Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą |
Autorius |
Pranešimas |
scopy Meistras

Prisijungė: 2005 12 16 Pranešimai: 336 Pranešimų per dieną: 0.05 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 2006-04-05, 16:14 Rašyti temą: |
|
|
Kartais Į galvų lenda visiškos nesųmonės, kurių jokia starto muzika neišgrūda. Pvz. iš vaikiško multiko "ten šokuoja žaliosios varlytės" ir per visų trasų. Jei varai per griovĮ, tai tada gaunasi "žallllliosios" . Ir niekaip negali išmušt |
|
Atgal į viršų |
|
 |
who cares... Meistras

Prisijungė: 2005 05 31 Pranešimai: 318 Pranešimų per dieną: 0.04 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 2006-04-06, 19:30 Rašyti temą: |
|
|
man begant trasa daznai kokia nors ikyri daina sukasi galvoje... ir kartais tai tirkai trukdo susikaupti... bet kaip jau buvo mineta, kai buna lengvas baltas miskas ir nelabai yra ka orientuotis tai muzika padeda palaikytit pastovu begimo tempa ir netaip viskas ilgai atrodo
O del muzikos varzybu centre - ji beabejo turi buti...  _________________ (\_/)
(0.o)
(> <)
""""""" |
|
Atgal į viršų |
|
 |
vlVytenis Svečias
Pranešimų per dieną: 0.82
|
Parašytas: 2006-04-06, 20:10 Rašyti temą: |
|
|
Labai Įdomūs Įspūdžai ""ten šokuoja žaliosios varlytės" ir per visų trasų." arba "man begant trasa daznai kokia nors ikyri daina sukasi galvoje... ir kartais tai tirkai trukdo susikaupti... " Tai labai svarbi informacija sporto psichologams Jeigu organizatoriai varžybų neradiofikavo viso miško, tai ia jau reik ieškuoti priežasių, kodėl negalima ištreniruoti smegenyse plejerių išjungimus. Gaila labai, kad neturime orientavimosi sporto psichologų, kurie tai turėtų patyrinėti.Buvo prieš 16 metų atvažiav
s iš Chabarovsko tolimojo vienintelis Sovietų sųjungos OS psichologas... Drazdovskis. Tyrinėjo mūsų rinktines - davinėjo visokias rkomendacijas, bet apie tokius reiškinius jis nekalbėjo. Ar nebus ia kartais nuo per didelio plejerių naudojimo paekmė? Aš neteigiu, bet tik klausiu, nes tikrai labai Įdomus ir svarbus mūsų sportui reiškinys. |
|
Atgal į viršų |
|
 |
bagass Naujokas
Prisijungė: 2006 04 06 Pranešimai: 1 Pranešimų per dieną: 0 Miestas: Kaunas
|
Parašytas: 2006-04-06, 23:03 Rašyti temą: |
|
|
Man atrodo, kad muzika turi buti. Tik tai reik atrinkti normalius gabalus. Kad cia kazkokios primos balerinos skamba tai absurdas Per Kauno estafeciu apdovanojimus komentatorius labai garsiai reke i mic tai turejom paeiti i sona . Tai vat.. Jei reik galiu ivariu varzybu organizatoriams atsiust vezanciu gabalu ir taip pat manau kad kas antras orientacininkas irgi nepatingetu. Tai pamastykit gerbiamieji! Pritrauktu daugiau dalyviu,gautumet didesni pelna!  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
pynas Meistras

Prisijungė: 2006 01 31 Pranešimai: 113 Pranešimų per dieną: 0.02 Miestas: Komsomolskas
|
Parašytas: 2006-04-06, 23:07 Rašyti temą: |
|
|
JO Muzika tik ir traukia dalyvius i miska kur jos nesigirdi !  _________________ Nera to blogo kas neiseitu i gera  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Woodoo Meistras

Prisijungė: 2004 04 03 Pranešimai: 981 Pranešimų per dieną: 0.13 Miestas: Siauliai/Vilnius/Kaunas
|
Parašytas: 2006-04-06, 23:08 Rašyti temą: |
|
|
Na matai, kas tau yra vezantis gabalas, kitam gal visai nepatinka. Reikia visokiu dainu. _________________ Tinginio training log'as  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
vyturelis Svečias
|
Parašytas: 2006-04-07, 07:12 Rašyti temą: |
|
|
O tie geri gabalai miske ir trasoj neskambes Siandien ryte daug geru minciu sukilo MEDICINOS ir ZURNALO temose. Gera mintis: "suneskim po siaudeli" |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Svečias
|
Parašytas: 2006-04-07, 08:24 Rašyti temą: |
|
|
tada tengris turi pamastyti apie IS punktu radiofikavima...gerai butu kartu ir shviesos efektu apipavidalinimas ,pvz. blicas ....punktuose neblogai butu sutikti kokia dailia mergina dalinancia koffee...ir t.t.t. vienzo ishpindejimui ribu nera:) o shiap mishkas grazus savo naturaliais garsais ir spalvom:) |
|
Atgal į viršų |
|
 |
tilstantisVyturlis Svečias
|
Parašytas: 2006-04-07, 10:28 Rašyti temą: |
|
|
Teisingai Man nebandykite miško ramyb
trigdyti
O apie muzika miske as is vėlVytenio pastebejimu, kad kai kas trasoje nesugeba savo plejeriu ausyse isjungti ir negidi mano draugu - kitu pauksteliu ciulbesio  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
scopy Meistras

Prisijungė: 2005 12 16 Pranešimai: 336 Pranešimų per dieną: 0.05 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 2006-04-07, 15:54 Rašyti temą: |
|
|
zaliuju varlyciu as per plejeri tikrai nesiklausiau. Tai dainele is vaikystes - kaip cia su sportu gali buti susije?
Tai gal si problema kamuoja (o gal padeda? Nes tada negalvoji "uoj kaip jau pompa") tik neprofesionalus. |
|
Atgal į viršų |
|
 |
|