�urnalas Orientavimosi Sportas
Osport.lt

Orientavimosi sporto forumas

DUKDUK   IeškotiIeškoti   Narių sąrašasNarių sąrašas   Vartotojų grupėsVartotojų grupės   RegistruotisRegistruotis 
 AprašymasAprašymas    Tikrinti asmeninius pranešimusTikrinti asmeninius pranešimus   PrisijungtiPrisijungti 

Jaunimas
Pereiti prie Atgal  1, 2

Pradėti naują temą   Atsakyti į pranešimą    Pagrindinis puslapis -> Bendras
Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą  
Autorius Pranešimas
makeris
Meistras

Prisijungė: 2005 12 24
Pranešimų per dieną: 0.14

PranešimasParašytas: 2006-11-17, 21:16    Rašyti temą: Atsakyti su citata

vis tiek niekas i jas neatsizvelgia nebent Gerb. treneris Miksys, taciau jis visko pakeisti negali kas yra blogai , taciau jis bene vienintelis i jaunimo problemas ziuri labai rimtai ir zinoma ACIU jam uz tai. Bet vienas lauke ne karys Sad
Vytenis
Meistras

Prisijungė: 2006 08 25
Pranešimų per dieną: 0.46

PranešimasParašytas: 2006-11-18, 21:40    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Malonu, kad supranti ir rašai:

"...vienas lauke ne karys Crying or Very sad "

Ir dėkodamas treneriui E.Mikšiui už tai, kad, Tavo žodžiais "jis bene vienintelis i jaunimo problemas ziuri labai rimtai" labai teisingai rašai, kad jis visko pakeisti negali bųdamas vienas. Dar teisingiau mastai, kad tai visa yra blogai.

O, kad treneris E.Mikšys nebųtų vienas lauke karys, reikalinga jam Į pagalbų kariuomenė - savanoriai, nes iš šauktinių per prievartų nieko gero.

O junimo rinktinės trenerio kariais galite tapti. Į TRENERIŲ SEMINAR
" DELEGUOKITE SAVO MINTIS IR JŪS, JAUNIEJI!
Tai šitaip tapsite tikrais kariais. Kai bus argumentai Jųsų mintimis pareikštomis argumetuoti - niekas Į juos neatsižvelgti nedrĮs.
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą   Apsilankyti vartotojo tinklapyje
vap
Meistras

Prisijungė: 2006 06 08
Pranešimų per dieną: 0.04

PranešimasParašytas: 2006-11-18, 22:00    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Kai kas vis sako DARYKIT, DARYKIT, DARYKIT.
Kažin tas "vadovas" NIEKO PATS NEDARO.
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą  
bla bla
Meistras

Prisijungė: 2006 06 02
Pranešimų per dieną: 0.03

PranešimasParašytas: 2006-11-19, 16:13    Rašyti temą: Atsakyti su citata

jo. Idomu kas tas "VALDOVAS"? Very Happy Very Happy Very Happy
bet paskyta gerai. Sutinku. Vat kalba tai tikrai daug ir siulo, o kad ka pats ta padarytu, ka siulo! Idea
Atgal į viršų
www.osport.lt
Meistras

Prisijungė: 2006 11 17
Pranešimų per dieną: 0.01

PranešimasParašytas: 2006-11-19, 16:16    Rašyti temą: Atsakyti su citata

manau Vyteni isvadas turetum pats jau sugebet padaryt...bet galiu dar padet...
Maziau kalbu daugiau darbu... Ir dar jei tau pavyks trumpai, logiskai ir argumentuotai isreikst savo nuomone, tikrai niekas tau uz ja ausies nenusuks, tada jau bus galima gryzti prie normalios diskusijos Laughing
Vytenis
Meistras

