|
 Orientavimosi sporto forumas
|
|
|
Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą |
Autorius |
Pranešimas |
Vytenis Meistras
Prisijungė: 2006 08 25 Pranešimai: 3200 Pranešimų per dieną: 0.46 Miestas: Kazl Rūda-Jonava-Kaunas
|
Parašytas: 2009-08-10, 15:06 Rašyti temą: |
|
|
SMG rašo: | [Giedrius] rašo: | 2009-08-10
Absoliuios rinktinės kandidatų daugumos pageidavimu E.Voveris OS bėgte komiteto sprendimu pašalintas iš Lietuvos rinktinės trenerio pareigų.
OS bėgte komitetas
|
Kam taip žiauriai? Manyiau labiau tinka sakyt "atleistas"
Turėtų LOSF'as paskelbt ir kas paskirtas vietoj jo, nes laiko nedaug liko. |
Gal žiaurų nusikaltimų padarė?
Bendrai, tai yra patarlė, kad PERKĖLOJE ARKLIAI NEKEIČIAMI.
Jei taip švaistomasi su trenerio pareigybe, tai tada ia nėra jokia trenerio pareigybė, o tik komandos vadovo statusas. Todėl mųsų sporto šaka ir yra labai žemame lygyje, kad jau vėl neturi trenerio. Treneriai, paprastai skiriami kelių metų ciklui, o ne vienai išvykai. Todėl ir tragiškai smunka mųsų šalies sportas, kad nėra bendro ir tikro nac.rinktinės trenerio.
Keista, organizavo treniruoių stovyklų Vengrijoje - dirbo su rinktine ir ... Manau, kad komandos vadovo pareigybės negalima plakti su trenerio funkcijomis, kuris turi rųpintis tik sportininkų ir bendro šalies lygio meistriškumo klausimais. Komandos vadovu gali tapti ir bet kuris rinktinės narys. Jokia normali grupė negali egzistuoti be seniųno. Kodėl vadovais negali bųti Sandra ar Simas  _________________ Sekite kelionę-ekspediciją dviraiu "Lietuvos žemėlapio 400-meio vietomis" |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Edgaras V. Meistras
Prisijungė: 2008 01 03 Pranešimai: 1213 Pranešimų per dieną: 0.19 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 2009-08-12, 21:44 Rašyti temą: |
|
|
Kad pasiektume kazka gyvenime, pirmiausia , labia svarbu
tapti svariu is vidaus . Dalindamasis savo ziniomis ir mintimis
tai ir norejau ugdyti. Deja, bet siai dienai, Dvasingumas visuomeneje
priimamas kaip liga.
Dekoju visiems uz pamoka ir linkiu sekmes Pasaulio Cempionate.
P.S. Dekoju Vyteniui Aleksandraiciui, uz pastangas musu sporto
Vystymui ir likimui. Keista, kad OS visuomene uzsimerkia, ar net
Ignoruoja jo nuomone. Viliuosi, kad ateityje jo nuopelnas OS bus
Deramai ivertintas.
Su pagarba Edgaras Voveris |
|
Atgal į viršų |
|
 |
sandra Meistras
Prisijungė: 2005 11 07 Pranešimai: 165 Pranešimų per dieną: 0.02
|
Parašytas: 2009-08-13, 08:35 Rašyti temą: |
|
|
Pradziai "svarinantis is vidaus" pakaktu ir to, kad zmonems skolas atiduotumet ir nereiktu kaulyti... Ir. Buti dvasingu labai skiriasi nuo kalbu, kad esi dvasingas. |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Edgaras V. Meistras
Prisijungė: 2008 01 03 Pranešimai: 1213 Pranešimų per dieną: 0.19 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 2009-08-13, 13:55 Rašyti temą: |
|
|
Skola jau toks dalykas, ja grazini tada, kai tik gali ja grazinti. Kas nesupranta to ir bando situacija keisti "kaulyimu", ar kaip kitaip, yra sios pamokos
neismokes zmogus.
Jeigu esu kazkam skolingas, busiu dekingas jeigu parasysite, kam ir kiek? |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Egidijus Meistras
Prisijungė: 2009 02 17 Pranešimai: 378 Pranešimų per dieną: 0.06
|
Parašytas: 2009-08-13, 16:33 Rašyti temą: |
|
|
Pamoka vadinasi: neskolinti
Edgaras V. rašo: | Skola jau toks dalykas, ja grazini tada, kai tik gali ja grazinti. Kas nesupranta to ir bando situacija keisti "kaulyimu", ar kaip kitaip, yra sios pamokos
neismokes zmogus.
Jeigu esu kazkam skolingas, busiu dekingas jeigu parasysite, kam ir kiek? |
|
|
Atgal į viršų |
|
 |
Vytenis Meistras
Prisijungė: 2006 08 25 Pranešimai: 3200 Pranešimų per dieną: 0.46 Miestas: Kazl Rūda-Jonava-Kaunas
|
|
Atgal į viršų |
|
 |
Edgaras V. Meistras
|
Parašytas: 2009-08-13, 21:15 Rašyti temą: |
|
|
Gandai pasieke, kad " esu daug skolingas Gabijai", patikslinsiu, kad buvau skolingas jos teciui Audriui Razaiciui,uz kelto bilietus 3062.-lt, kuriuos jau turetumet zinoti,kad pervedziau pries gera menesi. Ateiciai, patarsiu kalbetis,
jeigu iskyla klausimai ar nesusipratimai.
Sakykit, o kas dar, Jusu akimis, buvo ne taip?nes, nors as jau ir ne treneris,
bet vis dar orientacininkas ir noreciau, kad ateityje mus lydetu draugiskumo
jausmas su vienminciais. |
|
Atgal į viršų |
|
 |
[Giedrius] Meistras

Prisijungė: 2005 11 07 Pranešimai: 685 Pranešimų per dieną: 0.1 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 2009-08-13, 22:31 Rašyti temą: |
|
|
Didžiausi minusai iš mano pusės, kaip treneriui:
1. Nesugebėjimas planuoti laiko;
2. Atsakomybės trųkumas;
ir galbųt:
3. TruputėlĮ nuo realybės atitrųk
s požiųris Į aplinkų ir to požiųrio piršimas aplinkiniams; _________________
 |
|
Atgal į viršų |
|
 |
GJ Meistras

Prisijungė: 2007 10 07 Pranešimai: 343 Pranešimų per dieną: 0.05 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 2009-08-13, 22:41 Rašyti temą: |
|
|
Įsikišiu ir aš...
Mano nuomone LOSF ir rinktinei turėtų bųti gėda dėl tokio "incideto" - empionato išvakarėse nuversti trenerĮ. Jis kų, nevykdė trenerio pareigų, pažeidė kokius normatyvus? Bent bųtų palaukta iki sezono galo, tada jau bųtų galima trenerĮ girti arba peikti. O dabar net nežinosime kas kiek prisidėjo prie pergalės ar pralaimėjimo - (ne)tinkama trenerio metodika ar pati nežinanti, ko nori rinktinė. Jeigu net pats treneris klausia, kas buvo ne taip - akivaizdu, kad viskas daryta už nugaros. Kas norėjo Įgelti - Įgėlė. Tiek treneris, tiek rinktinė susiėjo bendram darbui, dėl bendro tikslo. Gyvenime bųna, kad tenka dirbti su itin nemaloniais žmonėmis, bet kų darai? Vistiek dirbi. Ir ia neturėtų bųti vaikų darželio - "man tas nepatinka", "aš su juo nedraugausiu"... |
|
Atgal į viršų |
|
 |
nerimka Meistras
Prisijungė: 2007 10 05 Pranešimai: 400 Pranešimų per dieną: 0.06
|
Parašytas: 2009-08-14, 07:50 Rašyti temą: |
|
|
Perskaiciau ir pagalvojau kad Vytenio ignoras prapuole kazkur. Bet ziuriu kad ne Vytenis o GJ parase. Nevaryk demagogiju. Tie kas bent kiek zino ta virtuve, tiems klausimu net nekyla is esmes. O kurie nezino, gali pasirodyti juokingi praleide gera proga patyleti. |
|
Atgal į viršų |
|
 |
GJ Meistras

