINUOTI. Vaikai nekalti, kad jie neturėjo galimybių po varžybas važinėti ir reitingus vaikytis. Jie nekalti, kad autobuso neturėjome, gal ir pinigų pristigo, o, svarbiausiai - varžybas tuo metu ir vietoje rengėme, treniravomės, varžėmės visapusiškumo tikslu net ir Įvairiose sporto šakose. Juk reitingai nėra niekur oficialųs - juk visur reitingai bųna subjektyvųs - labai skirtingom sųlygom gaunami vertinimai ir oficialiuose Ąempionatuose pagal reitingus skirstyti sportuojanĄius yra net neetiška. Todėl nesinori tai vaikams demonstruoti, nesinori skleisti, kad mes savo sporto šakoje nesilaikome elementarių sporto principų. Juk vaikai dar tėveliams gali apie tai papasakoti. :oops: Todėl nematau jokio šventiškumo, kai sporte yra diskriminacijos elementų.

Tuojau prasidės Olimpiada - susikaupkime ir permųstykime. :idea:
_________________
Sekite kelion-ekspedicij dviraiu "Lietuvos emlapio 400-meio vietomis"
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą   Apsilankyti vartotojo tinklapyje
K A U K I E T I S
Meistras


Prisijungė: 2004 04 01
Pranešimai: 301
Pranešimų per dieną: 0.04
Miestas: K A U N A S

PranešimasParašytas: 2008-08-31, 11:23    Rašyti temą: Atsakyti su citata

prasau OK Tako kad nepadarytu tokios kvalifikacijos kaip vistytyje... vienoje grupeje lietuvos rinktinieciai, studentu , kariskiu ir t.t. o kituose pogrupiuose vienas kitas tituluotas...
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą  
Rolas
Meistras


Prisijungė: 2007 01 27
Pranešimai: 832
Pranešimų per dieną: 0.13
Miestas: Kaunas

PranešimasParašytas: 2008-08-31, 21:59    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Jei prašyt, tai prašyt: gal visiems kitiems vietoj kvalifikacinių, kaip Mindė sakė, galima padaryti kokĮ žiųrovų startų ar pan. ?
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą  
Vytenis
Meistras


Prisijungė: 2006 08 25
Pranešimai: 3200
Pranešimų per dieną: 0.5
Miestas: Kazl Rda-Jonava-Kaunas

PranešimasParašytas: 2008-08-31, 22:58    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Nu dar ko :twisted: Jokių varžybų žiųrovams. :!: O tai ims kas nors ir patobulės - pasiorientavĄs išmoks ir turės pranašumų ir kų nors iš rinktinės išstums. Jokių tobulėjimų - aiški nuostata LOSF-o. Juk Ą"žuolyne pasitreniravĄ ir 2-3 val. pailsėjĄ, Įgausime visapusiškų SUPERKOMPENSACIJĄ" - tada senamiestyje triuškinsime. O tai jau dopingas - tai nelygios sųlygos. Vardan lygybės lai niekas netobulėja. Maja šunes tarptautinis prestižas artėjanĄiame Europos jaunių Ąemp-e. Ten pati sunkiausia lietuvaiĄiams rungtis - sprintas, joje mažiausia patirtis - jauniesiems labai stinga varžybų po miestų. Du kart per dienų jauniai subėgs - gaus gerų treniruotumų, o po to per gerai Europoj pasirodys - suaugusiems nosĮ nušluostys. Nėra Ąia ko. Jei suaugĄ su jaunimu pasaulyje ryškiai smunka - lai smunka ir vaikai.
_________________
Sekite kelion-ekspedicij dviraiu "Lietuvos emlapio 400-meio vietomis"
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą   Apsilankyti vartotojo tinklapyje
edi.
Meistras


Prisijungė: 2008 06 20
Pranešimai: 91
Pranešimų per dieną: 0.02
Miestas: Zoliniu

PranešimasParašytas: 2008-09-01, 14:58    Rašyti temą: Atsakyti su citata

:roll: Is kur, Vyteni, istrauki pastoviai tuos "nuosmukius"?

