|
 Orientavimosi sporto forumas
|
|
|
Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą |
Autorius |
Pranešimas |
daugis Meistras

Prisijungė: 2006 10 25 Pranešimai: 135 Pranešimų per dieną: 0.02 Miestas: Šiauliai
|
Parašytas: 2013-03-15, 14:49 Rašyti temą: |
|
|
KOVAS. "Parduodu tris mėnesio Kaukazo aviganius. Labai mieli. 500 litų už vieną."
BALANDIS. "Parduodu tris 2 mėnesių Kaukazo aviganius. Protingi ir mieli. Mažai ėda. 450 litų už vieną."
GEGUŽĖ. "Parduodu tris 3 mėnesių Kaukazo aviganius.Skubiai. Puikus sargai. 300 litu už vieną šunytį. Taip pat perku jautienos kaulus neribotais kiekiais."
...
BIRŽELIS. "Skubiai geriems Žmonėms dovanoju tris 4 mėnesių Kaukazo aviganius! Pigiai parduodu šuns vilna."
LIEPA. "Atiduodu moksliniams eksperimentams tris Kaukazo aviganius. Pridėsiu 26 kilogramus vilnos. Nemokamai!!!! Ieškau statybininkų brigados butui suremontuoti". |
|
Atgal į viršų |
|
 |
OSmėgėjas Meistras
Prisijungė: 2011 01 06 Pranešimai: 175 Pranešimų per dieną: 0.04
|
Parašytas: 2013-04-04, 18:11 Rašyti temą: |
|
|
Vyro laiškas ir klausimas, atsiųstas į vyrų žurnalą:
Svarbus klausimas: Man reikia patarimo, kaip elgtis.
Iš anksto dėkoju už išsamų atsakymą.
Jau nemažai laiko stebiu savo žmonos keistą elgesį. Man atrodo, kad ji eina į kairę", ta prasme, kad ji man nebeištikima. Viskas lyg ir normalu, bet... Kai ji ilgai kalba telefonu, o aš prieinu, norėdamas pasiklausyti su kuo ir apie ką ji kalba, ji staiga padeda ragelį, o į klausimą, su kuo kalbėjo, atsako, kad su drauge, kurios aš nepažįstu.
Aš visada laukiu, kai ji grįžta namo su taksi, tačiau ją visada pastebiu tik pareinančią iš už namo kampo. Taigi, vis nepamatau, su kokia mašina ji parvažiuoja namo. Kartą aš paėmiau jos mobilų telefoną pažiūrėti, kiek laiko. Kai pamatė, užkėlė baisiausią triukšmą ir liepė niekada neliesti jos mobiliako. Aš niekada su ja nekalbėjau apie savo prielaidas, nes bijojau išgirsti tiesą. Tačiau, kai praeitą naktį nei iš šio, nei iš to ji išvyko, aš nusprendžiau ją pasekti. Lauke, aikštelėje stovi mano mašina. Iš aikštelės matosi gan didelė erdvė. Tad pasislėpiau už savo automobilio ir ėmiau laukti, norėdamas pamatyti, su kuo ji parvyksta.
Pritūpiau už savo automobilio ir netyčia pastebėjau, kad priekinio rato diske matosi kažkokios dėmės. Pasilenkęs arčiau pastebėjau, kad jis parūdijęs! Pasakykite prašau, ar saugu su tokiais diskais važiuoti, ar reikia juos keisti? O jeigu juos reikia pasikeisti į naujus, tai ar galiu pakeisti ne originaliais? Jeigu taip, tai kokius man geriau pirkti? Ar gali taip būti, kad tos rūdys atsirado dėl blogų kaladėlių? Mano automobilyje jos yra ne originalios, o Nishinbo". Aš jas pirkau turguje. Gal jos pasitaikė nekokybiškos? Gal man tiesiog nusipirkti naujas kaladėles?
Aš labai tikiuosi kvalifikuoto patarimo šituo man labai svarbiu klausimu.
Ačiū. _________________ Jei jums nutrūko saugos virvė, patekote į laviną ar jus užpuolė lokys - negalvokite, kad Dievas jus pamiršo... priešingai - jis laukia jūsų |
|
Atgal į viršų |
|
 |
tukmir Meistras

