�urnalas Orientavimosi Sportas
Osport.lt

Orientavimosi sporto forumas
 
 DUKDUK   IeškotiIeškoti   Narių sąrašasNarių sąrašas   Vartotojų grupėsVartotojų grupės   RegistruotisRegistruotis 
 AprašymasAprašymas    Tikrinti asmeninius pranešimusTikrinti asmeninius pranešimus   PrisijungtiPrisijungti 

Žiemos Taurė MARKIRUOTOJE TRASOJE
Pereiti prie Atgal  1, 2, 3, 4, 5, 6  Toliau
 
Pradėti naują temą   Atsakyti į pranešimą    Pagrindinis puslapis -> Bendras
Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą  
Autorius Pranešimas
Edgaras V.
Meistras


Prisijungė: 2008 01 03
Pranešimai: 1149
Pranešimų per dieną: 0.19
Miestas: Vilnius

PranešimasParašytas: 2020-01-12, 00:52    Rašyti temą: Atsakyti su citata

:D AĄių didžiulis už Rėmimų ir geras dideles tokias akcijas K.S....) Tikiu ir žinau, kad tai turėtų bųti KĄstutis Siudikas Rėmėjas mųsų...) AĄių didžiulis jam už gerų valių ir meilĄ mųsų OSportui...)
AĄių visiems Rėmėjams...) Tikrai didžiulis AĄių...)
TAIGI TAIGI 1 mųsų etapas visiems vaikams rytoj nemokamai...) taigi taigi aĄių aĄių!...)

E. V. :D
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą  
Edgaras V.
Meistras


Prisijungė: 2008 01 03
Pranešimai: 1149
Pranešimų per dieną: 0.19
Miestas: Vilnius

PranešimasParašytas: 2020-01-13, 13:37    Rašyti temą: Atsakyti su citata

:D... AČIŪ, kad dalyvaujate Markiruotoje trasoje...)
Dauguma net pirmų kartų...) AĄių...)
Daugiametėse Tradicijose esate, juk kažkada net Lietuvos Čempionatai bųdavo kaip tik šioje rungtyje...)
Viskas keiĄiasi, bet kartais sena sugrĮžta rimĄiausiai...)
Kartais visiems Įdomu ir ilgam gal net bus Įdomu...)
Pasiekime statusų žiemos Taurės ir bus jau nemažai šiam reikalui...) AĄių Dalyviams, AĄių ir Rėmėjams...)
Primenu, vaikams iki 17 metų visi etapai bus nemokamai...) AĄių...)... Prašau tik anksĄiau prisiregistruokite...)
Dar...)
Esu buvusios Lietuvos Čempionas šioje Rungtyje, tai tikiu, kad geriausiai galėsiu ir pristatyti šių distancijų Jums visiems...) AĄių už gerų valių padėti...)
AĄių visiems OS mylėtojams dalyvausiantiems šiame projekte...)
AĄių dalyviams...) Vaa, o seeekantis etapas labai smagioje vietovėje ir puikiausiame pušų miške prie Vilniaus jau26sausio...) Tikiuosi, jog daug sniego nebus ir LOSF atšauks tų dienų planuota žiemos ČEMPIONATĄ" SLIDĖMIS...) AĄių Ąia Federacijai už bendradarbiavimų gal netgi kažkaip kitaip ir žiemos Čempus reiktų paasitvarkyti... Juk galėtų bųti kaip anksĄiau bųdavo...) Markiruota trasa bėgte...) taip taip...)
LINKIU GEROS DIENOS...)
P. S. AĄių Jonui Gediminui Gvildžiui gvildenant naujienas Rezultatuose Markiruotės...) Greitu laiku, pataisysime tuos rezultatus ir galėsite matyti ir atskiru stulpeliu išskirtinai parodytas baudų minutes...)
AĄių visiems ir už kantrybĄ taip pat, nes stengiamės susikurti greitesnius veiksmus viskam aptarnauti...)

AĄių...)

