Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą |
Autorius |
Pranešimas |
vap Meistras
Prisijungė: 2006 06 08 Pranešimai: 263 Pranešimų per dieną: 0.04
|
Parašytas: 2007-04-26, 22:04 Rašyti temą: |
|
|
Vytenis rašo: | O ia jau Tu meluoji, kad nežinojau, nes jau vakar užregistravau tų, kurĮ visada registruoju. Jei diskutuojame, tai iš temos Į lankas gal nevažiuokime - nerimta ir nemandagu. Palinkėjau gerų švenių, o ia taip "atsidėkoji" |
Nemeluoju, o nežinau visų aplinkybių. Kažkam parųpo važiavimas Į lankas, kažkas naujo.
p.s. kai bus šventės tada ir linkėk. Šeštadienis ir sekmadienis ne šventės, o prieš gegužės pirmų dar yra ir darbo diena (ne visiem bet yra). |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Vilius S. Patyręs
Prisijungė: 2004 10 20 Pranešimai: 71 Pranešimų per dieną: 0.01
|
Parašytas: 2007-04-27, 08:58 Rašyti temą: |
|
|
Vytenis rašo: | bet iki antradienio tai visos šventos dienos - per šventes žmones švenia, o ne žemėlapius kopijuoja ir registracijai galvas suka. Gerų švenių  |
tu gal geriau suorganizuok kokias varžybas, arba geriau šalia kokių nors varžybų sekretoriaus priešvaržybin
savait
pagyvenk, o tada sapaliok kas kada kų švenia ir kada miega  _________________ Iki
Vilius |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Vytenis Meistras
Prisijungė: 2006 08 25 Pranešimai: 3200 Pranešimų per dieną: 0.46 Miestas: Kazl Rūda-Jonava-Kaunas
|
Parašytas: 2007-04-27, 09:52 Rašyti temą: |
|
|
Jau rašiau - esu "pagyven
s" Lenkijoje per JWOC-04 prie žemėlapių kopijavimo darbų ir maiau kaip jie prieštvanine technika po vienų žemėlapĮ apie 20-30 sek. iš vakaro trasas kopijavo. Man sunkiai sekėsi lenkus Įtikinėti, kad mes, Lietuvoje, kopijuojame keliolikų kartų našesne technika ir tas kopijavimas mųsų dar ir tikslesnis yra. Tai dėkokite Vitalijui, kuris Įvaldė šių nuostabių technikų lietuviškų.
Taip kad užsispyrusiai ginykitės ir Įrodinėkite, kad nieko negalima tobulinti ir verkšlenkite, kad varžybų rengimas nerentabilus. Gal dar grĮžkite ir Į sovietinius metus, kai empionatuose startuodavo tik po keliolikų dalyvių, nes neperspektyviems buvo "uždrausta" sportuoti, Įvedus garsųjĮ "goskomsporto" vado Gramovo AMžIAUS CENZ
". Tai buvo tada rojus organizatoriams - jokių rųpesių  _________________ Sekite kelionę-ekspediciją dviraiu "Lietuvos žemėlapio 400-meio vietomis" |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Elvis Meistras

