�urnalas Orientavimosi Sportas
Osport.lt

Orientavimosi sporto forumas
 
 DUKDUK   IeškotiIeškoti   Narių sąrašasNarių sąrašas   Vartotojų grupėsVartotojų grupės   RegistruotisRegistruotis 
 AprašymasAprašymas    Tikrinti asmeninius pranešimusTikrinti asmeninius pranešimus   PrisijungtiPrisijungti 

MASINS VILNIUJE TREČIADIENIAIS
Pereiti prie Atgal  1, 2, 3 ... 27, 28, 29 ... 34, 35, 36  Toliau
 
Pradėti naują temą   Atsakyti į pranešimą    Pagrindinis puslapis -> Vilnius
Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą  
Autorius Pranešimas
Edgaras V.
Meistras


Prisijungė: 2008 01 03
Pranešimai: 1149
Pranešimų per dieną: 0.19
Miestas: Vilnius

PranešimasParašytas: 2021-08-11, 22:01    Rašyti temą: Atsakyti su citata

:D Sveiki Sveiki kas skaito o sportų Ąia, pas mane masinių temoje, visiems aĄių kas sveikino su mųsų Tatjanos pergale šiandien vidutinėje trasoje...)
Pasaulio Čempionės vardas visam gyvenimui, todėl ir kvieĄiu gerbti OSportų savame gyvenimo rate...)
... Dar Sveikinimai Jųratei UleviĄieniai, va jau ji antras Čempionės titulas šiais metais Ąia...)
Daugiau medalių kaip ir nebuvo mųsų Lietuvos dalyvių klubų tarpe...)
Klubas Devyni turi medalĮ ir todėl ir klubų sveikinu taip pat...)
Klubų tarpe šiemet Įsiveržė Į priekĮ seniausias Lietuvos OS klubas Labirintas...) Jųratė jau du aukso medalius pelnė Ąia jiems...)
Antroje vietoje OK Devyni su vienu aukso medaliu, toliau S- Sportas - sidabras ir viena bronza - OK Ą"žuolas...)
Poryt dar galimybė pasikelti ir kitiems OS mųsų klubams ir ilgoje, labiausiai garbingoje dist...)
Jeigu kalbėti apie visokius šiandienos pasiekimus arba rezultatus kurie kaip matome labai keistai kažkur kažkam nugulė ant Dųšios...
Sunki trasa fiziniame-drųskanti kųnų trasa, kurioje sunku buvo išlaikyti tokĮ bendrų kovingumų rezultatams, nes visų laikų rožės iki užkraujavimo rankų, kojų ir net nugaros...)
Ir daug landžioti reikėjo ir netgi šliaužioti per apaĄių, kaip kareiviams Ąia netgi bųna taip...)
Visas biznis, kad trasos buvo sukoncentruotos ėjimui tokiais ne plaĄiais koridoriais, kartais koridorių labirintais netgi, na kažkas dvasiškai Įdomu, bet fiziškai labai labai netgi pavojingai gal sakyĄiau...)
Nuotaikos geros, nes pas mus šeimoje tai aukso medalis, kompensacija už tų kraupų darbų darkant save Vengrijos miškų ir pievų kloniuose...)
JauĄiuosi gerai, nes žmona laiminga, o taip tai bųtų pikta gal, kad taip Ąia mus niokojo žeminant su tokiu praeinamumu...)... Esu kaip nuplakatas - visa nugara voratinklių tatuiruotės rožynų dariniais padabinta...) Rankos ir kojos taip pat...)
Aš aišku negalėjau ne bėgti trumpa apranga, maĄiau tokius ir vakar ten, galvojau nebus taip karšta...)
Tikrai karšta nebuvo taip, bet bet nežinau ar taip kompensavo tas kanĄias kraupiai drųskant save per tokias vietoves...)
Dar paėmiau ir kepuraitĄ, norų niekados taip nedariau dar... Čia tai visai komiškas vaizdelis, nes landžiojant turėjau saugotis ne pats, o saugoti kad ne palikĄiau savo kepuraitės kažkur... Naaaa, Ąia aš kaip ta mama su mažu vaiku: žiųrėk Edgarai tik nepamesk kepuraitės!, kartojau sau ir taip va visų trasų ir pražaidžiau pats su savimi...)... Dar Įdomu, kad purvina ta kepurytė atsirado jau mano rankoje po finišo ir buvo man baisiai baisiai keista, kad aš atrodžiau daug švariasnis nei ji, ir todėl kilo klausimas, kų ji ten darė man šioj trasoj!?........)))))
Bųna taip, kad durnas pats, na bet linksmas man Ąia toks anekdotas gavosi, nesigailiu jau...)))
Pabandykite patys kartais taip kitaip kažkų, pamatysite kas bus...)
Dar kartų pasakysiu, jog specifiškai Įdomios trasos ir tikrai atitinka vidilutinės distancijos sudėtingumui standartus, džiaugiuosi dalyvavĄs...)
... Na, kam nepasisekė, na tai patys suprantate, jog ne bus gerų komentarų, bet tiesos koeficientas, juk turi bųti kažkoks, todėl sakau: Liuks trasos!...)
Dar, gal galiu pasakyti, jog tas kas moka detaliai skaityti žemėlapius bėgant, gali remtis tuo ir tokioje ir kitoje vietovėje, tai tiesiog OS technikos dalykas, kuris labai labai atspindimas vidutinėje distancijoje rezultatais... Nepykite, bet taip...)

