|
 Orientavimosi sporto forumas
|
|
|
Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą |
Autorius |
Pranešimas |
Vytenis Meistras
Prisijungė: 2006 08 25 Pranešimai: 3200 Pranešimų per dieną: 0.46 Miestas: Kazl Rūda-Jonava-Kaunas
|
Parašytas: 2006-11-17, 02:19 Rašyti temą: |
|
|
Na ir prisižaista! Nejau kitoje temoje negalima buvo dvikovas rengti? Aišku, aš irgi turiu silpnyb
Įsivelti su kuom nors. PrisipažĮstu tai mano labai didelis nuostolis, kai po tokio ilgo straipsnio (rašliavos), prasideda žaidimai visiškai ne Į temų, nustumiantys mano dar mažai kieno skaitytus rašinius kaip Į šiukšlynų. Dabar, atsitiktinai užėj
ar susivilioj
paslaptingu pavadinimu, - nieko ia neras pagal temos pavadinimų. Tai labai didelis nuostolis rašant šiuos straipsnius, nes, paprasiausiai, net ir nepamatys, kam gali bųt jie Įdomųs. Juolab, kad tikrai aš ia mažumai rašau, kaip taikliai ia Sveias pastebėjo. Liųdna, kad veltui mano triųsas nueina .
Oi kaip dėkoiau moderatoriui, jei jis ištrintų visus žaidimus ne Į temų. Tik labai parašyiau palikti visus nustebusius iš kart po ilgo pastarojo straipsnio. Manau, kad turi teis
visi šokiruoti manim domėtis, kodėl aš ir toliau "kvailioju. Labai prašyiau moderatoriaus palikti J.U.; vap; Dajnorka; makeris; Sveias; cloudsmaker; o visus po jo paprašyiau trinti iki šito dabar ia mano straipsnio.
Galiu tvirtinti, kad egzistuoja bioelektromagnetinis bangavimas sklindantis labai toli. Tai Įrodo, kad kai šiandienų ryte paleidau straipsnĮ "Per S.Kireilio minties ir pasiųlymo prizm
!!! pajutau visiškai tų patĮ norų, ir panašiai tuo paiu laiku (apie10:30 val.) kų ir iš užjųrio miesto - Sdertlje jau seniai pasiilgtoji Dajnorka. Dajnorka rašo: | -
vyteni, isduok paslapti - koks visu tavo rasliavu tikslas? | Jauiau, kad galiu bųt nesuprastas, nes veikė mane kažkoks biologinis laukas kaip ir: makeris rašo: | labai geras ir ko gero visus abai dominantis klausimas | cloudsmaker rašo: | nes niekas nesupranta,ka jis nori savo rasiniais pasiekt |
Todėl visiškai atsiduodamas Dajnorkai, puolu ant josios šakiu persismeigdamas ir pabrėžiu, kad tos josios šakės jau seniai mane sužeidė, kai lygiai prieš metus Įsived
s internetų pirmų kartų paskendau O.forumo plaiausiose RINKTINĖS bei SKANDALŲ temose, kuriose Dajnorka ir josios rinktinės draugės su draugais narstė mųsų sporto skaudulius. Jose narsiau gal kokių savait
, apmastydamas kiekvienų pasisakymų. Mat juose slypėjo gilios šaknys, kurių praregėjimo sėklas man buvo padovanojusi Dajnorkos draugės Ievos draugės ir josios lygiavertės varžovės, atrodo, Tatjanos tėvo Veeslavo Kostylevo knygų ORIENTAVIMOSO SPORTO FILOSOFIJ
". Tada pamaiau to Jųsų konflikto dėsningas priežastis.
Todėl ir užsibrėžiau tikslų mieloji, Dajnorka, ir mielieji, makeris bei cloudsmaker-is, pradėti kurti šiek tiek lietuviškesn
OS filosofijų. Taigi smulkiau, manyiau, reikės apie savo rašinių užmaias atskleisti sukurus temoje "O.forumo PSICHOLOGIJOS ŠTRICHAI. Tai bųiau jau seniai paraš
s, jei nebųiau aug dirb
s prie SPORTO PSICHOLOGIJOS NAUJIENŲ, kurias jau, jau tuoj pradėsiu pateikinėti. |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Riardas Meistras
Prisijungė: 2005 11 07 Pranešimai: 488 Pranešimų per dieną: 0.07 Miestas: Klaipėda
|
Parašytas: 2006-11-17, 11:45 Rašyti temą: |
|
|
Vytenis rašo:
"Mat juose slypėjo gilios šaknys, kurių praregėjimo sėklas man buvo padovanojusi Dajnorkos draugės Ievos draugės ir josios lygiavertės varžovės, atrodo, Tatjanos tėvo Veeslavo Kostylevo knygų ORIENTAVIMOSO SPORTO FILOSOFIJ
"."
Nelabai supratau, kų tu norėjai pasakyti, bet Tatjanos Riabkinos treneris Viaeslavas Kostyliovas tikrai nėra jos tėvas.
Darai daug klaidų, pirma pasitikrink duomenis, o poto rašyk, neklaidink žmonių. |
|
Atgal į viršų |
|
 |
fane Naujokas
Prisijungė: 2006 11 03 Pranešimai: 10 Pranešimų per dieną: 0
|
Parašytas: 2006-11-17, 12:15 Rašyti temą: |
|
|
Taip, tikrai, Vyteni.... Darai labai daug fakto klaidų Pvz.: viename tavo straipsnyje parašyta, kad Linea Lindstrom yra is Australijos, o ji yra svede... Geriau pasitikrink  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Studentas Meistras
Prisijungė: 2004 04 12 Pranešimai: 192 Pranešimų per dieną: 0.02 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 2006-11-17, 14:34 Rašyti temą: |
|
|
Citata: | visiškai atsiduodamas Dajnorkai | Dainora, nepraleisk sanso
Citata: | puolu ant josios šakiu | Vyteni, kokia nesvankybe uzslepei sioj minty?  _________________ www.facebook.com/okversme/ |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Vytenis Meistras
Prisijungė: 2006 08 25 Pranešimai: 3200 Pranešimų per dieną: 0.46 Miestas: Kazl Rūda-Jonava-Kaunas
|
Parašytas: 2006-11-17, 20:39 Rašyti temą: |
|
|
Baikite citatas falsifikuoti !!!
Nekorekt nukirpti sakinĮ ištrinti jo galų. Tai elementariausia ir ne nekorektiška falsifikacija!
Riardas rašo: | ...Nelabai supratau, kų tu norėjai pasakyti, bet Tatjanos Riabkinos treneris Viaeslavas Kostyliovas tikrai nėra jos tėvas.
Darai daug klaidų, pirma pasitikrink duomenis, o poto rašyk, neklaidink žmonių. | Iš kur išpaišei tų Riabkinų T.? Aš josios niekur neminėjau!Kur aš rašiau, kad Tatjana yra Riabkina Aš paminėjau apie Tatjanų - Veeslavo Kostyliovo dukrų - tai Tatjanų Kostyliovų - buvusių, o gal ir dabar dar žymių orientacinink
, su kuria, kiek pamenu, kažkokiose pasaulinėse varžybose ji ar ne šešetuke buvo lyg ir su Ieva mųsų. Tik ne pamenu, kas buvo tada aukšiau - ar Ieva ar Tatjana. O gal jos kitoks vardas, bet Kostyliova tai tikrai ir OS FILOSOFIJOS vadovėlio autoriaus, berods, dukra.
Aišku, tai buvo seniai ir gal kų nors galiu supainioti - gal pataisykite, kų ne taip. Geriau bųtų, kad pati Ieva pataisytų, ar aš neapsirinku, bet tų pasaulinių varžybų tablo iš kažkokios nuotraukos man prieš akis taip ir stovi akyse dar dabar su šiosios paminėtosios pavarde.
