�urnalas Orientavimosi Sportas
Osport.lt

Orientavimosi sporto forumas
 
 DUKDUK   IeškotiIeškoti   Narių sąrašasNarių sąrašas   Vartotojų grupėsVartotojų grupės   RegistruotisRegistruotis 
 AprašymasAprašymas    Tikrinti asmeninius pranešimusTikrinti asmeninius pranešimus   PrisijungtiPrisijungti 

MASINS VILNIUJE TREČIADIENIAIS
Pereiti prie Atgal  1, 2, 3 ... 17, 18, 19 ... 34, 35, 36  Toliau
 
Pradėti naują temą   Atsakyti į pranešimą    Pagrindinis puslapis -> Vilnius
Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą  
Autorius Pranešimas
Edgaras V.
Meistras


Prisijungė: 2008 01 03
Pranešimai: 1149
Pranešimų per dieną: 0.19
Miestas: Vilnius

PranešimasParašytas: 2020-04-16, 18:21    Rašyti temą: Atsakyti su citata

:D SekmadienĮ atnaujintas Galgių žemėlapis ir ten dar šalia prie geležinkelio nedariau trasų, todėl bus nauja kažkiek - daugiau orientyrų...) Čia didelis AČIŪ Juliui Ptašekui už tas naujų gerų žemėlapių galimybes...)... Koncepcija - vietovių detalizavimas ir yra naujos galimybės OS...) AĄių Juliui...)
SekmadienĮ laukia daugumoje geras miškas, žinoma jaunuolynų sųskaita bus ir žaliasnių plotelių...)
KP trasose nemažai ir tikiuosi jums patiks...)
Distancijos dinamiškos su daug krypties keitimui ir sunkiasniais ėmimui KP, tikrai Įdomus OS darbas...)
Ir vietovių tipo keitimas Ąia taip pat bus teigiamai visam tam Įdomiam reikalui...) Na, kam reikia, prašau...)
AĄių už dėmesĮ...)
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą  
Edgaras V.
Meistras


Prisijungė: 2008 01 03
Pranešimai: 1149
Pranešimų per dieną: 0.19
Miestas: Vilnius

PranešimasParašytas: 2020-04-18, 14:31    Rašyti temą: Atsakyti su citata

:D Sekmadieniui geriausias privažiavimas bųtų toks: pasiekime Galgiuose Norfų XL, tada toliau iki Akies ežero, paskui už ežero žvyrkelis Į dešinĄ ir jau nuo ten bus posųkiuose markiruotė...) Iki...)
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą  
Edgaras V.
Meistras


Prisijungė: 2008 01 03
Pranešimai: 1149
Pranešimų per dieną: 0.19
Miestas: Vilnius

PranešimasParašytas: 2020-04-19, 19:27    Rašyti temą: Atsakyti su citata

:D Sveiki...)
Ateinanti savaitė bus tokia šiek tiek šventinė man, Ąia gaunasi, jog jau 40 metų OS kaip pradėjau...)
Tai kažkoks niuansas šventiniam klausimui sprĄsti bųtų toks: A trasos šios savaitės, treĄiadienio ir sekmadienio bus ilgesnės ir dar kažkiek ir sudėtingesnės tikiuosi...) Taip pat, norėĄiau skirti prizus A trasoje geriausiems, vyrui ir moteriai atskirai, tik tai bus Elitui prizas už dvi šias trasas sumoje...) žodžiu šių dviejų savaitės trasų laikų sumoje A dist. bus siurprizas, ... Ąia kaip ir bųtų Elito klasei mano trasa ir prizu paremti...) Visiems linkiu geros sveikatos ir sėkmės OS gyvenime...) Dar, gal kažkiek parodysiu mųsų OS praeities aprašymų...) žodžiu, kam Įdomu galite šių savaitĄ kasdien Ąia, šioje temoje, susirasti tokius mano straipsniukus apie tai kaip mes pradėdavome ir kaip gyvenome OS, kažkada prieš - 40 metų...)
Sėkmės visiems, iki...)