P.S. Dar... Laukiau laukiau Tatjanos PERGALĖS šiame Čempionate, bet va sulaukĄs nesidžiaugiu taip stipriai, kaip gavau per sprintų tų antausĮ nuo tokio rezultato...)
Gal dar reikės laiko Įvertinti save tuose jausmuose, kad suprasti kiek laiko verda tokie smųgiai? , kiek naudos duoda pergalės treneriui?, ir kiek Įvertintų save ir paskui nereikia vėl atrodo viso to medalio, nes tas kas medalis jau praeitis, laukia nauji startai ir vėl reikės medalio? ar tiesiog mes galime bųti laimingi nepirmaudami?... Ar aš toks durnas, kad nesuprantu jausmų virtinės tiesiog Įgyvendinus kažkų iki galo?... Kas paskui?, o kas jeigu nebus paskui?...) Ąia daug nežinomybės tuose reikaluose, tik viena aišku kai skauda - blogai, kai gerai - ne taip skauda...)))
Džiaugiuosi aišku savo trenerio darbų kartais, kaip dabar, bet ir suvokiu, jog tas baisusis pralaimėjimas veikia daug stipriau nei ta stipri pergalė, va Ąia tai taip...)... kažkas tokio yra Ąia paslėpto Sielos ramybės tokiuose klausimuose...)
AĄių, kas skaitote ir aĄių, kad laukiate gerų Lietuvos OS rezultatų WMOC Vengrijoje...)
Čia mes visi draugiškai šiaip, labai net palaikome vieni kitus ir tai tikrai gražu tarp veteranų...)
OS Lietuvos šeima, veteranai visiškai vyresni, bet ir jųs jau greitai greitai tapsite veteranais...)
Nieko naujo, bet laikas greitas, keli metai šiam, keli dar ir jųs jau wellcom to WMOC!...)
... Kažkas tokio tikrai yra...)
AĄių už palaikymų ir iki kito karto jums visiems, iki...)
Pagarbiai
E.V.
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą  
Edgaras V.
Meistras


Prisijungė: 2008 01 03
Pranešimai: 1149
Pranešimų per dieną: 0.19
Miestas: Vilnius

