Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą |
Autorius |
Pranešimas |
Svečias
Pranešimų per dieną: 0.83
|
Parašytas: 2005-11-03, 09:51 Rašyti temą: |
|
|
Statistikai, ar tiesiog busimuju testuotoju ziniai:
begau su senu identu (303...), veike visos stoteles. |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Devis Meistras
Prisijungė: 2004 04 02 Pranešimai: 630 Pranešimų per dieną: 0.08 Miestas: Kaunas
|
Parašytas: 2005-11-03, 13:27 Rašyti temą: bandymai |
|
|
Vienas bandymas - testas jau padarytas:
Šaldymo kameroje naujosios stotelės neveikia. Spustelėjus šaltukui -20 SI korteliu neprireiks... Nebent, kaip Čambas sako... |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Svečias
|
Parašytas: 2005-11-03, 14:59 Rašyti temą: Re: bandymai |
|
|
..ir visa tai elektronikos amziuje.....jooooo.... |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Tomas V Svečias
|
Parašytas: 2005-11-03, 16:02 Rašyti temą: |
|
|
Devi, fantastika! Sveikinu atlikus toki originalu/paprasta eksperimenta.
 |
|
Atgal į viršų |
|
 |
edis Svečias
|
Parašytas: 2005-11-03, 17:09 Rašyti temą: Re: bandymai |
|
|
Devis rašo: | Vienas bandymas - testas jau padarytas:
Šaldymo kameroje naujosios stotelės neveikia. Spustelėjus šaltukui -20 SI korteliu neprireiks... Nebent, kaip Čambas sako... |
Bet pagal technines charakteristikas turi veikti nuo +50 iki 40 C ar panasiai. Tai kame problemos? Broka lietuvaiciams SI gamintojai pakiso?
O Chambo ideja visai nieko. Bet jei kalta oro temperatura, tai i ana vieta reiktu kisti ne SI kortele, o SI stotele . Turetu padeti. |
|
Atgal į viršų |
|
 |
lt Naujokas

Prisijungė: 2004 12 09 Pranešimai: 14 Pranešimų per dieną: 0
|
Parašytas: 2005-11-03, 20:25 Rašyti temą: |
|
|
Priestarauju man per L empionata ilga prie +30 teko laukti keliose kp po 3-5s bet kadangi tai nedare didelios itakos mano rezultatui tai ir nepergyvenau  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Bestpetras Meistras

Prisijungė: 2004 04 02 Pranešimai: 786 Pranešimų per dieną: 0.1 Miestas: Klaipėda - Vilnius
|
Parašytas: 2005-11-03, 20:55 Rašyti temą: |
|
|
atrodo kad naujos si veikia gerai nepriklausomai nuo temp. Gryzkim prie problemos: senu Si ir nauju stoteliu suderinimas
Manau pats laikas tengriui vokietukus prie sienos remti: |
|
Atgal į viršų |
|
 |
NEW Roman Naujokas
Prisijungė: 2005 11 03 Pranešimai: 4 Pranešimų per dieną: 0
|
Parašytas: 2005-11-03, 21:06 Rašyti temą: |
|
|
Mano nuomone kad ir su 303... dar kol kas galima sportot. Zinoma jej tai butu sprintas tai reiketu naujasnio, bet ir su senu man niekas netrukde buti tarp lideriu. As tikrai niekad nepatikeciau kad Sako klubo narys prie punktu leisdavo po 30sek. pirma reikia pagalvot ka rasai. Net H12 grupes atstovas jau seniai atsizimetu su komposteriu. |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Woodoo Meistras

Prisijungė: 2004 04 03 Pranešimai: 981 Pranešimų per dieną: 0.13 Miestas: Siauliai/Vilnius/Kaunas
|
Parašytas: 2005-11-03, 21:43 Rašyti temą: |
|
|
NEW Roman kuris geriau zino? Tas kuris stovejo ar tu? As pvz tikrai zinau kad jis nemeluoja ir bent jau paskutiniam kp tikrai tiek stovejo. Anyway juk esme ne tame kiek kas stovejo, o tame, kad SI vis delto neveikia normaliai. Ar as klystu? _________________ Tinginio training log'as  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Elvis Meistras

