Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą |
Autorius |
Pranešimas |
Hobitas Meistras
Prisijungė: 2004 04 01 Pranešimai: 479 Pranešimų per dieną: 0.06 Miestas: VILNIUS
|
Parašytas: 2006-05-25, 10:23 Rašyti temą: |
|
|
Anonymous rašo: | Oi kaip stengiaus Dar kablĮ už Valdo meiau  |
Jei teisingai identifikavau sveių, tai manau ia aš vienam prabegime kablĮ meiau Aiū už užduotų tempų Jei spaudei splitus suves Į SE
Na OS Antradieniams klaidos rezultatuose pasitaiko, bet jie visada jas geranoriškai ištaiso Čia matyt tokia operatyvumo kaina  _________________ Hobitas training log |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Elvis Meistras

Prisijungė: 2005 08 11 Pranešimai: 1582 Pranešimų per dieną: 0.22 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 2006-05-25, 10:45 Rašyti temą: |
|
|
Su Giedrės leidimu ištaisiau šių baisių neteisyb
 |
|
Atgal į viršų |
|
 |
sunius Meistras

Prisijungė: 2004 04 01 Pranešimai: 940 Pranešimų per dieną: 0.12 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 2006-05-26, 08:31 Rašyti temą: |
|
|
Anonymous rašo: | Nepriima man
s kažkodėl Į V21A O taip stengiaus  |
būtų gerai, kad rašydami "nepriima man
s", parašytumėte vardų ir pavard
, klubų... o tai dabar gaunasi kad neaišku kas toks (gal tokia) nerimauja, taiau mes (organizatoriai) nežinome, kų reiktų pataisyti.
Tiesa, privalau atsiprašyti Sandros, kuri bėgo V21A grupėje 1-ų trasų, taiau nebuvo paskaiiuoti taškai. Ši klaida suminiuose rezultatuose jau pataisyta, bus pataisyta ir dienos rezultatuose.
Pagarbiai, _________________ <sunius> |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Svečias
Pranešimų per dieną: 0.82
|
Parašytas: 2006-05-26, 09:56 Rašyti temą: |
|
|
Nereik taip visko rimtai, suniau Matyt ne toks svarbus man tas rezultatas - vis tiek nekokia aš ten konkurentė. O jūsų geranoriškumu net neabejoju. |
|
Atgal į viršų |
|
 |
|