Edgaras V.
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą  
Edgaras V.
Meistras


Prisijungė: 2008 01 03
Pranešimai: 1149
Pranešimų per dieną: 0.19
Miestas: Vilnius

PranešimasParašytas: 2020-04-20, 16:51    Rašyti temą: Atsakyti su citata

:D Pradedu nedidelĮ pasakojimų apie tuos 1980 metus kai pradėjau OS ir viskas tada man vaikui buvo toli nuo tos realybės, kuri šiandien jau prabėgus 40metų visiškai kitaip ir aplink visų tų mųsų OSportų...)
Pradėjau, nes visa klasė lankė, kaip jie sakydavo - orentacinĮ bųrelĮ...) Visiškai buvo Įdomu klausyti jų pasakojimų, kai jie ten kažkur landžioja miške, purvini grĮžta namo ir paskui kažkų kalba apie stovyklas - gyvenimų miške ir net palapinėse...............)
Aš žaidžiau futbolų jau du metus ir neprastai žaidžiau, todėl keisti futbolų visiems aplink suprantant, kad Orientavimosi sportas visai niekas, buvo nepaprastas žingsnis.
Bet bet bet, tuo metu, kažkaip netyĄia mokyklos komandai reikėjo vieno žmogaus Vilniaus tarpmokyklinėse OS varžybose...) Kaip tada mokyklos bųrelio vadovams tai buvo svarbiausias metinis renginys ataskaitai už jų darbus ir surinkti komandų dalyvauti už mokyklų, dar po tris ar net keturis moksleivius kiekvienoje amžiaus grupėje, tai nebųdavo paprasta užduotis...)
... žodžiu mane pakvietė kųno kultųros mokytojas, nes jam reikėjo gero bėgiko, kuris sudalyvautų už savo mokyklų, o jo tada paprašė mųsų geografijos mokytoja, kuri ir buvo tas žmogus - orentacinio bųrelio vadovas, ji va taip - visaip ir rinko savo mokykos OS komandų...) Jos pavardė, Martutaitytė...... vardas gali bųti ne tas, todėl nesakysiu...)
... Sutikau...) ... TaĄiau tais laikais, tokius kaip aš - " tik bėganĄius", 'statė' tokioje komandos vietoje, kur reikėjo uždaryti skylutes...) ... ir taip man davė sudalyvauti jau V-17 amžiaus grupėje, nors aš buvau dar tik 13 metų, na ten kaip tik trųko jiems vyresnio dalyvio, bet taip gavosi, jog kažkas vietoj geriau negu nieko...) (Tai laikais amžiaus grupės buvo: 13, 15, 17 metų, o ne taip kaip šiais laikais).
Gerai, prieš startų man pasakė kas ir kaip, bet svarbiausia, kad parodė kas paskui mane išbėga ir paskui kų reikės sekti iš paskos...) Tas dalykas man buvo svarbiausia ir aš taip ir padariau...) Laikiausi iš paskutinių jėgų, bet išsilaikiau paskui gerokai vyresnĮ OS dalyvĮ visų trasų ir...) kaip paskui paaiškėjo Vilniuje V-17 grupėje užėmiau 5 vietų...) Na, nerealu, tai aišku, bet taip buvo, nes fiziškai buvau stiprus ir va taip ir gavosi...) Tas dalyvis paskui kurĮ tada bėgau, vėliau susipažinau ir tai buvo Glemža("žužas"...)
Visa kita jau paskui ir prasidėjo, nes jau ta pati geografijos mokytoja mane kvietė ir Į masines važinėti ir Į bendrų vaikams skirtų stovyklų prie
Vievio pakvietė ir tai man buvo begalo Įdomu po futbolo, nes visa tai geroje dvasioje, niekas nepyko dėl rezultatų, visai gal ne tai svarbiausia bųdavo, nes vėlgi svarbiau buvo kažkų greta nuveikti, pavyzdžiui geroj kompanijoje vakare su merginomis palapinėje kuždėjomės, kažkas kažkų kalbėjo, juokėmės, kartais net iki paryĄių...) Tapome gerais draugais, visi kaip sakant iš to paties neplauto bliųdo valgėme tų patĮ gerų draugiškumų...)
Gerai, kad ir palapinėse, nors kartais šlapi dienų, neišdžiųdavo drabužiai ir per naktĮ, o niekas tada ir neturėjome keletų komplektų aprangų...)
Tais laikais kartu, kaip klasiokai, buvome su Edvardu Baleišiu, kuris dabar jums daugumai turbųt žinomas jau kaip neprastas OS žemėlapių sudarinėtojas...) Kartu su Edvardu treniravomės vėliau Vilniaus sporto mokykloje pas KarolĮ MickeviĄių ir ten kartu toliau augome šiame Lietuvos OS "bųrelio" pasekėjų rate...)
Daug laiko prabėgo nuo tos dienos, kai kvieĄiamas keistomis aplinkybėmis sudalyvauti, sutikau ir taip ir likau OS iki šiandien...)
........................... bus dar...) ... Tik dar iškarto pasakysiu, jog kas kažkada buvo svarbu dalyvaujant OS, jau seniai tapo visai kitaip Įdomu...) ... Kas ir kaip keitėsi sau pakeliui, jau visiškai ir nebelieka aišku, nes viskas aplinkui sukurta sugriauti ir kelti vėl kažkokiose naujuose suvokimuose, konceptualiai vystant save kylant ir leidžiantis, natųraliai pereinant kažkokius asmeninius lygius.........
Kažkur gal skubu Į priekĮ Ąia, kaip ir nenorėdamas gilintis Į patĮ save kaip praeities OS bėgikų, bet viskas taip ir yra, tik eidamas Į priekĮ nori turėti praeitĮ kažkur kitoj erdvėj arĄiau, bet nėra taip ir visų laikų norisi pereiti prie savĄs greiĄiau ir toliau vistiek ieškotis kažko tik ateities vizijoja... Galvoju sakyti, matyti ir kurti save ateiĄiai yra maloniau ir labai motyvuota.., o praeitis - trumpalaikė rėmėja...) ... Taip, viskas nutosta, o pergalės mums reikalingos naujos, gal kitaip laimingi jau tik dalyvaudami netgi ir tai tiesa...) Iššųkis sau - svarbiausia filosofija veteranų sporte............. Mes ieškome ateities savo OS, dažnai kaip vizijos savĄs begalo protingoje aplnkoje - žemėlapis tik protingiems suprantamas, o miškas tik jautriems teisingai pasiekiamas...) Vietovėje jauku, žemėlapyje gera ir saugu savyje pabųti................
Kartais savimi gal ir nesame patenkinti, nes laikui bėgant negalime jau taip 'skraidyti' miške kaip kadaise galėjome...)
Viskas tvrakoj kai esi su savimi miške ir daug laiko vėl ir vėl ir kas kart naujai sau kažkiek krenti ir vėl Į priekĮ keliesi toldamas nuo praeities, savĄs praeities nejausdamas......
Kaip ir visi einu Į miškų vėl kas kart ieškoti, ne tik KP, bet ir savĄs naujai ir visų laikų naujai...) Ten viskas miela miške su geru žemėlapiu ir dalyvauti labai patinka Ąia...) Ir kasdien nereikia savimi sutapti su praeitimi, kuri kažkiek paleidžiama, palengva pasikeiĄia iš principo, taip atrodo visų laikų jau einu kitaip Į miškų...) ir taip toliau, nes viskas šiandienoje svarbiau už tai kas buvo.........................)
Kas svarbu prisiminti, tas gal svarbu ir perduoti gal kažkam, tam tokiam aiškiam suprantimui, jog vaikai žaidžia savo žaidimus ir žmogus keiĄia savo nuostatas vėl ir vėl gyvenimo šaltiniui pastiprinti naujai......................
...................................................................................................
........ Kažkada viskas buvo juodai baltame žemėlapyje su mažai visokių detalių, dabar gi spalvotas - visas spalvotas žaidimas jau smulkmenose.., Ąia augimui gali bųti kaip ir Įrodymas, kad viskas keitėsi ir keisis dar, nes tas kas šiandien, tai jau rytoj bus buvo...) O tas kas rytoj bus tai bus kieĄiau, žinoma ir per klaidas ir savo skausmų vidinėse nuotaikose mes ateisime Į kitus lygius ieškodami savĄs, dėliodami save naujose mintyse prieisime save kitaip šiame OSporte...) AĄių už dėmesĮ...) AĄių...)
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą  
Edgaras V.
Meistras