Prisijungė: 2006 08 25
Pranešimų per dieną: 0.46

PranešimasParašytas: 2006-11-20, 15:01    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Tik kalbose gimsta geros idėjos, Very Happy mielasis www.osport.lt o KLAUSYMASIS tų KALBŲ, tai irgi yra net labai didelis darbas reikalaujantis ypatingos valios. Ir sveikinu Very Happy patĮ, šių valių pademonstravus, kaip reikia mokėti ir klausytis ir SKAITYTI. O svarbiausia, perskaiius kai kų sau ir naudingo pasiimti. Tai ir pats padarei, stebuklingai pasiimdamas iš mano juodrašio terminų:

"Labai bųtų informatyvus rodiklis ir santykinis kiekvieno dalyvio dydis nuo nugalėtojo. "

Ir kaip Tu tai sugebėjai Shocked , kai forumo INFORMACIJOJOS mano vakar paskelbtoje temoje: "dbtopo programa DALYVIAI tai žingsnis Į ateitĮ! ji pabuvojo forume labai trumpai, nes Liuba kaip per ilgų forumui pranešimų, tų temų iš kart išėmė, nes jis man sukųrė atskirų langų "Vytenio dienoraštis.

Taigi, mielasis www.osport-e.lt, kaip taip staigiai ir akimirksniu pavyko Tau Įeiti Į tų temų irilgiausiame mano straipsnyje, kaip Tu sugebėjai dar ir atsirinkti mano siųlomų dalyvių vertinimo rodiklĮ? Ir kodėl apsisprendei savo parašui pasiimti, bųtent tų, iš man
s nukopijuotų - rodiklio vertinimo fraz
?

Ypatingų Tavo sugebėjimų noriu visiems atkreipti, nes Tavo parašo esanių šių fraz
galima atrasti jau ne vėl iš naujo tik kų vėl paskelbtoje "dbtopo DALYVIAI temoje, kurioje yra tik mano straipsnio reziumė, bet reik nukeliauti Į MANO DIENORAŠTĮ adresu: http://vytenis.osport.lt/wp-admin/post.php?action=edit&post=4 . Ir tik ten atrasti galima šių, www.osport-o.lt paraše naudojamų fraz
.

Dėkui mano aršiausiam mano oponentui, Įdėmiausiai skaitaniam labai Įdėmiai mano straipsnius! Tikrai, nuostabus oponentas. Norint bųti oponentu tai irgi kruopštus ir labai kruopštus darbas.

P.S.: Dėkui apaioje skaitytokui claudsmakeriui pastabų pareiškusiam. Ne žodyno, bet naujos klaviatųros man reikia - nekontaktuoja dažnai raidė "o". Taigo Įstatau šiuos žodžius praleistas "o" Cool

Paskutinį kartą redagavo Vytenis, 2006-11-20, 21:02. Redaguota 1 kartą
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą   Apsilankyti vartotojo tinklapyje
cloudsmaker
Meistras

Prisijungė: 2005 05 04
Pranešimų per dieną: 0.04

PranešimasParašytas: 2006-11-20, 16:23    Rašyti temą: Atsakyti su citata

labai Vyteni "nekrupsciai" rasai,isigyk koki gramatikos zodyna Idea
Atgal į viršų
bla bla
Meistras

Prisijungė: 2006 06 02
Pranešimų per dieną: 0.03

PranešimasParašytas: 2006-11-20, 21:22    Rašyti temą: Atsakyti su citata

baiik. Vytenis taip greitai klaviatura mala kad net nepastebi klaidu! Siaip gi jis nerasytu tokiu straipsniu. Jis jau prasikacialines ant klaviaturos Idea Exclamation Exclamation Wink Wink
Atgal į viršų
Rodyti pranešimus nuo ankstesnio:   
Pradėti naują temą   Atsakyti į pranešimą    Pagrindinis puslapis -> Bendras Visos datos yra GMT + 3 valandos
Pereiti prie Atgal  1, 2
Puslapis 22

Pereiti į:  
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą
Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume