|
 Orientavimosi sporto forumas
|
|
|
Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą |
Autorius |
Pranešimas |
RasaI Svečias
Pranešimų per dieną: 0.82
|
Parašytas: 2006-08-19, 11:18 Rašyti temą: |
|
|
Na, as jokio progreso nematau, tik regresa
M21 grupej suminiai rezultatai visiskai nesamoningi, o pagal juos paskaiciuotos galutines dalyviu vietos is tolo prasilenkia su realybe....
Beje, iskart po varzybu rezultati buvo teisingi, tik siandien uzmetus aki pamaciau kad mistiskai pasikeite  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Riardas Meistras
Prisijungė: 2005 11 07 Pranešimai: 488 Pranešimų per dieną: 0.07 Miestas: Klaipėda
|
Parašytas: 2006-08-19, 11:30 Rašyti temą: |
|
|
Kiek suprantu, kol kas sutvarkyti tik rezultatai iki 2 trasos. Lauksim kitų trasų sutvarkymo  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Svečias
|
Parašytas: 2006-08-19, 20:53 Rašyti temą: |
|
|
Gal bus foto is siu varzybu?  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
sunius Meistras

Prisijungė: 2004 04 01 Pranešimai: 940 Pranešimų per dieną: 0.12 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 2006-08-21, 02:45 Rašyti temą: |
|
|
Aiste rašo: | Matau, kad jau yra progresas rezultatuose - istaisytos klaidos (bent mane lieciancios tikrai) ir yra 1-2 begimu splitai.
Labai laukiu ir 3-4 splitu, kada jie bus?
Ir dar del rezultatu - D8/H8 sudeti kazkokie mistiniai laikai roll: Jeigu nera tikru rezultatu, tai geriau juos visai isimkit. Tikrai nebego vaikai nei valandos, nei 2 val.  |
greitu laiku (siandien, pirmadieni) turetu atsirasti... splitai likusiu dvieju dienu..
+ del DH 8 ir DH 10... buvo prasoma pristatyti zemelapius kai kuriems dalyviams todel, kad ir starto ir finiso laikai liko tik ant zemelapiu (ivyko nesusikalbejimas tarp organizatoriu), todel tuos laikus, kuriuos turejome, istaiseme, tu kuriu vistik neatnese, liko rezultatas virs valandos ir daugiau.. _________________ <sunius> |
|
Atgal į viršų |
|
 |
scopy Meistras

Prisijungė: 2005 12 16 Pranešimai: 336 Pranešimų per dieną: 0.05 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 2006-08-21, 16:36 Rašyti temą: |
|
|
Jo, geras, paziurejau pvz. H21 rezultatus, man patiko, kad pirmoj vietoj diskvalifikuotas osininkas  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
scopy Meistras

Prisijungė: 2005 12 16 Pranešimai: 336 Pranešimų per dieną: 0.05 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 2006-08-21, 16:37 Rašyti temą: |
|
|
Anonymous rašo: | Gal bus foto is siu varzybu?  |
Klausk Vytenio, maiau jis ten pyškino |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Svečias
|
Parašytas: 2006-08-23, 10:06 Rašyti temą: |
|
|
To Sunius -->
Visagino 4 starto kai kuriu grupiu (H21, H21E, D21,...) splitu grafikai issidarke...  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
sunius Meistras

