|
 Orientavimosi sporto forumas
|
|
|
Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą |
Autorius |
Pranešimas |
GJ Meistras

Prisijungė: 2007 10 07 Pranešimai: 343 Pranešimų per dieną: 0.05 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 2009-05-19, 19:40 Rašyti temą: |
|
|
Aš ia nepiktai, bet vistiek nesuprantu, kodėl dėl keletos nelaimėlių anuliuojami visos grupės rezultatai. Išbėgau paskutinis, viskas buvo savo vietoj ir man
s visiškai nekaso (atsiprašau už išsireiškimų), kas ten kų rado ar nerado, aš subėgau gerai ir tikėjausi daugiau negu nieko.
Nu neužskaitykit visiems tų nušvilptų KP ir viskas bus gerai, aišku kai kam laikai bus prastesni, bet ar nuo to turi nukentėti visa grupė? Juk vistiek bėgom, stengėmės, tikėjomės... Tiesiog gaila laiko ir pastangų, kurias Įdėjom...
Dar vienas Įdomus dalykas... Pirmos dienos rezultatai buvo paskelbti viešai, bet vėliau jie buvo anuliuoti. Galbųt prisifilosofuosiu, bet vistiek peršasi mintis, kad kažkas Įtakingas juos pareikalavo anuliuoti. Asmeniškai nemanau, kad tai teisinga...
Man tikrai patiko visos trys dienos, buvo Įdomu ir smagu. Aių organizatoriams už gerų darbų. Tik sakau, gaila dėl tų nesklandumų... |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Woodoo Meistras

Prisijungė: 2004 04 03 Pranešimai: 981 Pranešimų per dieną: 0.13 Miestas: Siauliai/Vilnius/Kaunas
|
Parašytas: 2009-05-19, 20:14 Rašyti temą: |
|
|
Jei sųlygos buvo nevienodos (o taip ir buvo), grupės rezultatai privalo bųti anuliuoti. Mųsuose kartais bųna, kad ir neanuliuoja, bet bųtent pastarasis sprendimas mano nuomone yra neteisingas. Jei KP nebuvo nors vienam dalyviui - rezultatas anuliuotas.
P.S. Norėiau pamatyti tamstos komentarų, kai kada nors pats bųsi vienas iš "nelaimėlių". _________________ Tinginio training log'as  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
TNT Meistras
Prisijungė: 2005 08 08 Pranešimai: 456 Pranešimų per dieną: 0.06 Miestas: Klaipėda
|
Parašytas: 2009-05-19, 20:19 Rašyti temą: |
|
|
Na, parašysiu ir aš savo komentarų (aišku organizatoriams nepatinka kai ant jų "varo", bet gal kitam kartui pasiruoš geriau).
Dėl nuimtos trasos. Šiaip prieš porų metų Jomanto parke irgi panaši situacija buvo, bet tada niekas trasos nenuėmė (aišku aš buvau tarp tų "laimingųjų", kurie vietoje KP nerado)... Įdomiai, bet kų jau bepadarysi.
Su atsigėrimo KP, tai nieko naujo - jų kaip visad trųksta.
Su grupėmis irgi Įdomiai - V18, V20, M21E ir V35 bėga tas paias trasas... Persidenginėja startai, gaunasi "traukinukai". Ypa treių dienų gerai - bėgi ir vis randi draugų, kurie tų paių trasų bėga Taip, buvo skaidymas šioks toks, bet tas daug Įtakos (bent man) nepadarė. _________________ oklaipeda.lt |
|
Atgal į viršų |
|
 |
mantis Patyręs
Prisijungė: 2006 08 21 Pranešimai: 54 Pranešimų per dieną: 0.01 Miestas: kaunas
|
Parašytas: 2009-05-19, 20:22 Rašyti temą: |
|
|
tas punktas buvo pats lengviausias is visu. Simtini buvo sunkaiu rast nei ji tai atbeges ant keliuko ir pamates istrypta vieta o punkto nera, tai manau galima susiprast kad nuvoge... |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Woodoo Meistras

Prisijungė: 2004 04 03 Pranešimai: 981 Pranešimų per dieną: 0.13 Miestas: Siauliai/Vilnius/Kaunas
|
Parašytas: 2009-05-19, 20:28 Rašyti temą: |
|
|
mantis rašo: | tas punktas buvo pats lengviausias is visu. Simtini buvo sunkaiu rast nei ji tai atbeges ant keliuko ir pamates istrypta vieta o punkto nera, tai manau galima susiprast kad nuvoge... |
Ir kų tai keiia? _________________ Tinginio training log'as  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Elvis Meistras

Prisijungė: 2005 08 11 Pranešimai: 1582 Pranešimų per dieną: 0.22 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 2009-05-19, 20:43 Rašyti temą: |
|
|
Woodoo rašo: | mantis rašo: | tas punktas buvo pats lengviausias is visu. Simtini buvo sunkaiu rast nei ji tai atbeges ant keliuko ir pamates istrypta vieta o punkto nera, tai manau galima susiprast kad nuvoge... |
Ir kų tai keiia? |
Kad negaišti laiko ir varai toliau.
Atsimenu buvau piktas, kai praeitais metais Visagine antros dienos pirmų trasų anuliavo - na ir aš neradau KP savo vietoj, neradai - judi toliau. Taigi aš GJ pusėj  _________________ www.splits.lt |
|
Atgal į viršų |
|
 |
GJ Meistras

Prisijungė: 2007 10 07 Pranešimai: 343 Pranešimų per dieną: 0.05 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 2009-05-19, 20:45 Rašyti temą: |
|
|
Jeigu aš bųiau tarp tų nelaimėlių (o ir buvau ir ne vienų kartų ), tai be abejo pabambėiau ir t.t., bet nemanau, kad reikalauiau anuliavimo. Pripažinkit, orietancininkai didieji, jog geriau kiek prastesnis rezultatas negu apskritai nieko! Tai buvo ne vietinės kaimo varžybėlės, o rimtos (jeigu išvis tokių dar liko Lietuvoje) Vilniaus daugiadienės, tad bet kokiu atveju rezultatas turi reikšm
, net jeigu jis ir kiek prastesnis.  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Woodoo Meistras

|
Parašytas: 2009-05-19, 20:47 Rašyti temą: |
|
|
Bųtent todėl, kad varžybos buvo rimtos, save gerbiantys organizatoriai ir turėtų trasų anuliuoti, kų jie ir padarė. _________________ Tinginio training log'as  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
GJ Meistras

|
Parašytas: 2009-05-19, 21:33 Rašyti temą: |
|
|
Visiškai nesutinku.
Vėl grĮžtam Į tų patĮ taškų. Kartoju dar kartų:
Atvažiuoji, startuoji, bėgi, stengiesi, tikiesi, padarai viskų teisingai, randi visus KP. Nekalbu apie visokias kelionės išlaidas ir starto mokesius. Ir visas triųsas yra anuliuojamas, manau, kad tai yra tikrai neteisinga šiuo atveju mano ir kitų sėkmingai Įveikusių trasų dalyvių atžvilgiu... Anuliavimas yra pakankamai griežtas nuosprendis ir jis neturėtų bųti taikomas kaskart dėl tokių nereikšmybių kaip nušvilpti KP. Elvio pastaba teisinga - nerandi KP vietoje - varai toliau. Bėda ta, kad daugelis dalyvių nėra visiškai tikri ar atsidųrė ten, kur jiems reikia, tada jie blųdija, gaišta laikų... - bet visa tai yra tik jų asmeninės problemos dėl kurių grupė neturėtų nukentėti...
Atsiprašau už ilgus ir galbųt beprasmius postus, nuleidinėju apmaudų...  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
trymas Vidutiniokas
Prisijungė: 2009 01 07 Pranešimai: 37 Pranešimų per dieną: 0.01
|
Parašytas: 2009-05-19, 21:45 Rašyti temą: |
|
|
atsivertes splitus, pamatytum, kad ta punkta H18 grupeje rado tik 7 zmones, o 11 nerado. |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Woodoo Meistras

|
Parašytas: 2009-05-19, 21:45 Rašyti temą: |
|
|
Paskutinis klausimas - jeigu pavogtas KP yra nereikšmybė, tai kas tada yra svarbu? _________________ Tinginio training log'as  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
S.Kireilis Meistras
Prisijungė: 2006 10 09 Pranešimai: 291 Pranešimų per dieną: 0.04 Miestas: Kaunas
|
Parašytas: 2009-05-19, 21:50 Rašyti temą: |
|
|
Jeigu nė vienas dalyvis nepareiškia protesto dėl nunešto punkto, rezultatai galėtų bųti ir neanuliuoti, bet jei nors vienas dalyvis pareiškė, rezultatai anuliuojami. Tokios taisyklės. |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Egidijus Meistras
Prisijungė: 2009 02 17 Pranešimai: 378 Pranešimų per dieną: 0.06
|
Parašytas: 2009-05-19, 21:52 Rašyti temą: |
|
|
O aš atsimenu Vilniaus daugiadienėse kp nebuvo neanuliavo.. sugaišau ten pakankamai laiko, o Visagine subėgau idealiai, praktiškai metų trasa mano.. ir anuliavo ia šiaip..
Reziumė tokia:
1. Ar ne per dažnai Vilniaus daugiadienėse nėra punktų? Dauguma jas pabrėžia, kaip prestižines varžybas. Visagino varžybose visai kitokia atmosfera, ir varžybos "jaunos";
2. Nėra bėgi gal ir tinka tam tikrais atvejais, bet dauguma visgi bėga tik atsižymėja.
3. Pagal dbtopų pakankamai gerai matos kiek turėjo šis Įvykis Įtakos, o turėjo... |
|
Atgal į viršų |
|
 |
GJ Meistras

|
Parašytas: 2009-05-19, 22:00 Rašyti temą: |
|
|
Anuliavimas bųtų korektiškas, jeigu bųtų kokie nors kuriozas kaip antai sukeistos trasos, žemėlapiai arba kitoks ryškus organizatorių darbo brokas.
O dabar KP nušvilpti gali bet kas, bet kur ir bet kada. JĮ nušvilpia ne organizatoriai ir tikiuosi ne dalyviai, o vietiniai. Nuo to neapsaugotas nei vienas dalyvis. Kas bųtų, jeigu per kiekvienas varžybas dinginėtų KP?
Geram orientacininkui nušvilptas KP neturėtų sukelti rųpesių ( ankstesnis postas) o ir blogas rezultatas nieko neatims, pakankamai ir taip turi. O tokiem, kaip man, žiopliam, tinka bet koks, svarbu kad tik jis bųtų...
Įdomu sužinoti ar buvo tas protestas ir kas jĮ pareiškė, jeigu buvo ir jeigu tai ne valstybinė paslaptis.
Dar kartų atsiprašau negaliu susilaikyti... |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Tomass Meistras
Prisijungė: 2006 02 07 Pranešimai: 666 Pranešimų per dieną: 0.09 Miestas: Vilnius
|
|
Atgal į viršų |
|
 |
|
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|