|
 Orientavimosi sporto forumas
|
|
|
Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą |
Autorius |
Pranešimas |
ruzava Patyręs
Prisijungė: 2007 06 24 Pranešimai: 74 Pranešimų per dieną: 0.01 Miestas: Jomantai
|
Parašytas: 2010-08-28, 21:37 Rašyti temą: |
|
|
http://www.dbtopas.lt/takas/lt/varz/2010071
Jau yra pirmos dienos rezultatai, tik tarpinių neatidaro, rašo jog duomenų siuntimo klaida. (gal ia pas mane kas netaip, bet nei per vienų naršykl
neatidarė.) _________________ Ingrida Olendraitė
 |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Vilius A. Meistras
Prisijungė: 2004 10 24 Pranešimai: 2053 Pranešimų per dieną: 0.27 Miestas: Panevėžys | Vilnius
|
Parašytas: 2010-08-29, 17:31 Rašyti temą: |
|
|
Sveikinu K
sta, Irmantų bei visų Telšių komandų su gerai surengtu Lietuvos empionatų. Aių už šaunias varžybas ir užsakytų orų.
Pirmas blynas visada turi šiek tiek bųti prisvil
s. Nebuvo jis sudeg
s taip, kaip forume jau visi peikė Telšiškius.Viskas jau buvo išsakyta vakar dėl vakarykštės dienos, reziume, toks, kad sųlygos visiems vienodos nebuvo, bet vis tiek visada nugali stipriausi Taip nutiko ir šĮkart.
Sprinto trasa Įdomi iki 10 KP. Vėliau "pigus" "rubakas".
Ilgai trasai vietovė Įdomi, bet žemėlapio darytojai neĮvertino K
sto noro turėti gerų žemėlapĮ. Elito grupės 6 KP rajone suprasti buvo sunku kų, tikriausiai ir ne man vienam.
Kelios smulkmenos, kurios šiek tiek liųdesio sukėlė, kai kuriems dalyviams.
Laukiam tarpinių ir nuotraukų
Aių  _________________ Orientavimosi sportas - tai gyvenimo būdas |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Remis Meistras
Prisijungė: 2004 04 21 Pranešimai: 392 Pranešimų per dieną: 0.05
|
Parašytas: 2010-08-29, 19:42 Rašyti temą: |
|
|
Labai geras sprintas. Nėra Lietuvoje daug tokių vietų, kur urbanizuotoje vietovėje galima bųtų padaryti "superinĮ" sprintų (buvo sprintas Kauno senamiestyje, dar sudėtingesnis Vilniaus "labirintas". Bet kas ia jĮ padarys...) Iš Telšių sprinto vietovės buvo išspausta praktiškai viskas. Pabaiga paprastesnė, bet ne "visiškas rubakas", o normali trasa. Sėkmingai susidorota su didžiausiu iššųkiu - judrių gatvių kirtimu. Čia ir Vytenis nebųtų turėj
s priekaištų...
Ilga trasa man irgi patiko. Vietovė labai gera, gal veteraniškom trasom norėjosi dar kelių KP ŠR žemėlapio dalyje, nes atbėgom Į Įdomiausių žemėlapio gabalų, paėmėm du punktus ir namo...
Buvo keli nepažymėti takeliai, keletas žemėlapyje pažymėtų takelių iš tikrųjų yra miško keliukai. Bet tai nesugadino man bendro gero Įspųdžio. Tiesa, atsigerti nebuvo. Girdėjau, kad po kelių minuių vanduo atvažiavo.
Taigi - valio žemaiiams.
Tiesa, kitų kartų vapsvas pririškit...  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
tukmir Meistras

Prisijungė: 2014 01 26 Pranešimai: 316 Pranešimų per dieną: 0.08
|
Parašytas: 2010-08-29, 20:07 Rašyti temą: |
|
|
Sprintas: veteranams pagaileta Įdomios vietos senamiestyje, matyt galvota kad jiems reikia tokiu pat trasų kaip MV 14.Pakeiiant trasos konfiguracijų, nepailginant trasos viskų galima buvo padaryti, trųko tik noro.