fane rašo: | Taip, tikrai, Vyteni.... Darai labai daug fakto klaidų Pvz.: viename tavo straipsnyje parašyta, kad Linea Lindstrom yra is Australijos, o ji yra svede... Geriau pasitikrink  |
Kad australietes, buvusias mųsų merginų varžoves per WJOC-04 ir 05 tai tikrai minėjau, tai prisimenu. Minėjau Australijos moteris todėl, kad jos šiemet Danijoje per estafet
aplenkė mųsų (Lietuvos) moterų komandų. žaliojo žemyno komandoje buvo ir viena jaunutė, š.m. WJOC Druskininkuose ir WOC Danijoje pasaulio empionė Hanny Allston, kuri pirmų kart pasaulio sporto istorijoje kaip pasaulio jaunimo empionė vieno mėnesio laikotarpyje tapo ir tarp suaugusiųjų pasaulio empione. O kitų dviejų (Jo Allison ir Grace Elson) tikrai jų nei pavardėmis, nei vardais nebuvau savo straipsnyje Įvardij
s. Taigi suklysti negalėjau, nes daugiau apie australietes, kad bųiau kur raš
s - nepamenu. Pamenu, tik, kad rašiau apie Linea Lindstrom - tai tikrai, kai ji gana prastai prabėgo šiemet pavasarĮ Naravuose. Bet juose tarp švedų jaunimo rinktinės jokių australieių nebuvo. Iš kur išpaišei, mielasis ? fane tų "mano "fakto klaidųNepriekabiaukite prie tai, ko nerašiau  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
fane Naujokas
Prisijungė: 2006 11 03 Pranešimai: 10 Pranešimų per dieną: 0
|
Parašytas: 2006-11-17, 21:25 Rašyti temą: |
|
|
Na gerai, pateiksiu irodymus, jei pats neprisimeni...
Pagaliau žvilgsnis Į Šveicarijų!
Ir taip vakare Kovaruose atsidųriau. Šaunu, internetas dar veikia ir atsidarė Šveicarijos protokolai su vėliavėlėmis!
Didelė staigmena! Tarp vaikinų vienas jauniausių mųsų atstovas J.V. Gvildys pagaliau užėmė aukštų 31 vietų! Tik kur kiti? Labai gaila, kad nepateko Į rinktin
... Vilkauskas, kuris per vienas atrankines (moksleivių empionato finalų Aukštadvaryje) tap
s empionu, gerokai lenkė visus dabartinius rinktinės narius.
Na o tarp merginų, kaip ir tikėjausi ir masiau dar iš vakaro prieš miegų, Edita REABILITAVOSI! Prieš jų tik skandinavės ir šeimininkės. Gaila, kad ji praleido 17tų vietų užėmusių savo senų varžov
iš Rusijos Evgenijų Ostrikovų, tik 8 sek. atsilikusi nuo jos. Ne skandinavė ir ne šeimininkė virš Editos tapo dar 10 vieta užėmusi [color=red]Linnea Lidstrom iš Australijos[/color]. Taigi šios 3 sportininkės kartu su Edita yra pirmos pasaulyje neskaitant skandinavių ir šeimininkių! Įdomu, kad po Editos 23 vietoje liko perspektyvi lenkaitė Agnezka Trycubiak su kurios treneriu pernai Sopote susipažinau aš ir Editos tėvelis. Praėusių metų empionė suomė Silje Tarvonen tik 29ta. Na o mųsų Rasa Ptašekaitė 33ioje vietoje nežymiai pralaimėjo buvusiai jaunių Euroempionei bulgarei Antoniai Grigorovai. Prieš 2 metus Sopote per Euro jaunių empionatų jai, aukso ir bronzos savininkei, vienoje rungtyje buvo pralošusi ir Edita taip pat nežymiai ir užėmė vienų vietų po bulgarės.
2005 Liepos 16d. (penktadienis) 14:54
Gal kaip nors paneigsi???  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Vytenis Meistras
|
Parašytas: 2006-11-17, 23:16 Rašyti temą: |
|
|
Dėkui, tikrai neneigsiu. Mat rašiau tai po Lenkijų dviraiu važinėdamas ir , dar kadangi interneto kavinės nėra pigios, ir pernai dar patirties internete neturėj
s - tai paskubėjau.