Prisijungė: 2014 01 26 Pranešimai: 308 Pranešimų per dieną: 0.09
|
Parašytas: 2013-08-28, 12:49 Rašyti temą: |
|
|
Trys moterų girtumo fazės:
1. Žaismingoji - "Oi, aš girta!"
2. Piktoji - "Kas girta?! Aš girta?!!!"
3. Agresyvioji - taksistui paklausus "Kur važiuosime?" atsako: "Niekur aš su tavimi nevažiuosiu!"
Trys vyrų girtumo fazės:
1. Išsitrauki, pamyži ir pamiršti nukratyt.
2. Išsitrauki, nukratai, pamiršti nusimyžt.
3. Pamyži, nukratai, bet pamiršti išsitraukt. |
|
Atgal į viršų |
|
 |
nerimka Meistras
Prisijungė: 2007 10 05 Pranešimai: 400 Pranešimų per dieną: 0.07
|
|
Atgal į viršų |
|
 |
Stankevic Meistras
Prisijungė: 2005 09 08 Pranešimai: 528 Pranešimų per dieną: 0.08 Miestas: Vilnius
|
|
Atgal į viršų |
|
 |
tukmir Meistras

Prisijungė: 2014 01 26 Pranešimai: 308 Pranešimų per dieną: 0.09
|
Parašytas: 2014-10-03, 12:14 Rašyti temą: |
|
|
_Vyksta paskaita kažkur Lietuvoje apie tarptautinę padėtį. Lektorius ilgai ir nuobodžiai dėsto... Lekcijos pabaigoje vienas iš klausytojų užduoda klausimą:
- Gerbiamas lektoriau, jūs čia labai daug kalbėjote, gal galite sąžiningai pasakyti ar bus Trečiasis pasaulinis karas?
Lektorius, kiek apstulbo, bet netrukus atsako:
- Žinote, sprendžiant iš to, kaip tarptautinę padėtį vertina ekspertai, Trečiasis pasaulinis karas tikrai bus. Ar turite daugiau klausimų?
- Gerbiamas lektoriau, jei karas bus, tai su kuo?
- Na, vėlgi, sprendžiant pagal dabartines tendencijas pasaulinėje politikoje, atsižvelgiant į ekspertų vertinimus tarptautiniuose reikaluose, greičiausiai mūsų oponentas 3-iojo pasaulinio karo atveju - tai Rusija.
- O kokie šansai mums laimėti, juk mūsų tik trys milijonai, o rusų - pusantro šimto milijonų.
Lektorius:
- Gerbiamieji, jūs turite suprasti, kad šiuolaikiniame kare skaičius nėra lemiamas veiksnys. Paimkite, pavyzdžiui, Artimuosius Rytus. 5 milijonai žydų kovoja su 50 milijonų musulmonų ir nuolat laimi. Ar bus dar klausimų?
- Gerbiamas lektoriau, ar mes turime pakankamai žydų?_ |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Rolas Meistras

Prisijungė: 2007 01 27 Pranešimai: 832 Pranešimų per dieną: 0.14 Miestas: Kaunas
|
|
Atgal į viršų |
|
 |
Rimasis Naujokas

Prisijungė: 2015 11 24 Pranešimai: 2 Pranešimų per dieną: 0
|
Parašytas: 2016-06-28, 20:55 Rašyti temą: |
|
|
Mergina:
- Trys žodžiai, aštuonios raidės, pasakyk ir aš tavo.
Vaikinas:
- Zdrw, ką tu?
Paskutinį kartą redagavo Rimasis, 2016-11-06, 21:18. Redaguota 1 kartą |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Rimasis Naujokas

Prisijungė: 2015 11 24 Pranešimai: 2 Pranešimų per dieną: 0
|
Parašytas: 2016-06-30, 18:28 Rašyti temą: |
|
|
Mokytoja klausia mokinių: - Kokius žinote pinigus?
Ats: - Metalinius, popierinius, sidabrinius ir t.t.
Petriukas: - Medinius
Mokytoja: - Kaip tai, Petriuk, iš kur tokie pinigai?
Petriukas: - Mano mama už tris pagalius kailinius nusipirko |
|
Atgal į viršų |
|
 |
DidziuojiA Naujokas
Prisijungė: 2016 08 22 Pranešimai: 5 Pranešimų per dieną: 0
|
Parašytas: 2016-08-22, 15:09 Rašyti temą: |
|
|
Petriukas numire nes pamirso kvepuot |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Rimvydas Arlauskas Meistras

Prisijungė: 2006 06 21 Pranešimai: 324 Pranešimų per dieną: 0.05 Miestas: Kaunas
|
|
Atgal į viršų |
|
 |
|
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|