E. V.
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą  
Edgaras V.
Meistras


Prisijungė: 2008 01 03
Pranešimai: 1149
Pranešimų per dieną: 0.19
Miestas: Vilnius

PranešimasParašytas: 2020-01-16, 13:37    Rašyti temą: Atsakyti su citata

... Ten 1 etapo, VA grupės rezultatai šiek tiek pasikeitė... www.dbtopas.lt... ir aĄių už kantrybĄ...)

E. V. :D


Paskutinį kartą redagavo Edgaras V., 2020-01-16, 14:57. Redaguota 1 kartą
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą  
Edgaras V.
Meistras


Prisijungė: 2008 01 03
Pranešimai: 1149
Pranešimų per dieną: 0.19
Miestas: Vilnius

PranešimasParašytas: 2020-01-16, 14:53    Rašyti temą: Atsakyti su citata

:D AĄių dbtopo komandai už pagalbas...)
Dabar jau tikri yra 1 etapo rezultatai ir galite dar kartų pasitikrinti puslapyje dbtopas.lt...)
Taškais rezultatus mųsų puslapyje www.foreststadiums.lt pamatysime kazkur savaitės pabaigoje. Ten naujinama taškų skaiĄiavimui grupėse programa... AĄių už dėmesĮ ir Dėmesio!...) Grupėse trasų Nugalėtojus apdovanosime ateinanĄiame etape...) Ateikite atsiimti priziuko...)
Ir AĄių už kantrybes...) Ir laukiame jųsų sausio26 dienų nuostabioje pušų miško teritorijoje...)

Geros dienos...)
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą  
Edgaras V.
Meistras


Prisijungė: 2008 01 03
Pranešimai: 1149
Pranešimų per dieną: 0.19
Miestas: Vilnius

PranešimasParašytas: 2020-01-18, 01:31    Rašyti temą: Atsakyti su citata

:D... TĄskime temų apie Orientavimosi Sportų pagal Sporto Koncepcijas ir Energijos kiekvienam išteklius gyvenimui OS. ..)
Nesu aš priešas tam kas vyksta mųsų OS Šalyje, net atvirkšĄiai esu už geras Reklamas Orientavimuisi... ir viskas Ąia tvarkoj... Tema tokia, nes nebeaišku dau kur kas? ir kur? OSportas ir kokia ta kryptis Į to OSporto viršųnĄ...)
Na, gal per sunkus klausimas bųtų, bet aš Ąia per daug jau metų maudausi tame dalyke ir vis stebiuosi kaip ilgai nėra ėjimo Į tas Olimpines viršųnės šiame Sporte...)
Todėl kalbu manydamas, kad pleĄiasi pleĄiasi visas tas sportas apaugo daugybė projektų, o kur esmė šioje istorijoje, kuri ėjo ėjo kaip tas ežiukas ir numirė, nes pamiršo kvėpuoti...)... Čia šnipštas kai nėra kvėpavimui skirtas projektas to OSporto kvėpavimui priminti...) Kalbu- šypsausi sau, bet rimtas kaip tas kuris tipo moka kvėpuoti...)... gal ir moku?, gal ir ieškau taip pat kvėpavimui vaistinės miške, Ąia vaistų tema temoje...)... gerai tiek to kvėpuokite laisviau, taip bus patogiau kalbėtis...)
Gal aš Ąia begėdis bųdamas trukdau jųsų brangų laikų, na tai tokių atsiprašau ir neskaitykite tuomet prašau jųsų, kad neliktų jokių nesusipratimų dėl šios temos naudingumo...)
Esu tas, kuris atsisakiau dalyvauti mųsų Federacijos rengiamose konferencijose, na Ąia mano asmeninės turbųt problemos, bet aš tikiu, kad kalbėtis galiu tikiuosi sau nekalbu?...) O tik vizginu save temoje kažkur atimdamas laikų iš savĄs kažkiek taip pat...
Gerai, kad Ąia galiu kalbėtis ir suprasti kas dedasi Ąia OSporto teritorijoje elektroninėje erdvėje...)
Betkurioje temoje skleisti mintis neskubu, kurias laikau reikalingomis ir net bųtinomis OSportui vystyti, ten ir dalyvauju...)
Kalbėsiu atvirai, toks esu, nes kitaip man ir neĮdomu net Ąia bųti...)
Mintis - Sportas...)
Kas Ąia per mintis?, klausite.., naa sporto mintis, yra mintis tas sportas kur bėgi, bėgi lipi, bėgi krenti, bėgi vėl ir randi punktus, nes erdvėje žemėlapis atsiskleidžia savo tikslumu... Šiek tiek taip, šiek tiek juokaudamas, na bet taip visų laikų yra Įdomiau taip pat, bet tik rimtas klausimas pats Sportas be Sporto nepasiekiamas.......va Ąia esmė... ESMIŲ ESMĖ..........
Tiesiog kalbėsiu taip kaip galvoju ir Ąia be emocijų prašau...... Geras atėjo pavyzdys, dabar nauja mada matau, tos tokios patalpų varžybos ir kas gi Ąia tokio ne taip?, paklausite, ... ogi pats OSportas kur gi Ąia?... Reklama visur, kad ten visur pirmyn tik!, nes ten OS!, kaip tikras Sportas!, bet taip visai nėra...) Sfera lyg žemėlapis, bet žemėlapis ten nėra, taip yra ženklų krųva, kurioje laiptais aukštyn žemyn per kandus pastato vingrybes galima lakstyti ir ieškotis punktų, bet tiktai ne žemėlapis, o tik schema, ne OSportų, bet žaidimas kuris turi panašius pridetinius elementus OSporte kurių nėra, nes nėra erdvės matymo Ąia, kuriame ir yra vystoma ši Sporto šaka... Erdvė kaip minimum laukas, nes kitaip nepajusite geros porto koncepcijos erdvės mųstymo koncepcijos bųti ir jausti kartu... Taip yra su OS žemėlapiu miške...)
OSportas Ąia neproblema, o pramoga virsti orientavimuisi skirtam renginiui nėra pagrindas reklamuotis kaip ši Sporto Šaka... Gera pramoga taip..., bet ne sportas Ąia... Taip yra.... Kaip renginys OK, bet kaip OSportas - nemanau, kad tinka Ąia...)
Nėra ant tiek neapibrėžtos sporto šakos jau kaip tas mųsų OS...) Lyg sportas?, kietas Sportas.., o gal tik pramogai jau tik reiktų pakelti sparnus kartais?...
retoriškai kalbant ir lietuviškai kalbant ir nesukeikiant net...)
Klausimas be atsakymo, bet klausimas rimtas bųtų su atsakymu - taip Edgaras, tu teisus...)... juokauju aišku, bet nejuokinga, nes Mikšys jau nebenori eiti net Į mųsų renginius, kaip priešas Ą"žuolui taip pat jau...)))... Va kaip biznis gadina mųsų Sportų iš vidaus...) Tiesų savo negali sakyti gi, nes gi Ąia visur pusbrolių kraštas...) Taip ir gyvename slėpdami mintis geras arba slėpdamiesi paskui jau po tokių va gerų minĄių paleidimo Į viešumas...)... taip taip...)... AĄių ir Eugenijui Mikšiui jeigu nepyks Ąia...) Čia ne prieš jus, Ąia ne prieš Ą"žuolų vėlgi, supraskite mane teisingai........
Diskusija gerai.........., kaip pastebėjote jau aš Ąia dar pritraukiau kitų temų, tai ENERGETINĖS GALIMYBĖS atsidaryti sau, galvojant apie kiekvieno galimybes bųti stipresniu, sveikesniu, jaunesniu ir šitaip veikti Sporto labui...)
Gal ir skirtingos temos, bet yra ryšys Sportas ir Sveikata...)
Sportas Sportininkams - OS žvaigždėms sukurti su didele Profesionalaus Sporto politika kažkada... Vizija Ąia?.
, galbųt..., bet viskam reikia pagrindo atsistoti, ar tiesiog kryptingas darbas veda Į kažkokias aukštumas...) Neveda taip pat, bet va Sveikata visada šalia temoje - kam rųpi savas biznis geriau-sveikiau, ilgiau gyventi... Gvildenu temų toliau, tik pabrėždamas, jog pats visų laikų noriu Sportuoti ir tai darau jau beveik 40 metų...)... taip taip...) Jau apibegau ko gero daug daugiau nei 2 kart aplink visų Planetų ir dar ant kojų nesiskundžiu...)... taip taip, nebėgu jau ilgesnių nei 3 valandos, nebėgioju naktimis ir kuo mažiau sutemus... Deginuosi daugiau Sauluteje ir stengiuosi daugiau bųti prie Jųros, miške taip pat daug bųnu...)
Apie kų Ąia rašau?, arba kodėl taip rašau?, nepykite ne dėl savĄs, tik dėl jųsų veiklos apmųstymo sau patiems reguliuoti padėtĮ ENERGETINIA PRASME.............. Čia begali svarbu savo gyvenimui paremti... Tikslas pasiektas mane supratote teisingai, nesu priešas nei patalpų taurės varžyboms, nei naktinėms, nei ilgiems maratonams, tik kvieĄiu dėlioti visa tai atsakingai kiekvienam savame gyvenime.......
Ir Sportas man SVARBU ir Sveikata kaip geras sportas lenktyniaujant kiekvienam su savimi - ilgiau gyventi STIPRYBĖSE...)
AĄių už dėmesĮ...)
Jeigu yra galimybė - diskutuokime...)

