Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą |
Autorius |
Pranešimas |
cld Meistras
Prisijungė: 2004 03 31 Pranešimai: 110 Pranešimų per dieną: 0.01 Miestas: Made in EU
|
Parašytas: 2005-10-12, 20:21 Rašyti temą: |
|
|
teisingai, turi juk viena karta buti tvarka , kazkaip niekas neskaiciuoja kitu laiko  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Cambas Meistras
Prisijungė: 2004 08 26 Pranešimai: 1049 Pranešimų per dieną: 0.14
|
Parašytas: 2005-10-13, 09:09 Rašyti temą: |
|
|
Suomijoj uz ta pati keitima ima po 3Eu, jei gerai pamenu. |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Svečias
Pranešimų per dieną: 0.83
|
Parašytas: 2005-10-13, 09:34 Rašyti temą: |
|
|
Uždirbkim kaip suomiai ir niekam jokių problemų! |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Svečias
|
Parašytas: 2005-10-13, 10:20 Rašyti temą: |
|
|
Ne kiekvienas bemsus pardavineja. |
|
Atgal į viršų |
|
 |
cld Meistras
Prisijungė: 2004 03 31 Pranešimai: 110 Pranešimų per dieną: 0.01 Miestas: Made in EU
|
Parašytas: 2005-10-13, 10:22 Rašyti temą: |
|
|
uzdirbam 3kartus maziau tai ir mokestis daug kartu mazesnis  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Svečias
|
Parašytas: 2005-10-13, 10:30 Rašyti temą: |
|
|
Negi tik 3 kartus mažiau? "Oriensui" už šias varžybas liks 10 kartų mažiau, negu už panašias varžybas uždirbtų klubas Suomijoje. |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Svečias
|
Parašytas: 2005-10-13, 13:32 Rašyti temą: |
|
|
Anonymous rašo: | Pastebejimas del baudų ėmimo. Man tenka nemažai pasikrapštyti ruošiant starto protokolus. Registruojantis ne internetu dažnai nenurodomi visi reikalingi duomenys: tai trūksta pilno vardo, tai nenurodo SI numerio, tai nurodo ne tikslų SI numerĮ, tai nenurodo klubo ir t.t.
Vistik kažkuriuo momentu sugeneruoji starto protokolus, idedi i interneta, distancininkui ir vyr teisejui ir k pasakai kiek kurioje trasoje ir grupeje yra dalyviu t.y kiek reikia paruošti žemėlapių, legendų ir t.t.
Dar taip nebuvo, kad nepasipiltų skambuiai:
1. O mane klubas turėjo užregistruoti, gal ka nors galite padaryti? (žinoma taip, jei numatytas rezervas. O rezervas reiškia, kad paruoši ir žemėlapius, kurių gal ir neprireiks - pinigai i balų))
2. O mano SI numeris visai ne toks
3. Man nereikia jusu priskirto SI numerio nes aš turiu savo ir atsivešiu i varžybas
4. Mane užregistravo ne i tų grup
5. Atsiprasau, susirgau,negalesiu atvykti (baudos ner kaip reikalauti, bet aciu kad pranešė)
6. X neatvažiuos, bet atvažiuos Y (dar gerai jei Į tų paių grup
).
Suprantu, kad idealios registracijos ir būti negali, taiau vertybė yra ne tik žemėlapiai ,bet ir papildomas laikas, kuris gaištamas vis taisant duomenų baz
, ruošiant papildomus žemėlapius, tikslinant klubų paraiškas.
Taigi, baudos būtinos kompensuojant rengėjų materialines ir laiko sųnaudas, be to jos veria bent kai kuriuos klubus (ar dalyvius) atsakingiau žiūrėti Į registracijų |
Noreciau tik papildyti sias mintis keliais zmogiskais pastebejimais.
Karti tiesa is savo ilgametes varzybu organizavimo patirties - visi DB taisymai ir keitimai pasibaigus registracijai paprastai uzima aiskiai (kartais 2-3 kartus) daugiau laiko negu kad padaryti pradinius starto protokolus ir kitus sekretoriui priklausancius darbus.
O mokama sekretoriui paprastai tik uz butinaja dali, t.y. uz viena karta padaromus starto protokolus, tarpinius rezultatus, pateikiamus finise, ir oficialius varzybu rezultatus joms pasibaigus.
Geranoriskas sekretoriaus bandymas zut but susidoroti su ji pasibaigus registracijai uzplustanciu pagristu ir nepagristu pakeitimu lavina ne juokais man primena maklerio, dirbancio Niujorko vertybiniu popieriu birzoje, darbo intensyvuma. O ten makleriai 40m. iseina i pensija, nes atlaikyti galinga informacijos srauta sugeba tik jaunesni...
Iki susitikimo Lietuvos taureje! |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Zakix Meistras
Prisijungė: 2005 02 25 Pranešimai: 108 Pranešimų per dieną: 0.01 Miestas: Kaunas
|
Parašytas: 2005-10-13, 20:00 Rašyti temą: |
|
|
Del kaikuriu priezasciu negaliu dalyvaut Lietuvos Taurej. Gal yra norinciu uzimt mano vieta H21A grupeje?
Skambinkit: +370 672 35842 |
|
Atgal į viršų |
|
 |
rim Meistras
Prisijungė: 2004 10 14 Pranešimai: 511 Pranešimų per dieną: 0.07 Miestas: Panevėžys
|
Parašytas: 2005-10-14, 07:05 Rašyti temą: |
|
|
Neprasokit pirmos dienos starto vietos (nors stoves ir policija). Isukimas i ja yra netoli sankryzos(100m) tarp kelio Merkine-Druskininkai ir atsisakojimo i Vieciunus. Kitaip sakant, sukti reikia i priesinga puse, nei Gruto parkas. Iki greito susitikimo Druskininkuose. Palinkekim vieni kitiems gero oro. _________________ rupūs miltai - saldūs kleckai |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Svečias
|
Parašytas: 2005-10-14, 11:09 Rašyti temą: |
|
|
Naujausia info apie "Lietuvos taure 2005": www.losf.lt |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Vyc Meistras