Prisijungė: 2005 08 11 Pranešimai: 1582 Pranešimų per dieną: 0.22 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 2005-11-03, 21:59 Rašyti temą: |
|
|
Nežinau, kokios stotelės stovėjo šiųnaktinėse OS, galbūt tai buvo naujos; su senos kartos raktu (2xxxxx), išsinuomotu iš Gvido, pirmam punkte stovėjau apie 8s, paskutiniame - apie 20s (vos spėjau atsižymėti prieš atvažiuojantĮ traukinĮ). Daugiau viskas praėjo švariai  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
walka Meistras

Prisijungė: 2004 05 26 Pranešimai: 224 Pranešimų per dieną: 0.03 Miestas: Wilno
|
Parašytas: 2005-11-04, 00:01 Rašyti temą: |
|
|
Busiu pikta boba ir rashysiu ne i tema ir piktai, bet man akis uzhbade gerb. NEW Roman pridarytos klaidos... Nu, bukite zhmones, permeskite bent akies krashteliu priesh spaudzhiant mygtuka "Siusti"... Negi taip jau sunku....
++piktoka moteris
ps. bet moterims gi galima  _________________ bet tai ne bėda... |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Svečias
|
Parašytas: 2005-11-04, 00:18 Rašyti temą: |
|
|
Pritariu ediui ir Chambui, jei punktai stabdys i trasa reikes pasiimti ne lempa o fakela. |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Jonelis Svečias
|
Parašytas: 2005-11-04, 09:51 Rašyti temą: |
|
|
Elvis rašo: | pirmam punkte stovėjau apie 8s, paskutiniame - apie 20s |
Man irgi nesuveikė du KP. Aš punkte skaiiuodavau iki 3 ir žymėdavau komposterĮ Į žemėlapĮ. Ar po 20 sek. išganingų PYPT išgirdai iš stotelės ?
Ar tiesiog nusikeikei ir nubėgai ? (Irgi PYPT) |
|
Atgal į viršų |
|
 |
RAMUNCHIKAS Meistras
Prisijungė: 2004 04 03 Pranešimai: 100 Pranešimų per dieną: 0.01 Miestas: Kaunas
|
Parašytas: 2005-11-04, 10:50 Rašyti temą: |
|
|
Visi tik urzgiam, niurzgiam... O as va matyt apsiziurejes laidu "Atleisk" ir "Svetimo skausmo nebuna" kiek paveluotai norejau padekoti Egidukui is "Sako" (visi jie ten lengvai "trenkti" ) , kad nepaliko misko gludumoj kai mano halogenas uzgeso... Va ir zinoma Antanui , kuris irgi su tevisku rupesciu paziurejo jau i du pasimetusius naslaicius is baimes perkreiptais veidais... Ir dar tam vaikinui , kurio vardo nezinau ( del to man aisku kazkiek geda , bet tebuna jis kaip koks nezinomas karys ) kuris mus galu gale parvede i finisa , nes turbut normaliai lempa buvo pasikroves ... O del SI tai kadangi begau su nauju, o Egidukas su senu, tai uzgesus lempoms as didvyriskai laikydavau savo identa ikista i stotele, kad ji skleistu sviesa, o mano gelbetojas ( veliau likimo brolis ) galetu atsizymeti komposteriu... Ir mes nematem cia jokios problemos
P.S. dar aciu Petrui... seip uz nieka praktiskai, bet nuotaikos jis tikrai nesugadino ... |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Svečias
|
Parašytas: 2005-11-04, 11:34 Rašyti temą: |
|
|
ir vakar antaviliu N-OS ir ankstesnese su SI serijos 202xxx punktuose atsizymedavau per maximum3 sekundes....kaip jus ten sugebat po 30 sek?? ) gal ne ten ikishat?....taip sakant:) |
|
Atgal į viršų |
|
 |
|