Ilga trasa:Trasos pabaigoje bėgant optimaliai reikėjo kirto plonytĮ griovĮ 3 m ploio 1,5 m gylio- kai kam iki juosmens, kai kam iki kaklo. Manau kad nei distancininkas nei kontrolierius ten nebuvo.
O gaila, buvo nuostabios varžybos, bet tos smulkmenos truputĮ temdė grųžų vaizdų |
|
Atgal į viršų |
|
 |
lencas Meistras

Prisijungė: 2006 09 21 Pranešimai: 210 Pranešimų per dieną: 0.03 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 2010-08-29, 20:13 Rašyti temą: |
|
|
Man nepatiko tik vienas dalykas - ilgos trasos planavimas per tas pelkes ir kanaliukus. Tai labai klastingos vietos. Nežinai kur koks gylis, o žemėlapiu pasitikėti, kaip parodė šiandien dienos praktika - negali.
Vienoj "sausapelkėj" teko Įklimpti kone iki kaklo. Vandens paviršiuje plaukia samanėlės, styro šakos - atrodo kaip tikra sausapelkė. Bet dugno tai ji neturi. Spėjau susilaikyti už šakų, bet greitai ir jos pradėjo sk
sti su manim Džiaugiuosi, jog bėgau ne vienas ir sulaukiau pagalbos. Vienas turbųt nebųiau išlip
s. |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Rolas Meistras

Prisijungė: 2007 01 27 Pranešimai: 832 Pranešimų per dieną: 0.12 Miestas: Kaunas
|
Parašytas: 2010-08-29, 20:36 Rašyti temą: |
|
|
lencas rašo: | Džiaugiuosi, jog bėgau ne vienas ir sulaukiau pagalbos. Vienas turbųt nebųiau išlip
s. |
Aš vienas išlipau, bet pakartoti nenorėiau...
Varžybos patiko, aių Telšiams  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Tailian Patyręs
Prisijungė: 2010 06 07 Pranešimai: 63 Pranešimų per dieną: 0.01
|
Parašytas: 2010-08-29, 21:13 Rašyti temą: |
|
|
Atsigerti ilgoje trasoje negavau, kaip ir man teko girdėti, vanduo atvažiavo kiek vėliau, galbųt niekas nesitikėjo, jog taip greitai skries priekyje startav
dalyviai.
Trasos labai Įdomios, tinkamos Lietuvos empionatui, tik ilgoje trasoje su kanalais pastebėjau, kad vietovėje jų daugiau nei žemėlapyje.
Apibendrintai : Aių už šaunias varžybas!!! |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Rima_ex Vidutiniokas
Prisijungė: 2008 03 30 Pranešimai: 23 Pranešimų per dieną: 0
|
Parašytas: 2010-08-29, 21:54 Rašyti temą: |
|
|
Šiandien buvo tikrai smagus pasibraidymas po pelkes iki kaklo  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Vytenis Meistras
Prisijungė: 2006 08 25 Pranešimai: 3200 Pranešimų per dieną: 0.47 Miestas: Kazl Rūda-Jonava-Kaunas
|
Parašytas: 2010-08-29, 22:08 Rašyti temą: |
|
|
lencas rašo: | ... Džiaugiuosi, jog bėgau ne vienas ir sulaukiau pagalbos. Vienas turbųt nebųiau išlip
s. |
Norėiau atkreipti dėmesĮ Į kolegos iš Suvalkijos sųmojĮ, kad šiame jo sakinyje yra dar net žymiai gilesnbė prasmė, dėl ko aš šiuo metu ne Telšiuose, o, dabar rašau nuo tik kų Įvykusio WOC-2010 Trondheime ir šių minut
nuoto Trondheimo nupedaliav
s 740 km ir prieš valandų perplauk
s Vesta Kvarken, .'stra Kvarken, Marenkurkku (Marenagurko) sųsmaukas ir praplauk
s Glopet salas, jau atsidųriau Suomijojoje ir jos paslaptingame miestelyje Vaasa ir, per stebuklų atrad
s internetų, dabar žavciuosi lencu, kad jis kažkieno padedamas išlipo, ir, svarbiausia, IŠLIPO NE VIENAS. Deja, aš negalėjau išlipti per save, per Lietuvos Įstatymus ir todėl negalėjau dalyvauti šiuo metu Telšiuose. Bet vis tiek kartu džiaugiuosi telšiškių rųpesiu ir, svarbiausiai, pasirųpinusiems tai, dėl ko a.a. mano tėvas besiilsys Kazlų Rųdos kapinėse atidavė save EISMO SAUGUMO problemoms. Mųsų sportas nuostabus ir eismo trikdyti negali.