Prisijungė: 2005 03 26 Pranešimai: 749 Pranešimų per dieną: 0.1 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 2005-10-14, 11:40 Rašyti temą: |
|
|
rim rašo: | Palinkekim vieni kitiems gero oro. |
prisiminus Ignalina sia vasara atrodo kad Oriens persekioja geri orai..
si savaitgali atrodo irgi bus slapia..  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Vilius A. Meistras
Prisijungė: 2004 10 24 Pranešimai: 2053 Pranešimų per dieną: 0.27 Miestas: Panevėžys | Vilnius
|
Parašytas: 2005-10-14, 23:02 Rašyti temą: |
|
|
Gero kelio ir sekmes ryt visiems zaliuosiuose takeliuose  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Vyc Meistras

Prisijungė: 2005 03 26 Pranešimai: 749 Pranešimų per dieną: 0.1 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 2005-10-16, 19:25 Rašyti temą: |
|
|
nu va ir baigesi Taure.. ir labai sekmingai..
oras saltas bet nelijo tai visai nieko..
net OSPORTe niekas neparase.. visi druskonyse..
belieka rezultatu sulaukt..
daugiau neturiu ka pasakyt nes man viskas gerai buvo..  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
who cares... Meistras

Prisijungė: 2005 05 31 Pranešimai: 318 Pranešimų per dieną: 0.04 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 2005-10-16, 20:58 Rašyti temą: |
|
|
Varžybos tikrai neblogos. Neteko girdet apie nei viena ne vietoj pastatyta punkta ( nors nelabai ir klausiau) ar dar ka panasaus. Oras saltokas, ypac antra diena, bet seip viskas OK.
p.s.
na tiesa gal paivairinimui galejo labiau skirtingus miskus parinkti _________________ (\_/)
(0.o)
(> <)
""""""" |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Gyttis Meistras

Prisijungė: 2004 04 08 Pranešimai: 94 Pranešimų per dieną: 0.01 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 2005-10-16, 20:59 Rašyti temą: |
|
|
Gal kas rado arba zino kur galima atsiimt (jei kas surado ) melyna balonkine striuke? Buvo palikta antros dienos starto vietoje. _________________ "ia ir yra didžiausia Lietuvos OS-o tragedija, kad jei kokiu puskilometriu bus ilgelesnė traselė - tai bus didžiausia tragedija." Vytenis |
|
Atgal į viršų |
|
 |
|