Su pagarba

E. V.
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą  
Edgaras V.
Meistras


Prisijungė: 2008 01 03
Pranešimai: 1149
Pranešimų per dieną: 0.19
Miestas: Vilnius

PranešimasParašytas: 2020-01-19, 18:49    Rašyti temą: Atsakyti su citata

:D Svarbi NAUJIENA...)
SI atsižymėjimas KP vietose 1 mųsų etape nebuvo pilnai vykdomas ir KP atsižymėjimas nebus daromas su SI...)
Visi kas buvo iškart diskvalifikuoti, o tokių buvo procentas nemažas, parodė, jog nėra prasmės SI atsižymėjime punktuose Markiruotoje trasoje, o tik skyluĄių badyme prasmingas orientavimosi veiksmas, kitaip sakant Ąia ir yra ATSIžYMĖJIMAS, jau pati KP skylutė...)... Mes nedarėme diskvalifikacijų už SI atžymų trųkumus praeitų kartų, manau tai buvo teisinga...)
Todėl kitų etapų badysime tik, o Sport Ident Ąipus reikės turėti trasoje STARTAVIMUI ir Finišo laiko užfiksavimui...)
Taip bandom, bandymas nebaisus, nes tarpiniai grupėse esant skirtingo amžiaus ir lygio dalyviams kaip ir nedaug duoda...) Čia taip matosi...)
Taigi, darome pakeitimus, atsižymėjimas bus toks, kad startas ir finišas su Sport Ident, o KP SI bazių nebus, Ąia tik žemėlapis jums bus lyg KP skylutėmis atsižymėti...)... Čia tik pradžia svarbu Starte ir paskui Finišo bazėje reikia bųti budriems, kad nepraleisti atsižymėjimo...)
AĄių už dėmesĮ ir gerai bųtų, jog pasitikėtumėte tuo kų mes darome, nes viskas kas NAUJA nėra išbaigta...) AĄių...)

E.V.
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą  
Edgaras V.
Meistras


Prisijungė: 2008 01 03
Pranešimai: 1149
Pranešimų per dieną: 0.19
Miestas: Vilnius