Prisijungė: 2007 10 07 Pranešimai: 343 Pranešimų per dieną: 0.05 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 2009-08-14, 08:16 Rašyti temą: |
|
|
Tie kas žino tų virtuv
galėtų ir daugiau parašyti, nes pasakymas, kad pritrųko atsakomybės ir nesugebėjo planuoti laiko ir tik dėl to pašalino skamba dar juokingiau negu mano praeitas postas. Už tokius nusižengimus galima buvo apsiriboti Įspėjimu arba papeikimu...
Mes dar pažiųrėsim, kaip ta mųsų nepakeiiamoji rinktinė pasirodys, kai visas susikaupimas ir dėmesys darbui blaškomis visokiomis intrigomis... |
|
Atgal į viršų |
|
 |
[Giedrius] Meistras

Prisijungė: 2005 11 07 Pranešimai: 685 Pranešimų per dieną: 0.1 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 2009-08-14, 08:58 Rašyti temą: |
|
|
GJ rašo: | Tie kas žino tų virtuv
galėtų ir daugiau parašyti, nes pasakymas, kad pritrųko atsakomybės ir nesugebėjo planuoti laiko ir tik dėl to pašalino skamba dar juokingiau negu mano praeitas postas. Už tokius nusižengimus galima buvo apsiriboti Įspėjimu arba papeikimu...
Mes dar pažiųrėsim, kaip ta mųsų nepakeiiamoji rinktinė pasirodys, kai visas susikaupimas ir dėmesys darbui blaškomis visokiomis intrigomis... |
Intrigos jus intrigos... As pasakiau kokie mano nuomone buvo minusai. O liko dar ne vienas zmogus, kuris tikriausiai nieko ir nepasakys, nors tikrai turetu ka pasakyti, bet kaip sake nerimka, tai nekiskit nosies ne i savo reikalus
Savo pasirodyma sioje temoje baigiu. _________________
 |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Elvis Meistras

Prisijungė: 2005 08 11 Pranešimai: 1582 Pranešimų per dieną: 0.22 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 2009-08-14, 08:59 Rašyti temą: |
|
|
nerimka rašo: | Nevaryk demagogiju. Tie kas bent kiek zino ta virtuve, tiems klausimu net nekyla is esmes. O kurie nezino, gali pasirodyti juokingi praleide gera proga patyleti. |
Pats demagogijas varai. Progos patylėti galbųt nepraleidžia tik tie kurie žino tų virtuv
ir jiems ta tvarka ok. O nežinantys domisi (kam Įdomu). Iš tavo žinutės išeina, kad "nėr ia ko domėtis, tabu". _________________ www.splits.lt |
|
Atgal į viršų |
|
 |
hematogenas Meistras
Prisijungė: 2005 03 23 Pranešimai: 169 Pranešimų per dieną: 0.02 Miestas: alytus
|
Parašytas: 2009-08-14, 09:12 Rašyti temą: |
|
|
Pasaskysiu ir as siek tiek..
Vykome i stovykla Svedijoje - pavelavom i lektuva;
Vykom i varzybas Svedijoje - pavelavom - i kelta;
Pasaulio cempionatas - pamirsta uzsakyti nakvyne;
As manau galima viena karta paveluoti , na dar antra karta irgi galima, atleisime..Bet kai jau kartojasi trecia karta manau jau yra sistema. Tai tiek.
Manau labai svarus argumentai. |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Vytenis Meistras
|
Parašytas: 2009-08-14, 09:14 Rašyti temą: |
|
|
Normaliose sporto šakose, tai ne trenerio funkcijos Įdomu, tai tada kokios LOSF administracijos funkcijos? Ar treneriui buvo mokama už administracinių pareigų atlikimų  _________________ Sekite kelionę-ekspediciją dviraiu "Lietuvos žemėlapio 400-meio vietomis"
Paskutinį kartą redagavo Vytenis, 2009-08-14, 09:22. Redaguota 1 kartą |
|
Atgal į viršų |
|
 |
|
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|