Prisijungė: 2008 01 03
Pranešimai: 1149
Pranešimų per dieną: 0.19
Miestas: Vilnius

PranešimasParašytas: 2020-04-22, 01:38    Rašyti temą: Atsakyti su citata

:D Markiruotė ves nuo Balžio gatvėje esanĄios laukymės su sodyba, ten paskui neblogu žvirkeliu dar apie porų km...)
A trasa ilgesnė kaip Įprasta, bet tikiuosi, kad nebereikalo stengiausia, Ąia tokia kaip ir proginė trasa specialiai Jums nuo manĄs, Ąia Įpatingas atvejis distancijoje pajusite...)
Ir dar, visiems AČIŪ kas su manimi kartu jau buvote ir kų sutinku naujai ir visų laikų taip pat, per tuos jau 40 metų OS savo gyvenime...) Ta proga tiek...) AĄių...) Ir iki...)

Edgaras V.
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą  
Edgaras V.
Meistras


Prisijungė: 2008 01 03
Pranešimai: 1149
Pranešimų per dieną: 0.19
Miestas: Vilnius

PranešimasParašytas: 2020-04-25, 10:51    Rašyti temą: Atsakyti su citata

:D Sekmadienio trasa, A - didžioji, kaip ir sakiau bus mano proginė, todėl ten gausis toks vėl naujadarui skirtas žemėlapis, kur naujas miško gabalas + ir kietas plotas tas, na tas su šlaitine dalimi... Stengiuosi, kad jums bųtų kažkas Įdomiau... AĄių, kad vertinate...)
Elitui Ąia toks truputĮ egzotinis, kaip ir sakiau - dviejų trasų dublis, bus Įvertintas mano asmeniniu prizu dar... Čia, kad kažkaip pakeisti nors kažkiek varžybas...
Kas važiuosite, tai geriausia bus nuo Galgiuose esanĄios XL Norfos, o ten paskui pasukus jau tiesiai ir kažkur už ežeriuko dar ves ir markiruotė...) AĄių...)
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą  
doobas1
Meistras


Prisijungė: 2012 05 24
Pranešimai: 637
Pranešimų per dieną: 0.15

PranešimasParašytas: 2020-04-25, 17:09    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Edgaras V. rašo:
:D Sekmadienio trasa, A - didžioji, kaip ir sakiau bus mano proginė, todėl ten gausis toks vėl naujadarui skirtas žemėlapis, kur naujas miško gabalas + ir kietas plotas tas, na tas su šlaitine dalimi... Stengiuosi, kad jums bųtų kažkas Įdomiau... AĄių, kad vertinate...)
Elitui Ąia toks truputĮ egzotinis, kaip ir sakiau - dviejų trasų dublis, bus Įvertintas mano asmeniniu prizu dar... Čia, kad kažkaip pakeisti nors kažkiek varžybas...
Kas važiuosite, tai geriausia bus nuo Galgiuose esanĄios XL Norfos, o ten paskui pasukus jau tiesiai ir kažkur už ežeriuko dar ves ir markiruotė...) AĄių...)