PranešimasParašytas: 2020-01-21, 18:51    Rašyti temą: Atsakyti su citata

:D Sveiki!...)
KvieĄiu visus kas tik netingi žiemos metu bėgioti Markiruotoje trasoje...) Kodėl markiruoa trasa geriau žiemų negu vasaros variantas trasa duota kryptimi?...)
1. Vasarų šilĄiau ir tiems kas kartais klaidžioja jau šilĄiau klaidžioti...) O Markiruotėje saugiau žiemos metu, nes nereikia klaidžioti ar perdaug stovėti, kad nesušaltumėte trasoje žiemos metu...)
2. OS atvirkšĄia tvarka, kai veda tave, o tu tik seki žemėlapĮ labai padeda, gerokai padeda OS orientavimosi estafetėse...) Dvasia OS estafetės Ąia...)
3. Geras OS miške žiemų kai OS ir nuotaikai pakelti ir kitiems OS Įgųdžiams pakelti ar atšviežinti...)
Dar daug pliusų galetumėte pasakyti kiekvienas, tik
daugiausia laimi tas kas dalyvauja...)
Reikia dalyvauti, kad pajusti tai kas auga ir Įdomiau tokiais atvejais patiems surasti savo technikoje visa tai...)
Kaip iššųkis prieš save patĮ dar Ąia, nes tai ir yra geriausias judėjimui aspektas...)
Trasa bus Įdomi,... KP!?...) ... visokie KP! ...) Vaaa Ąia dar vienas iššųkis!...)
Linkiu geros nuotaikos prieš ir gero paskui poilsio vakare su tos trasos nagrinėjimu...)... bus Įdomu, kaip visada intrigoje esame OS Markiruotoje trasoje...)
KvieĄiu kvieĄiu kvieĄiu...)

E.V.
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą  
Edgaras V.
Meistras


Prisijungė: 2008 01 03
Pranešimai: 1149
Pranešimų per dieną: 0.19
Miestas: Vilnius

PranešimasParašytas: 2020-01-22, 23:28    Rašyti temą: Atsakyti su citata

:D... Primenu, jog moksleiviams Startai pas mus visose grupėse nemokamai...) Rėmėjams Ąia didžiulis AĄių!...)
KvieĄiu - registruokitės ir bus visiems Įdomu...)

E.V.
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą  
Edgaras V.
Meistras


Prisijungė: 2008 01 03
Pranešimai: 1149
Pranešimų per dieną: 0.19
Miestas: Vilnius

PranešimasParašytas: 2020-01-24, 19:37    Rašyti temą: Atsakyti su citata

:D ... Kad Markiruotės trasa bųtų Įprastesnė sekanĄiuose ir šiame ir visuose etapuose darysime vienodos markiravimo distancijos spalvų gamos...)
Visoms trųšomis, kas buvote 1 etape ir kas bųsite vėl, tai bus labai paprasta sekti savo atšakas nuo pagrindinės distancijos...)
TAIGI, pagrindinės trasos spalva raudonai RUžAVA vėl...)
Atšaka Į P trasų bus vėl GELTONA, kuri vėliau vėl susitiks su RUžAVA... Markiruotė geltona bus tik tarpas pakirtimui...
C trasa yra tamsiai mėlyna atšaka, kuri taip pat pereis ir susitiks nors ir trumpam su šviesiai žydros atšaka ir vėl toliau tĄsis RUžAVA iki pat finišo...
Kad nebijotumetė ar kažkas bųtų paprasĄiau tos atšakos kur bus ir C su B susitiks pamarkiruosime kartu abiem tų trasų spalvomis, šiuo atveju jau bųtų tamsiai melyna su šviesiai žydra...)
Dar B trasos atšaka taip pat išlieka ta pati spalva, kaip ir pirmame etape, tai šviesiai žydra spalva, kuri sugrĮž šĮ sykĮ 2 kartus vėl Į pagrindinĄ trasų - RUžAVA pagrindinė, sakau vėl...)
Kad bųtų galima matyti ne tik spalvas, bet ir paĄias trasų raides, prie atsisišakojimų visada bus ir plakaĄiukai su raide ir kryptimi Į kur linksta atašaka...)
Dar, gerai gal žinoti, jog šĮ sykĮ visi atsišakojimai eis Į dešinĄ... O pagrindinė A trasa visų laikų liks kairiau...)
Manau bėgant viskas bus aišku...)
Dar...)
Nepakirtinėkite markiruotės ir taip neprabėgite KP...) Nėra pravokuojanĄių tokių vietų, bet visaip gi bųna...)
Dar rytoj kažkų pridursiu...)
AĄių už dėmesĮ...)