PranešimasParašytas: 2021-08-17, 12:50    Rašyti temą: Atsakyti su citata

:D Kadangi dar buvo vienas startas Pasaulio Veteranų Čempionate, tai šiek tiek pirmiausia apie tai...)
Buvo ilgos trasos finalas su medaliais viskas gavosi, na kaip kas bėgo, kaip kas galėjo ir geriau gal, bet kaip visada filosofijoje - yra kaip yra.........)
Matomai rezultatus sekėte, todėl apie tai nekalbėsiu, tik dar vienų suvestinĄ tokių padarysiu Klubiniam OS Lietuvoje judėjimui paskatinti...)
Ir taip, pirmoje vietoje ko gero bųtų OK Labirintas - 3 aukso medaliai buvo pas JųratĄ UleviĄienĄ...)
Antra vieta, taip žiųrint bųtų OSK Devyni - - - 1 aukso ir 1 sidabro medalis pas Tatjanų buvo...) TreĄia vieta OSK S-Sportas - - - 2 sidabro pas Svajųnų... ir dar kaip ir medinis medalis tarp mųsų klubų bųtų OK Ą"žuolui, tai Ąia Reda Velde, gaunasi vienas sidabro ir viena bronza buvo...)
Nežinau ar Ąia taip tinka kovas tokias daryti, na bet draugiška tokiam pokalbiui, galvoju tikrai tinka ir gal ir pratĄsime kitais metais šių skaiĄiavimo tradicijų... O dabar dar kartų sveikinu medalininkus ir tas Pasaulio Čempiones ir jų Klubus, nes Ąia svarbu Klubas, dvasioje visada...)
AĄių OS Klubamas už veteranų OS judėjimo dvasių...)
AĄių už jųsų visų palaikymų tame reikale...)
Dar,...
Vienas dalykas rezultatai, kitas dalykas dalyvavimo sėkminga formulė, juk vėl ir vėl reikės ruoštis, reikės stengtis ir treniruotis, ir vėl ir vėl pirmyn...)
Va, kai grĮžti namo sveikas ir gražiai praleidĄs laikų ir svetur apėjųs, ir su OS žemėlapiais vietovėse neĮprastose netgi, ir pailsėjĄs ir sustiprėjĄs.., esi praturtėjųs savo vidumi ir visų laikų nusiteikĄs Į priekĮ eiti dar ir dar...)... Motyvuotas gyvenimas, Įdomus veiksmas ateiĄiai, jau ir daug...)... Ąia tikrai...)
Paskui gal net su Įdomiomis idėjomis ateiĄiai visas jau gali kažkų ir kitiems pasiųlyti naujasnio, šviežesnio, netgi tobulesnio...)... Tikiuosi taip...)
.......Taip visada, pamatĄs daug, pajutĄs skausmų savo kųno fizine prasme ir per save atradĄs tas "amerikas", kurios jau buvo atrastos anksĄiau, bet paliktos stovėti savo kelyje kažkur nutolusiose smegenų zonos atmintyje...)... vėl atrandi, kad norisi dalyvaut kažkur ruoštis ir kažkiek optimistiškai svajoji apie save kitais metais vėl sėkmes matydamas...)... Taip taip, sėkmes, nes nesėkmė viena linkme tik atgal, o sėkmė tik pirmyn pripažĮstama pas mus...)... keista, bet tik tiek naudos iš to viso dalyko, kad ir vėl tikėtis sėkmės...)
Dar...
Viena aišku, kai judi, kažkur važiuoji tai išlieki pats sau visai perspektyvus ir jaunas...)
Dar, kai bėgi su žemėlapiu vietovėse nepaprastai Įdomiose tampi Įdomiasniu pats sau kaip minimum, o kaip maximum augimas kažkur vidinis visiškai juntamas, nes aš buvau ten ir maĄiau save ten ir prisiminsiu save, juk labiausiai, nes mano patyrimai ir yra aš....................)
.................................................................................
SEKANTIS TREČIADIENIS, tai yra jau rytoj 18 d. rugpjųĄio yra Karoliniskėse ir Ąia bus toks Įvairovinis žaidimas...)
Norisi duoti jums Modelius ir tas modelis yra kaip tik skirtas artimiausiam startui šiuo metu, tai bus Tako daugiadienių startai...)
Tokiu bųdu pasiųlysime jums ir 1:4000 masteliu žemėlapĮ ten, nedaug bus, kaip apšilimui, taip su pirmais 9kp A trasoje ir daug neužims tai, nesijaudinkite...)
... Paskui, pakeliui pervesime jus Į mastelĮ 1:10000 ir h-5m miško zonoje, kur su 17kp trasa A trasoje, pavyzdžiui, ir bus visai kaip bųsimose vietovės prasme apsiprasti prieš trasas Tako varžybose Šilėnuose...)
Na, turi bųti ir Įdomu ir naudingai visa tai...)
žemėlapis Gudeliai iš miško darbinės pusės, tai šviežiai atnaujinau kažkiek tam masinių startui Ąia...)
Geros jums dienos ir iki rytojaus...)
Pagarbiai
E.V.
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą  
Edgaras V.
Meistras