A- atsimenu Atpedaliavau Į Kovarus jau vos ne prietemoje ir interneto kavinė tik iki 24 val. veikė - turėjo tuojau jų uždaryti. Dar sunkiai atsidarė JWOC-05 puslapis su protokolais, šeimininkas ragino: "prenzei, prewnzei!". Aišku - nuo Australijos vėliavėlės žvilgsnis mano eilutėje, turbųt nuslydo link Lienea eilutės. Tada šios švedaitės nežinojau, nes ji Lietuvon tik šiemet buvo atvažiavusi. Už tat, Šveicarijos Įspųdžiuos netyia per klaidų jų paminėjus, ji man galvoje neužstrigo. Ir taip, kol parašiau, ten nuo prirakinto dviraio man palapin
nukosėjo. Gal kokias dvi savaites miegodavau tik šalia pedalų, kol perkųnija vidury nakties mane neišmaudė ir savo Nokia vidury balos prie galvos užsitrumpino visam laikui.
Taigi, dėka nuostabaus fane pastebėjimo, privalau nors dabar pasitaisyti: Taigi tame tekste turi bųti taip parašyta:
"Ne skandinavė ir ne šeimininkė virš Editos tapo dar 10 vieta užėmusi Hanny Allston iš Australijos. Taigi šios 3 sportininkės kartu su Edita yra pirmos pasaulyje, neskaitant skandinavių ir šeimininkių!
Aišku, ia buvo seniai ir neatmenu. Bet kur pagal Riardo pastabų aš paminėjau Riabkinų .T ?
, jei tekste išvis merginų jokių pavardžių neminėjau!
Laukiu daugiau tokių nuostabių mano pastebėtų klaidų!!!
Labai šaunu, kad su tokia pastebėta klaida mielasis fane pokalbĮ Į ATIMTŲ MOTYVACIJŲ temų gražina.
Taigi apie šių jaunųjų australiet
, du kart JWOC-06 Druskininkuose pasaulio empione viceempione ir Danijoje WOC-06 sprinto empione rašiau jau aukšiau esaniame pranešime. Taigi noriu atkreipti dėmesĮ, kad minėta Edita buvo už Hanny žymiai stipresnė per WJOC-04 Lenkijoje, nes šios australietės iš vis rinktinėje nebuvo, o Edita bėgo žymiai greiiau už visas Australijos jaunųsias atstoves. Taip pat Edita, berods, lenkė australietes ir Estijoje per WJOC-03. Niekad, atrodo, australietės nebuvo stiprios jos kur tai azijaių ir amerikieių, bet tik ne europieių lygyje buvo. Ir, štai Hanny jau Šveicarijoje per WJOC-05 netikėtai sukrėtė pasaulĮ, Į dešimtukų pataikydama ilgoje trasoje ir vidutinėje net bronzų išplėšusi.
Taigi kvieiu visus Lietuvos OS politikus atsitokėti ir pažiųrėti, kur dabar ši atstovė iš žaliojo žemyno nuskrido ir kur dabar buvusi geriausia Lietuvoje Edita nusirito, nors treniruojasi tikrai labai darbšiai, vos ne geriausiose pasaulyje sųlygose. Juk šalia Editos LKKA toks nuostabus sukaupto mokslo ir geriausių pasaulyje treniravimosi priemonių potencialas. Tai šiemet Įvertino Į Editos Akademijų atvyk
s TOK-o prezidentas žakas ROGAS. Juk pats aukšiausias pasaulio sporto vadovas po bet kokias sporto mokslo Įstaigas oficialiai nesilanko ir pagyrimais už sporto mokslų už niekų nesimėto.
Čia ir yra mųsų visos Lietuvos orientavimosi sporto nelaimė, kad Australijoje taip pat sporto mokslas labai išvystytas ypa ištvermės sporto šakų teorijoje ir kad orientacininkai šio penktojo kontinento jau aiškiai suprato, kad savųjų tradicinių ištvermės sporto teorijų ignoruoti nereikia. Ir tai teigiu visiškai atsakingai, nes žinau, kad ir mųsų Edita galėjo irgi kopti už save tik vieneriais metais jaunesnės Hanny Alston tobulėjimo tempais. |
|
Atgal į viršų |
|
 |
www.osport.lt Meistras
Prisijungė: 2006 11 17 Pranešimai: 85 Pranešimų per dieną: 0.01 Miestas: Lietuva
|
Parašytas: 2006-11-17, 23:38 Rašyti temą: |
|
|
gal laikas baigti? nemanai?  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
www.osport.lt Meistras
Prisijungė: 2006 11 17 Pranešimai: 85 Pranešimų per dieną: 0.01 Miestas: Lietuva
|
Parašytas: 2006-11-17, 23:54 Rašyti temą: |
|
|
Ko tu vis reki :
Citata: | Baikite citatas falsifikuoti !!!