E.V.
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą  
Edgaras V.
Meistras


Prisijungė: 2008 01 03
Pranešimai: 1149
Pranešimų per dieną: 0.19
Miestas: Vilnius

PranešimasParašytas: 2020-01-25, 20:49    Rašyti temą: Atsakyti su citata

:D... Rytoj bus geras oras ir tas miškas jau pradžiuvĄs jau šiandien buvo...)
Tai tikiuosi visiems oras padės atvykti...)
Trasos schemų spalvotai nupiešĄs pademonstruosiu dar ir rytoj varžybų vietoje...)
Primenu, jog Startas yra laisvai pasirinkta tvarka, tiesiog nuo SI bazės nuo 11.15 iki 13.35 kažkur, o finišas iki 14.35...)
AĄių, iki...)

E.V.
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą  
Edgaras V.
Meistras


Prisijungė: 2008 01 03
Pranešimai: 1149
Pranešimų per dieną: 0.19
Miestas: Vilnius

PranešimasParašytas: 2020-01-26, 16:27    Rašyti temą: Atsakyti su citata

:D... Dabar dbtope matomi preliminarųs 2 etapo rezultatai, nes nevisiems dar buvo suvestos baudos...)... AĄių už kantrybĄ...)... palaukite truputĮ...)
Vakarop bus sutvarkyti jau visi rezultatai...)
AĄių...)
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą  
Edgaras V.
Meistras


Prisijungė: 2008 01 03
Pranešimai: 1149
Pranešimų per dieną: 0.19
Miestas: Vilnius

PranešimasParašytas: 2020-01-26, 21:48    Rašyti temą: Atsakyti su citata

:D... Jau prašom, viskas sutvarkyta ir galutiniai STARTO rezultatai jau tikri www.dbtopas.lt
Sekantis etapas vasario 9 dienų netoli Vievio(A1 aikštelė 35km...)... Geras ir greitas privažiavimas greitkeliu...)
Ir vietovė traukia gražiai orientuotis Ąia...)
AĄių Rėmėjams, nes primenu vaikams nemokamai...)
Lauksime ir Kauno OS visuomenės susidomėjimo, nes kaip tik dėlto ir rengiame arĄiau kaunieĄiams Ąia...)
AĄių kas dalyvaujate kaskart...)
Lauksime jųsų jau vėl miške...)

E.V.
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą  
Edgaras V.
Meistras


Prisijungė: 2008 01 03
Pranešimai: 1149
Pranešimų per dieną: 0.19
Miestas: Vilnius

PranešimasParašytas: 2020-01-27, 23:59    Rašyti temą: Atsakyti su citata

:D.......... 3 etapui pasirinktas R. Kutkos pernai metų žemėlapis...)
Kieta vietovė ir tikrai man patinka ir Kutkos matymas žemėlapyje detalesniam orientavimuisi...)
Nedaug tokių žemėlapininkų, kurie mato detales ir jas nebijo pažymėti, aĄių R. Kutkai už gerus žemėlapius...)
AĄių, kas palaikote detalius žemėlapius, nes kitaip mes dar ir nepakelsime mųsų Lietuvos OS technikos lygio, va Ąia dar labai labai svarbu, kaip treneris ir daugemetis sportininkas sakau........ žemėlapio detalės priverĄia daugiau skaityti ir tuo paĄiu sudaro geresnius ryšius tarp žemėlapio ir vietovės matymo....... Tai yra esminis skirtumas einant aukštyn ir siekiant 'švaraus' OS be klaidų...)
AĄių, kas suprantate, kas žinote ir kas einate siekdami link savo tobulėjimo šiame nuostabiame Sporte...)