Bet ar sportas gali trikdyti SPORTO EISMO S
"LYGAS Kaip tik aš tai nagrinėju kelionėje ir labai daug gaunu atsakymų. Visų pirma, turiu priekaištų visiems rinktinės nariams startavusiems Trondheime, kad jie dabar negalėjo tapti šalyje stipriausiais. O kadangi jie tokiais dabar tapo, vadinasi Dainorka visiškai teisi, kad rinktinės nariai ne viskų atidavė pasaulio empionate - dalĮ jėgų pasiliko dar ir Lietuvos empionatui. Ir tai padarė todėl, kad labai stipriai pažeidžiamas empionatų nuostatų pagrindinis tikslas -"padėti rinktinei pasirengti ..." Kam pasirengti? Lietuvos Taurei? Juk Euro, pasaulio ir kariškių planetos empionatai jau Įvyko. Kam skirtas buvo pasirengti šis empionatas?
Aišku, šios telšiškiųsurengtos varžybos labai reikalingos, kad pabraukti brųkšnĮ po vasaros treniruoių darbo sųnaudoms Įvertinti, pasverti. Tik, deja, vasaros moksleivių užimtumui visiškai neparuošta Įstatyminė bazė. Atleiskite, aš kaip treneris negalėjau pažeidinėti pagrindinio pedagoginio Įstatymo -tai moksleivių saugos Įstatymo, ir bųdamas atostoguose, negaliu bųt atsakingu varžybuose už moksleivių saugumų. Jokia sporto mokymo Įstaigos administracija nerašys Įsakakymo atostogaujantiems darbuotojams. Supraskite administracijas šiuo sudėtingu laikotarpiu, kai trųkstant valstybės bei savivaldybėse biudžete lėšų, iš per kraujų išreikalavus atostpinigius, aukštesnieji klerkai juos skirstantys, tikrai nesuprastų, kad atostogas reik atšaukinėti, kai pasibaigus moslo metams ir dar kitiems mokslo metams neprasidėjus dar reikia 'dirbti". Tokiam "darbui" nenumatyti Įstatymai -sugriuvo šiemet pirmų kartų ir Vasaros moksleivių užimtumo programos. Visad su lencu sportuodavome Palangoje vasaros treniruoių stovykloje, kurių, šiemet, pirmų kartų surengti nepavyko. žodžiu, Lietuvoje visiškai ne taip, kų aš dabar pakelyje visur matau Skandinavijoje. O, gi, matau: KIEKVIENAME KAIMELYJE BEI MIESTE PRIE MOKYKLŲ ORGANIZUOTAS MOKSLEIVIAMS VASAROS UžIMTUMO PRIEMONES. Pavyzdžiui Trondheime mokyklų sportiniuose aikštynuose visi vaikai su liemenėm ryškiom, nes šalia intensyvus eismas. o mokyklinius autobusus maiau dirbanius pilnu pajĮgumu, ko, ašku, viso to Lietuvoje mes dar neturime ir kai kas nenori, kad turėtume.
Todėl po šio empionato, kitiems ir dar kitiems bei visiems kitiems sekantiems metams siųlau pamųstyti pagal lenco pareikštų svarbiausiųjų ezopin
mintĮ - IŠLIPINĖTI NE VIENAM,IŠLIPINĖTI KARTU O IŠLIPIMO SIMPTOMŲ, ATRODO, JAU YRA, KAI GRĮŠIU, PATIKRINSIU SKAIČIAVIMAIS IR išlipimo simptomų, atrodo, jau yra, kai grĮšiu, atliksiu Įprastus skaiiavimus naudojamus visuose sporto šakose, ir palyginsiu matematiškai, be kurios, atrodo,ir taip jau yra prošvaistės. Tad Į šviesų per tankmes šlapias braukimės pagal lenco parekštų principų.
