�urnalas Orientavimosi Sportas
Osport.lt

Orientavimosi sporto forumas
 
 DUKDUK   IeškotiIeškoti   Narių sąrašasNarių sąrašas   Vartotojų grupėsVartotojų grupės   RegistruotisRegistruotis 
 AprašymasAprašymas    Tikrinti asmeninius pranešimusTikrinti asmeninius pranešimus   PrisijungtiPrisijungti 

Atgimimas
Pereiti prie Atgal  1, 2, 3, 4, 5, 6  Toliau
 
Pradėti naują temą   Atsakyti į pranešimą    Pagrindinis puslapis -> Informacija
Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą  
Autorius Pranešimas
Vytenis
Meistras


Prisijungė: 2006 08 25
Pranešimai: 3200
Pranešimų per dieną: 0.5
Miestas: Kazl Rda-Jonava-Kaunas

PranešimasParašytas: 2010-09-22, 09:26    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Vyc rašo:
žmonės veikiami narkotikų sukuria didžius dalykus.
vienas pavyzdys: teletabiai :roll:

Nesiblaškykime diskusijoje - TELETABIAI todėl ir nėra šedevras. Kvailesnio stiliaus, gadinanĄio vaikų vaizduotĄ, ir net negalima sugalvoti. Lygiai tas pats ir mųsų LOSF veiklos principuose. Panašu, kad ir LOSF bųstinėje, prisiglaudusioje Departamente, gal, irgi vartojami narkotikai, nes daromos mųsų sportui didžiausės nesųmonės. Blaiviame stovyje tokių dalykų, tikrai, negalima sumųstyti. :cry: Rinktinės trenerio pareigybės sunaikinimas, tai pati didžiausia nesųmonė, kurios neaptiksi jokioje kitoje kitų sporto šakų federacijoje. Visa ši aukšto meistriškumo sistemos naikinimo procedųra buvo atlikta, matyt, prisišveitus narkotikų, arba, pastoviai esant labai girtoje bųsenoje.

P.S: Pataisymuose Įdėjau nuorodų, kad nerimka nuo narkotikų apsvaigimo atsitokėtų
_________________
Sekite kelion-ekspedicij dviraiu "Lietuvos emlapio 400-meio vietomis"


Paskutinį kartą redagavo Vytenis, 2010-09-22, 09:59. Redaguota 3 kartus(ų)
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą   Apsilankyti vartotojo tinklapyje
nerimka
Meistras


Prisijungė: 2007 10 05
Pranešimai: 400
Pranešimų per dieną: 0.07

PranešimasParašytas: 2010-09-22, 09:44    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Gal palikim mokytoja ir jo trubadura is Kazlu vienus diskutuoti. O tai dar ju vaiku darzelis pavirs palata be rankenu.
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą  
metalas
Patyrs


Prisijungė: 2006 07 25
Pranešimai: 66
Pranešimų per dieną: 0.01

PranešimasParašytas: 2010-09-22, 11:27    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Kokie dar norkotikai?? Pilnatis.
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą  
Edgaras V.
Meistras


Prisijungė: 2008 01 03
Pranešimai: 1149
Pranešimų per dieną: 0.19
Miestas: Vilnius

PranešimasParašytas: 2010-09-22, 15:06    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Mano protas blaivus... ir mintis aštri.., jeigu kai kas nepastebėjote... Daugeliui bųtų aiškiau jeigu sugrĮžĄiau su šompanu, rožėmis ir dėžute saldainių... Nusiminiau, nes maniau, kad orientacininkas yra tas žmogus kuris supranta, kad gali bųti ir kitaip... Pakalbėsim vakare.., bet jeigu Jųs nekalbėsite tai aš pakalbėsiu už jus... Nesimaivykite... ir Vytenio nelieskite.., nes Šis žmogus vertas pagarbos...
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą  
Atiduok kaukole
Patyrs


Prisijungė: 2007 06 26
Pranešimai: 47
Pranešimų per dieną: 0.01

PranešimasParašytas: 2010-09-22, 16:53    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Welcome back
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą  
Edgaras V.
Meistras


Prisijungė: 2008 01 03
Pranešimai: 1149
Pranešimų per dieną: 0.19
Miestas: Vilnius