Gero vakaro...)
Su pagarba OS

E.V.
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą  
Edgaras V.
Meistras


Prisijungė: 2008 01 03
Pranešimai: 1149
Pranešimų per dieną: 0.19
Miestas: Vilnius

PranešimasParašytas: 2020-02-01, 20:22    Rašyti temą: Atsakyti su citata

:D Kai bėgi Markiruotoje trasoje, reikėtų žiųrėti ne tik Į vietovės pokyĄius aplinkui, toliau labai svarbu matyti vaizdų kai keiĄiasi kažkas iš principo, pavyzdžiui kertame plaĄių proskynų, arba palei pelkĄ prabėgote kelis šimtus metrų, ar kirtome 2 kelius kažkokia kryptimi, vėl gal žalias buvo kiaurai perbėgtas kažkur...) Viskas svarbu dalyvaujant mintimis galvoje ar sukant, skaitant ir vėl sukiojant suorientuotų žemėlapĮ visų laikų turime matyti ir skaityti...) Taip bus lengviau ir tikslingiau dalyvaujant atsirinkti savo detales ir pasiekti savo tobulėjimų kas kart atrandant naujus veiksnius pakeliui iš savĄs Į savo patirtĮ OS...)
... Ir tokiu bųdu dar ir išvengsite grubių klaidų ir sušvelninsite pamestas minutes aiškinimuisi, kur esate?
...)
Dar:
Viskas geriausia kai renkatės krypties kontrolĄ, gerai skaitote žemėlapĮ...)... Ir ir paralelėse situacijose jauĄiatės atsakingai išduriant-pažymint savas KP detales šioje rungtyje...)
Čia šiek tiek, šiek tiek teoriškai, bet praktiškai yra sunku atsirinkti kai yra sukiota eiga ir reikėtų bandyti jausti mastelyje reljefo detalių formas, aišku kiekvienam per savo pasiektų patirtĮ... ir dar reikėtų reguliuoti savo žemėlapio skaitymų per galėjimus sujungti žem. skaitymų su vietovės matymu...)
KvieĄiu dalyvauti...)
KvieĄiu bandyti ir techniškai tobulintis kaip tik, kaip tik Ąia...)
AĄių už dėmesĮ...)

Su pagarba
E.V.
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą  
Edgaras V.
Meistras


Prisijungė: 2008 01 03
Pranešimai: 1149
Pranešimų per dieną: 0.19
Miestas: Vilnius

PranešimasParašytas: 2020-02-03, 18:30    Rašyti temą: Atsakyti su citata

:D Primenu, jog registruojantis kaskart Į kitų grupĄ jųs neturėsite geros sumos vienoje grupėje...)
Galima bėgti skirtingas trasas, tik suma bus toje trasoje, kuri ir išliks pagrindinė - ten kur daugiausiai dalyvausite...)
AĄių ir už gerai apiformintus-teisingai užregistruotus dalyvius, nes vėlgi programoje tik su vienodais pavadinimais žmogus pažĮstamas kaip tas pats dalyvis...)
Pavardė, Vardas ir Klubo pavadinimas turi sutapti kaskart ir tada bus gera suma dalyviams, ar tiesiog nebebus klaidų sumos rezultatuose...)
Supraskite, jog viena kitokia raidė ir jau rezultatuose matysis kaip dar vienas - kitas dalyvis...)
Gero vakaro...)
Šiaip Įdomios trasos gavosi ir teoriškai ir praktiškai ilgiausia ir pati sudėtingiausia...)
Galite žinoti, kad prisiregistravĄ vienoje grupėje faktiškai bėgant galite persigalvoti ir prabėgti ar trumpesnĄ ar ilgesnĄ, žodžiu renkatės bėgdami net...) Tik finisavus reikėtų pasakyti, kad begote kitų trasų...
Galimybės leidžia taip daryti ir rinktis trasų pakeliui taip pat...)
OS Miškas gražus ir per pelkes nevedžiosime Ąia tikrai tikrai...)
AĄių už dėmesĮ...)

E. V
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą  
Rodyti pranešimus nuo ankstesnio:   
Pradėti naują temą   Atsakyti į pranešimą    Pagrindinis puslapis -> Bendras Visos datos yra GMT + 3 valandos
Pereiti prie Atgal  1, 2, 3, 4, 5, 6  Toliau
Puslapis 36

 
Pereiti į:  
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą
Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Vertė Vilius Šumskas © 2003, 2005