Prisijungė: 2008 01 03
Pranešimai: 1149
Pranešimų per dieną: 0.19
Miestas: Vilnius

PranešimasParašytas: 2021-08-19, 20:43    Rašyti temą: Atsakyti su citata

:D RugpjųĄio 25 d. ETAPAS bus vėl Modelinis, trųšos skirtos geriausiai visiems mums pasirengti Klubų Taurės varžyboms...)
KvieĄiame Į Sapiegynės ir Lyglaukių vietovĄ, nes jau iškart tų šeštadienĮ Įvyks Lietuvos Klubų Taurės varžybos šalia ir panašioje vietovėje - Rokantiškėse...)
Modeliuosime estafetės tipo trasas, taip kad prašom...)
Kas norite geriau pasirengti, kaip tik, kaip tik Ąia ir kaip tik teisingiausiu laiku tai bus tokiam spec. pasirengimui - šĮ ateinantĮ TreĄiadienĮ Jums...)
AĄių už dėmesĮ...)
Pagarbiai
E.V.
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą  
Edgaras V.
Meistras


Prisijungė: 2008 01 03
Pranešimai: 1149
Pranešimų per dieną: 0.19
Miestas: Vilnius

PranešimasParašytas: 2021-08-31, 19:02    Rašyti temą: Atsakyti su citata

:D Sveiki...)
KvieĄiame rugsėjo 1d., TreĄiadienĮ Į Pasakiškai Įdomų Parkų - miškų, ten bus neilga, bet gera miško OS disciplinai skirtų trasų...)
+ Bus naujutėlis, detalus, mano šviežiai darytas žemėlapis, taip kad bus bus be galo Įdomi disciplina OS tikslumui...)
Miškas ir detalių gausa ir kelio pasirinkimas ir dar gal kažkas Įdomaus pakeliui rytoj jau pamatysime...)
KvieĄiu sutikti Naujus mokslo metus Pasakų Parke...)
AĄių už dėmesĮ, iki...)

Pagarbiai
E.V.
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą  
Edgaras V.
Meistras


Prisijungė: 2008 01 03
Pranešimai: 1149
Pranešimų per dieną: 0.19
Miestas: Vilnius

PranešimasParašytas: 2021-09-06, 15:27    Rašyti temą: Atsakyti su citata

:D Sveiki...)
Sekantis mųsų TreĄiadienio OS masinių etapas, RUGSĖJO 8d., bus Galgių miškų masyve ir dėmesio!, NAUJAS žEMĖLAPIS NAUJOJE VIETOVĖJE JUMS...)
Gera reklama ne viskas, nes viskas jųs patys, kai dalyvaudami jauĄiate ir vertinate tai...)
Nepamirškite kokybiško OS rimtuose miškuose ir geras žemėlapis suteiks malonumo orientuojantis, ir miškas duos naudos miško trasoms dalyvaujant varžybose...)
KvieĄiu gerai praleisti laikų treĄiadienio popietĄ miške, tuo labiau, kad ir oras ruošiasi bųti nuostabus...)
KvieĄiu Ąia, nes tikiu tuo kų matau, kas yra ir kas Įmanoma, ir gerai tinka OS kalendoriuje tai dienai...)

