|
 Orientavimosi sporto forumas
|
|
|
Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą |
Autorius |
Pranešimas |
fanas Meistras

Prisijungė: 2007 10 23 Pranešimai: 85 Pranešimų per dieną: 0.01
|
Parašytas: 2008-06-03, 21:18 Rašyti temą: |
|
|
idomu, kodel iki siol oficialeme puslpyje dar nematau nei savo pavardes nei kitu, kurie registravosi i oringena ? 
Paskutinį kartą redagavo fanas, 2008-06-11, 17:32. Redaguota 1 kartą |
|
Atgal į viršų |
|
 |
miinde Meistras

Prisijungė: 2004 03 31 Pranešimai: 1049 Pranešimų per dieną: 0.14
|
Parašytas: 2008-06-11, 15:22 Rašyti temą: |
|
|
Pagaliau geros naujienos is ORingen2008 organizatoriu del nakvynes
Gavome patvirtinima, kad visi uzsiregistrave per mane gauna nakvyne, kuri bus pati geriausia is visu kurias gauna dalyviai. Kaip nebutu keista, po mano nuolatiniu pretenziju, zyzimo ir pazadu kitais metais suorganizuot dvigubai daugiau zmoniu, Svedai jaucia kalte uz tai, kad buvo mus uzmirse ir del to mums suteikia apartamentus, kurie vienam zmogui kainuoja 850SEK, is kuriu mes turime sumoketi 550SEK, o kitus pinigus dengia organizatoriai Mes gyvensime www.skilodgelindvallen.se paziurejau vaizdelius tai jie ispudingi, todel manau, kad laukti ir nervuotis vertejo
Prasau visu vaziuojanciu galimai skubiai susisiekti su manimi ir priimtinais budais sumoketi man po 550SEK uz nakvyne, nes reikia apmoketi svedams kol jie nepersigalvojo
ambasadorius miinde  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
|
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|