Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą |
Kas geriau Polar RS800g3 ar GARMIN foreruner 405 |
POLAR |
|
56% |
[ 28 ] |
GARMIN |
|
22% |
[ 11 ] |
Kita |
|
22% |
[ 11 ] |
|
Iš viso balsų : 50 |
|
Autorius |
Pranešimas |
Styra Meistras
Prisijungė: 2004 11 02 Pranešimai: 186 Pranešimų per dieną: 0.02 Miestas: Kaunas
|
Parašytas: 2008-04-25, 16:27 Rašyti temą: |
|
|
Tavij va.
Pinigus pajame, a daikto nesulaukiu. e-parduotuve www.store24.fi, per kuria pirkau - uzsidare.
Paprasiau savo banko, kad pinigus sugrazintu. Gal kas ka patart galit?
Styra |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Robertas Meistras

Prisijungė: 2005 12 02 Pranešimai: 165 Pranešimų per dieną: 0.02 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 2008-04-30, 20:09 Rašyti temą: |
|
|
Uab Fedingas jau gavo Forruner 405, taciau is tikro traclog siame modelyje nera , jis yra Forreruner 305 _________________ Traweling somewhere could be anywhere |
|
Atgal į viršų |
|
 |
renvaldas Meistras
Prisijungė: 2005 08 12 Pranešimai: 457 Pranešimų per dieną: 0.06 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 2008-04-30, 20:23 Rašyti temą: |
|
|
Citata: | Uab Fedingas jau gavo Forruner 405, taciau is tikro traclog siame modelyje nera , jis yra Forreruner 305 |
Pats iupinėjai? |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Robertas Meistras

Prisijungė: 2005 12 02 Pranešimai: 165 Pranešimų per dieną: 0.02 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 2008-04-30, 21:54 Rašyti temą: |
|
|
as buvau uzsakes 405, bet kai nuvaziavau pasiimti visgi reikejo issiaiskinti galu gale yra ar ne, tai uzlauziau pardavejus, ir iskniso, kad tikrai nera jame rysio su zemelapiais, neiraso pedsako tasku. Teko patiketi _________________ Traweling somewhere could be anywhere |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Styra Meistras
Prisijungė: 2004 11 02 Pranešimai: 186 Pranešimų per dieną: 0.02 Miestas: Kaunas
|
Parašytas: 2008-05-09, 14:15 Rašyti temą: |
|
|
La dar karteli...
Kas turit FRWD ir kokiais budais pirkot?
Dabar FRWD siulo pirkti is www.treknet.fi - gal kas bandet, ar siuncia, ar yra su jais kokiu problemu? - susirasiau - atseit i LT siuncia ir t.t. bet pay-pall nenaudoja, jama pinigus tiesiai is korteles... - baisu rizikuot antra karta, kol dar mano bankas nebaige aiskintis su www.store24.fi ...
Styra |
|
Atgal į viršų |
|
 |
nerimka Meistras
Prisijungė: 2007 10 05 Pranešimai: 400 Pranešimų per dieną: 0.06
|
Parašytas: 2008-05-09, 14:53 Rašyti temą: |
|
|
renvaldas rašo: | ..... taigi, sekantis track'as bus jau tikrai "su dideliais žaliais lapais"........ |
Na ir kaip su naujais trackais? Paziurejau pro langa, pries dvi dienas upe per medzius dar maciau, o siandien jau beveik nematau. Ar jau metei trackinima? |
|
Atgal į viršų |
|
 |
fanatikas Patyręs
Prisijungė: 2007 09 27 Pranešimai: 78 Pranešimų per dieną: 0.01 Miestas: LIETUVA
|
Parašytas: 2008-05-09, 16:11 Rašyti temą: |
|
|
na ir as turiu trupuciuka ka pasisakyti
pirmasyk isbandziau g3 prieda prie polar.na kaip ir cia buvau pasiskaites komentaru,tai panasiai ir veikia.treciad buva debesuota + begiojau panemunes miske- po medziais,nenuostabu ,kad ir grybavo.
