|
 Orientavimosi sporto forumas
|
|
|
Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą |
Autorius |
Pranešimas |
qw Svečias
Pranešimų per dieną: 0.82
|
Parašytas: 2006-03-05, 15:23 Rašyti temą: |
|
|
Psevdo sporto sociologui. Kodel psevdo? Todel, kaip parasyri:"...Tokiu kaip 'kunigas", nieko nenorinciu zinoti apie savo meistriskumo ir mastymo gelmes, yra tik vienetai...". Kiekvienas sociologas zino, kad reikia padaryti tyrima, gauti rezultata, o paskui skelbti.O cia iskarto per Google rado ir yra rezultatas. Turbut cia studentas? |
|
Atgal į viršų |
|
 |
vlVytenis Svečias
|
Parašytas: 2006-03-05, 18:37 Rašyti temą: |
|
|
Taip, qw visiškai teisus dėl tyrimų ir "kunigas" dar labiau teisus dėl filmukų aukštų motyvacijų, kur ir mano buvo svajonė sukurti OS grožĮ bei romatikų atspindinius . Nepykite ant sociologo, kad jis apsiriko dėl "kunigo", nes žinau "kunigų" tikrai besidomintĮ OS ir net klausinėjantĮ ia; forume. O tyrimas sociologinis visų laikų priš Jūsų akis savaime pateikiamas. Jis ir Įrodo, kad ia lankytojų gausu.
Atsiprašau už ankstesn
mano Įronijų gal kiek per didel
, nes labai pergyvenau negalėdamas tuos filmukus pamatyti tik dėl tos vienintelės priežųsties Į kų atkreipė dėmesĮ sociologas. Ar nematot - apsilankantys sveiai giria, dėkoja Jūsų aktualiausių temų iniciatyvoms
Dėkui sociologui už Amerikos atradimų ia atėjusiam, kaip jis Sk., 03 05 2006, 13:08 parašė:
"..atejau cia per Google ir zodzius MOTYVACIJA SPORTUOTI"
Tai štai - walkos dėka žodžio "motyvacija" pasirodymas temos pavadinime ia Į mūsų forumų jau tempia visus tuos, kurie tik užsimano turėti MOTYVACIJ
" SPORTUOTI - nesvarbu kų sportuoti, bet sportuoti - ir visi norintys pradeda pažintĮ pirmiausiai nuo orientavimosi sporto`!
Tai ar neatsakymas Į šalia kitos temosmakerio klausimų: "Kų reikia daryti norint išpopuliarinti OS?"  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
qw Svečias
|
Parašytas: 2006-03-05, 23:15 Rašyti temą: |
|
|
kunigas rašo: | Jei kas zinote internetiniu puslapiu, ar adresu su panasiais filmukais, kuriu "linkai" buvo nurodyti pirmajame puslapyje, gal galetumete dar paplatinti ir mestelti koki adresiuka.Sie filmukai, man asmeniskai zymiai labiau sukelia didesne motyvacija, nei nuobodzios kalbos... |
Zr. http://www.mikkel-marie.dk/Videoklip.htm
http://bpeyvel.free.fr/ |
|
Atgal į viršų |
|
 |
dajnorka Svečias
|
Parašytas: 2006-03-06, 18:01 Rašyti temą: |
|
|
jei neklystu temos pavadinimas yra motyvacija bei su ja susijusios nesamoneles, o ne kiekvieno pasisakiusiojo analizavimas skersai - isilgai bei traktatu rasymas.
Vyteni, eikit geriau knygos rasyt, arba pabegiot arba galu gale - issianalizuokit geriau savo rasliavas, vietoj to, kad kitus nagrinetumet.
as bandziau buti kantri. prisiekiu. labai stengiausi. bet panasumo yra, kad pirmadieniais mano kantrybes laispnis buna minimalus.
p.s. neturiu tikslo nieko izeisti. |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Svečias
|
Parašytas: 2006-03-06, 20:30 Rašyti temą: |
|
|
dajnorka rašo: | jei neklystu temos pavadinimas yra motyvacija bei su ja susijusios nesamoneles, o ne kiekvieno pasisakiusiojo analizavimas skersai - isilgai bei traktatu rasymas.
Vyteni, eikit geriau knygos rasyt, arba pabegiot arba galu gale - issianalizuokit geriau savo rasliavas, vietoj to, kad kitus nagrinetumet.
as bandziau buti kantri. prisiekiu. labai stengiausi. bet panasumo yra, kad pirmadieniais mano kantrybes laispnis buna minimalus.
p.s. neturiu tikslo nieko izeisti. |
Yes, Dainora. Zarasai |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Svečias
|
Parašytas: 2006-03-06, 21:27 Rašyti temą: |
|
|
Matosi, kad gerai neisiskaitete. Man atrodo, kad puikiai atskleide autorius, ka pasisakisieji suprato apie motyvacijas. Tai puikus analytinis metodas. Manau, kad tokios apibendrinancios temu nagrinejimu isvados turetu butinai daromos. Kitaip diskusijoje tik is tuscio i kiaura pilstymas.Tuo labiau, kad aprase pasaliecio neteisingo vaizdinio susidarymo psichologija. O tai naudinga, turi but jums, pasnekovai ir pasnekoves. Tada keisite savo israisku formas, kelsite savo minciu kultura. Labai saunu, kad cia pas jus taip pradeta daryti. |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Svečias
|
Parašytas: 2006-03-06, 21:29 Rašyti temą: |
|
|
zarasai gerai. kai darbe pirmadieni nera ka veikt - ajajai kaip negerai.
irgi nieko nenorejau izeist.
p.s. geriau i svecius atvaziuotum... |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Svečias
|
Parašytas: 2006-03-06, 23:25 Rašyti temą: |
|
|
Atleiskite man viesniai, buvusiai mokytojai. Matau, kad reik man patarti centrinei herojai "dainorkai". As Jusu vietoje, tai padekociau. O dar net siulyti apibendrintojui uzsiciaupti, tai jau, atleiskite. Tada jau net komentaru nerandu. Man asmeniskai, kai pamaciau apibendrinimus, nuomone apie jusu foruma tikrai pagerejo. Kiek lankausi forumuose, dar neteko aptikti, kad butu i pasnekovai uzciaupiami.