Kada renkates ? Reiktu pranesti policijai apie karantino pazeidinejimus.
_________________
Ramunas P.
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą  
Kestunas
Vidutiniokas


Prisijungė: 2019 06 07
Pranešimai: 22
Pranešimų per dieną: 0.01

PranešimasParašytas: 2020-04-25, 19:39    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Pats buvai ten "policininkas"?
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą  
doobas1
Meistras


Prisijungė: 2012 05 24
Pranešimai: 637
Pranešimų per dieną: 0.15

PranešimasParašytas: 2020-04-25, 19:57    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Kestunas rašo:
Pats buvai ten "policininkas"?


Ne. Sedziu namie uzsidares jau antras menuo :)
_________________
Ramunas P.
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą  
Edgaras V.
Meistras


Prisijungė: 2008 01 03
Pranešimai: 1149
Pranešimų per dieną: 0.19
Miestas: Vilnius

PranešimasParašytas: 2020-04-26, 20:07    Rašyti temą: Atsakyti su citata

:) Orientavimosi miško treniruotės nebu net uždraustas dalykas...
Miško sųlygomomis treniruotės galimos bus ir toliau...)
OS betkokiu oru geriau negu nieko...)

Ir taip...) ... Pažadėti mano asmeniniai prizai už tas dvi progines trasas bus Įteikti Sandrai Paužaitei ir Viktorui Staišiųnui...) Sveikinu Jus - Šaunuoliai!...)

Su pagarba OS

E.V.
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą  
Edgaras V.
Meistras


Prisijungė: 2008 01 03
Pranešimai: 1149
Pranešimų per dieną: 0.19
Miestas: Vilnius

PranešimasParašytas: 2020-04-27, 07:05    Rašyti temą: Atsakyti su citata

:D TreĄiadienio startas vėl Galgiuose, tik vėl bus Naujas gabalas ir liux trasa, tiems kam patinka patiks...)
žemėlapis naujiutėlis naujiutėlaitis, miškas puikus...)
Gero oro tik pasiimkite...) AĄių už dėmesĮ jums Ąia...)
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą  
Edgaras V.
Meistras


Prisijungė: 2008 01 03
Pranešimai: 1149
Pranešimų per dieną: 0.19
Miestas: Vilnius

PranešimasParašytas: 2020-04-28, 20:47    Rašyti temą: Atsakyti su citata

:D Taip, tikrai treĄiadienis Galgiuose bus tinkamas bet kokio skonio žaidėjams...)
Daug KP ir vietovės pokyĄiai bus, ir lengvi ir sudėtingi KP bus, ir plaukianti žaliuosia jautri padėtis uostų orų laukia ir nuostabus gamtovaizdis atvykus ir geras pušų oras po miesto, kaip nuostabi atgaiva...)
Patvirtinu, va taip, nes esu tikras dabar, jog trasos - Liuks klasės!...
Ir žemėlapis 70% visiškai visiškai nebėgiotas netgi...)
Kairėnuose važiuosime Ajerų gatve ir nuo Paliuliškių jau bus kažkiek markiruota jau iki pat tos vietos...)
Gero Jums laiko OS draugai...)
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą  
Edgaras V.
Meistras


Prisijungė: 2008 01 03
Pranešimai: 1149
Pranešimų per dieną: 0.19
Miestas: Vilnius

PranešimasParašytas: 2020-04-30, 09:56    Rašyti temą: Atsakyti su citata

:D AĄių visiems už gerus linkėjimus šiame periode ir toliau linkiu visiems bųti vieningiems savo OSporto gyventojams...)
Linkiu gero pavasario ir lauksime jųsų mųsų trasose...)
Kolkas eisime per savaitĄ 2 kartus - TreĄiadieniais ir Sekmadieniais, o kai bus Lietuvoje OS varžybos, tai pereisime tik prie TreĄiadienio Masinių prie Vilniaus...)
AĄių, kad dalyvausite ir toliau pas mus TreĄiadieniuose ir kitomis mųsų OS trasų dienomis...)
O dabar bandysime SekmadienĮ daryti ilgesnĄ A trasų, na kad visiems bųtų savo parengimui pastiprinti...)
ŠĮ SekmadienĮ vėl kvieĄiu Į gerų vietovĄ prie Galgių kur bus ir visai Naujo žemėlapio dalis Jums Jums Jums...)
Mielas miškas - geras sekmadienis!...)
Sveikinu visas Mamas ir ypaĄ OS dalyvias šiemet!...)
Šiam Sekmadieniui peruošime jums dar ir trasų mažiausiems vaikams, tai bus imanoma ir net su SI, ši trasa bus apie 500m...)
Laukiame...)
Ir AĄių už dėmesĮ ir geros Jums dienos...)
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą  
Edgaras V.
Meistras


Prisijungė: 2008 01 03
Pranešimai: 1149
Pranešimų per dieną: 0.19
Miestas: Vilnius

PranešimasParašytas: 2020-05-01, 11:10    Rašyti temą: Atsakyti su citata

:D Kas važiuosite sekmadienĮ, atkreipkite dėmesĮ, jog startuoti galima jau nuo 11.15 kažkur... Ir startavimui turėsite Ąia daugiau nei 3 valandas...)
Taip tikiuosi palengvinti grųstis kažkokias...)
AĄių, kad padedate tais klausimais ir kad kantrųs parkuodamiesi taip pat aĄių...)
Jeigu kyla klausimai ar norite atvykti iš kitų miestų, praneškite man tiesioginiu skambuĄiu gal net...)
Primenu, jog Į šiuos startus nėra išankstinės registracijos, todėl jeigu trųkumas bųtų žemėlapių, perduosime kartais kažkas savo žemėlapĮ kitiems... AĄių už tokių pagalbų taip pat... AĄių, jog esate kantrųs visais atžvilgiais...)
Visų naujausių techninĄ informacijų visada RASITE www.foreststadiums.lt
Privažiavimas nuo Galgiuose esanĄios XL Norfos, o ten pasukus tiesiai ir už ežero ves markiruotė...)
... Taip, šĮ sekmadienĮ galėsite startuoti iki 14.30 kažkur, o finišavimas bus iki 15. 30 kažkur +...) Taip kad, prašau kam kaip geriau ir patogiau ir tikiuosi taip visiems bus geriausia...)
AĄių Ąia už dėmesĮ ir iki susitikimo miškuose...)

P. S. ... Dar primenu, jog Ąia, pas mus, OS betkokiu oru...)

E.V.
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą  
Edgaras V.
Meistras


Prisijungė: 2008 01 03
Pranešimai: 1149
Pranešimų per dieną: 0.19
Miestas: Vilnius

PranešimasParašytas: 2020-05-04, 12:51    Rašyti temą: Atsakyti su citata

:D ŠĮ TreĄiadienĮ lauksiu jųsų prie Salotės ežero...)
Gudelių žemėlapis visais laikais puikus OS...)
Trasos nėra ilgos, bet koncentruotis orientavimuisi tikrai tikrai reikės...) Geras oras leis gerai pabųti ir gamtoje prie ežero, jeigu kas...)
Startui vieta, kaip visada, ten ant to kalniuko, kas žino supras kas nežino lengvai ras...)
Parkavimų galima bus sprĄsti link ežero pusės, ten daug geros tam vietos...)
Geros dienos...)

E. V.
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą  
Rodyti pranešimus nuo ankstesnio:   
Pradėti naują temą   Atsakyti į pranešimą    Pagrindinis puslapis -> Vilnius Visos datos yra GMT + 3 valandos
Pereiti prie Atgal  1, 2, 3 ... 17, 18, 19 ... 34, 35, 36  Toliau
Puslapis 1836

 
Pereiti į:  
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą
Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Vertė Vilius Šumskas © 2003, 2005