PranešimasParašytas: 2010-09-22, 22:29    Rašyti temą: Atsakyti su citata

...tai dabar aš nesuprantu, kur jųsų drųsųs veideliai?.. Arrr taip ir slėpsitės visų laikų už nugarų?.. Kokių rezultatų tikitės pasiekti bųdami tiesiog nesuprantamai drųsųs... Suprantu suprantu... už nugaros yra paprasĄiausias dalykas.., bet juk vienų kartų parodykite, kad esate verti Lietuvos rinktinės nario vardo... Malonėkite susipažinti su savo bųsimuoju treneriu... Nebijokite nesikandžiosiu, bet tiktai tuos kryžiažodžius priminsiu.., kad daugiau kryžiažodžių Pasaulio Ąempionatams nesiruoštumėte... Visiems kas nesupranta, galiu paaiškinti savo nebuvimų... tuo, kad taip ir turėjo bųti... Jųs nebijokite manĄs!.. ir pagarba Tiems kas manĄs pasiilgo... Nes aš tai Jųsų labai pasiilgau... daugeliui nesuprantamas dalykas toksai posųkis... Bet aš žinau, kad per metus laiko Jųs supratote kas yra kas... ir nesiaiškinsime mes daugiau tai ko nebuvo... Buvo visko buvo.., bet turėtumėte suprasti, kad žmogus turi darbų padaryti.., o tik paskui jĮ reikia teisti... Todėl lupau aš jus, nes jųs nesilaikėte elementariausių betkokios kultųros taisyklių... ir nuteisėte žmogų už nugaros.., nebereikalo.., tik todėl, kad nenorėĄiau aš bųti Pasaulio Ąempionate tokios dvsios komandoje... Nesigailiu.., kadangi per šĮ laikų nuveikiau daug darbų... ir nesigailiu.., nes patys turėjote galimybĄ pamatyti save iš šalies... Dabar tikriausiai suprantate kas yra kas... ir susitvarkykime sųntykius draugiškai... Kompanija kuri vadovavo federacijai turėtų pasitraukti per vienų naktĮ... Kitu atveju ant jų galvų bųsiu aš priverstas užpilti... kvapnių dalykų... visuomenės teismui... Nemeluodamas pasakysiu, kad esu parašĄs knygelĄ... ir jau visai kito lygio nei buvo ta kurių pristaĄiau pernai... Ir bus spausdinta Ji nemažu tiražu... ir neviena kalba... ir ne viena karta skaitys... Vadinasi Ji: "Pasaulio sukųrimas"... ir ten bųsite aprašyti jeigu rytojaus rytų liksite savo portfelių kišenėse... Mama mijos žemėje bus skandalas... po kurio bųsime mes turtingi... ir dėmesio mųsų sportui netruks... Pasimatysime kai pasimatysime... man juk reikia nors kažkiek laiko prasibėgti, nes tokioje formoje net rodytis gėda... Mama mia yra mano žemėje esanti Dvasia.., kuri yra visos gyvybės atsiradimo priežastis...
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą  
Egidijus
Meistras


Prisijungė: 2009 02 17
Pranešimai: 378
Pranešimų per dieną: 0.07

PranešimasParašytas: 2010-09-22, 23:20    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Dėmesio stoka.. pasigendu gale pasirašymo (kuris buvo temos pradžioje): "Su pagarba Edgaras Voveris" Nes artėjant rinkimams taip gali ir nežinoti už kų balsuoti :)
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą  
mr
Naujokas


Prisijungė: 2009 03 04
Pranešimai: 3
Pranešimų per dieną: 0

PranešimasParašytas: 2010-09-23, 08:28    Rašyti temą: Kas cia? Atsakyti su citata

Užgimė man toks klausimas, nelabasis: kas Ąia? Gal kas, su Dievo pagalba, galėtų man atsakyti..

Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą  
Vytenis
Meistras


Prisijungė: 2006 08 25
Pranešimai: 3200
Pranešimų per dieną: 0.5
Miestas: Kazl Rda-Jonava-Kaunas

PranešimasParašytas: 2010-09-24, 01:59    Rašyti temą: Re: Kas cia? Atsakyti su citata

Egidijus rašo:
Dėmesio stoka.. pasigendu gale pasirašymo (kuris buvo temos pradžioje): "Su pagarba Edgaras Voveris" Nes artėjant rinkimams taip gali ir nežinoti už kų balsuoti :)

:shock: :roll: Kokie ir kur rinkimai artėja :?: Juk LOSF-e pagal netobulus L.R. Įstatymus neliko jokių rinkimų. "Rinkimus" Į LOSF-ų vykdo ne orientacininkai, bet klubų pirmininkai ar direktoriai nuo klubo pristatant tik vienų balsų. Todėl demokratija sumažinta iki paĄio mažiausio minimumo, nei anksĄiau Liet.OS suvažiavimuose, kur klubas net kelis balsus turėdavo. Todėl Įdomu, kur gerbiamasis, Egidijus ruošiasi "balsuoti", nebent jis yra savo klubo Prezidentas.

Antra. Niekur nemaĄiau, kad Edgaras siųlytųsi Į LOSF-ų. Man, regĮs, jis nori tik Į sugrĮžti Į buvusių savo pareigybĄ, nes PAŠALINTAS buvo labai grubiai pažeidus jurisdikcijų. Tai pats juodžiausias LOSF istorijoje puslapis, kai etatinis darbuotojas ,ne atleidžiamas iš pareigų, bet, PAŠALINAMAS (toks buvo Įrašytas Įsakyme žodis), raštvedyboje nenumatytu terminu. Nesuprantu, kodėl Edgaras tai Į teismų nepadavė - bent, bųtų solidžių sumų, tai, tikrai, prisiteisĄs. Už tokius fokusus, tikrai, Departamentas nepaglostytų - už tokius dalykus net federacijos galiojimų sustabdymas numatomas pagal Įsakymų V-33, kur rašoma:

"7. Jeigu pripažinta Federacija po pripažinimo neatitinka šio aprašo 4 punkte nustatytų kriterijų ar nevykdo šio aprašo 6 punkte nustatytų pareigų, o taip pat Federacijų reorganizuojant, pertvarkant arba pradėjus teisminius ginĄus dėl Federacijos vidaus veiklos, Kųno kultųros ir sporto departamentas turi teisĄ vienašališkai nutraukti tos Federacijos pripažinimų."

Taip, kad LOSF administracija, tikrai žaidžia su ugnimi. Prie Rimanto MikaiĄio laikų visko buvo, bet iki tokio lygio ... :oops: :oops: :oops:

TreĄia. Į ATSAKINGO SPECIALISTO paregybes ne rinkimai, bet konkursai bųna. Pretendentas rašo savo VEIKLOS PROGRAMĄ", kuri ir svarstoma. Bent šitaip Edgaras ir buvo paskirtas per konkursų, kuriame jis laimėjo. Todėl juridiškai tik konkursas jĮ ir PAKEISTI galėjo, kai bųtų atsiradĄs tinkamesnis-geresnis kandidatas. Bet LOSF atsisakyti/panaikinti nac.rinktinės trenerio pareigybės neturėjo teisės. Čia jau labai grubus LOSF Įstatų pažeidimas.

mr rašo:
Užgimė man toks klausimas, nelabasis: kas Ąia? Gal kas, su Dievo pagalba, galėtų man atsakyti..

Čia tas NELABASIS yra elementariausių žAIDYMŲ TAISYKLIŲ PAžEIDIMAS ir baisus DVASINGUMO STYGIUS. :cry: Prisiminkime, kas buvo Edgaro konkurentu KONKURSE rinktinės trenerio pareigybei. Konkuravo pats OS bėgte komiteto pirmininkas. :!: :!: :!: Tokio juridinio ir loginio pažeidimo nesugalvosi, kai pats konkurso organizatorius konkuruoja :evil: :wink: :evil: . Todėl, OS komiteto pirmininkas pralaimėjĄs konkursų - tapo ne bendradarbiu, bet ir toliau konkurentu, stengdamasis ne dirbti išvien bendram tikslui, o siekdamas paslapĄia ir klųsta "su peiliu Į nugarų ...". Šios klųstos liųdininku esu aš pats:

Kai pamaĄiau LOSF puslapyje PAŠALINIMĄ", iš kart kreipiausi Į OS bėgte komiteto ... , ir gavau paaiškinimų, kad, "sųmoningai neatiduodantis skolų treneriu bųt negali". TokĮ elgesĮ, manau, niekas netoliaruotų. Net ir pajėgiausia Lietuvos orientacininkė Ąia forume štai kų rašė:
sandra rašo:
Pradziai "svarinantis is vidaus" pakaktu ir to, kad zmonems skolas atiduotumet ir nereiktu kaulyti... Ir. Buti dvasingu labai skiriasi nuo kalbu, kad esi dvasingas.
O kai aš Edgarui pranešiau, kad jis yra pašalintas iš pareigų (apie tai jis net nežinojo) ir bandžiau jam duoti velnių už ..., jis man patikino, kad skolų yra gražinĄs seniausiai ir tada jis štai tokių žinių Ąia parašė:
Edgaras V. rašo:
Gandai pasieke, kad " esu daug skolingas Gabijai", patikslinsiu, kad buvau skolingas jos teciui Audriui Razaiciui,uz kelto bilietus 3062.-lt, kuriuos jau turetumet zinoti,kad pervedziau pries gera menesi. Ateiciai, patarsiu kalbetis,
jeigu iskyla klausimai ar nesusipratimai.
Sakykit, o kas dar, Jusu akimis, buvo ne taip?nes, nors as jau ir ne treneris,
bet vis dar orientacininkas ir noreciau, kad ateityje mus lydetu draugiskumo
jausmas su vienminciais.

Kadangi niekas nebandė apginti Sandros paskleistos paskalos - todėl peršasi išvada, kad tai buvo ŠMEIžTAS ir tuo šmeižtu suklaidinti OS bėgte komiteto garbingi nariai. Galima pateisinti tuos k-to narius, kurie pakėlė prieš Edgarų rankų, nes tokių "žinių" gavĄs ir aš taip pat bųĄiau padarĄs, jei tai bųtų teisybė. Taip, kad siųlau užjausti tuos komiteto narius, kurie pasitikėdami labai Įtakingu LOSF asmeniu, dezinformacijų, tiksliau -ŠMEIžTĄ" priėmė kaip tikrų TIESĄ". Užjauskime ir suklaidintų Sandrų, nes, tikrai, negražiai elgiasi tas, kuris suklaidino visus, ir dabar negina net Sandros garbės bei orumo :oops: :oops: :oops: Taip elgtis Įtakingajam LOSF veikėjui nedera :evil: Taip, kad pagal šios temos pavadinimų ATGIMIMAS privalo prasidėti nuo ATSIPRAŠYMO. (taip, kaip A.Brazauskas ant kelių klųpėdamas Izraelyje už holokaustų)
_________________
Sekite kelion-ekspedicij dviraiu "Lietuvos emlapio 400-meio vietomis"
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą   Apsilankyti vartotojo tinklapyje
vosvos
Meistras


Prisijungė: 2005 12 06
Pranešimai: 721
Pranešimų per dieną: 0.11
Miestas: Vilnius

PranešimasParašytas: 2010-09-24, 09:15    Rašyti temą: Re: Kas cia? Atsakyti su citata

Vytenis rašo:
(taip, kaip A.Brazauskas ant kelių klųpėdamas Izraelyje už holokaustų)

Nereikėtų kalbėti netiesos apie velionĮ.
_________________
http://www.trails.lt


Paskutinį kartą redagavo vosvos, 2010-09-24, 10:24. Redaguota 1 kartą
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą   Apsilankyti vartotojo tinklapyje
Vytenis
Meistras


Prisijungė: 2006 08 25
Pranešimai: 3200
Pranešimų per dieną: 0.5
Miestas: Kazl Rda-Jonava-Kaunas

PranešimasParašytas: 2010-09-24, 09:47    Rašyti temą: Atsakyti su citata

DELFI straipsnyje "Lietuva neteko prezidento A.Brazausko" yra toks sakinys:

"TaĄiau kai kurie tuometinio prezidento žingsniai sulaukė prieštaringų vertinimų. Pavyzdžiui, 1995 m. jis Izraelyje atsiprašė žydų tautos dėl lietuvių, dalyvavusių Holokauste."
P.S.: Visų straipsnĮ skaitykite PAVADINIME nuspaudĄ nuorodų
_________________
Sekite kelion-ekspedicij dviraiu "Lietuvos emlapio 400-meio vietomis"
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą   Apsilankyti vartotojo tinklapyje
Egidijus
Meistras