Prisijungė: 2005 08 11 Pranešimai: 1582 Pranešimų per dieną: 0.22 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 2007-04-27, 10:01 Rašyti temą: |
|
|
Vytenis rašo: | Jau rašiau - esu "pagyven
s" Lenkijoje per JWOC-04 prie žemėlapių kopijavimo darbų ir maiau kaip jie prieštvanine technika po vienų žemėlapĮ apie 20-30 sek. iš vakaro trasas kopijavo. Man sunkiai sekėsi lenkus Įtikinėti, kad mes, Lietuvoje, kopijuojame keliolikų kartų našesne technika ir tas kopijavimas mųsų dar ir tikslesnis yra. Tai dėkokite Vitalijui, kuris Įvaldė šių nuostabių technikų lietuviškų.
|
Vyteni, kas per lietuviška technika žemėlapių kopijavimui naudojama ? _________________ www.splits.lt |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Vytenis Meistras
Prisijungė: 2006 08 25 Pranešimai: 3200 Pranešimų per dieną: 0.46 Miestas: Kazl Rūda-Jonava-Kaunas
|
Parašytas: 2007-04-27, 11:49 Rašyti temą: |
|
|
Atsiprašau - ant žodžio "lietuviška" reikėjo kabutes uždėti, nes ta technika ne Lietuvoje gaminta, bet tik KP kopijavimui, skirtingai nei Lenkijoje - Lietuvoje naudojama. Kaip kitose šalyse - nežinau. Lenkai tada dėl mųsų Lietuvos Vitalijaus metodo tik gųsiojo peiais ir Įtikinėjo man, kad taip kaip Vitalijus negalima kopijuoti, nes tai, neva, labai netikslu. Bet vis tik, mųsiškis daug kartų tiksliau už lenkus su savo metodu pasiekia kopijavimų, o našumo skirtumas kaip tarp dangaus ir žemės. Jau gili praeitis, kai startuodamas iki ž KP turėdavai dar nustatyti, Į katrų pus
KP kopijavimo paklaidos ryškios bųdavo. _________________ Sekite kelionę-ekspediciją dviraiu "Lietuvos žemėlapio 400-meio vietomis" |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Elvis Meistras

Prisijungė: 2005 08 11 Pranešimai: 1582 Pranešimų per dieną: 0.22 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 2007-04-27, 11:57 Rašyti temą: |
|
|
Vyteni, jųs neatsakėt Į mano klausimų Man buvo Įdomu, ar trasos ant žemėlapio spausdinamos su specialia programine Įranga, ar spaudinant naudojami dar kažkokie trafaretai ar pan ? Nes matosi, kad trasos yra spausdinamos, o ne ranka kopijuojamos. _________________ www.splits.lt |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Vytenis Meistras
|
Parašytas: 2007-04-27, 13:05 Rašyti temą: |
|
|
Aišku, kad ne trafaretai - tai dar visiškai nesenai buv
s AKMENS AMžIUS, kai pirštai nuo dažų buvo raudoni ir su volu žemėlapius, kaip proklomacijas "katalindavo" (Karo muziejuje pan.prietaisas...) Dabar naudojama parasiausia nepigi ... Įranga - tik su ja reikia mokėti dirbti. Atleiskite-detaliau komentuoti negaliu, nes ties ia žinios mano pasibaigusios ir ...
Kas rytoj nesiorientuoja - atminkite pedalus Į Kazlus - lekiu Andrių pasitikti ir ženklinti trasų. _________________ Sekite kelionę-ekspediciją dviraiu "Lietuvos žemėlapio 400-meio vietomis" |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Woodoo Meistras

Prisijungė: 2004 04 03 Pranešimai: 981 Pranešimų per dieną: 0.13 Miestas: Siauliai/Vilnius/Kaunas
|
Parašytas: 2007-04-27, 13:19 Rašyti temą: |
|
|
Idomiai cia. Pasibaige zinios, kuriu nebuvo. _________________ Tinginio training log'as  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
cloudsmaker Meistras

Prisijungė: 2005 05 04 Pranešimai: 321 Pranešimų per dieną: 0.04 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 2007-04-27, 14:14 Rašyti temą: |
|
|
sikart tikrai prigautas, gincijos del to ko ne pats nezino  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
www.osport.lt Meistras
Prisijungė: 2006 11 17 Pranešimai: 85 Pranešimų per dieną: 0.01 Miestas: Lietuva
|
Parašytas: 2007-04-27, 14:59 Rašyti temą: |
|
|
Bet lenkams tai sugebėjo paaiškinti kaip reikia dirbti. Šaunuolis. _________________ iūrėk, ta kaukė jau sudryskusi - matosi, kas Tu esi. (Vytenis) |
|
Atgal į viršų |
|
 |
|