O per kvalifikacines jauniu rinktinei tai galetu leisti sustartuoti. Atskirai kokybiskos trenirovkes gal nelabai iseis padaryti. Ypac sprinte, kai miesto transporta reik stabdyti. Del trenirovkiu niekas tai nedarys.
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą  
Vytenis
Meistras


Prisijungė: 2006 08 25
Pranešimai: 3200
Pranešimų per dieną: 0.5
Miestas: Kazl Rda-Jonava-Kaunas

PranešimasParašytas: 2008-09-02, 00:44    Rašyti temą: Atsakyti su citata

SPRINTO Ąempionato išvakarėse lengvai pasitreniruoti kvieĄiu atvykti Į Kazlų Rųdos tradicinĄ "Rugsėjo FIESTOS" šventės ORIENTAVIMOSI SPRINTO atrakcijų. Kad bųtų galima bėgioti po K.R. senamiestĮ (t.y. po miesto centrų) centrinėje gatvėje nebus eismo - Ąia šurmuliuos šventiniai renginiai. (Apie jų programų nuorodoje skaitykyte išsamų skelbimų) Kaip visad, šĮ renginĮ sveikos gyvensenos populiarinimo vardan nevadinu varžybomis, o ATRAKCIJA, nes vienam pravesti varžybas pagal visas taisykles per daug sudėtinga. Nepradinėsiu sudarinėti burtų - startas bus bendras visiems. Nuo persekiojanĄių varžovų pasislėpti tarp žmonių bus lengviau nei miške - užteks ir labirintų klaidžių. Bendro starto metu (ringtis-pasirinktinai) vienodesnės bus sųlygos, jei vogs punktus. Mat yra dar ir kita labai populiari sporto šaka - tai KP vogimo ir perstatinėjimo ar markiruoĄių keitimo varžybų eigoje sporto šaka - tai pati nuostabiausia atrakcija. Bet šiai "sporto" šakai šĮ kart gal pavyks galų padaryti - Svajųnas A. parųpino troselius su spynelėmis. Jei KP nupjaus, troselių su komposteriais vaikėzų peiliukai nelabai Įpjaus.

Šios orientavimosi atrakcijos pavadinimas:
IŠBANDYK SAVE!

SavĄs išbandymo etalonui paėmiau Olomouce vidutinės finale finišuojanĄio Simo išraiškų
(pasididink) , kaip pavyzdĮ tikro sportinio charakterio.

Smulkiau apie renginĮ gal pavyks kų nors pateikti - žiųrėkite nuorodoje ir ten praėjusių metų šventės OS-o sprinto bei kitų renginių nuotraukas.

Kas sugalvosite pasitreniruoti šventės metu - papašysiu apie tai pranešti SMS žinute tel.865279491 arba 869825946 (pavarde, vardų ir amžių su komandos pavadinimu) iki ketvirtadienio vakaro.

P.S: Mųsų renginys vyks Jaunimo ERVĖJE, apie kurių skaitykite toje paĄioje SKELBIMO nuorodoje
_________________
Sekite kelion-ekspedicij dviraiu "Lietuvos emlapio 400-meio vietomis"
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą   Apsilankyti vartotojo tinklapyje
Linute
Meistras


Prisijungė: 2004 10 30
Pranešimai: 388
Pranešimų per dieną: 0.05
Miestas: Kaunas

PranešimasParašytas: 2008-09-02, 16:21    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Sprinto varžybų dalyvius kvieĄiame apsilankyti varžybų puslapyje, kuris yra nuolat atnaujinamas svarbia informacija: http://www.oktakas.lt/index.php?page=lt/var/sprintas2008

Jei dar neskaitėte, tai kvalifikacinių varžybų dalyviai turės galimybes persirengti Dariaus ir Girėno sporto centro rųbinėse, o po trasos nusiprausti po šiltais dušais.