Be to savo nuostata, Jus, "dainorka" paprasciausiai elgiates net nepedagogiskai. Is Jusu pasisakymu, atrodo, kad esate sportininke ir turetumete rodyti pavyzdi jauniems. O stai mazieji "bezdzioniukai" nukopijuoja Jusu fraze ir tesugeba pasakyti tik "Yes". Tai tikrai nekoki pavyzdi davete Zarasu jaunimui. Toks ispudis, kad is ten esate kilusi. |
|
Atgal į viršų |
|
 |
tomoshius Svečias
|
Parašytas: 2006-03-07, 01:00 Rašyti temą: |
|
|
na jau daveiket su tokiom blevyzgom - koks kieno reikalas kas ka rasho - visgi forumas, o ne sveciu knyga  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Zarasai Svečias
|
Parašytas: 2006-03-07, 01:41 Rašyti temą: |
|
|
Dajnora, nusiramink: cia buvo ne mazieji "bezdzioniukai", o dideli |
|
Atgal į viršų |
|
 |
VlVytenis Svečias
|
Parašytas: 2006-03-07, 13:57 Rašyti temą: |
|
|
Labai atsiprašau visų ir pareškiu, kad Dainora tikrai teisi. Matau, kad analizėmis tikrai nuo temos Į pievas temų išprovokavau. Labai gailiuos, kad per vėlai - tik dabar pamaiau josios pastabų. Kad daugiau taip neatsitiktų, kų ne taip parašysiu, o ypa kų užgausiu - rašykite man asmeniškai Daug geriau bus, kad rimtas Jūsų pastabas ar nuoskaudas pats Jūsų žodžiais išsakyiau. Tai gal kitaip reaguos mus nesuprantantys sveiai. Sutikit, kad kiekvienas praeivis gatvėje bandys Į muštynes išsikišti, jei atrodys jam, kad reikia kažka apginti.
Todėl noriu vėl temų grųžintie prie IEVOS PIEVOS Parašytos: Kv., 03 02 2006, 11:08 labai apmastymo ir Jūsų požiūrio reikalaujanios reikalaujanios minties:
"Paradoksas. Kol tikslas bus rezultatas, tol jo nebus tokio, kokio baisiai noresis. Uztat nuolat gyvuos nusivylimas, noras mesti sportus. Ir tik mazas procentas asmenybes. |
|
Atgal į viršų |
|
 |
dajnorka Svečias
|
Parašytas: 2006-03-07, 14:19 Rašyti temą: |
|
|
visu pirma > dajnorka, jeigu ka.
visu antra > nieks niekam nesiule uzsiciaupti.
visu trecia > sveciai dazniausiai buna drasiausi forumo lankytojai.
ir galu gale ketvirta > siandien as pikta. |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Svečias
|
Parašytas: 2006-03-07, 14:19 Rašyti temą: |
|
|
Labai atsiprašauvisų ir pareiškiu, kad tikrai Dainora teisi. Matau, kad analizėmis tirai Į pievas temų išprovakavau. Labai gailiuos, kad per vėlai tai - ir josios pastabų tik dabar pamaiau. Kad daugiau taip neatsitiktų, kų ne taip parašysiu, ar kų Įskaudinsiu netyia - rašykite man asmeniškai
Daug gerieu bus, jei pastabas ar nuoskaudas Jūsų žodžiais pats ištaisyiau savo nuklydimus.tai gal kitaip reaguos mus nesuprantantys sveiai. Sutikit, kad gal kiekvienas praeivis bandys Į muštynes Įsikišti, jei atrodys jam, kad kažkų reik apginti.
Todėl vėl noriu temų grųžinti prie IEVOS PIEVOS parašytos: kv. 03.02 2006, 11:08 labai Jūsų apmastymo ir požiūrio reikalaujanios minties:
"Paradoksas. Kol bus tikslas rezultatas, tol nebus tokio kokio baisiai norėsis. užtat nuolat gyvuos nusivilimas, noras mesti sportus. Ir tik mažas procentas asmenybės" |
|
Atgal į viršų |
|
 |
vlVytenis Svečias
|
Parašytas: 2006-03-07, 14:29 Rašyti temą: |
|
|
dėl kompiuterio ar interneto sutrikimu gavosi mano aukšiau dublis. Nuo ryto, pranešė, kad buvo sutrikimų ia. |
|
Atgal į viršų |
|
 |
osman Meistras
Prisijungė: 2004 03 31 Pranešimai: 211 Pranešimų per dieną: 0.03 Miestas: Dažniausiai
|
Parašytas: 2006-03-07, 15:46 Rašyti temą: |
|
|
Gaila kad lietuviškos OS taktikos, filosofijos, motyvacijos paskaityti galima tik šiame forume. Nemanau, kad daugiau apie tai išmanantiems (pvz. Vytenis) smagu diskutuoti su jaunaisiais ir ne tik mėgėjais. Iš kurių išgirstame daugiau pašaipų, nei susidomėjimo. Geriau, kad savo mintis išdėstytumėt kokioje knygoje. Manau jau pribrendo reikalas parengti O sporto metodinės medžiagos. |
|
Atgal į viršų |
|
 |
|
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|