Geros dienos
E.V.
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą  
Edgaras V.
Meistras


Prisijungė: 2008 01 03
Pranešimai: 1149
Pranešimų per dieną: 0.19
Miestas: Vilnius

PranešimasParašytas: 2021-09-12, 19:20    Rašyti temą: Atsakyti su citata

:D Sveiki...)
KvieĄiu rugsėjo 15d., treĄiadienĮ Į Vingio Parkų...)
Atnaujintas žemėlapis bus... Kp vietos kiek naujos irgi, bus Įdomu...)
Du masteliai darysime, ten su išnaša bus toks fun gabaliukas tokis...)
Na dar GPS vėl darysime, taip kad bus kų veikti ten...)
KvieĄiu...)

Gero vakaro
E.V.
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą  
Edgaras V.
Meistras


Prisijungė: 2008 01 03
Pranešimai: 1149
Pranešimų per dieną: 0.19
Miestas: Vilnius

PranešimasParašytas: 2021-09-16, 12:46    Rašyti temą: Atsakyti su citata

:D Sveiki sveiki...)
Primenu, jog mųsų A ir B trasų GPS galite žiųrėti nuo nuorodos iš mųsų puslapio www.foreststadiums.lt
O sekantis mųsų TreĄiadienis bus 22 rugsėjo Medžiakalnio žemėlapyje, ten techniškos vietovės gabaliukas bus su tom mažomis pelkutėmis, taip kad bus Įdomu ir naudinga OS technikai ypaĄ...)
Paskui dar kvieĄiame Į sekantĮ jau savaitgalĮ, kas nedalyvauja OSKD Lietuvos Čempe, kvieĄiu vis dėlto treniruotis miške bėgte, tai tiems planuojame 26 rugsėjo, sekmadienĮ trasas link NemenĄinės, ten bėgiosime gražiame miške, pušynų pagrindas bus su Įdomiu reljefu...)
žemėlapius atnaujinsiu tiems startams...)

Geros dienos...)

Pagarbiai
E.V.
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą  
Edgaras V.
Meistras


Prisijungė: 2008 01 03
Pranešimai: 1149
Pranešimų per dieną: 0.19
Miestas: Vilnius

PranešimasParašytas: 2021-09-19, 18:11    Rašyti temą: Atsakyti su citata

:D Dėmesio!, trasos ateinanĄių savaitĄ: TreĄiadienĮ - Medžiakalnio žem. ir SekmadienĮ - NemenĄinės pl 17km Įvažiavimas ir ten toliau mišku dar važiuoti...)
Pakartojau Ąia, nes pradžioje buvau parašĄs, kad bus šeštadienĮ... Bus sekmadienĮ, taip tikrai, praneškite gal savo klubų nariams...)
Atsiprašau ir aĄių už tai, kad dalyvausite...)
Gero vakaro...)

Pagarbiai
E.V.
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą  
Edgaras V.
Meistras


Prisijungė: 2008 01 03
Pranešimai: 1149
Pranešimų per dieną: 0.19
Miestas: Vilnius

PranešimasParašytas: 2021-09-21, 22:31    Rašyti temą: Atsakyti su citata

:D Sveiki sveiki...)
Medžiakalnio žemėlapyje, 22 rugsėjo, trasos neis per tuos baisius kirtimus, vedu trasas per tuos gražius plotus...)
Šiek tiek trasas patrumpinau, nes gal bus darganotas oras ir gali greitai sutemti...)
MASTELIS VISIEMS 1:7500, kad bųtų malonu skaityti ir prietemoje...)
Pelkės, kur su vandeniu visos apibėgamos, specialiai patogiau suplanuos trasos sprendimams...)
AĄių už kantrybĄ ir už dalyvavimų taip pat aĄių jums...)