Taip pat Įdėjome keletų nuotraukų iš finalinių varžybų vietos: http://www.oktakas.lt/index.php?page=lt/var/sprintas2008/foto

Kitas labai svarbus dalykas - tai, kad šios varžybos yra Lietuvos Ąempionatas, todėl dalyviai privalo laikytis taisyklių, taigi laipioti stogais ir tvoromis, kurie žemėlapyje yra pažymėti kaip neĮveikiami, yra draudžiama! Taip pat draudžiama bėgti per privaĄias teritorijas, kurios žemėlapyje pažymėtos "haki" spalva. Gražiai nupjauta pievelė taip pat gali bųti pažymėta kaip privati valda, todėl per jų taipogi bėgti negalima, bųkite atidųs! Trasos vietose kur yra didžiausia "pagunda" nusižengti taisyklėms, budės teisėjai, kurie fiksuos nesųžiningus sportininkus. Už šių taisyklių pažeidimus dalyviai bus diskvalifikuojami.
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą   Apsilankyti vartotojo tinklapyje Skype vardas
Linute
Meistras


Prisijungė: 2004 10 30
Pranešimai: 388
Pranešimų per dieną: 0.05
Miestas: Kaunas

PranešimasParašytas: 2008-09-03, 14:28    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Šiek tiek informacijos apie varžybas internetinėje spaudoje:
http://kauno.diena.lt/naujienos/miesto-naujienos/orientacinio-sporto-varzybos-miesto-centre-120464
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą   Apsilankyti vartotojo tinklapyje Skype vardas
makeris
Meistras


Prisijungė: 2005 12 24
Pranešimai: 971
Pranešimų per dieną: 0.15
Miestas: siauliai-vilnius

PranešimasParašytas: 2008-09-04, 09:01    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Citata:
gt

2008 09 03 17:11

mergaites atvziuokite paziureti bus daug graziu berniuku :D


:lol: :lol: :lol:
_________________
tinginys visais atvejais
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą   Apsilankyti vartotojo tinklapyje
lapiukas
Patyrs


Prisijungė: 2007 03 13
Pranešimai: 66
Pranešimų per dieną: 0.01

PranešimasParašytas: 2008-09-04, 09:16    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Sveiki,
kada galima tiketis starto protokolu.
Ir as bus varzybu dalyviams privalomi numeriai?
_________________
Ir mike galima nepasiklysti
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą  
Vilius S.
Patyrs


Prisijungė: 2004 10 20
Pranešimai: 71
Pranešimų per dieną: 0.01

PranešimasParašytas: 2008-09-04, 09:55    Rašyti temą: Atsakyti su citata

La,

numeriai dalyviams PRIVALOMI.
starto protokolai bus.
tikiuosi šiandien ;)
_________________
Iki
Vilius
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą  
kunigas
Meistras


Prisijungė: 2005 10 23
Pranešimai: 638
Pranešimų per dieną: 0.09
Miestas: Siauliai

PranešimasParašytas: 2008-09-04, 14:19    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Sveiki, jei atsirastu zmogus kuris del savu priezasciu negales startuoti V-21 grupeje. Prasyciau informuoti mane Donatas tel.865595111. Rasau todel, kad organizatoriai pavelavus uzsiregistruoti nebegali itraukti naujo zmogaus, tik gali leisti startuoti kazkam atsisakius vietoj jo.
_________________
OS - Megjas
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą [ užslaptinta ]
wudu
Meistras


Prisijungė: 2004 03 31
Pranešimai: 379
Pranešimų per dieną: 0.05
Miestas: Vilnius - Teliai

PranešimasParašytas: 2008-09-04, 14:37    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Kažkaip keista, starto protokolų nėra, bet vistiek negali Įtraukti žmogaus. :?
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą  
Linute
Meistras


Prisijungė: 2004 10 30
Pranešimai: 388
Pranešimų per dieną: 0.05
Miestas: Kaunas

PranešimasParašytas: 2008-09-04, 14:38    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Starto protokolai jau yra, reikia tik atidžiau žiųrėti:
http://www.dbtopas.lt/takas/varzybos.php?varz=2008045
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą   Apsilankyti vartotojo tinklapyje Skype vardas
Rodyti pranešimus nuo ankstesnio:   
Pradėti naują temą   Atsakyti į pranešimą    Pagrindinis puslapis -> Bendras Visos datos yra GMT + 3 valandos
Pereiti prie Atgal  1, 2, 3, 4 ... 11, 12, 13  Toliau
Puslapis 313

 
Pereiti į:  
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą
Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Vertė Vilius Šumskas © 2003, 2005