Prisijungė: 2009 02 17
Pranešimai: 378
Pranešimų per dieną: 0.07

PranešimasParašytas: 2010-09-24, 11:53    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Vyteni, aš nekaltas, kad gyvenimas iš jųsų humoro ir sarkazmo supratimo jausmų atėmė.
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą  
Dajnorka
Meistras


Prisijungė: 2004 04 06
Pranešimai: 251
Pranešimų per dieną: 0.03
Miestas: vilnius

PranešimasParašytas: 2010-09-24, 12:29    Rašyti temą: Atsakyti su citata

siulau sita topika uzdaryt. kol nevelu. :)
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą [ užslaptinta ]
Vytenis
Meistras


Prisijungė: 2006 08 25
Pranešimai: 3200
Pranešimų per dieną: 0.5
Miestas: Kazl Rda-Jonava-Kaunas

PranešimasParašytas: 2010-09-24, 16:46    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Tai gal ir visų OS-ų reik uždaryti. Tai kaip su ta skola? Jei Edgaras parašė netiesų-jis skolos negrųžino, tai tiesiai šviesiai ir rašykite. O temos uždarymu jei norite išvengti atsiprašymo, tai aukštesnio "topo" nereikia. Jeigu jau priėjote liepto galų ir daugiau nieko nenorite pasakyti, tai tada uždarykite šitų temų. Vadinasi, ATGIMIMAS OS-o atidedamas.

O Egidijui sakau, kad nei sarkazmas nei humoras, tikrai, šiuo atveju nevietoje, kai akivaizdus šmeižtas, apgaulė ir akivaizdus pasityĄiojimas iš vyriausio trenerio Lietuvoje INSTITUCIJOS. Neužsiciklinkime tik ant vieno Edgaro asmenybės. Kalbėkime apibendrintai apie ivyr. trenerio institucijos padėtĮ. Nemanykite, kad nieks iš svetur nemato, kad nėra bųtinos pareigybės ir meistriškumo idealai pminti. Pasakykite, kaip kurti SPORTO EDUKULOGIJOS pagrindus, kai nebeliko jaunimui pavyzdžio? Negi - Vilių ALELIŪNĄ" vaikams pavyzdžiu teigti, kuris Trondheime nusispjovė Į pasaulio Ąempionato Įdealus?! Juk tai bet kas iš kitų sporto šakų pasakys, kad tai vyr. trenerio stokos pasekmė jau pradėjusioje akivaizdžiai degraduoti sporto šakoje. Atsiveskite pagal nuorodų ir giliai pamųstykite Į Dainorkos pasakytus anksĄiau (Trondheimo temoje) labai teisingus žodžius ir dabar ...

Apseisime ir be OS-o. Pavyzdžiui, rytoj Kazlų Rųdoje Javonio taurė, bet nedalyvausime, nes turime labai rimtų renginĮ tarptautinĮ. Jei tokie dalykai LOSF-e dėsis, paprasĄiausia, gali uždrausti moksleiviams dalyvauti ten, kur elementariausių padorumo normų nesilaikoma.
_________________
Sekite kelion-ekspedicij dviraiu "Lietuvos emlapio 400-meio vietomis"
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą   Apsilankyti vartotojo tinklapyje
Dajnorka
Meistras


Prisijungė: 2004 04 06
Pranešimai: 251
Pranešimų per dieną: 0.03
Miestas: vilnius

PranešimasParašytas: 2010-09-25, 13:17    Rašyti temą: Atsakyti su citata

REIKIA uzdaryti sita topika. kol nevelu.
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą [ užslaptinta ]
Rodyti pranešimus nuo ankstesnio:   
Pradėti naują temą   Atsakyti į pranešimą    Pagrindinis puslapis -> Informacija Visos datos yra GMT + 3 valandos
Pereiti prie Atgal  1, 2, 3, 4, 5, 6  Toliau
Puslapis 36

 
Pereiti į:  
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą
Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Vertė Vilius Šumskas © 2003, 2005