|
 Orientavimosi sporto forumas
|
|
|
Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą |
Autorius |
Pranešimas |
Vilius A. Meistras
Prisijungė: 2004 10 24 Pranešimai: 2055 Pranešimų per dieną: 0.27 Miestas: Panevėžys | Vilnius
|
Parašytas: 2008-06-17, 23:19 Rašyti temą: |
|
|
As manau, kad kai bega tokia mase sunku sukontroliuoti, todel tokia taktika leidziama Zinoma LC tai turetu nebuti leidziama, bet cia juk ne LC  _________________ Orientavimosi sportas - tai gyvenimo būdas |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Pranas Patyręs
Prisijungė: 2005 02 08 Pranešimai: 53 Pranešimų per dieną: 0.01 Miestas: Kaunas
|
Parašytas: 2008-06-18, 00:00 Rašyti temą: |
|
|
Viliau neblogai, bet ant lauru neuzliuliok netycia. Tu gali taip laikyti.....
I tai labai rimtai turi ziuret.
Malacius |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Vytenis Meistras
Prisijungė: 2006 08 25 Pranešimai: 3200 Pranešimų per dieną: 0.46 Miestas: Kazl Rūda-Jonava-Kaunas
|
Parašytas: 2008-06-18, 07:52 Rašyti temą: |
|
|
who cares... rašo: | o cia siaip tox klausimas, ar begti kitoj markiruotes pusej leidziama ? nieko pries toki Viliaus A. poelgi (lietuviai turi but kuo auksciau ) , bet siaip idomu , ar tai ne tas pats kaip kirsti finiso markiruote ar nepribegti iki Z punkto. ? | Už tat ir pakliuvo Į kadrų, nes fotoreporteriui pagal visas kompozicijos taisyklės visad labiau bus Įdomi nuotrauka, kai ir pirmame plane yra fotografuojamasis objektas. Tada gaunasi ne plokšias, bet ir tųrinis vaizdas su perspektyva.
Jei tik netyia pralindo ir nedaug prabėgo šalia markiruotės, tai gal ir markiruotojų problema, kad sportininkui apsimokėjo lenktis - pralĮsti ar peršokti jų.
Bet turiu pareikšti, kad Lietuvoje markiruotės mažai kas laikosi. Ypa kai kurie rinktinės nariai ne kartų yra nepribėg
prie "ž" punkto, o nuo starto iš kart trumpina kelių, išduodami trasos paslaptĮ dar nestartavusiems. Bųdavo, sėdžiu, laukiu, kad nufotografuoti žymių orientavimosi asmenyb
prizmės fone prabėganių, o, žiųrėk, ji net nepribėgo - tik pamatai tolumoje skuodžia, gerokai sutrumpinusi privalomų kelių. _________________ Sekite kelionę-ekspediciją dviraiu "Lietuvos žemėlapio 400-meio vietomis" |
|
Atgal į viršų |
|
 |
edi. Meistras
Prisijungė: 2008 06 20 Pranešimai: 91 Pranešimų per dieną: 0.01 Miestas: Zoliniu
|
Parašytas: 2008-06-20, 16:31 Rašyti temą: |
|
|
Vytenis rašo: |
turiu pareikšti, kad Lietuvoje markiruotės mažai kas laikosi. Ypa kai kurie rinktinės nariai ne kartų yra nepribėg
prie "ž" punkto, o nuo starto iš kart trumpina kelių, išduodami trasos paslaptĮ dar nestartavusiems. Bųdavo, sėdžiu, laukiu, kad nufotografuoti žymių orientavimosi asmenyb
prizmės fone prabėganių, o, žiųrėk, ji net nepribėgo - tik pamatai tolumoje skuodžia, gerokai sutrumpinusi privalomų kelių. |
vargse ta "asmenybe". Net nusizengti taisyklems priversta, kad tik neuzsokti ant ... "trenerio". |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Vytenis Meistras
Prisijungė: 2006 08 25 Pranešimai: 3200 Pranešimų per dieną: 0.46 Miestas: Kazl Rūda-Jonava-Kaunas
|
Parašytas: 2008-06-21, 02:14 Rašyti temą: |
|
|
O prie ko ia tos kabutės ant žodžio TRENERIS
Kabutes galima bųtų dėti, jei bųtų iš trenerio bet kokia kaina rezultatas reikalaujamas.
Kitose sporto šakose bųdavo problemų labai daug, kai vardan nešvarių pergalių svetimom pavardėm ar ne tais gimimo metais Į startų bųdavo statomi. Kai tokių pažiųrų sportininkai iš trenerių matydavo, tada ir pas sportininkus išsiugdydavo nuostatos svetimos "fair play" principams. Na, bet orientavimosi sporte visad didžiuodavausi, kad tokių reiškinių beveik nebųdavo.
Tik mane nuliųdino visiškai neseniai pasitaikius atvejui, kada svetima pavarde buvo sustartuota ir tai užmatyta buvo iš kitų šalių. Nors ne aš už tų mųsų orientacininkų kompanijų buvau atsakingas buvau tik aistruolis, bet vis tiek pokalbyje su kitų šalių žymiomis asmenybėmis man buvo prieš jas labai gėda, Ypa gėda buvo dar ir todėl, kad buvau pagal profesijų treneris susidarė Įspųdis, kad toleruoju tokiam negražiam poelgiui.
Atleiskite, ia prasitariau ne apie šias varžybas. Todėl, sugrĮžtant prie temos, bųtų Įdomu paskaityti kų nors daugiau apie gražias Jukolos varžybų tradicijas ir jų istorijų. Gal kas galite pasiųlyti. _________________ Sekite kelionę-ekspediciją dviraiu "Lietuvos žemėlapio 400-meio vietomis" |
|
Atgal į viršų |
|
 |
edi. Meistras
Prisijungė: 2008 06 20 Pranešimai: 91 Pranešimų per dieną: 0.01 Miestas: Zoliniu
|
Parašytas: 2008-07-02, 21:46 Rašyti temą: |
|
|
apie kokius cia negrazius poelgius varai? kas kur startavo ne savo pavarde? gal nereik prisigalvoti, ko nebuvo  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Vytenis Meistras
|
Parašytas: 2008-07-02, 22:46 Rašyti temą: |
|
|
Visiškai teisingai. Kartoju - tai Įvyko ne šiose varžybose. Konkreiai, jei Įdomu, atsiverskite pagal šių nuorodų tų labai svarbių varžybų tinklalapĮ, ir jo kampe trumpas mano pastebėjimas. Čia ne ta tema, kad ... _________________ Sekite kelionę-ekspediciją dviraiu "Lietuvos žemėlapio 400-meio vietomis" |
|
Atgal į viršų |
|
 |
|
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|