Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą |
Autorius |
Pranešimas |
S.Kireilis Meistras
Prisijungė: 2006 10 09 Pranešimai: 291 Pranešimų per dieną: 0.04 Miestas: Kaunas
|
Parašytas: 2009-06-04, 10:07 Rašyti temą: |
|
|
Lietuvos empionato trasos žemėlapiuose bus atspausdintos pagal tarptautines taisykles be KP kodų. Prie KP rutuliukų bus tik eilės numeriai 1, 2, 3 ir t.t. |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Elvis Meistras

Prisijungė: 2005 08 11 Pranešimai: 1582 Pranešimų per dieną: 0.22 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 2009-06-05, 08:58 Rašyti temą: |
|
|
[Giedrius] rašo: |
tikiuosi vandens nepritruks.. |
Giedriau, tu turbųt pamiršai, kad ilgos trasos empionatų rengia ne ISK Erdvės, o OK
"žuolas...  _________________ www.splits.lt |
|
Atgal į viršų |
|
 |
renvaldas Meistras
Prisijungė: 2005 08 12 Pranešimai: 457 Pranešimų per dieną: 0.06 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 2009-06-05, 16:27 Rašyti temą: |
|
|
http://www.okazuolas.lt/images/stories/MergKalv.jpg
kairėje, apaioje, virš iškirptės yra Amerika. Nepraleiskit progos nebrangiai "nuvykti" Į ten. Bet kas mane neramina, tai ta žemėlapio iškirptė. Kų ten iškirpo? Gal kokių Meksikų, kad kiaulių gripo dalyviai nepasigautų?
p.s. ia turėjo eiti viskas Į jumorų, bet kadangi oras nekoks dabar, tai nuotaikos pakėlimui Įdėjau ia  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
gedas_IM Meistras
Prisijungė: 2006 12 25 Pranešimai: 162 Pranešimų per dieną: 0.02
|
Parašytas: 2009-06-05, 16:53 Rašyti temą: |
|
|
Ta iskirpte manau yra legendoms  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
sunius Meistras

Prisijungė: 2004 04 01 Pranešimai: 940 Pranešimų per dieną: 0.12 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 2009-06-05, 22:15 Rašyti temą: |
|
|
jau paskelbti ir ilgos trasos starto protokolai...
galima rasti www.okazuolas.lt (nuoroda) ir www.dbtopas.lt/takas _________________ <sunius> |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Rolas Meistras

Prisijungė: 2007 01 27 Pranešimai: 832 Pranešimų per dieną: 0.12 Miestas: Kaunas
|
Parašytas: 2009-06-07, 18:46 Rašyti temą: |
|
|
Šiandien foto tikriausiai nebus, nes truputĮ šlapia buvo  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Vilius A. Meistras
Prisijungė: 2004 10 24 Pranešimai: 2055 Pranešimų per dieną: 0.27 Miestas: Panevėžys | Vilnius
|
|
Atgal į viršų |
|
 |
Gytis_n Vidutiniokas

Prisijungė: 2009 06 07 Pranešimai: 29 Pranešimų per dieną: 0 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 2009-06-07, 21:47 Rašyti temą: |
|
|
man rodos siandien organizatoriu printeris springo _________________ be zodziu |
|
Atgal į viršų |
|
 |
sunius Meistras

Prisijungė: 2004 04 01 Pranešimai: 940 Pranešimų per dieną: 0.12 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 2009-06-08, 08:42 Rašyti temą: |
|
|
viskas su printeriais buvo tvarkoje...
iš kur ištraukėte tokių žinių? _________________ <sunius> |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Devis Meistras
Prisijungė: 2004 04 02 Pranešimai: 630 Pranešimų per dieną: 0.08 Miestas: Kaunas
|
Parašytas: 2009-06-08, 10:18 Rašyti temą: Trasa |
|
|
Aių už puikias trasas jau kiek primirštame Aukštadvario miškų masyve. Praeinamumas ženkliai geresnis negu senais laikais (- 10/15 metų), dilgėlių ryškiai mažiau. Patiko Įvairovė - nuo eglyno, pušyno iki lapuoių miško. Nepatiko žemėlapio mastelis: sunku buvo Įžiųrėti KP situacijas - dėl ko dariau klaidas, bet tai ia mano bėda. Nepatiko aukšiai, taip ir nesupratau ar tai aš plaukioju tar horizontalių ir nenulaikau reikiamo aukšio, ar tai horizontalės plaukioja mano akyse, ar tai ... |
|
Atgal į viršų |
|
 |
[Giedrius] Meistras

Prisijungė: 2005 11 07 Pranešimai: 685 Pranešimų per dieną: 0.1 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 2009-06-08, 10:29 Rašyti temą: |
|
|
Man žemėlapis išvis kažkoks kosmosas... Niekas man jame neatitiko  _________________
 |
|
Atgal į viršų |
|
 |
GJ Meistras