atviroj erdvej tai lygtais normaliai tempas riste 1km 4.40,o po medziais momentais rodo po 7.00.nors iveikto atstumo paklaida pakenciama -ta prasme prabegus 6km tikslu rata rodo 5.8km ir atitinkamai prabegom 3 ratus 17.4km.na truputi nukanda
nors su S3 ir pnasiai grybauja.priklauso kokiais kedais,kokiam auksty uzsidesi ta dacika.
kitadien reiks isbandyt trasoj be kliuciu,kad ir tam paciam balciunaites begime.idomu ka rodys.
as siaip esu sioj srity tik megejas,tad megejiskai ir tikrinu.neturiu labai kada detaliai si laikroduka panarsyt.nors kasdien po truputuka kazka atrandu nebandyto
kazkaip linkstu prie garmino,patiko kolegu parodyti pvz ant zemelapiu.nzn ar tokios galimybes turi sis RS800  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
renvaldas Meistras
Prisijungė: 2005 08 12 Pranešimai: 457 Pranešimų per dieną: 0.06 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 2008-05-09, 17:39 Rašyti temą: |
|
|
Dar lapai maži
O, jei rimtai, tai kiek bėgioju, tiek viskas tvarkoje.
Rytojaus ir porytojaus savo blųdijimų raportų ia Įkelsiu.
Laukite t
sinio  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
danius Meistras
Prisijungė: 2004 11 11 Pranešimai: 93 Pranešimų per dieną: 0.01
|
Parašytas: 2008-05-09, 22:07 Rašyti temą: |
|
|
Styra rašo: | La dar karteli...
Kas turit FRWD ir kokiais budais pirkot?
Dabar FRWD siulo pirkti is www.treknet.fi - gal kas bandet, ar siuncia, ar yra su jais kokiu problemu? - susirasiau - atseit i LT siuncia ir t.t. bet pay-pall nenaudoja, jama pinigus tiesiai is korteles... - baisu rizikuot antra karta, kol dar mano bankas nebaige aiskintis su www.store24.fi ...
Styra |
aš pirkau tiesiai iš frwd.fi ir viskas buvo OK. Paklausinėk Mockaus - jis prieš kokĮ pusmetĮ pirko (per kažkokĮ tarpininkų berods). |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Vyc Meistras

Prisijungė: 2005 03 26 Pranešimai: 749 Pranešimų per dieną: 0.1 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 2008-05-10, 17:44 Rašyti temą: |
|
|
buvo anksciau lyg sakyta kad FRWD islaiko marsruta atminty. sitam psl apie trackinima nieko nekalba...
ir kaina visai nieko..
del pinigu saugumo buvau turejau visa virtuon kortele is seb - pirkimui online. kai kur veikia, kai kur nea. bet uztai ja gali laikyti tuscia. _________________ klajunas.lt |
|
Atgal į viršų |
|
 |
renvaldas Meistras
|
Parašytas: 2008-05-12, 18:13 Rašyti temą: |
|
|
Aukštieji Paneriai
BOC 11d. V35 trasa, M1:15000.
Keletas miškingesnių kp vietelių su nedideliais komentarais.
Pirmas, svarbiausias komentaras: nekreipkite dėmesio kaip aš grybauju
Ir nuskanavau žemėlapĮ kažkaip kreivokai, nes jis buvo "šiek tiek" palamdytas.
Prisirišo man os žemėlapis su kokia 4-5metrų iškraipymų paklaida (rišau tik nuo ortofoto nuotraukos, "iš akies")
Tai tiek pasiteisinimų.
Kaip viskas atrodo ant ortofoto nuotraukos (Startas - 1KP - 2KP)
http://www.renvaldas.com/o/s-2-foto.png
Toliau visi vaizdai eis tik ant pririšto os žemėlapio
Startas - 1KP - 2KP [panašu, kad viskas savo vietose; tik 2KP, kaip supratote, prabėgau, teko grĮžti]
http://www.renvaldas.com/o/s-2.jpg
11KP - 12KP - 13KP [13KP takelio galas yra nutol
s apie 10m nuo akmens. Nors tas 10m yra leistina GPS paklaida.. Be to nepamirškite, kad ir pririšime buvo apie 5m paklaida ]
http://www.renvaldas.com/o/11-13.jpg
14KP ėmimas visiškai žaliame [iki kairės duobės vedė išmintas takelis, tai juo ir nubėgom, po to teko perbėgti iki dešinės duobės, kur ir buvo kp. Ten absoliuti paklaida apie 14m, žr. komentarų prie 11-12-13KP]
http://www.renvaldas.com/o/14.jpg
16KP ir iki finišo [puse velnio..]
http://www.renvaldas.com/o/16-21.jpg
Kitų prabėgimų, kp, vietų nepateikiu. Pozicijų, paklaidų atžvilgiu ten viskas panašiai.