Nekorekt nukirpti sakinĮ ištrinti jo galų. Tai elementariausia ir ne nekorektiška falsifikacija! |
Citata: | Iš kur išpaišei, mielasis ? fane tų "mano "fakto klaidųNepriekabiaukite prie tai, ko nerašiau |
Tau zmogus aiskiai parode vieta, kur tu pats taip sakei. Tavo atsiprasymu cia jau pilnas forumas plius dar vienas iki skausmo pazystamas priejimas prie "musu Editos", kuria vienur tu vadini diskriminuojama LKKA kitu sporto saku, o cia jau rasai
Citata: | dabar buvusi geriausia Lietuvoje Edita nusirito, nors treniruojasi tikrai labai darbšiai, vos ne geriausiose pasaulyje sųlygose. |
Apsispresk viena karta ir visiems laikams. |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Vytenis Meistras
|
Parašytas: 2006-11-18, 00:02 Rašyti temą: |
|
|
Blogai kai nemoki skaityti - juk rašiau, kad LKKA vadovai jų žino ir buvo pasireng
padėti savo geriausioms studentėms, o geriausios mųsų orientacininkės - studentės diskriminuojamos yra tik iš OS vadovų pusės, bet tik ne iš LKKA. Ar aišku? |
|
Atgal į viršų |
|
 |
cloudsmaker Meistras

Prisijungė: 2005 05 04 Pranešimai: 321 Pranešimų per dieną: 0.04 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 2006-11-18, 00:04 Rašyti temą: |
|
|
tu Vyteni turbut klysti nemoki ane? visad randi kaip atsimazyt |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Woodoo Meistras

Prisijungė: 2004 04 03 Pranešimai: 981 Pranešimų per dieną: 0.13 Miestas: Siauliai/Vilnius/Kaunas
|
Parašytas: 2006-11-18, 00:05 Rašyti temą: |
|
|
Ne neaisku, visiskai nusipezi eilini karta. Rasyk tik tada, kai tikrai turi ka pasakyti, o tavo 2 puslapiu poemos niekam neidomios. _________________ Tinginio training log'as  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
www.osport.lt Meistras
|
Parašytas: 2006-11-18, 00:30 Rašyti temą: |
|
|
Vargsas tu senelis Vyteni. Jei mes visi butume tokie atleisk uz issireiskima "bambukai", kokiu tu bandai apsimesti Viliaus puslapio temoje, tai gal ir sioje temoje reikejo diskutuot pradet nuo 2 arba 4 pranesimu, kaip tau atrodo kas gautusi ? Nenoriu ju cituot bet nepatingek, pasiziurek ! |
|
Atgal į viršų |
|
 |
cloudsmaker Meistras

Prisijungė: 2005 05 04 Pranešimai: 321 Pranešimų per dieną: 0.04 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 2006-11-18, 00:35 Rašyti temą: |
|
|
jis dabar tik atsiprasys ir tiek... cia kaip tas anekdotas:
-pone,jus per daug atsiprasinejat!!
-atsiprasau... |
|
Atgal į viršų |
|
 |
www.osport.lt Meistras
|
Parašytas: 2006-11-18, 00:45 Rašyti temą: |
|
|
Citata: | Todėl visiškai atsiduodamas Dajnorkai, puolu ant josios šakiu persismeigdamas ir pabrėžiu, kad tos josios šakės jau seniai mane sužeidė, kai lygiai prieš metus Įsived
s internetų pirmų kartų paskendau |
EILIINIS TAVO NUSIPEZEJIMAS!!!
tu nebandei nueit pas psichoterapeuto koki ar psichologo ar dar kur net nzn zodziu ieskot pagalbos? nes jau kaip matau tau klaviatura tuoj prie pirstu prilips ir i varzybas ja veziotis pradesi :/ apsiramink kur dingo tie laikai kai parasydavai 1 straipsni per sawaite? nu galiausiai per diena? |
|
Atgal į viršų |
|
 |
|
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|