Jau kitas Baltijos krantas - Vaasa, kaip visad, "Magdonaldas". kuris tuoj užsidarys, nes šiandien išeiginė (o šeip, jis, kaip daugelis Magdonaldų Švedijoje - dirba iki 5 ryto) _________________ Sekite kelionę-ekspediciją dviraiu "Lietuvos žemėlapio 400-meio vietomis" |
|
Atgal į viršų |
|
 |
nerimka Meistras
Prisijungė: 2007 10 05 Pranešimai: 400 Pranešimų per dieną: 0.06
|
Parašytas: 2010-08-29, 22:09 Rašyti temą: |
|
|
Man tai patiko, saunuoliai telsiskiai, su stresais ir nemigom bet padare gerai. Grynai is estetines puses grazu butu finiso arka. Didesnis foninis stendas uz apdovanojimu pakylos. Techninis aprupinimas ne be abejoniu, pvz pirmos dienos finiso stoteles. A.P. del ju dsq, man nepyptelejo pirmoj, bet randu kad uzfiksuota abiejose. Gal nevienodai skirtingos suprogramuotos, ko nederetu nepatikrint. Bet cia is serijos "ant LT taip visada buna", nors neturi buti. Smulkmenu visada atsiras, bet bendras ispudis geras. |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Wazaeman Meistras

Prisijungė: 2010 04 23 Pranešimai: 128 Pranešimų per dieną: 0.02
|
Parašytas: 2010-08-29, 22:31 Rašyti temą: |
|
|
Totali nesamonė buvo su tais 1 dienos splitų dalinimais; suprantu, sunkus darbas, bet visų dalyvių dėlei buvo galima išskaidyti palei grupes. Pasisekė kai radau nukritusius ant žemės savo bei draugo splitus. Sunku, bet reikėjo pamųstyti - ar norėtumėte ieškoti savo splito kituose 500-uose? |
|
Atgal į viršų |
|
 |
GPS Patyręs
Prisijungė: 2006 09 25 Pranešimai: 77 Pranešimų per dieną: 0.01
|
|
Atgal į viršų |
|
 |
sout Meistras

Prisijungė: 2004 08 29 Pranešimai: 199 Pranešimų per dieną: 0.03 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 2010-08-29, 23:21 Rašyti temą: |
|
|
Aių Telšiams už varžybas!! Tik gaila, kad sekretoriatas ryškiai nesusitvarkė ir namų darbų nepadarė (kalbu apie pirmos dienos rezultatų fiksavimų)... Dar kartų aių, renginys iš ties patiko  _________________
  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Egidijus Meistras
Prisijungė: 2009 02 17 Pranešimai: 378 Pranešimų per dieną: 0.06
|
Parašytas: 2010-08-30, 00:22 Rašyti temą: |
|
|
Dėl vandens, soriuks viskas bųtų buv
laiku, bet su mašina "nuvažiavom" nuo kelio, pradžioje bandėm patys stumdytis, vėliau vietinĮ grybautojų prikalbinom ištraukti - nepavyko, sekantis traukėjas buvo varžybų vyr. teisėjas - vėl mašinai pritrųko jėgos. Galų galiausiai K
sto džips Įveikė tų problemų. Bet kokiu atveju, atsiprašome tų, kurie negavo vandenėlio. Kaip sakoma norėjos kaip geriau, gavos kaip visada.
Tailian rašo: | Atsigerti ilgoje trasoje negavau, kaip ir man teko girdėti, vanduo atvažiavo kiek vėliau, galbųt niekas nesitikėjo, jog taip greitai skries priekyje startav
dalyviai.
Trasos labai Įdomios, tinkamos Lietuvos empionatui, tik ilgoje trasoje su kanalais pastebėjau, kad vietovėje jų daugiau nei žemėlapyje.
Apibendrintai : Aių už šaunias varžybas!!! |
|
|
Atgal į viršų |
|
 |
zuikis_s Patyręs

Prisijungė: 2007 05 07 Pranešimai: 57 Pranešimų per dieną: 0.01 Miestas: Telsiai-Vilnius
|
Parašytas: 2010-08-30, 00:33 Rašyti temą: |
|
|
Kelios nuotraukos:
Sprintas
Ilga |
|
Atgal į viršų |
|
 |
|
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|