Ir skeptikam pakartosiu: nuo to mano minėto Įvykio Alytuje (prieš >1,5metų) laikrodukas nebuvo pamet
s dangaus ir kaip nors ženkliau užgrybav
s nebuvo - skirtingai nuo man
s  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Vytenis Meistras
Prisijungė: 2006 08 25 Pranešimai: 3200 Pranešimų per dieną: 0.46 Miestas: Kazl Rūda-Jonava-Kaunas
|
Parašytas: 2008-05-13, 19:01 Rašyti temą: |
|
|
Fantastika! Apie tai aš sapnuodavau prieš 35-40 metų
O visa tai tiesiai ant žemėlapio ar negalima užnešti be ortofoto - t y. be palydovinės nuotraukos? Pavyzdžiui, daugelyje vietų palydovinės nuotraukos labai neryškios, vos ne kaip iš kitų planetų pafotografuotos. Tik apie Vilnių, Kaunų ir mažų dalĮ Kazlų Rųdos. Visur kitur kaip vaizdas muilo putuose. Tai ar ant balto popieriaus pagal mastelĮ ar galimų užnešti? Ar galima užnešti ant mastelių M1:5000 arba M 1:2000? Gal tada bus ryškesnės paklaidos? Ar paklaidos visur vienodos?
renvaldas rašo: | ...
14KP ėmimas visiškai žaliame [iki kairės duobės vedė išmintas takelis, tai juo ir nubėgom, po to teko perbėgti iki dešinės duobės, kur ir buvo kp. Ten absoliuti paklaida apie 14m, žr. komentarų prie 11-12-13KP]
http://www.renvaldas.com/o/14.jpg''': | Bet kas paneigs, kad ta duobė gali bųt neteisingai išpiešta Jau vien tik pagal žemėlapių sudarinėjimo praktikų, tokiame žaliame plote nėra taip lengva teisingai išpiešti. Ir išvis - ar tai techniškai korektiškas KP pastatymas? Man primena tuos 60-tųjų metų laikus, kai KP slėpdavo kuo giliausiai gryno miško tankmėse be jokių orientyrų. O ia ar teisingai tas orientyras (duobė ar duobių grupė) - ar jos su kosmosu buvo derintos? Peršasi tokia išvada, nes paklaidų matau demonstruojamų tik tų vienintel
ir dar tų akmenĮ, kuris irgi, kaži ar tikslus? _________________ Sekite kelionę-ekspediciją dviraiu "Lietuvos žemėlapio 400-meio vietomis" |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Styra Meistras
|
Parašytas: 2008-06-30, 16:31 Rašyti temą: |
|
|
Visi vargai baiges:
Uzsisakes is www.treknet.fi - gavau ir jau senokai dziaugiuosi situom daiktu: ir begant, ir minant ir irkluojant viskas veikia, esu patenkintas.
O moketi pinigai i www.store24.fi eparduotuve sugryzo atgal i saskaita -hansabankas pagelbejo. Pirki per interneta yra saugu.
Styra |
|
Atgal į viršų |
|
 |
renvaldas Meistras
|
Parašytas: 2008-07-01, 18:35 Rašyti temą: |
|
|
Styra rašo: | ... Pirki per interneta yra saugu.
Styra |
Nebųtinai.
O va seksas per internetų, tai tikrai saugesnis  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Tomas deaf Patyręs
Prisijungė: 2007 09 13 Pranešimai: 46 Pranešimų per dieną: 0.01 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 2008-10-23, 00:24 Rašyti temą: |
|
|
Noriu paklausti: ar dabar Garmin 405 yra tracking (irasyti GPS ir HR)? Aciu |
|
Atgal į viršų |
|
 |
|