|
 Orientavimosi sporto forumas
|
|
|
Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą |
Autorius |
Pranešimas |
makeris Meistras

Prisijungė: 2005 12 24 Pranešimai: 971 Pranešimų per dieną: 0.14 Miestas: siauliai-vilnius
|
Parašytas: 2006-11-17, 21:16 Rašyti temą: |
|
|
vis tiek niekas i jas neatsizvelgia nebent Gerb. treneris Miksys, taciau jis visko pakeisti negali kas yra blogai , taciau jis bene vienintelis i jaunimo problemas ziuri labai rimtai ir zinoma ACIU jam uz tai. Bet vienas lauke ne karys  _________________ tinginys visais atvejais |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Vytenis Meistras
Prisijungė: 2006 08 25 Pranešimai: 3200 Pranešimų per dieną: 0.46 Miestas: Kazl Rūda-Jonava-Kaunas
|
Parašytas: 2006-11-18, 21:40 Rašyti temą: |
|
|
Malonu, kad supranti ir rašai:
"...vienas lauke ne karys "
Ir dėkodamas treneriui E.Mikšiui už tai, kad, Tavo žodžiais "jis bene vienintelis i jaunimo problemas ziuri labai rimtai" labai teisingai rašai, kad jis visko pakeisti negali bųdamas vienas. Dar teisingiau mastai, kad tai visa yra blogai.
O, kad treneris E.Mikšys nebųtų vienas lauke karys, reikalinga jam Į pagalbų kariuomenė - savanoriai, nes iš šauktinių per prievartų nieko gero.
O junimo rinktinės trenerio kariais galite tapti. Į TRENERIŲ SEMINAR
" DELEGUOKITE SAVO MINTIS IR JŪS, JAUNIEJI! Tai šitaip tapsite tikrais kariais. Kai bus argumentai Jųsų mintimis pareikštomis argumetuoti - niekas Į juos neatsižvelgti nedrĮs. |
|
Atgal į viršų |
|
 |
vap Meistras
Prisijungė: 2006 06 08 Pranešimai: 263 Pranešimų per dieną: 0.04
|
Parašytas: 2006-11-18, 22:00 Rašyti temą: |
|
|
Kai kas vis sako DARYKIT, DARYKIT, DARYKIT.
Kažin tas "vadovas" NIEKO PATS NEDARO. |
|
Atgal į viršų |
|
 |
bla bla Meistras
Prisijungė: 2006 06 02 Pranešimai: 210 Pranešimų per dieną: 0.03 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 2006-11-19, 16:13 Rašyti temą: |
|
|
jo. Idomu kas tas "VALDOVAS"?
bet paskyta gerai. Sutinku. Vat kalba tai tikrai daug ir siulo, o kad ka pats ta padarytu, ka siulo!  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
www.osport.lt Meistras
Prisijungė: 2006 11 17 Pranešimai: 85 Pranešimų per dieną: 0.01 Miestas: Lietuva
|
Parašytas: 2006-11-19, 16:16 Rašyti temą: |
|
|
manau Vyteni isvadas turetum pats jau sugebet padaryt...bet galiu dar padet...
Maziau kalbu daugiau darbu... Ir dar jei tau pavyks trumpai, logiskai ir argumentuotai isreikst savo nuomone, tikrai niekas tau uz ja ausies nenusuks, tada jau bus galima gryzti prie normalios diskusijos  _________________ iūrėk, ta kaukė jau sudryskusi - matosi, kas Tu esi. (Vytenis) |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Vytenis Meistras
Prisijungė: 2006 08 25 Pranešimai: 3200 Pranešimų per dieną: 0.46 Miestas: Kazl Rūda-Jonava-Kaunas
|
Parašytas: 2006-11-20, 15:01 Rašyti temą: |
|
|
Tik kalbose gimsta geros idėjos, mielasis www.osport.lt o KLAUSYMASIS tų KALBŲ, tai irgi yra net labai didelis darbas reikalaujantis ypatingos valios. Ir sveikinu patĮ, šių valių pademonstravus, kaip reikia mokėti ir klausytis ir SKAITYTI. O svarbiausia, perskaiius kai kų sau ir naudingo pasiimti. Tai ir pats padarei, stebuklingai pasiimdamas iš mano juodrašio terminų:
"Labai bųtų informatyvus rodiklis ir santykinis kiekvieno dalyvio dydis nuo nugalėtojo. "
Ir kaip Tu tai sugebėjai , kai forumo INFORMACIJOJOS mano vakar paskelbtoje temoje: "dbtopo programa DALYVIAI tai žingsnis Į ateitĮ! ji pabuvojo forume labai trumpai, nes Liuba kaip per ilgų forumui pranešimų, tų temų iš kart išėmė, nes jis man sukųrė atskirų langų "Vytenio dienoraštis.
Taigi, mielasis www.osport-e.lt, kaip taip staigiai ir akimirksniu pavyko Tau Įeiti Į tų temų irilgiausiame mano straipsnyje, kaip Tu sugebėjai dar ir atsirinkti mano siųlomų dalyvių vertinimo rodiklĮ? Ir kodėl apsisprendei savo parašui pasiimti, bųtent tų, iš man
s nukopijuotų - rodiklio vertinimo fraz
?
Ypatingų Tavo sugebėjimų noriu visiems atkreipti, nes Tavo parašo esanių šių fraz
galima atrasti jau ne vėl iš naujo tik kų vėl paskelbtoje "dbtopo DALYVIAI temoje, kurioje yra tik mano straipsnio reziumė, bet reik nukeliauti Į MANO DIENORAŠTĮ adresu: http://vytenis.osport.lt/wp-admin/post.php?action=edit&post=4 . Ir tik ten atrasti galima šių, www.osport-o.lt paraše naudojamų fraz
.
Dėkui mano aršiausiam mano oponentui, Įdėmiausiai skaitaniam labai Įdėmiai mano straipsnius! Tikrai, nuostabus oponentas. Norint bųti oponentu tai irgi kruopštus ir labai kruopštus darbas.
P.S.: Dėkui apaioje skaitytokui claudsmakeriui pastabų pareiškusiam. Ne žodyno, bet naujos klaviatųros man reikia - nekontaktuoja dažnai raidė "o". Taigo Įstatau šiuos žodžius praleistas "o" 
Paskutinį kartą redagavo Vytenis, 2006-11-20, 21:02. Redaguota 1 kartą |
|
Atgal į viršų |
|
 |
cloudsmaker Meistras

Prisijungė: 2005 05 04 Pranešimai: 321 Pranešimų per dieną: 0.04 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 2006-11-20, 16:23 Rašyti temą: |
|
|
labai Vyteni "nekrupsciai" rasai,isigyk koki gramatikos zodyna  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
bla bla Meistras
Prisijungė: 2006 06 02 Pranešimai: 210 Pranešimų per dieną: 0.03 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 2006-11-20, 21:22 Rašyti temą: |
|
|
baiik. Vytenis taip greitai klaviatura mala kad net nepastebi klaidu! Siaip gi jis nerasytu tokiu straipsniu. Jis jau prasikacialines ant klaviaturos  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
|
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|