|
 Orientavimosi sporto forumas
|
|
|
Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą |
Autorius |
Pranešimas |
Svečias
Pranešimų per dieną: 0.82
|
Parašytas: 2006-05-05, 10:09 Rašyti temą: |
|
|
Anonymous rašo: | Cia toks ispudis, kad specialiai Vyteni kazkas erzina uz kaska Labai negrazu sitaip saskaitas suvedineti  |
Cia toks vaizdas kad cia kazkas is editkos chebros, viska zino daug daugiau ir erzina. Labai jaaaaaau zemas lygis.  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Woodoo Meistras

Prisijungė: 2004 04 03 Pranešimai: 981 Pranešimų per dieną: 0.13 Miestas: Siauliai/Vilnius/Kaunas
|
Parašytas: 2006-05-05, 10:14 Rašyti temą: |
|
|
Mano nuomone, tai sitie zmones nezino visiskai nieko, nepazysta normaliai nei Editos, nei Vytenio, svarbu pasneketi... _________________ Tinginio training log'as  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Svečias
|
Parašytas: 2006-05-05, 10:19 Rašyti temą: |
|
|
Cia gal ir editka kazka labai prisidirbusi Kitaip nebuna |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Woodoo Meistras

Prisijungė: 2004 04 03 Pranešimai: 981 Pranešimų per dieną: 0.13 Miestas: Siauliai/Vilnius/Kaunas
|
Parašytas: 2006-05-05, 10:23 Rašyti temą: |
|
|
Dar vienas svecias, kuris zino nieka, bet labai nori pasireiksti... Bukit zmones, neterskit forumo savo bereiksmiais samprotavimais, juo labiau, kad ir tema ne visai tam tinkama. Jei jau taip norit savo mintis isdet, susikurkit nauja tema. _________________ Tinginio training log'as  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
nerce Meistras
Prisijungė: 2004 04 01 Pranešimai: 304 Pranešimų per dieną: 0.04 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 2006-05-05, 10:27 Rašyti temą: |
|
|
JEI NEZINOT TAI IR NESNEKEKIT NESAMONIU
Dabar apie kiekviena tuoj sugalvosiu ka nors pavaryt... malonu butu jei apie jus isgalvotas nesamones sneketu?Tai gal davai tuoj parasykim apie kuri nors kas ka veikia, kokius narkotikus, alkoholi vartojat istisai, su kuo miegat ir pan...Noretumet?
JUS TIKRI APKALBU MEISTRAI  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
wudu Meistras

Prisijungė: 2004 03 31 Pranešimai: 379 Pranešimų per dieną: 0.05 Miestas: Vilnius - Telšiai
|
Parašytas: 2006-05-05, 10:36 Rašyti temą: |
|
|
Aš miegu su narkotikais Galit neberašyti apie mane  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Svečias
|
Parašytas: 2006-05-05, 11:27 Rašyti temą: |
|
|
nu jo, kokia forumo tema bebutu, vis atsiranda komentarai apie edita .. tai gal jau uzteks. snekekit visi i tema. |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Editijados priezastis Svečias
|
Parašytas: 2006-05-05, 18:46 Rašyti temą: |
|
|
Atrodo, viska perskaiciau apie Edita ir susidariau nuomone, kad ji ant kabliuko uzkliuvo visai atsitiktinai. Matau, kad cia KAZKAM PAEME PAVYDAS, KAD RINKTINEN NE eDITA, BET kRISTE PATEKO IR JA vYTENYS PASVEIKINO. Nuo to viskas ir prasidejo. Jei netikite, perskaitykite ir paanalizuokite, kaip viskas gaunasi internete.  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Vytenis Svečias
|
Parašytas: 2006-05-08, 03:19 Rašyti temą: |
|
|
"žUOLAI PERDUODA STIPRYB
Prašau nenustebti vėl nakty mane rašantĮ. Kitu laiku, kai tokie nuostabūs orai - tikrai negaliu prieiti. Juolab, tiek daug skaityti! Kodėl per patĮ nuostabiausių laikų, saulutei švieiant, prie ekrano tiek sėdimų?
wudu rašo: | Rimtai nebeturit kų rašyti?
Tokie klausimai kodėl nepadedi mokyti? Gal už rankutės jų reikia nuvesti Į paskaitas
Supraskit, kad ta Edita gyvena savo gyvenimų, pati atsako už savo veiksmus, už savo mokslus, savo treniruotes ir t.t.
Treneri Vyteni, aš suprantu, kad Jums jūsų auklėtiniai kaip vaikai, bet supraskite, jie užauga, išeina savo keliais, ir tokiu atveju juos turi pakeisti kiti.Turite savo energijų nukreipti Į naujus_jaunus vaikus, ieškoti ir ugdyti juose talentų.
O dabar forumas jau gerklėj stovi dėl kone kas antroj temoj išlendanios aliuzijos Į Vytenio ir Editos santykius..
Arba susikurkite mielieji atskirų temų |
Labai dėkui mielajam wudu už studentiškų išmintĮ ir taiklų atkirtĮ tiems, kurie, atrodo, viskų žino daug daugiau, bet Nuostabūs wudu žodžiai, kad kiekvienas "atsako už savo veiksmus, už savo mokslus, savo treniruotes ir t.t. Galiu tik pridurti, kad kiekvienas ir pasirenka kaip mokytis ir kaip sportuoti. Vieni siekia būti moksle pirmūnais, ir per nuostabų mokslų siekia paių aukšiausių tobulybių sporte. Kiti, pagal patarl
, tik "durų stumdo ir vaidina, kad sportuoja, "kelnes maudamiesi per galvų.
Dėkui wudu už nuoširdžius žodžius "Treneri Vyteni, aš suprantu, kad Jums jūsų auklėtiniai kaip vaikai, bet supraskite, jie užauga, išeina savo keliais, ir tokiu atveju juos turi pakeisti kiti.Turite savo energijų nukreipti Į naujus_jaunus vaikus, ieškoti ir ugdyti juose talentų. Po tokių žodžių tikrai man miela ir daug lengviau atsigauti po pedagoginių nesėkmių, pergyvenimų. Tikrai atradau nuostabiu talentu ir nuoširdumu trykštanių vaikų, kokių dar neteko gyvenime sutikti. Tik širdĮ skauda, kai po mėnesio aš jų jau neturėsiu išskrenda gyventi Į Vakarus.
Dėl šios ekonominės mūsų tautos ir valstybės likimo tik sugrĮžau iš mokslinės konferencijos. Ji buvo skirta Kauno technikos kolegijos 85-meiui, kurioje dalyvavau su savo grupe po 40 metų baigimo. Rašau, Jums, mielieji studentai, nes ateis laikas, kai ir Jus po keliasdešimt metų susitikinėsite savo aukštose ar aukštesnėse mokyklose. Išsivaizduokite, kai Į susitikimų su lazdele atėjo mūsų auklėtoja. Apmaudu, kai jos jau vyro nėra. Su juo mano tėvukas (irgi dėst
s K.politechnikume) 1956 m. parašė knygų "Kaip pasigaminti radijo stiprintuvų ir po to, kai ruošėsi Lietuva Įsivesti televizijų, parašė ir "Kaip Įsirengti televizorių. Susitikimo metu pagerbėme tylos minute ir mano suolo draugų net nuo penktosios klasės. Malonu, kad mokslinėje konferencijoje skaitė paskaitų ir mūsų kursiokas, tap
s mokslininku - energetikos laboratorijos vedėju. Dažnai vienam suole teko sėdėti ir su tokiu Riardu, kuris dabar yra KTU prorektorius. Mūsų kurse buvo ir žymių sportininkų, garsinusieji Lietuvų visasųjunginėse varžybose. Įdomiai pasikalbėjau su kūno kultūros dėstytoju, buvusiu Lietuvos disko rekordininku Baltušniku, kuriam Sovietų Sųjungų leisdavo atstovauti tik niekur nevažiuojant Į užsienĮ. Mat kaip "lietuvis buvo nepatikimas, kad Į Vakarus nepabėgtų. Jis per kūno kultūros pamokas, kai nemėgau krepšinio, išleisdavo mane Į stadionų ratus sukti ir ruoštis respublikinėms varžyboms. Ir, neĮsivaizduojate, kaip gaila, kad neliko man to brangaus stadiono. Jo vietoje naujas korpusas kolegijos. Tik didžiausias ųžuolas išliko, kuris buvo prie Įėjimo Į stadionų ir prie jo mankštindavausi. Atminkite ųžuolai perduoda stipryb
. |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Matilda Svečias
|
Parašytas: 2006-05-09, 23:39 Rašyti temą: Lietuvos studentu |
|
|
Mielas Vyteni, neatsistebiu Jusu sugebejimu taip poetiskai ir filosofiskai papasakoti tiek daug mums ne tik apie O. sportų ir sportų apskritai bet ir apie istorijų, gamtų, keliones, politikų, žmones ir dar daug kų. Jūs taip gerai jauiate žavų pavasarĮ, kaip to nejauia daug kas iš jaunimo. pavydžiu Jūsų auklėtiniams o ypa Editai. Ji turėjo būti laiminga būdama su tokiu Mokytoju. |
|
Atgal į viršų |
|
 |
buves studentas Svečias
|
Parašytas: 2006-06-24, 18:32 Rašyti temą: |
|
|
Ar nebutu idomu studentisko sporto tema pradeti?! Nejau studentijos problemos neatsiliepia bendram OS lygiui? Ir be Vytenio analyziu matosi kaip vienos "aukstosios" osininkai ne tobuleja, bet degraduoja. Bijau ivardinti, kad neapsirikciau. O kaip - ar kitiems matosi?  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
|
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|