�urnalas Orientavimosi Sportas
Osport.lt

Orientavimosi sporto forumas

DUKDUK   IeškotiIeškoti   Narių sąrašasNarių sąrašas   Vartotojų grupėsVartotojų grupės   RegistruotisRegistruotis 
 AprašymasAprašymas    Tikrinti asmeninius pranešimusTikrinti asmeninius pranešimus   PrisijungtiPrisijungti 

Kauno estafetes:)...
Pereiti prie Atgal  1, 2

Pradėti naują temą   Atsakyti į pranešimą    Pagrindinis puslapis -> Bendras
Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą  
Autorius Pranešimas
Svečias

Pranešimų per dieną: 0.83

PranešimasParašytas: 2006-03-30, 12:15    Rašyti temą: Atsakyti su citata

komandu sarasa galima paziureti http://www.oktakas.ot.lt/estafet/ke2006sar1.html
Atgal į viršų
Vytenis
Svečias

PranešimasParašytas: 2006-03-30, 14:48    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Vytenis nėra visos pasaulio lengvosios atletikos visažinis. Bet jau vien tik dar vienas Pavelo Naumovo pavyzdys - tai akivaizdžiausia OS meistriškumo revoliucijos pradžia! Aš apie tai jau 38 metus laukiu ir pagaliau sulaukiu, kad jau pripažistamas orientavimosi sportas kaip turintis paias geriausias sųlygas žmogaus tobulybei siekti. Tik reikia, kad mes, Lietuvoje, jau pagaliau iš lietargo miego pabustume ir pradėtume pripažinti, o ne ignoruoti SPORTO MOKSLO galias. Kų rusai planavo aukšto meistriškumo labui (treniruotės hipoksijos sųlygomis ir pan...), man teko 1991 m. stebėti jų jaunimo komiteto posėdžius, lankytis Maskvos treniravimosi bazėse ir tai informavau, bet iš man
s buvo tik pasišaipyta, nors visa tai Lietuvoje visos sporto šakos seniausiai naudoja.
Atgal į viršų
Egis
Svečias

PranešimasParašytas: 2006-03-30, 17:09    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Įdomu kas per suvestinė.. Shocked
Atgal į viršų
Vytenis
Svečias

PranešimasParašytas: 2006-03-30, 18:21    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Truputi kantrybės. Tai labai didelis dokumentas iš exelio Į wordų perkeltas. Ekselyje neduosiu, nes daug reikia grafų pašalinti ir palikti kiekvieno bėgiko tik vidutinius bėgimo greiius kiekvienuose bėgimo varžybose. Juk kai skirtingi bėgimų nuotoliai, tai galima lyginti ne rezultatus, bet iš jų išvestus tik bėgimo greiius, kurie yra nedaug kintantys nuo bėgimo sųlygų ir iš jų labai aišku, kas kaip treniruojasi. Nors man kai kas iš vadų priekaištauja, kad, neva, pažeidžiu etikų, to negalima, neva, rodyti, bet man vis tik protu nesuvokiama, kodėl lengvoji atletika tokių analiz
visame pasaulyje gali turėti, o mes orientacininkai jos turėti negalime? Man susidaro ispūdis, kad kai kas nori nuslėpti savo mylymiausius auklėtinius, kurie nesugeba, ar nenori fiziškai ruoštis ir juos gal būt net Į rinktin
nori "tokius" pratempti. Labai gaila, kad dėl interneto gedimų vėluoju - tokia nalizė estafėtėms būtų tikrai Įdomi. Jei turėsiu laiko - vakare pasiųsiu mindei.
Atgal į viršų
Rodyti pranešimus nuo ankstesnio:   
Pradėti naują temą   Atsakyti į pranešimą    Pagrindinis puslapis -> Bendras Visos datos yra GMT + 3 valandos
Pereiti prie Atgal  1, 2
Puslapis 22

Pereiti į:  
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą
Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume