|
 Orientavimosi sporto forumas
|
|
|
Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą |
Autorius |
Pranešimas |
Vilius A. Meistras
Prisijungė: 2004 10 24 Pranešimai: 2055 Pranešimų per dieną: 0.27 Miestas: Panevėžys | Vilnius
|
Parašytas: 2007-09-11, 09:06 Rašyti temą: |
|
|
tai jus neskubekit viskas bus paskelbta  _________________ Orientavimosi sportas - tai gyvenimo būdas |
|
Atgal į viršų |
|
 |
edis Meistras
Prisijungė: 2006 10 24 Pranešimai: 114 Pranešimų per dieną: 0.02 Miestas: VilniusKaunas
|
Parašytas: 2007-09-11, 09:18 Rašyti temą: |
|
|
wudu rašo: | Ptašekaitės tempo net veteranai nepalaikė.. O aš apie juos buvau geresnės nuomonės  |
Siaip tai Rasa aplenke 6 veterinarai ir 4 jauniai (Mantas, Tadas ir kt.). Tu cia tikriausiai, wudu, ne i tema pavarei  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
miinde Meistras

Prisijungė: 2004 03 31 Pranešimai: 1049 Pranešimų per dieną: 0.14
|
Parašytas: 2007-09-11, 09:22 Rašyti temą: |
|
|
o man V21 trasa palyginus su kitomis pasirode silpnoka ... begimas takeliais Moteru ir V35 trasa zymiai idomesne  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
wudu Meistras

Prisijungė: 2004 03 31 Pranešimai: 379 Pranešimų per dieną: 0.05 Miestas: Vilnius - Telšiai
|
Parašytas: 2007-09-11, 09:44 Rašyti temą: |
|
|
Gal ir ne Į temų, aš apie Veliuionis, o ia apie Varnikius.. Tiek jau to Ale šeštadienĮ vistiek visus aplenkė. Nesvarbu.
edis rašo: | wudu rašo: | Ptašekaitės tempo net veteranai nepalaikė.. O aš apie juos buvau geresnės nuomonės  |
Siaip tai Rasa aplenke 6 veterinarai ir 4 jauniai (Mantas, Tadas ir kt.). Tu cia tikriausiai, wudu, ne i tema pavarei  |
|
|
Atgal į viršų |
|
 |
Vytenis Meistras
Prisijungė: 2006 08 25 Pranešimai: 3200 Pranešimų per dieną: 0.46 Miestas: Kazl Rūda-Jonava-Kaunas
|
Parašytas: 2007-09-11, 09:51 Rašyti temą: |
|
|
Na nenorėkite, kad šeštadienĮ išsikrovusi, dar ir semadienĮ "varytų ant rekordo". Kai australas Ronas Klarkas pasaulio rekordus per savait
ne vienų gerindavo, tai irgi ne kas dienų, o poilsio dienas nuo rekordų statymo pasilikdavo.
Juk šeštadienĮ ir svarbesnis startas buvo - pricipinis, kad Įrodyti ne atsitiktinai Į rinktin
patekus. _________________ Sekite kelionę-ekspediciją dviraiu "Lietuvos žemėlapio 400-meio vietomis" |
|
Atgal į viršų |
|
 |
|
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|