Prisijungė: 2007 10 07 Pranešimai: 343 Pranešimų per dieną: 0.05 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 2009-06-08, 10:47 Rašyti temą: |
|
|
Pritariu dėl žemėlapio. Manyiau, kad kaip LČ jis galėtų bųti atnaujintas o ne praeitų metų pakištas. Pasikeitimų nemažai (kas žino, gal tai ne pasikeitimai, o praeito paišymo brokas ). Kad pvz ir 42KP. Ten, kur jis stovėjo toli gražu nebuvo baltas miškas. Tikrai nebųtų šov
Į galvų lĮst Į tų jovalų ieškot KP... Sako, dar kažkur lyg kirtimas naujai atsirad
s, bet pats nemaiau, nežinau...  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Vilius A. Meistras
Prisijungė: 2004 10 24 Pranešimai: 2055 Pranešimų per dieną: 0.27 Miestas: Panevėžys | Vilnius
|
Parašytas: 2009-06-08, 10:49 Rašyti temą: |
|
|
Na kadangi chebra sugeba papilti purvo ant manes, tai as papilsiu ir ant organizatoriu tada. Tegul ne vienas zmogus pasinervina..
Tai kam karkseti forume, kad varzybas rengia OK Azuolas, o ne ISK Erdves?
Jei jau reikia laikytis taisykliu, tai kaip ten su tom taisyklem del ilgos trasos gerimu KP? Ant legendu pazymetas 10 KP (kalbu apie elito grupe) kaip gerimo KP. Butu buve viskas super, nes tame KP daugelis buvo tokiu laiku, kai taisykles ir apibrezia gerimo KP. Kiti du gerimo KP buvo isties saunus, vandens davejai buvo paslaugus, taciau gavus atsigerti po 75 min, begti dar 45 min nebelabai smagu. Tai kam tada didzioji dalis sportininku nesasi papildoma svori i trasa, t.y zele? Tam, kad parsinestu iki pat finiso?
Gerimo KP elito grupei 4KP? Kai trasoje dar tik 15 min? Kam jis reikalingas? Be to jis niekur nepazymetas. Be to gerbiamas organizatorius net nezinojo ar ten turi buti gerimo KP ir kai as atbegau atneses vandeni su stiklinemis manes paklause ar cia yra gerimo Kp ir man atsakius, kad ne, neistaise savo klaidos ir nepernese visko i 10 KP. Be to tas gerimas atsirado tik pradejus begti raudonajai grupei, tiksliau Henrikas net ir spejo prabegti. O kaip su tais silpnesneisiai, kurie trasoje isbuvo ilgiau nei 2 val. Jiems tikrai pravartu butu buve atsigaivinti.
Tai kam tada mes dedame parasa, kad uz sveikata atsakome patys, jei elementaraus gerimo KP nera vietoje?
Ir nebutu viskas taip pikta, jei pries tai forumo orakulai neskelbtu, kad varzybas rengia OK Azuolas, o ne kazkas tai... _________________ Orientavimosi sportas - tai gyvenimo būdas |
|
Atgal į viršų |
|
 |
GJ Meistras

Prisijungė: 2007 10 07 Pranešimai: 343 Pranešimų per dieną: 0.05 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 2009-06-08, 11:04 Rašyti temą: |
|
|
Asmeniškai man tie gėrimo KP buvo nereikalingi. (Antrajame net nesustojau). Padėkokit orui. Nemanau, kad šĮkart dėl to reikia labai bambėti. Juolab, kad organizatoriams tas gėrimų KP pastatymas buvo komplikuotas. Pabandykit Į miškų Įvažiuoti neužklimp
. Aišku, jeigu vakar bųtų buv
s karštis, tada toks nepasitenkinimas pilnai suprantamas ir tokiu atveju geriau laikytis taisyklių.  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
rapolas Meistras
Prisijungė: 2005 04 18 Pranešimai: 118 Pranešimų per dieną: 0.02 Miestas: vilnius
|
Parašytas: 2009-06-08, 11:20 Rašyti temą: |
|
|
Už pirmo maitinimo KP elito trasai nebuvimų laikų ir vietoje atsakingas asmeniškai aš. Tai tikrai nebuvo daroma specialiai, bet faktas yra faktas. Tie kas prieš savaitgalĮ rašė, jog: "varžybas rengia OK
"žuolas, o ne ...", pasitikėjo savo klubo draugais, todėl dabar irgi yra kalti dėl mano klaidos. Nežinojau, kų atsakyti Viliui, kai jis grĮžo, nežinoiau kų atsakyti ir sulaukus oficialaus protesto. Tokiu atveju atsakytų varžybų žiuri ir mes jų sprendimų vykdytume.
Atsiprašau visų sportininkų, kurie dėl to nukentėjo. |
|
Atgal į viršų |
|
 |
|