Pagarbiai
E.V.
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą  
Edgaras V.
Meistras


Prisijungė: 2008 01 03
Pranešimai: 1149
Pranešimų per dieną: 0.19
Miestas: Vilnius

PranešimasParašytas: 2021-09-24, 14:21    Rašyti temą: Atsakyti su citata

:D 26 rugsėjo dienų, SekmadienĮ, kaip Į OS bažnyĄių beveik jau, kvieĄiu pasitreniruoti Dvasiškai gražiame miške link NemenĄinės...) visa informacija www.foreststadiums.lt
Čia bus pagrindas pušynas su pomiškiu kažkur, bet bus gražus toks ir Įdomus dalykas, su ilgais prabėgimais net, na, kad bųtų naudingos dar distancijos LABAI ILGOS TRASOS modeliui patirti...)
AĄių didžiulis Juliui Ptašekui už paramas ir tuos žemėlapius, kurie atnaujinami, aĄių Juliui ir Mariui už investicijas Į OS...)
KvieĄiu Į gerų treniruotĄ ir žinoma varžomės dar ir mųsų bendroje Įskaitoje OS Vilniuje masinės - foreststadiums 2021...)
Priminsiu, jog trys ketvirtadaliai metuose mųsų etapų yra Įskaitiniai Ąia...) Masinės pas mus dar tĄsiasi iki paĄių Šv. Kalėdų, aĄių už dėmesĮ...)
Iki...)

Pagarbiai
E.V.
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą  
Edgaras V.
Meistras


Prisijungė: 2008 01 03
Pranešimai: 1149
Pranešimų per dieną: 0.19
Miestas: Vilnius

PranešimasParašytas: 2021-09-26, 20:54    Rašyti temą: Atsakyti su citata

:D Sveiki...)
29 rugsėjo ir dar vienas TreĄiadienis bus miškuose, labai rekomenduoĄiau OS bėgte, pėstiems taip pat, visiems taip pat mėgėjams ir net profiams...)
Dėmesio!...)
Vietovė visiškai identiška savaitgaliui kas bėgs varžybose...)
Sunku patikėti, kad taip gražiai ir patogiai ta vieta laukė mųsų labai labai ilgai - visiškai Nauja vieta, super vieta, kas bėgsite tikrai bųsite nustebĄ vietovės kokybe šalia Vilniaus...)
Tikiuosi, kad ir visai naujas žemėlapis bus kietas taip pat...)
Dėkingas Juliui Ptašekui už investijas ir gerus mųsų žemėlapius...)
Tikiuosi, kad oras bus gražus ir diena bus ilgesnė...) Susigundykite tikrai šiam startu, Ąia žinokite, kad geriau niekados ir nebųdavo...)
Ir nauja, ir kieta vietovė ir net panašiausa kaip modelis OS varžybų ateinanĄiam savaitgaliui...)
AĄių už dėmesĮ ir iki...)

Pagarbiai
E.V.
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą  
Edgaras V.
Meistras


Prisijungė: 2008 01 03
Pranešimai: 1149
Pranešimų per dieną: 0.19
Miestas: Vilnius

PranešimasParašytas: 2021-10-03, 12:09    Rašyti temą: Atsakyti su citata

:D Sveiki...)
TreĄiadienis, 6 spalio bus nuo Fabijoniškių, gražioje vietoje, prie ŠeškuĄių Ežerėlio startas, na ten kur vaikų geros žaidimui aikštelės, taip kad su vaikais labai labai jums patikt turėtų ypaĄ...)
Vietovė gal ir ne nauja Ąia bus, bet vietovės Sprintui tinkamos aplinkui ir tas gabaliukas žemėlapio kažkiek ekskliuzyvinis turbųt sakyĄiau, na bet ir tikslus ir aišku naujutėlis...)
KvieĄiu visus pabandyti...)

Na, dar kadangi Fortųnos klubas nedarys šeštadienĮ planuose esanĄių varžybų, tai mes tų šeštadienĮ 9 spalio surengsime savo masinių startų...)
KvieĄiame 9 spalio Į Kalnų Parkų kur bus irgi toks bėgimui greitesniam startas su miesto parkais, kažkiek miesto gatvių ir žinoma Kalnų Parko dalis dar kalnams Ąia šiek tiek irgi...)
Tikiuosi bus Įdomu pabėgioti tokĮ Įvairų greiĄiui, kalnams, na ir kelių pasirinkimui skirtų prailginto Sprinto variantų...)
Toks planas kitai savaitei...)
Visa informacija arĄiau startų mųsų puslapyje www.foreststadiums.lt
Lauksime jųsų...)
Iki...)

E.V.
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą  
Edgaras V.
Meistras


Prisijungė: 2008 01 03
Pranešimai: 1149
Pranešimų per dieną: 0.19
Miestas: Vilnius

PranešimasParašytas: 2021-10-09, 17:39    Rašyti temą: Atsakyti su citata

:) Sveiki sveiki...)
KvieĄiu Į paskutinĮ mųsų organizuotų šių metų treĄiadienĮ, viskas, paskui tik savaitgaliais bus pas mus dar...)
Valakampių žem. bus tas treĄiadienis, spalio 13d.
O paskui SEKMADIENIS jau bus spalio24 d. Sankelių žem. gražioje vietovėje...)
... Šiandien buvo puikus oras ir liuks trasa, kaip OS "šou miesto, Kalnų Parko vietovėse, gražu buvo..., tik reagavimas Į renginĮ labai labai prastai atrodė iš dalyvių pusės...)
Kažkaip ne atrodau naudingas pats sau, perdaug darbo tušĄiam vilĄių metui...)
Na, turbųt galvosiu kažkų toliau keisti darbuose ir gali bųti, kad po truputĮ eisime kitais keliais, labai aĄių tiems kas rinkosi mus visų tų laikų...)
Iki kito karto...)

AĄių už dėmesĮ...)

E.V.
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą  
Edgaras V.
Meistras


Prisijungė: 2008 01 03
Pranešimai: 1149
Pranešimų per dieną: 0.19
Miestas: Vilnius

PranešimasParašytas: 2021-10-11, 16:46    Rašyti temą: Atsakyti su citata

:D... Dar, spalio 13d. pasirinkti VALAKAMPIAI, nes panašios struktųros urbanizuota Vietovė Į tų kur bus jau savaitgalĮ Lietuvos Taurės varžybose...)
Mastelis irgi bus 1:7500 visiems kaip ir namatomas irgi Palangos žemėlapiuose, kvieĄiame sudalyvauti Ąia...)

Iki...)
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą  
Edgaras V.
Meistras


Prisijungė: 2008 01 03
Pranešimai: 1149
Pranešimų per dieną: 0.19
Miestas: Vilnius

PranešimasParašytas: 2021-10-17, 15:15    Rašyti temą: Atsakyti su citata

:D Primenu, jog nuo kito Sekmadienio mųsų masinės bus tik Sekmadieniais ir net iki pat Šv. Kalėdų...)
Tikimės jųsų dėmesio Sekmadieniais kaip Į mųsų OS miškų bažnyĄių kvieĄiu...)
Ateinantis Sekmadienis bus nuostabi ir graži vietovė - Sankeliai...)
Lauksime jųsų nuo 11.30 ir žinoma finišas iki 15.00...)
Visa informacija www.foreststadiums.lt
AĄių už dėmesĮ...)

Pagarbiai
E.V.
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą  
Rodyti pranešimus nuo ankstesnio:   
Pradėti naują temą   Atsakyti į pranešimą    Pagrindinis puslapis -> Vilnius Visos datos yra GMT + 3 valandos
Pereiti prie Atgal  1, 2, 3 ... 27, 28, 29 ... 34, 35, 36  Toliau
Puslapis 2836

 
Pereiti į:  
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą
Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Vertė Vilius Šumskas © 2003, 2005