Prisijungė: 2004 04 01 Pranešimai: 940 Pranešimų per dieną: 0.12 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 2006-08-23, 14:24 Rašyti temą: |
|
|
todel, kad H45, H21 ir H21E keli sportininkai (is viso 4) bego neissivale savo SI korteliu, todel jiems rodo nulinius laikus (visai nerodo)... grafiskai sie splitai issidarko... kolkas nezinau ka daryti... ieskau sprendimo... _________________ <sunius> |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Svečias
|
Parašytas: 2006-08-23, 16:53 Rašyti temą: |
|
|
Gal galima tiesiog "istrinti" tuos "perestukinus" 4 sportininkus - tada likusiu grafikai turetu normalizuotis.... |
|
Atgal į viršų |
|
 |
VytenisAPIE Visagin Svečias
|
Parašytas: 2006-08-25, 10:23 Rašyti temą: |
|
|
Kadangi tik dabar parmyn
s su dviraiu atsiradau trumpam prie savo kompiuterio, todėl leiskite nors ir pavėluotai, bet vis tiek padėkuoti už iniciatyvų kuriant gražių Visagino varžybų tradicijų. Mane labai imponuoja jaunas ir kųrybingas "
"žuolo kolektyvas tai mųsų sporto jau net esamasis tvirtas ramstis.
Labai prašau visiems kritiškai nusiteikusiems kritikuoti geranoriškai. Bųkime atlaidųs organizatoriams. Jų klaidas juk mes galime priimti ir kaip atrakcijų. Pavyzdžiui startavo dalyviai, o trasa dar nepastatyta. Ar tai ne atrakcija? Teisingai Čembas buvo mane pamok
, kad Visagino 3X4 varžybos, tai ne Pasaulio empionatas. Nejau mes turime pergyventi, kad prarasime prizų kompaktų. Šaunu, kad organizatoriai dar ir savo produkcijų firmin
taip reklamuoja. Bet gal pati atrakcija orientavimasis labai nuostabioje vietovėje yra kur kas vertingesnė nei kompaktukas.
Šaunu, kad prieš mane buvo išvilktas visas ginklų arsenalas. Tik atvažiav
s Į Visaginų iš klaipėdieių trenerio Riardo sužinojau, kad tuo paiu metu vyksta Studentų pasaulio empionatas. Mat kai išvažiavau su dviraiu iš Kazlų Rųdos, LOSF-o oficialiame puslapyje nebuvo dar jokios žinios apie šĮ empionatų ir maniau, kad Lietuva jame nedalyvaus. Tik parvažiav
s dabar matau, kad pranešimas apie sudarytų rinktin
Įdėtas buvo jau tada, kai Įvyko empionato dvejos rungtys. Be to net mėnesiui nelikus iki varžybų, iš labai oficialaus LOSF asmens buvau informuotas, kad mano buvusi auklėtinė tikrai startuos Visagine, o iki šių varžybų ilsėsis nuo treniruoių. Ir kad ilsėjosi tai faktas, nes tai man buvo patvirtin
ir josios namiškiai. Aišku, gal reikia kelti labai rimtų skandalų, kad rinktinė sudaroma tada, kada sportininkai nesitreniruoja, o ilsisi. Bet tai ne ta ia tema atsiprašau. Bet, pirmiausiai atsiprašau dėl perlenktos šiek tiek lazdos moterų elito grupelės. Bet tik šiek tiek, nes priekaištas mano turėjo bųt šiek tiek švelnesnis, nes vis tiek Lietuvos elitų turi sudaryti ne vien tik šalies rinktinės narės.
Tiesa, buvo užsiminta ir apie nakvyn
, saugumų. Buvo ir su manim anekdotas, kai dingo kompasas ir identas mano. (dėkui organizatoriams, kad prieš pat startų man paskolino). O kai finišavau, vaikai man pasiųlė mano identų ir kompasų atsipirkti. Man tai ekonomiškai apsimokėjo su vagiukais eiti derybų, nes jie pasiųlė 10 kart mažesn
kainų. Bet kai išvažiavau pasigedau naktĮ savo ciklopo. O kai pamaiau prapjautų palapin
, supratau, kad tai tų paių vaikiukų darbas. Mat Įsibrauti per Įėjimų Į palapin
jiems buvo nesaugu, nes mano palapinės Įėjimas žiųrėjo Į sporto centrų. Tad prapjauta buvo tam, kad patogiai pasislėpus už palapinės pasiimti iš jos net Į jų neĮėjus. Mat mano ciklopas buvo geltonas ir šie vaikuiai jĮ pamatė, kai aš jiems atsipirkinėjau savo kompasų su identu. Taigi kreipiuosi Į Visaginieius, kad jei rasite pas kų nors tokĮ geltonų ciklopų, kuris yra ant mano kaktos nuotraukoje - autoportrete cikle VAIKŲ VASARA tai žinokite, kad tai mano ciklopAS. MAT JĮ MAN PADOVANOJO MANO VIENAS BUVS AUKLĖTINIS ATVEžS IŠ UžSIENIO TOĖL MAN LABAI BRANGI JO DOVANA, o be to, kažin, ar daugiau tokių ciklopų yra pas kų dar Lietuvoje.
Šių ilgų pasakėl
pasekiau todėl, kad noriu pasiųlyti, kad kitose varžybose visus Visagino vagiukus reikėtų surinkti ir jiems irgi trasų orientavimosi paruošti. |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Delfinas Vidutiniokas
Prisijungė: 2006 04 24 Pranešimai: 21 Pranešimų per dieną: 0 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 2006-08-25, 12:20 Rašyti temą: |
|
|
Vyteni, Miinde ir jo Orienteerin.lt dare sitas varzybas. Prie ko tas "
"žuolas"? _________________ Ieškau žavios delfinės bendram pasiplaukiojimui. Galiu ir padraugaut. |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Liuba Administratorius

Prisijungė: 2004 03 31 Pranešimai: 1434 Pranešimų per dieną: 0.18 Miestas: Klaipėda/Šiauliai
|
Parašytas: 2006-08-27, 00:01 Rašyti temą: |
|
|
Blemba, Vyteni, kai tik tie vaikai kreipėsi dėl išpirkos, reikėjo staigiai sukviest kų nors iš mųsiškių, bųtume jiem pirtĮ užkųr
.. Gaila, kad taip atsitiko.. _________________ Justinas Liubinskas,
O! Klaipėda/Sakas,
+37061493982,
|
|
Atgal į viršų |
|
 |
miinde Meistras

Prisijungė: 2004 03 31 Pranešimai: 1049 Pranešimų per dieną: 0.14
|
Parašytas: 2006-08-28, 14:24 Rašyti temą: |
|
|
Suniau, buk geras sutvarkyk Aranskio paskutini starta Visagine jis vis dar nefinisaves  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
|
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|